Amsterdam Centrum

Gerard Doustraat 220
1073 XB Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Alberg, Denzo

Denzo Alberg

Mijn naam is Denzo Alberg. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Werken met jongeren geeft mij voldoening. Ik wil het beste in de jongeren naar boven halen zodat zij in de toekomst een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Tijdens mijn zoektocht naar een werkplek kwam ik terecht bij Carehouse. Na het bekijken van de website wist ik dat dit de juiste plek voor mij was om te werken. De combinatie van individuele en groepsbegeleidingen sprak mij erg aan. Op deze manier leren jongeren ook van elkaar ipv alleen een begeleider. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en dat je soms elkaars hulp nodig hebt om vooruit te komen in het leven.

Bos, Glenn

Glenn Bos

Mijn naam is Glenn Bos en ik ben op dit moment bezig met de opleiding Social Work, het komende jaar zal ik stage gaan lopen bij Carehouse. Hiervoor sta ik 4 keer per week op de groep en zal ik in de loop van het jaar meer verantwoordelijkheden krijgen. Op mijn vorige stage heb ik met veel plezier gewerkt met kinderen met autisme/een ontwikkelingsproblematiek en deze doelgroep sprak mij ontzettend aan. Ik haal er erg veel plezier en energie uit om kinderen/jongeren met een ontwikkelingsproblematiek verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling. Hierbij vind ik het opbouwen van een goede band en vertrouwen een belangrijke basis van goede hulpverlening. Carehouse spreekt mij aan omdat het eerst uitgaat van wat iemand wel kan, in plaats van wat iemand nog iets minder goed kan. Deze positieve manier van werken vind ik erg fijn. Ik kijk er naar uit om het komende jaar met de kinderen/jongeren aan de slag te gaan!

Cuppen, Iris

Iris Cuppen

Hoi! Ik ben Iris Cuppen en vanaf april 2023 ben ik werkzaam bij Carehouse centrum als pedagogisch hulpverlener! Tijdens mijn studie Social Work heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen jongeren binnen het mbo-onderwijs. Bij Carehouse wil ik meer ervaring op gaan doen in het persoonlijk begeleiden van de jongeren. De laagdrempelige manier van begeleiden en het uitgaan van de krachten van de jongeren is iets wat mij enorm aanspreekt. Jongeren leren hier spelenderwijs om sociaal vaardig zo sterk mogelijk te worden en om te werken aan hun toekomst. Ik hoop de jongeren te kunnen stimuleren en motiveren om alles uit het leven te halen en ik zet mij hier dan ook graag voor in!

de Dreu, Mario

Mario de Dreu

Ik ben Mario en heb in 2018 de opleiding Social Work afgerond aan de Hogeschool in Ede. Ik ben daarna aan de slag gegaan als begeleider in de geestelijke gezondheidszorg. Heb daar veel geleerd in het contact maken en hoe je mee op kan lopen met de cliënt. Ik heb altijd een hart gehad voor jongeren en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Carehouse is een plek waar zowel individueel als in groepsverband wordt gewerkt en deze combinatie sprak mij aan. Ik vind het tof om het beste in een jongeren naar boven te halen en hen doormiddel van respect en vertrouwen verder te helpen. Wat ik mooi vind aan Carehouse is dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd waar jongeren zichzelf kunnen zijn en van elkaar kunnen leren. Ik haal er voldoening uit als ik een jongere zie groeien en dat is voor mij een grote drijfveer.

Does, Thirza

Thirza Does

Mijn naam is Thirza Does en ik ben werkzaam bij CareHouse als pedagogisch hulpverlener bij Work it Out in Amsterdam. In 2020 heb ik de opleiding Pedagogiek (uitstroomprofiel Jeugd- en gezinsprofessional) aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond, waarna ik twee jaar ervaring heb opgedaan in de kinderopvang. Nu ik bij CareHouse werk begeleid ik jongeren en hun gezin, wat ik als ontzettend leerzaam en belangrijk ervaar. Het werken met deze doelgroep op individuele- en groepsbasis brengt mij veel plezier en uitdaging. Ik sta achter de positieve benadering en oplossingsgerichte manier van werken en kan dit goed kwijt binnen CareHouse!

Haklander, Jaimy

Jaimy Haklander

Mijn naam is Jaimy Haklander en ik werk sinds 1 augustus bij Carehouse. Januari dit jaar heb ik mijn diploma behaald Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest in het speciaal onderwijs. Mijn ervaring die ik heb opgedaan in het speciaal onderwijs, zoals onder andere het kijken naar de mogelijkheden van de client. Dat is iets wat ik op Carehouse wil meenemen. Samen met de jongeren wil ik kijken wat zij wel kunnen en niet wat zij nog niet zo goed kunnen. De combinatie met individuele begeleiding en groepsbegeleiding maakt dit werk nog mooier. Iedere dag werk je samen naar een betere toekomst voor de jongeren.

Kamp, Nina van der

Nina van der Kamp

Kooijmans, Christel

Christel Kooijmans

Hi, ik ben Christel! In juli 2022 heb ik de opleiding Pedagogiek (uitstroomprofiel jeugd) afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel volg ik de master Forensische Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Na het succesvol afronden van mijn afstudeerstage bij Work it Out Amsterdam, ben ik hier sinds februari 2022 in dienst als Pedagogisch Hulpverlener. Net als dat ik mijzelf middels de master wil doorontwikkelen, probeer ik ook de jongeren te stimuleren om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat jongeren wél al kunnen en dit te vergroten. Door aan te sluiten bij de behoeften en interesses van de jongeren werk ik aan hun persoonlijke doelen en ondersteun ik hen in hun weg naar zelfstandigheid!

Lanters, Joep

Joep Lanters

Mijn naam is Joep Lanters. In de zomer van 2021 heb ik mijn bachelor Psychologie aan de universiteit van Tilburg behaald, waarbij ik mij verdiept heb in de ontwikkelingspsychologie. Sinds kort woon ik Amsterdam en ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverlener bij Work it Out Amsterdam. Vanuit mijn studie weet ik hoe belangrijk het is om op een positieve en motiverende manier anderen te benaderen. Ik vind het mooi dat Carehouse deze benaderingen hanteert, waarbij ze focussen op de eigen krachten van de jongeren. Wij leggen de focus op wat jongeren al wel kunnen, in plaats van wat ze (nog) niet kunnen. Om jongeren te mogen ondersteunen middels individuele- en groepsbegeleiding om tot hun persoonlijke doelen te komen, is niet alleen heel mooi werk, maar ook nog eens superleerzaam!

Wijnands, Jonne

Jonne Wijnands

Mijn naam is Jonne Wijnands, afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en sinds kort werkzaam bij Work it Out. Hiervoor heb ik jongeren begeleid op de werkvloer maar kwam ik tot de ontdekking dat ik meer opzoek was naar het persoonlijk begeleiden van de jongeren op weg naar zelfstandigheid. Dit heb ik gevonden bij Carehouse! Jongeren kunnen vaak al veel meer dan zij zelf denken, door hen in hun kracht te zetten en hierbij te ondersteunen kun je vaak al veel bereiken. Bij Work it Out kijken wij samen met i.p.v voor de jongeren wat zij nodig hebben in hun ontwikkeling. Doordat wij zowel groep- als individuele begeleiding aanbieden weten wij goed aan te sluiten op de behoefte van de jongeren. Bij de groepsbegeleiding kunnen de jongeren van elkaar leren wat voor mooie succes ervaringen zorgt. Bij Work it Out hangt een toffe, positieve en huiskamersfeer wat het voor mij als collega maar ook voor de jongeren als een fijne plek maakt om naar toe te komen!