Druk in het hoofd

Het gaat om jou!

Jouw interesses zijn ons uitgangspunt. Vanuit jouw interesses, kan je makkelijker leren omgaan met jouw uitdagingen en beperkingen en jezelf positief ontwikkelen. Bij CareHouse staat niet je beperking, maar jij zelf centraal!

Druk in het hoofd

Je kan meer dan je denkt!

Samen kijken we naar jouw kwaliteiten en gaan we de uitdaging aan om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Niet jouw beperking is het uitgangspunt, maar je eigen kracht en die van jouw omgeving. Jouw doel is ons doel!

Druk in het hoofd

Jouw doel is ons doel

Bij CareHouse kan je terecht met vragen over jouw ontwikkelingsbeperking en/of als je passende hulp zoekt. Onze hulp bestaat niet uit één standaard oplossing: Ieder mens is uniek en ieder mens met een ontwikkelingsbeperking dus ook. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt!

Onze methode

Bij CareHouse werken wij met onze eigen bewezen LEUK-LEREN methode. De methode is gebaseerd op het sociaal competentiemodel en de systeemtheorie. Onze methode koppelt ontwikkelingsgerichte begeleiding aan plezier.

Leuk 

Jouw interesses vormen het uitgangspunt. Als jij plezier beleeft aan de begeleiding die je bij ons krijg leer je gemakkelijker en sneller.

Leren

Bij ons kan jij leren en positief ontwikkelen. Samen met jou en je ouders kiezen  we voor een begeleidingsvorm die bij jou past.

 Onze LEUK-LEREN methode bestaat uit thema’s en interessegebieden die passen bij jouw leeftijd, levensfase en de dingen waar jij tegenaan loopt. Soms zijn uitdagingen/beperkingen niet ‘te genezen’, maar je kan het wel leren begrijpen en ermee leren omgaan. Je krijgt bij CareHouse die ondersteuning die nodig is om succesvol te zijn.

Wij vinden dat dingen waar jij en je ouders tegenaan lopen niet in de weg van geluk, succes en plezier in het leven mogen staan. Daarom gaan we samen met jou, je ouders en je omgeving aan de slag om ervoor te zorgen dat je een prettig leven kunt leiden. De belangrijkste persoon in dit proces ben jijzelf!