Amsterdam Work It Out

Gerard Doustraat 220
1073 XB Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Alberg, Denzo

Denzo Alberg

Mijn naam is Denzo Alberg. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Werken met jongeren geeft mij voldoening. Ik wil het beste in de jongeren naar boven halen zodat zij in de toekomst een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Tijdens mijn zoektocht naar een werkplek kwam ik terecht bij Carehouse. Na het bekijken van de website wist ik dat dit de juiste plek voor mij was om te werken. De combinatie van individuele en groepsbegeleidingen sprak mij erg aan. Op deze manier leren jongeren ook van elkaar ipv alleen een begeleider. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en dat je soms elkaars hulp nodig hebt om vooruit te komen in het leven.

Dinler, Berna

Berna Dinler

Hi! Ik ben Berna Dinler. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar en loop ik sinds februari 2021 stage bij Carehouse. Carehouse sprak me meteen aan omdat er wordt uitgegaan van positieve punten en van de kracht van jongeren. Zelf ben ik ook heel positief ingesteld waardoor Carehouse meteen aansloot op mijn visie. Ik heb super veel zin om nieuwe ervaring op te doen en kijk er naar uit om te leren van het team en de jongeren!

Kooijmans, Christel

Christel Kooijmans

Hi, ik ben Christel! Ik ben derdejaars pedagogiek student aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds februari 2021 ben ik als stagiaire werkzaam bij CareHouse Amsterdam Work it Out. De visie en positiviteit van CareHouse spreken mij erg aan. Ik kijk er naar uit om van het team te leren, om een persoonlijke maar professionele band met de jongeren op te bouwen en hen zo te ondersteunen bij hun persoonlijke doelen!

Koopman, Jiska

Jiska Koopman

Mijn naam is Jiska Koopman en ik ben werkzaam bij Work It Out sinds september 2018. Door een persoonlijke maar professionele band met de jongere aan te gaan, zie ik dat we samen veel voor elkaar krijgen. Vooral door de positieve aanpak merk ik dat ook de jongeren ervan genieten om bij ons te komen.

Mathlener, Pepijn

Pepijn Mathlener

Ik ben Pepijn Mathlener. Ik heb de academie voor lichamelijke oefening gedaan. Nadat ik twee jaar gewerkt heb als gymleraar en één jaar in Afrika heb gewoond, merkte ik dat ik tijdens het geven van gymlessen individueel contact met de kinderen miste. Ik ben als begeleider begonnen bij Kids at Home en na ongeveer 2 jaar ben ik overgestapt naar Work it Out. Ik geef momenteel nog steeds twee dagen per de week gymles, ik doe de opleiding toegepaste psychologie en ik werk de andere dagen voor Work it Out. Dankzij de groeps- en de individuele begeleidingen kan je een sterke band met de jongeren opbouwen. Ik ben blij als ik ze door middel van wat tips soms wat verder kan helpen in hun ontwikkeling. Vanwege uitdagende activiteiten, gave kampen en de bijzondere sfeer is het geweldig om bij Work it Out te werken!

Ruiter, Melle de

Melle de Ruiter

Mijn naam is Melle de Ruiter. Ik heb in juli 2020 mijn HBO diploma pedagogiek behaald. Sindsdien ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik ben sportief en heb graag oog voor wat mensen al kunnen. Ook vind ik het belangrijk dat ik zelf en anderen ruimte krijgen om zich te ontwikkelen in de richting waar zij zelf gelukkig van worden. Bij Carehouse krijg ik de mogelijkheid om vanuit deze overtuiging jongeren te ondersteunen bij hun persoonlijke doelen. Door oog te hebben voor persoonlijke interesses en van hieruit aan doelen te werken denk ik dat ik en jongeren een leuke en nuttige tijd kunnen hebben op de WIO vestiging.

Suter, Katie

Katie Suter

Mijn naam is Katie Suter, afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn stageperiode positief te hebben afgerond bij Work it out ben ik vanaf 2012 werkzaam als vaste medewerker. Ik vind het mooi hoe wij bij Work it out uitgaan vanuit de kracht van de jongere en zoveel mogelijk proberen aan te sluiten bij hun belevingswereld. Belangrijk vind ik dat wij als team een veilige sfeer creëren waarin jongeren zich vrij voelen om zich op meerdere gebieden te kunnen ontwikkelen. Mijn kracht als begeleider is dat ik een enthousiaste en motiverende aanpak hanteer en dat ik in mijn begeleiding zoveel mogelijk aansluit op de behoefte van ieder individu. Naast het werken bij Carehouse geef ik al een aantal jaar met veel passie dansles.

Widt, Anka de

Anka de Widt

Mijn naam is Anka de Widt en ik ben sinds kort gestart als Pedagogisch Hulpverlener bij Work it Out Amsterdam. Ik ben sinds Januari 2021 afgestudeerd als Pedagoog bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik woon sinds een half jaartje in Amsterdam en zit hier helemaal op mijn plek! In mijn werk als zowel groeps- als individueel begeleider vind ik het belangrijk om te focussen op wat jongeren wél kunnen in plaats van moeilijk voor hen is. Jongeren kunnen veel meer dan ze soms denken en als begeleider vind ik het belangrijk om jongeren eraan te blijven herinneren dat ze hun kwaliteiten kunnen gebruiken om hun uitdagingen aan te gaan. Wat ik mooi vind aan Work it Out, is dat jongeren zowel leren in individuele begeleiding als in groepsbegeleiding, zo kunnen jongeren ook van elkaar leren, maar wij als begeleiders ook van hen.

Wijnands, Jonne

Jonne Wijnands

Mijn naam is Jonne Wijnands, afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en sinds kort werkzaam bij Work it Out. Hiervoor heb ik jongeren begeleid op de werkvloer maar kwam ik tot de ontdekking dat ik meer opzoek was naar het persoonlijk begeleiden van de jongeren op weg naar zelfstandigheid. Dit heb ik gevonden bij Carehouse! Jongeren kunnen vaak al veel meer dan zij zelf denken, door hen in hun kracht te zetten en hierbij te ondersteunen kun je vaak al veel bereiken. Bij Work it Out kijken wij samen met i.p.v voor de jongeren wat zij nodig hebben in hun ontwikkeling. Doordat wij zowel groep- als individuele begeleiding aanbieden weten wij goed aan te sluiten op de behoefte van de jongeren. Bij de groepsbegeleiding kunnen de jongeren van elkaar leren wat voor mooie succes ervaringen zorgt. Bij Work it Out hangt een toffe, positieve en huiskamersfeer wat het voor mij als collega maar ook voor de jongeren als een fijne plek maakt om naar toe te komen!