Groningen

Verlengde Hereweg 43
9721 AE Groningen
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image

Onze medewerkers


Boels, Sietske

Sietske Boels

Hoi! Ik ben Sietske en ik werk sinds september 2019 bij Carehouse Groningen. Na een jaar stage ben ik nu met heel veel plezier als pedagogisch hulpverlener aan het werk! Het contact met de cliënten waarbij er sprake is van heel veel verschillende hulpvragen vind ik ontzettend leuk en uitdagend. De afwisseling tussen groeps- en individuele begeleiding zorgt voor optimale ontwikkelingsomstandigheden. De positieve benaderingswijze van Carehouse zorgt voor veel prachtige ontwikkelingen bij cliënten.

Clarke, Qieshannah

Qieshannah Clarke

Hi allemaal! Ik ben Qieshannah en ik ben sinds februari 2021 werkzaam bij CareHouse Groningen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een aantal Ouder/Moeder- en Kind Huizen, een Gezinshuis en een Beschermde Woonvorm. Wat CareHouse zo bijzonder maakt is de LEUK-LEREN methode. De kinderen worden op spelenderwijs en (on)bewuste manier gestimuleerd om te werken aan hun leerdoelen. Door middel van individuele- en groepsbegeleiding blijft de ontwikkeling van de kinderen efficiënt en effectief. Hopelijk tot snel!

Dreunhuizen, Maureen

Maureen Dreunhuizen

Hallo allemaal, mijn naam is Maureen Dreunhuizen en ik werk sinds 1 mei 2018 bij Carehouse. Ik heb Sociaal Work gestudeerd en tijdens deze studie heb ik veel kennis opgedaan en vaardigheden geleerd die ik goed kan toepassen bij Carehouse. In mijn stagetijd bij Carehouse voelde ik mij al gauw op mijn plek en werd het duidelijk dat dit het werk is wat ik wil gaan doen! Iedere dag is anders en de afwisseling die Carehouse biedt is iets wat ik erg prettig vind.

Heslinga, Sander

Sander Heslinga

Ik ben Sander Heslinga en werk sinds september 2016 bij CareHouse in Groningen. Hiervoor heb ik Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn studie is mijn interesse altijd uitgegaan naar het begeleiden van kinderen en jongeren. In die periode ben ik om mij heen gaan kijken naar een uitdagende, maar ook leuke baan. Carehouse kwam toen direct naar voren als werkplek. Het werk is afwisselend door het begeleiden van de clubs en het doen van de individuele begeleidingen. Het aansluiten bij ieder verschillend kind zijn of haar belevingswereld zie ik als een uitdaging waar ik veel plezier aan beleef!

Ho-Suie-Sang, Barbara

Barbara Ho-Suie-Sang

Na de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik 7 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening. Inmiddels ben ik al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij CareHouse Groningen. Het team waarin in werk is goed op elkaar ingespeeld en staat als een huis in de zorg. Wij hebben veel plezier in het werken met kinderen en we zien dat de kinderen zich hier positief ontwikkelen. Binnen CareHouse Groningen hebben wij, naast het aanbod voor kinderen, ook een uitdagend aanbod voor jongeren. Zodoende zijn niet alleen de kinderen bij ons welkom, maar ook de pubers!

IJtsma, Carlijn

Carlijn IJtsma

Hallo, mijn naam is Carlijn IJtsma sinds Januari 2018 ben ik werkzaam bij CareHouse. Ik heb de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (Social werker) aan de HanzeHogeschool in Groningen afgerond. Voordat ik bij Kids at Home stage kwam werken heb ik er een jaar stage gelopen. De doelgroep sprak mij erg aan en ik wil hier graag meer ervaring in opdoen. Ik vind het leuk om kinderen te helpen bij de problemen die ze ervaren en ze hierin te ondersteunen. Wat mij zo erg aanspreekt bij CareHouse is de uitdaging om met deze doelgroep te mogen werken en de positieve manier van werken. Ik vind het fijn dat er veel afwisseling is tussen de activiteiten en de verschillende clubs. Ook lijkt het me leuk om mezelf eventueel later in de stage te verdiepen in de individuele begeleiding, zodat ik ook hier meer ervaring in op kan doen.

Lijzenga, Eva

Eva Lijzenga

Hoi! Ik ben Eva Lijzenga en sinds kort werkzaam bij CareHouse. In 2018 heb ik de opleiding Social Work aan de Hanzehogeschool afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik diverse stages gelopen en gewerkt in de jeugdhulpverlening. Nu mag ik aan de slag bij CareHouse! Hier wordt gewerkt vanuit een positieve benadering, waarbij ontwikkelingsgerichte begeleiding wordt gekoppeld aan plezier. Plezier maakt leren gemakkelijker en nog belangrijker, een stuk leuker. Deze manier van werken vind ik erg passend bij de doelgroep en tevens bij mezelf. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en dat zij plezier hebben in het leven, iets wat ieder kind verdient. Ik hoop dat ik daar binnen CareHouse mijn steentje aan kan bijdragen. Tot snel!

Muggen, Rianne

Rianne Muggen

Hi! Mijn naam is Rianne Muggen en ik ben sinds juni 2018 werkzaam binnen het team van Carehouse Groningen. Met veel plezier heb ik de opleiding Pedagogiek gevolgd aan het Windesheim in Zwolle, waarmee ik afgestudeerd ben als HBO-pedagoog. Het mooie aan werken bij Carehouse vind ik de positieve mindset van de begeleiders. Een mindset die gelooft in de kracht en leerbaarheid van kinderen. Want alles wat je aandacht geeft, groeit!

Priet, Ellen

Ellen Priet

Hoi! Mijn naam is Ellen Priet en ik loop het komende schooljaar stage bij Carehouse. Ik zit in het 3e jaar van de opleiding Social Work aan de Hanzehogeschool. Ik heb heel veel zin om alles wat ik de afgelopen twee jaar geleerd heb op school, toe te passen bij Carehouse. Wat ik zo leuk vind aan Carehouse, is de positieve instelling en de LEUK-LEREN methode. Ik kijk er naar uit om iedereen bij Carehouse te leren kennen en samen er een mooie, leerzame tijd van te maken!

Sibbald, Kim

Kim Sibbald

Al meer dan 11 jaar werk ik met plezier bij CareHouse . De afwisseling groep en individueel maakt het werk elke dag weer anders. Naast pubers werk ik ook met kinderen op de basisschool . Met pubers werk je richting zelfstandigheid en met kinderen op de basisschool werk je weer aan andere doelen. Op deze manier is het werken altijd weer uitdagend.

Will Visens, Luisa

Luisa Will Visens