Amsterdam Work It Out

Gerard Doustraat 220
1073 XB Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Alberg, Denzo

Denzo Alberg

Mijn naam is Denzo Alberg. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Werken met jongeren geeft mij voldoening. Ik wil het beste in de jongeren naar boven halen zodat zij in de toekomst een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Tijdens mijn zoektocht naar een werkplek kwam ik terecht bij Carehouse. Na het bekijken van de website wist ik dat dit de juiste plek voor mij was om te werken. De combinatie van individuele en groepsbegeleidingen sprak mij erg aan. Op deze manier leren jongeren ook van elkaar ipv alleen een begeleider. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en dat je soms elkaars hulp nodig hebt om vooruit te komen in het leven.

Dinler, Berna

Berna Dinler

Hi! Ik ben Berna Dinler. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar en loop ik sinds februari 2021 stage bij Carehouse. Carehouse sprak me meteen aan omdat er wordt uitgegaan van positieve punten en van de kracht van jongeren. Zelf ben ik ook heel positief ingesteld waardoor Carehouse meteen aansloot op mijn visie. Ik heb super veel zin om nieuwe ervaring op te doen en kijk er naar uit om te leren van het team en de jongeren!

Kooijmans, Christel

Christel Kooijmans

Hi, ik ben Christel! Ik ben derdejaars pedagogiek student aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds februari 2021 ben ik als stagiaire werkzaam bij CareHouse Amsterdam Work it Out. De visie en positiviteit van CareHouse spreken mij erg aan. Ik kijk er naar uit om van het team te leren, om een persoonlijke maar professionele band met de jongeren op te bouwen en hen zo te ondersteunen bij hun persoonlijke doelen!

Koopman, Jiska

Jiska Koopman

Mijn naam is Jiska Koopman en ik ben werkzaam bij Work It Out sinds september 2018. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie pedagogiek en aspireer om mijn studie volgend jaar voort te zetten en mijn master orthopedagogiek te behalen. Door een persoonlijke maar professionele band met de jongere aan te gaan zie ik dat we samen veel voor elkaar krijgen. Vooral door de positieve aanpak merk ik dat ook de jongeren ervan genieten om bij ons te komen.

Mathlener, Pepijn

Pepijn Mathlener

Ik ben Pepijn Mathlener. Ik heb de academie voor lichamelijke oefening gedaan. Nadat ik twee jaar gewerkt heb als gymleraar en één jaar in Afrika heb gewoond, merkte ik dat ik tijdens het geven van gymlessen individueel contact met de kinderen miste. Ik ben als begeleider begonnen bij Kids at Home en na ongeveer 2 jaar ben ik overgestapt naar Work it Out. Ik geef momenteel nog steeds twee dagen per de week gymles, ik doe de opleiding toegepaste psychologie en ik werk de andere dagen voor Work it Out. Dankzij de groeps- en de individuele begeleidingen kan je een sterke band met de jongeren opbouwen. Ik ben blij als ik ze door middel van wat tips soms wat verder kan helpen in hun ontwikkeling. Vanwege uitdagende activiteiten, gave kampen en de bijzondere sfeer is het geweldig om bij Work it Out te werken!

Nieuwe, Rosanne de

Rosanne de Nieuwe

Ik werk vanaf 2012 met veel plezier bij Carehouse. Op onze vestiging in de Amsterdamse Pijp begeleid ik jongeren graag met positieve energie en humor. Daarnaast ben ik ook werkzaam op ons hoofdkantoor te IJburg.

Ruiter, Melle de

Melle de Ruiter

Mijn naam is Melle de Ruiter. Ik heb in juli 2020 mijn HBO diploma pedagogiek behaald. Sindsdien ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik ben sportief en heb graag oog voor wat mensen al kunnen. Ook vind ik het belangrijk dat ik zelf en anderen ruimte krijgen om zich te ontwikkelen in de richting waar zij zelf gelukkig van worden. Bij Carehouse krijg ik de mogelijkheid om vanuit deze overtuiging jongeren te ondersteunen bij hun persoonlijke doelen. Door oog te hebben voor persoonlijke interesses en van hieruit aan doelen te werken denk ik dat ik en jongeren een leuke en nuttige tijd kunnen hebben op de WIO vestiging.

Shamoun, Sami

Sami Shamoun

Als ik weet wat mijn zwakte is, dan kan ik op zoek gaan naar mijn krachten. Als ik leer naar een ander te luisteren, dan kan ik sneller vooruit komen. Het leven is mooi als we weten hoe met onszelf, onze naasten en de tegenslagen om te gaan. Het glas is nooit alleen half leeg, het is ook altijd halfvol. Kijk om je heen, kijk in jezelf en luister naar wat een ander te zeggen heeft, dan kun je dingen ontdekken die voorheen onzichtbaar waren voor je en zie je de dingen die je voorheen zag ineens heel anders . Waarschijnlijk zijn ze nu veel mooier. Niemand is perfect en iedereen is mooi. Als we maar leren hoe we liefde en respect aan elkaar kunnen geven. Samen kunnen we veel bereiken, maar niemand kan een ander veranderen. Dat moet de persoon zelf doen. We kunnen elkaar helpen om de juiste dingen te doen zodat iedereen daar aankomt waar hij/zij wil zijn. Daarom is Work It Out een prachtig concept. De combinatie van groep en individu zijn goud waard. In een groep kunnen we van elkaar leren en als we alleen zijn kunnen we onze rust pakken en nadenken over wat we hebben geleerd en wat we nog willen bereiken. Voeg daar nog een aantal betrokken begeleiders aan toe en een groep wel en half gemotiveerde jongeren en je hebt de perfecte werkplek (voor mij). Hoi, ik ben Sami . 15 jaar geleden afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener . Daarna 12 jaar gewerkt als groepsbegeleider en veel ervaring opgedaan met het begeleiden van gezinnen. Na 12 jaar groepswerk leek het mij leuk om iets heel anders te gaan doen. Ik werd rijinstructeur. Waarom? gewoon, omdat ik het kan en ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft een aantal jaar mogen duren en was een prachtige ervaring. Maar werken met jongeren is altijd op nummer 1 blijven staan. Na een ontdekkingsreis in hulpverleningsland waarin ik heb ontdekt dat werken met ouderen, verslaafden, eenzame mensen en vluchtelingen ook erg leuk kan zijn, kwam weer het gevoel naar boven om weer aan de slag te gaan met jeugdigen. En nu ben ik hier, ik heb er veel zin in en hoop dat ik samen met mijn collega's zoveel mogelijk jongeren en gezinnen op weg kan helpen. En ik weet zeker dat ik nog veel te leren heb van mijn collega's en de jongeren die ik tegen zal komen en hun ouders. Laten we samen er het beste van maken.

Suter, Katie

Katie Suter

Mijn naam is Katie Suter, afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn stageperiode positief te hebben afgerond bij Work it out ben ik vanaf 2012 werkzaam als vaste medewerker. Ik vind het mooi hoe wij bij Work it out uitgaan vanuit de kracht van de jongere en zoveel mogelijk proberen aan te sluiten bij hun belevingswereld. Belangrijk vind ik dat wij als team een veilige sfeer creëren waarin jongeren zich vrij voelen om zich op meerdere gebieden te kunnen ontwikkelen. Mijn kracht als begeleider is dat ik een enthousiaste en motiverende aanpak hanteer en dat ik in mijn begeleiding zoveel mogelijk aansluit op de behoefte van ieder individu. Naast het werken bij Carehouse geef ik al een aantal jaar met veel passie dansles.

Widt, Anka de

Anka de Widt

Mijn naam is Anka de Widt en ik ben sinds kort gestart als Pedagogisch Hulpverlener bij Work it Out Amsterdam. Ik ben sinds Januari 2021 afgestudeerd als Pedagoog bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik woon sinds een half jaartje in Amsterdam en zit hier helemaal op mijn plek! In mijn werk als zowel groeps- als individueel begeleider vind ik het belangrijk om te focussen op wat jongeren wél kunnen in plaats van moeilijk voor hen is. Jongeren kunnen veel meer dan ze soms denken en als begeleider vind ik het belangrijk om jongeren eraan te blijven herinneren dat ze hun kwaliteiten kunnen gebruiken om hun uitdagingen aan te gaan. Wat ik mooi vind aan Work it Out, is dat jongeren zowel leren in individuele begeleiding als in groepsbegeleiding, zo kunnen jongeren ook van elkaar leren, maar wij als begeleiders ook van hen.

Wijnands, Jonne

Jonne Wijnands

Mijn naam is Jonne Wijnands, afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en sinds kort werkzaam bij Work it Out. Hiervoor heb ik jongeren begeleid op de werkvloer maar kwam ik tot de ontdekking dat ik meer opzoek was naar het persoonlijk begeleiden van de jongeren op weg naar zelfstandigheid. Dit heb ik gevonden bij Carehouse! Jongeren kunnen vaak al veel meer dan zij zelf denken, door hen in hun kracht te zetten en hierbij te ondersteunen kun je vaak al veel bereiken. Bij Work it Out kijken wij samen met i.p.v voor de jongeren wat zij nodig hebben in hun ontwikkeling. Doordat wij zowel groep- als individuele begeleiding aanbieden weten wij goed aan te sluiten op de behoefte van de jongeren. Bij de groepsbegeleiding kunnen de jongeren van elkaar leren wat voor mooie succes ervaringen zorgt. Bij Work it Out hangt een toffe, positieve en huiskamersfeer wat het voor mij als collega maar ook voor de jongeren als een fijne plek maakt om naar toe te komen!