Groningen

Kraneweg 11
9718 JC Groningen
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image

Onze medewerkers


Clarke, Qieshannah

Qieshannah Clarke

Hi allemaal! Ik ben Qieshannah en ik ben sinds februari 2021 werkzaam bij CareHouse Groningen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een aantal Ouder/Moeder- en Kind Huizen, een Gezinshuis en een Beschermde Woonvorm. Wat CareHouse zo bijzonder maakt is de LEUK-LEREN methode. De kinderen worden op spelenderwijs en (on)bewuste manier gestimuleerd om te werken aan hun leerdoelen. Door middel van individuele- en groepsbegeleiding blijft de ontwikkeling van de kinderen efficiënt en effectief. Hopelijk tot snel!

Ho-Suie-Sang, Barbara

Barbara Ho-Suie-Sang

Na de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik 7 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening. Inmiddels ben ik al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij CareHouse Groningen. Het team waarin in werk is goed op elkaar ingespeeld en staat als een huis in de zorg. Wij hebben veel plezier in het werken met kinderen en we zien dat de kinderen zich hier positief ontwikkelen. Binnen CareHouse Groningen hebben wij, naast het aanbod voor kinderen, ook een uitdagend aanbod voor jongeren. Zodoende zijn niet alleen de kinderen bij ons welkom, maar ook de pubers!

IJtsma, Carlijn

Carlijn IJtsma

Hallo, mijn naam is Carlijn IJtsma sinds Januari 2018 ben ik werkzaam bij CareHouse. Ik heb de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (Social werker) aan de HanzeHogeschool in Groningen afgerond. Voordat ik bij Kids at Home stage kwam werken heb ik er een jaar stage gelopen. De doelgroep sprak mij erg aan en ik wil hier graag meer ervaring in opdoen. Ik vind het leuk om kinderen te helpen bij de problemen die ze ervaren en ze hierin te ondersteunen. Wat mij zo erg aanspreekt bij CareHouse is de uitdaging om met deze doelgroep te mogen werken en de positieve manier van werken. Ik vind het fijn dat er veel afwisseling is tussen de activiteiten en de verschillende clubs. Ook lijkt het me leuk om mezelf eventueel later in de stage te verdiepen in de individuele begeleiding, zodat ik ook hier meer ervaring in op kan doen.

Muggen, Rianne

Rianne Muggen

Hi! Mijn naam is Rianne Muggen en ik ben sinds juni 2018 werkzaam binnen het team van Carehouse Groningen. Met veel plezier heb ik de opleiding Pedagogiek gevolgd aan het Windesheim in Zwolle, waarmee ik afgestudeerd ben als HBO-pedagoog. Het mooie aan werken bij Carehouse vind ik de positieve mindset van de begeleiders. Een mindset die gelooft in de kracht en leerbaarheid van kinderen. Want alles wat je aandacht geeft, groeit!

Sibbald, Kim

Kim Sibbald

Al meer dan 11 jaar werk ik met plezier bij CareHouse . De afwisseling groep en individueel maakt het werk elke dag weer anders. Naast pubers werk ik ook met kinderen op de basisschool . Met pubers werk je richting zelfstandigheid en met kinderen op de basisschool werk je weer aan andere doelen. Op deze manier is het werken altijd weer uitdagend.

Weessies, Sanne

Sanne Weessies

Hoi, mijn naam is Sanne Weessies! In 2020 ben ik begonnen als stagiaire bij Carehouse, tijdens mijn studie Social Work. Sinds november 2021 ben ik als pedagogisch hulpverlener werkzaam bij Carehouse. De positieve benadering en het focussen op succeservaringen is wat mij erg aanspreekt in dit werk. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen, zodat er in een veilige sfeer aan de toekomst gewerkt kan worden.