Hilversum

's-Gravelandseweg 8E
1211 BR Hilversum
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Grasmeijer, Daniëla

Daniëla Grasmeijer

Hi! Ik ben Daniëla, afgestudeerd (forensisch) orthopedagoog. Ik werk sinds februari 2023 bij CareHouse Hilversum als pedagogisch hulpverlener. Ik word enthousiast van het werken met kinderen! Ik vind het hierbij belangrijk dat ieder kind op een positieve manier wordt gezien en benaderd. Elk kind is uniek, met zijn eigen kwaliteiten en talenten! Vanuit deze kwaliteiten mogen kinderen zich ontwikkelen. Ik draag heel graag bij aan deze ontwikkeling op een betrokken en creatieve manier. Ik ontmoet jou graag!

Holland-Verboom, Mariëlle van

Mariëlle van Holland-Verboom

Hoi! Ik ben Mariëlle van Holland, afgestudeerd pedagoog. Sinds januari 2018 werk ik bij Carehouse Hilversum. Het geeft mij energie om te zien dat kinderen/jongeren een groei in hun ontwikkeling doormaken. Ieder kind is uniek, waardoor ik het als uitdaging zie om op zoek te gaan naar de eigen kracht van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zijn eigen krachten ontdekt, waardoor hij met een goed gevoel naar zichzelf kan kijken. Ik hoop jou snel te zien!

Jager, Meike

Meike Jager

Hoi! Ik ben Meike en ik werk sinds september 2022 bij CareHouse als Pedagogisch Hulpverlener. Ik ben afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen te werken en te zien wat voor groei zij kunnen doormaken. Hier help ik dan ook graag op een fijne, positieve en leuke manier bij. Ik vind het belangrijk om de kwaliteiten van een kind in kaart te brengen en te helpen deze goed te kunnen inzetten. Ik hoop dit snel samen met jou te kunnen doen!

Mertens - Rijneveld, Marlinde

Marlinde Mertens - Rijneveld

Hoi! Ik ben Marlinde Mertens en sinds augustus 2022 werkzaam bij CareHouse als Pedagogisch Hulpverlener. In 2016 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond en heb toen 6 jaar ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs waar ik kinderen heb begeleid om het plezier in leren terug te laten vinden. Dit wil ik graag terug laten komen in het werken bij CareHouse waar ik zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding geef. Ik geloof in de eigen kracht van kinderen met soms net dat extra steuntje in de rug. Dit wil ik graag voor jou zijn!

Oost, Miriam

Miriam Oost

Hoi, ik ben Miriam! Nadat ik in 2021 de bachelor Social Work met succes afgerond heb ben ik nu bezig met de master Forensische Orthopedagogiek. Sinds februari 2023 werk ik hiernaast bij CareHouse. Hier hoop ik me te blijven ontwikkelen en veel te leren over verschillende doelgroepen. Het mooie van het werken bij CareHouse vind ik de positieve benadering en focus op ontwikkeling! Ik vind het leuk om samen met kinderen, jongeren en hun ouders doelgericht te werken aan zelfredzaamheid. Dit doe ik met geduld en betrokkenheid. Hopelijk tot snel!

Ros, Romy

Romy Ros

Hi! Ik ben Romy, afgestudeerd als Pedagoog en vanaf januari 2019 werkzaam bij CareHouse. Sinds mei 2023 ben ik Zorgcoördinerend Pedagogisch Hulpverlener voor de vestiging in Hilversum. Ik werk met veel plezier mee aan de groei en ontwikkeling van kinderen/jongeren en hun ouders. Ik geef individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Daarnaast geef ik begeleiding thuis en in het gezin voor ouders. Ik zet mijn positiviteit in en ga uit van ieder zijn eigen kracht. Zie ik jou snel?!

Wildschut, Mylène

Mylène Wildschut

Hi, ik ben Mylène! In 2022 ben ik afgestudeerd als Toegepaste Psycholoog en sinds oktober 2023 werk ik bij CareHouse als pedagogisch hulpverlener. Ik haal energie uit het op een positieve wijze inspireren en activeren van kinderen en jongeren. Hierbij ga ik zorgvuldig te werk en leg ik de focus op creatieve en praktische begeleiding. Met humor en openheid gaan wij samen werken aan jouw groei. Ik ontmoet je graag!