Hilversum

Wandelpad 26
1211 GN Hilversum
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Groot, Maaike de

Maaike de Groot

Hallo! Mijn naam is Maaike de Groot en ik ben een afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener. Sinds september 2019 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Carehouse Hilversum. Wat mij aanspreekt binnen de werkwijze van Carehouse is de positieve benadering die centraal staat. Deze positieve benadering zet ik in binnen mijn werk bij Kids@Home en binnen individuele begeleidingen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Holland - Verboom, Mariëlle van

Mariëlle van Holland - Verboom

Hoi! Ik ben Mariëlle van Holland, afgestudeerd pedagoog. Sinds januari 2018 werk ik bij Carehouse Hilversum. Het geeft mij energie om te zien dat kinderen/jongeren een groei in hun ontwikkeling doormaken. Ieder kind is uniek, waardoor ik het als uitdaging zie om op zoek te gaan naar de eigen kracht van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zijn eigen krachten ontdekt, waardoor hij met een goed gevoel naar zichzelf kan kijken. Ik hoop jou snel te zien!

Ros, Romy

Romy Ros

Hi, ik ben Romy! In 2017 heb ik de bachelor Social Work succesvol afgerond en in januari 2019 ben ik bij CareHouse aan de slag gegaan als pedagogisch hulpverlener. Ik werk met veel plezier mee aan de groei en ontwikkeling van kinderen/jongeren en hun ouders. Ik geef zowel individuele als groepsbegeleiding voor de doelgroepen Kids@Home en Workt It Out. Hierbij zet ik mijn positiviteit in en ga ik uit van ieder zijn eigen kracht. Zie ik jou snel?!

Said, Fatima

Fatima Said

Hallo! Ik ben Fatima en ik ben er sinds februari bijgekomen als stagiaire. Ik volg de opleiding social work en zit in mijn 3e jaar. Aankomend jaar loop ik stage bij Kids at Home en Work it out groepen. Wat mij aanspreekt aan Carehouse is hun positieve visie, het benadrukken van de eigen kracht en het vergroten van zelfstandigheid. Ik kijk uit naar het komend jaar!

Slagmaat, Claire van

Claire van Slagmaat

Dag allemaal, Sinds 2015 ben ik als pedagogisch hulpverlener en casemanager werkzaam bij Carehouse Hilversum. Binnen Carehouse ben ik werkzaam bij Kids@Home, Work It Out en bied ik individuele begeleidingen. Na het afronden van mijn Master Orthopedagogiek ben ik ook als basispsycholoog en vestigingsmanager aan de slag gegaan voor De OpgroeiPraktijk. De OpgroeiPraktijk biedt basis en specialistische GGZ trajecten en heeft een intensieve samenwerking met Carehouse. Door mijn dubbelfunctie kan ik cliënten ondersteunen vanaf de start van de diagnostiekfase, naar een behandeltraject en met hen uitstromen naar een lichtere vorm van begeleiding. Het werken binnen Carehouse en De OpgroeiPraktijk spreekt mij aan door de positieve laagdrempelige insteek. Het aanleren van nieuwe vaardigheden wordt vaak ervaren als moeizaam, maar door dit op een positieve manier aan te bieden en de krachten van een persoon naar voren te halen wordt het leren weer leuk. Hopelijk tot snel bij Carehouse en De OpgroeiPraktijk Hilversum!

Sondervan, Alyssa

Alyssa Sondervan

Hallo Allemaal! Mijn naam is Alyssa Sondervan. Ik studeer de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik werk dit jaar bij Work It Out en Kids at Home in Hilversum op de maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag op de oneven weken de week club. Het is leuk, uitdagend en leerzaam om de afwisseling tussen groeps- en individuele begeleidingen te hebben en de focus te hebben liggen op de krachten en positieve punten van de jongeren!

Stipdonk, Maartje van

Maartje van Stipdonk

Hoi! Ik ben Maartje. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse, waar ik diverse vormen van begeleiding geef. Ik sta volledig achter de visie dat begeleiding gericht moet zijn op het vergroten van zelfstandigheid, én dat leren leuk kan zijn. Hiervoor zet ik graag mijn speelse en positieve karakter in. Ik vind het super een bijdrage te kunnen leveren aan de gezamenlijke inzet om positieve verandering te laten groeien.

Vendelbos, Charissa

Charissa Vendelbos

Hallo allemaal, mijn naam is Charissa Vendelbos. Na een leuk en leerzaam stagejaar, ben ik blijven werken bij Carehouse. Ik vind het leuk om de kinderen in de loop van het jaar te zien ontwikkelen en hen te ondersteunen waar dit nodig is. Dit geeft mij veel voldoening. Ik vind het belangrijk om de kinderen op een positieve manier te benaderen tijdens de begeleiding, vandaar dat het competentiegericht werken mij aanspreekt. Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en zaterdag.