Utrecht Noord

C. van Maasdijkstraat 94
3555VP Utrecht
Tel. 088 – 12 32 660
E-mail: info@carehouse.nl

Onze medewerkers


Bezooijen, Luna van

Luna van Bezooijen

Hallo! Mijn naam is Luna van Bezooijen en ik ben 20 jaar. Ik doe de opleiding Social Work (met uitstroomprofiel Jeugd) aan Avans Hogeschool te Breda. Ik loop vanaf september 2021 stage bij CareHouse en heb hier superveel zin in! Wat mij aanspreekt binnen de werkwijze van CareHouse is het 'spelend-leren'. De balans tussen spelen en pedagogische hulp verlenen is iets waar ik ook beter in wil worden. Ik ben zelf iemand die van een positieve benadering uitgaat en ga deze in combinatie met pedagogische hulpverlening verder ontwikkelen tijdens mijn tijd hier.

Goossens, Maxime

Maxime Goossens

Groot, Maaike de

Maaike de Groot

Hallo! Mijn naam is Maaike de Groot en ik ben een afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener. Sinds september 2019 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Carehouse Hilversum. Wat mij aanspreekt binnen de werkwijze van Carehouse is de positieve benadering die centraal staat. Deze positieve benadering zet ik in binnen mijn werk bij Kids@Home en binnen individuele begeleidingen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Huijsmans, Pleuni

Pleuni Huijsmans

Hallo! Ik ben Pleuni Huijsmans en ik ben sinds juni 2021 werkzaam binnen CareHouse. Hier geef ik groepsbegeleiding en individuele begeleiding. Mijn visie is dat ieder kind en ieder gezin uniek is. Hierbinnen wil ik een bijdrage leveren door vooral te kijken naar wat de krachten zijn, wat er goed gaat en deze positieve ervaringen weer in te zetten in de begeleiding!

Linde, Denzel van de

Denzel van de Linde

Stipdonk, Maartje van

Maartje van Stipdonk

Hoi! Ik ben Maartje. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse, waar ik diverse vormen van begeleiding geef. Ik sta volledig achter de visie dat begeleiding gericht moet zijn op het vergroten van zelfstandigheid, én dat leren leuk kan zijn. Hiervoor zet ik graag mijn speelse en positieve karakter in. Ik vind het super een bijdrage te kunnen leveren aan de gezamenlijke inzet om positieve verandering te laten groeien.

Wilt, Ilse de

Ilse de Wilt

Hallo iedereen. Mijn naam is Ilse de Wilt en ik ben 26 jaar. Na mijn studie Pedagogiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg ben ik in Maart van 2021 bij CareHouse in Utrecht begonnen. Als iemand die graag werkt vanuit positiviteit en vertrouwen in eenieders zijn en kunnen, past de visie van CareHouse me helemaal. Samen zullen we bereiken dat jij zelfstandig verder kunt. Binnen het team zal ik me bezig houden met zowel groepsbegeleidingen als individuele (school)begeleidingen. Zie ik je bij CareHouse? Graag tot dan!