Utrecht Noord

C. van Maasdijkstraat 94
3555 VP Utrecht
Tel. 088 – 12 32 660
E-mail: [email protected]

Onze medewerkers


Dieduksman, Julie

Julie Dieduksman

Hoi! Ik ben Julie Dieduksman. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn derde studie jaar. Sinds augustus 2023 loop ik stage bij CareHouse. Ik zit op hockey en ik geef ook hockey training aan kinderen. Hierbij ben ik op een creatieve en sportieve manier bezig met kinderen. Deze ervaring wil ik meenemen in mijn stage. Ik vind het erg leuk om met kinderen en jongeren te werken en leuke dingen met ze te doen. Daarom vind ik de ‘leuk leren’ methode bij CareHouse, waarbij er sportieve en creatieve activiteiten worden gedaan, erg toepasselijk. Ik hoop veel te leren tijdens mijn stage jaar en vooral veel plezier met de kinderen en jongeren te hebben.

Douwes, Lotte

Lotte Douwes

Hoi, mijn naam is Lotte. Ik ben sinds oktober 2023 werkzaam bij CareHouse, dit doe ik naast het studeren van de master Maastschappelijke Opvoedvraagstukken aan de Universiteit Utrecht. De diverse werkzaamheden en doelgroep maakt dat werken bij CareHouse zo leuk is, zo geef ik groeps-, ambulante- en individuele begeleidingen. Ondersteunen en meedenken met kinderen en hun omgeving bij hoe zij het zo fijn mogelijk voor iedereen kunnen maken en weer op eigen kracht verder kunnen, is iets waar ik veel plezier uithaal. Hiernaast kan ik me erg goed vinden in de visie van CareHouse, voornamelijk in het kijken naar krachten en hoe die ingezet kunnen worden. Ik zet mij hier graag voor in door oplossings- en systeemgericht aan de slag te gaan. Wie weet tot snel!

Goossens, Maxime

Maxime Goossens

Hi allemaal! Mijn naam is Maxime. Na mijn master Medische Psychologie ben ik eerst een tijd als psycholoog aan de slag gegaan en sinds september 2021 ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Ik geef zowel groeps- als individuele begeleidingen. Wat mij zo aantrekt aan Carehouse is het werken via plezier en het praktisch oefenen van vaardigheden. Er wordt uitgegaan van de krachten en kwaliteiten van een kind/systeem en gewerkt naar zelfstandigheid. Via een speelse en oplossingsgerichte manier van werken draag ik graag bij aan het welzijn van kinderen.

Preuter, Judith

Judith Preuter

Hoi allemaal! Ik ben Judith. Na mijn master heb ik een aantal jaar als orthopedagoog gewerkt en heb ik vooral veel ervaring opgedaan met kinderen met autisme, een verstandelijke beperking en/of andere comorbide stoornissen. Vanaf april 2022 ben ik werkzaam bij CareHouse op de locatie Utrecht-Noord. Dat leren leuk kan zijn vind ik een hele mooie visie van CareHouse en daar sta ik helemaal achter. Juist dan kunnen we stappen vooruit maken. Wie weet tot snel!

Stipdonk, Maartje van

Maartje van Stipdonk

Hoi! Ik ben Maartje. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse, waar ik diverse vormen van begeleiding geef. Ik sta volledig achter de visie dat begeleiding gericht moet zijn op het vergroten van zelfstandigheid, én dat leren leuk kan zijn. Hiervoor zet ik graag mijn speelse en positieve karakter in. Ik vind het super een bijdrage te kunnen leveren aan de gezamenlijke inzet om positieve verandering te laten groeien.