Amsterdam Work It Out

Gerard Doustraat 220
1073 XB Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Rose Aker

Alberg, Denzo

Denzo Alberg

Mijn naam is Denzo Alberg. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Werken met jongeren geeft mij voldoening. Ik wil het beste in de jongeren naar boven halen zodat zij in de toekomst een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Tijdens mijn zoektocht naar een werkplek kwam ik terecht bij Work it Out. Na het bekijken van de website wist ik dat dit de juiste plek voor mij was om te werken. De combinatie van individuele en groepsbegeleidingen sprak mij erg aan. Op deze manier leren jongeren ook van elkaar ipv alleen een begeleider. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en dat je soms elkaars hulp nodig hebt om vooruit te komen in het leven.

Heeswijk, Wendy van

Wendy van Heeswijk

Ik ben Wendy van Heeswijk, afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en sinds 7,5 jaar begeleider en casemanager bij Work it Out Amsterdam. Met plezier begeleid ik de jongeren zowel in groepsverband, als in de vorm van individuele begeleiding. Het werken bij Work it Out geeft mij energie en voldoening. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik een leuke, positieve sfeer. Er zijn verschillende begeleidingsvormen, gemotiveerde collega's en niet te vergeten veel jongeren variërend van gedrag waardoor het werk een leuke uitdaging blijft. Bij Work it Out worden jongeren aangemoedigd om te werken aan hun zelfstandigheid en sociale vaardigheden. Tijdens het werken zie ik dat de jongeren een mooie groei doormaken. Verder laat ik graag jongeren in hun waarde door te respecteren wat zij wel en niet willen. Bij Work it Out hebben we te maken met de persoonlijkheid, de pubertijd en de beperking. De combinatie van deze drie factoren kan zorgen voor leuke en lastige momenten. Een prettige sfeer is naar mijn idee de fundering voor een goede leeromgeving.

Koopman, Jiska

Jiska Koopman

Mijn naam is Jiska Koopman en ik ben werkzaam bij Work It Out sinds september 2018. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie pedagogiek en aspireer om mijn studie volgend jaar voort te zetten en mijn master orthopedagogiek te behalen. Door een persoonlijke maar professionele band met de jongere aan te gaan zie ik dat we samen veel voor elkaar krijgen. Vooral door de positieve aanpak merk ik dat ook de jongeren ervan genieten om bij ons te komen.

Mathlener, Pepijn

Pepijn Mathlener

Ik ben Pepijn Mathlener. Ik heb de academie voor lichamelijke oefening gedaan. Nadat ik twee jaar gewerkt heb als gymleraar en één jaar in Afrika heb gewoond, merkte ik dat ik tijdens het geven van gymlessen individueel contact met de kinderen miste. Ik ben als begeleider begonnen bij Kids at Home en na ongeveer 2 jaar ben ik overgestapt naar Work it Out. Ik geef momenteel nog steeds twee dagen per de week gymles, ik doe de opleiding toegepaste psychologie en ik werk de andere dagen voor Work it Out. Dankzij de groeps- en de individuele begeleidingen kan je een sterke band met de jongeren opbouwen. Ik ben blij als ik ze door middel van wat tips soms wat verder kan helpen in hun ontwikkeling. Vanwege uitdagende activiteiten, gave kampen en de bijzondere sfeer is het geweldig om bij Work it Out te werken!

Nieuwe, Rosanne de

Rosanne de Nieuwe

Mijn naam is Rosanne de Nieuwe. Ik ben sinds december 2012 werkzaam bij Carehouse. Bij Carehouse ben ik met open armen ontvangen in een enthousiast, jong en leergierig team. Ik werk met veel plezier bij verschillende clubs en begeleid verschillende jongeren individueel. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam op ons hoofdkantoor op IJburg. De ontwikkeling van jongeren vind ik een interessant proces en wil dit graag met veel positieve energie en humor begeleiden. Ik hoop jullie allemaal te zien op onze vestiging te Amsterdam. Tot snel bij Work It Out.

Ootes, Lars

Lars Ootes

Sinds 2017 volg ik met plezier de opleiding Sociaal Werk. Ik zit momenteel in het derde leerjaar, dus dat betekent dat het tijd is voor de ‘grote stage waar men u tegen zegt’. Ik heb gekozen voor Carehouse om de voortgang van mijn professionele ontwikkeling voort te zetten, die ik heb opgedaan bij de welzijnsorganisaties Stichting Welzijn Heiloo en Wonen Plus Welzijn. Met name die laatste stage was een goede aansluiting op de aangeboden zorg de ontwikkelingsgerichte zorg van Carehouse. Ik mocht namelijk als begeleider op een ontmoetingscentrum jongeren helpen hun talenten te ontwikkelen en hen een fijne tijd te bezorgen. Ik ken mijzelf als een energieke student , die rustig van aard is, een bruggenbouwer tussen theorie en praktijk is en graag de kar voortrekt in groepen. Staan voor een groep of het geven van een presentatie zijn tevens activiteiten die mij energie en inspiratie geven. Ik word blij als ik mensen kan amuseren met de verhalen die ik vertel of kan vermaken met een leuke activiteit. Wat mij aanspreekt aan Carehouse is de positieve bril tegenover de jongeren en kinderen met een beperking, die al vaak genoeg horen wat ze niet kunnen. Ik ben zelf iemand die kijkt naar wat er wél mogelijk is.

Strubbe, Danielle

Danielle Strubbe

Hai! Mijn naam is Danielle en heb Pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mijn stage afgerond op de vestiging Work it Out Amsterdam en ik werk nu sinds twee jaar als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Wat ik mooi vind aan Carehouse is de positieve visie. Ik vind het belangrijk om opzoek te gaan naar kwaliteiten en krachten van jongeren. Van daaruit kunnen we samen werken aan doelen. Daarnaast wil ik kinderen en jongeren toerusten met praktische en sociale vaardigheden, zodat ik een bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, integer en onderzoekend. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik geef ook les in de sportschool. Het werken bij Carehouse motiveert mij enorm en daarom doe ik dit met veel plezier.

Suter, Katie

Katie Suter

Mijn naam is Katie Suter, afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn stageperiode positief te hebben afgerond bij Work it out ben ik vanaf 2012 werkzaam als vaste medewerker. Ik vind het mooi hoe wij bij Work it out uitgaan vanuit de kracht van de jongere en zoveel mogelijk proberen aan te sluiten bij hun belevingswereld. Belangrijk vind ik dat wij als team een veilige sfeer creëren waarin jongeren zich vrij voelen om zich op meerdere gebieden te kunnen ontwikkelen. Mijn kracht als begeleider is dat ik een enthousiaste en motiverende aanpak hanteer en dat ik in mijn begeleiding zoveel mogelijk aansluit op de behoefte van ieder individu. Naast het werken bij Carehouse geef ik al een aantal jaar met veel passie dansles.

Laura Wester