Utrecht Noord

C. van Maasdijkstraat 94
3555 VP Utrecht
Tel. 088 – 12 32 660
E-mail: [email protected]

Onze medewerkers


Dieduksman, Julie

Julie Dieduksman

Goossens, Maxime

Maxime Goossens

Hi allemaal! Mijn naam is Maxime. Na mijn master Medische Psychologie ben ik eerst een tijd als psycholoog aan de slag gegaan en sinds september 2021 ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Ik geef zowel groeps- als individuele begeleidingen. Wat mij zo aantrekt aan Carehouse is het werken via plezier en het praktisch oefenen van vaardigheden. Er wordt uitgegaan van de krachten en kwaliteiten van een kind/systeem en gewerkt naar zelfstandigheid. Via een speelse en oplossingsgerichte manier van werken draag ik graag bij aan het welzijn van kinderen.

Huijsmans, Pleuni

Pleuni Huijsmans

Hallo! Ik ben Pleuni Huijsmans en ik ben sinds juni 2021 werkzaam binnen CareHouse. Hier geef ik groepsbegeleiding en individuele begeleiding. Mijn visie is dat ieder kind en ieder gezin uniek is. Hierbinnen wil ik een bijdrage leveren door vooral te kijken naar wat de krachten zijn, wat er goed gaat en deze positieve ervaringen weer in te zetten in de begeleiding!

Preuter, Judith

Judith Preuter

Hoi allemaal! Ik ben Judith. Na mijn master heb ik een aantal jaar als orthopedagoog gewerkt en heb ik vooral veel ervaring opgedaan met kinderen met autisme, een verstandelijke beperking en/of andere comorbide stoornissen. Vanaf april 2022 ben ik werkzaam bij CareHouse op de locatie Utrecht-Noord. Dat leren leuk kan zijn vind ik een fantastische visie van CareHouse en daar sta ik helemaal achter. Juist dan kunnen we stappen vooruit maken. Wie weet tot snel!

Stipdonk, Maartje van

Maartje van Stipdonk

Hoi! Ik ben Maartje. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse, waar ik diverse vormen van begeleiding geef. Ik sta volledig achter de visie dat begeleiding gericht moet zijn op het vergroten van zelfstandigheid, én dat leren leuk kan zijn. Hiervoor zet ik graag mijn speelse en positieve karakter in. Ik vind het super een bijdrage te kunnen leveren aan de gezamenlijke inzet om positieve verandering te laten groeien.