Haarlem

Bloemendaalseweg 169
2061 CJ Bloemendaal
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Botelho Batista, Barbara

Barbara Botelho Batista

Hoi! Mijn naam is Barbara en ik loop sinds september stage bij CareHouse. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van mij hbo-opleiding Social Work. CareHouse heeft mij aangesproken door de positieve methodieken en stimulansen die gehanteerd worden om kinderen en jongeren te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik vind deze groei ontzettend mooi om te zien en het geeft mij energie en plezier om hieraan bij te dragen!

Brett, Klaartje

Klaartje Brett

Hallo, mijn naam is Klaartje. Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Hogeschool Inholland Amsterdam. Tijdens mijn stage en in mijn werk daarna heb ik veel ervaring opgedaan met het werken van jongeren en kinderen met ADHD, ADD en autisme. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren benaderd worden vanuit een positieve en enthousiaste insteek, de werkwijze van Kids at Home sluit hier dan ook helemaal bij aan. Ook het spelenderwijs werken aan de leerdoelen door aan te sluiten bij de interesses van het kind/ de jongere, vind ik een mooie werkwijze. Ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij Carehouse!

Cornelissen, Anouk

Anouk Cornelissen

Hallo! Ik ben Anouk en ben in 2009 afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener. Ik heb ruim 15 jaar bij een andere zorgorganisatie gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan. Per 1 februari ben ik overgestapt naar Carehouse. Wat mij aanspreekt in Carehouse is dat zij werken vanuit een positieve benadering. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar Carehouse gaan en dat zij tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Bij Carehouse zorg ik samen met mijn collega's, voor een omgeving waarbij de kinderen zich veilig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat maakt mij trots!

Couwenberg, Rosanne

Rosanne Couwenberg

Hoi, ik ben Rosanne! Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch hulpverlener. Na de kinderopvang en een kantoorbaan, ben ik nu werkzaam als pedagogisch medewerker bij Carehouse. Wat mij aanspreekt in Carehouse is de afwisseling in werkzaamheden, elk kind en elk gezin is anders. Carehouse heeft een heel positieve benadering, waardoor kinderen het leuk vinden om naar Carehouse te komen. Dit maakt het werken bij Carehouse nog leuker en dankbaarder!

Duineveld, Robin

Robin Duineveld

Hoi! Mijn naam is Robin. Ik zit nu in het vierde jaar van mijn studie Social Work aan de Hogeschool Leiden, en ik heb vorig jaar met veel plezier stage gelopen bij Carehouse Haarlem. Zo veel zelfs dat ik gelukkig ook gevraagd ben om te blijven en hier ben ik! Het werken met de verschillende groepen vind ik erg leuk, dit in combinatie met het leuke team aan collega's wat er rondloopt zorgt ervoor dat ik veel plezier heb tijdens het werk. Ik vind vooral de positieve en huiselijke sfeer die hier heerst erg fijn. Aankomend jaar ga ik dan ook mijn studie afmaken en blijf ik met enthousiasme de groepen begeleiden!

Elst, Lieke van der

Lieke van der Elst

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik heb de opleiding Social Work afgerond. Vanaf augustus 2023 ben ik werkzaam bij CareHouse. Wat mij aanspreekt bij Carehouse is dat de focus wordt gericht op de kracht, talenten en mogelijkheden van het kind/de jongere, waarin context en omgeving een belangrijke rol spelen. Samen met kinderen op een positieve manier werken aan hun leerdoelen, motiveert mij en haal ik plezier uit. Ik kijk uit naar het opdoen van nieuwe ervaringen. Ik hoop jou snel te kunnen zien!

Machielsen, Tessa

Tessa Machielsen

Hoi, ik ben Tessa. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoog aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. In 2016 ben ik als stagiaire begonnen bij Carehouse en inmmidels werk ik met veel plezier als zorgcoördinerend pegagogisch hulpverlener/casemanager. Ik krijg energie van de eerlijkheid en het enthousiasme van kinderen, het plezier wat zij beleven aan de begeleiding, maar ook de lastige momenten en hier iets in kunnen betekenen is waardevol voor mij.

Oene, Jaimy van

Jaimy van Oene

Hallo! Ik ben Jaimy en ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als jongerencoach in Amsterdam en heb ik op een woongroep gewerkt als begeleider LVB kind/jeugd. Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Haarlem. Ik vind het leuk om groei te zien bij de kinderen waarmee ik werk. Door middel van positieve coaching, tips en ondersteuning te bieden, hoop ik het beste uit de ander te halen en ze daarmee verder te laten groeien.

Rixel, Elissa van

Elissa van Rixel

Hallo, ik ben Elissa. Afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de hoge school Inholland. Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij CareHouse Haarlem. Ik doe mijn werk als zorgcoördinator met heel veel plezier en enthousiasme. De positieve methodiek die CareHouse gebruikt bij het begeleiden van de kinderen, jongeren en hun ouders spreekt mij erg aan en past goed bij mijn persoonlijkheid. De diversiteit aan hulpvragen maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Schoorl, Francis

Francis Schoorl

Hoi, mijn naam is Francis. Ik ben in 2018 afgestudeerd als pedagoog. Ik ben na mijn stage bij Carehouse Haarlem blijven werken als vaste begeleider en casemanager. Ik begeleid jongeren individueel en werk op de WIO groepen waar ik jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 21 begeleidt. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en jongeren door de positieve methodiek groeien in het behalen van hun leerdoelen en trots zijn op hun prestaties!

Swaalf, Josephine

Josephine Swaalf

Hoi, mijn naam is Josephine. Ik ben afgestudeerd als sociaal werker aan de hogeschool Inholland in Haarlem. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als jeugdzorgwerker in de residentiële zorg waarbij ik zowel de jongeren als de ouders en andere betrokkenen begeleidde. Vanaf september 2022 ben ik werkzaam bij CareHouse. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen aan de slag te gaan en zowel de jongeren als de ouders hier begeleiding bij te geven.

Verschut, Naut

Naut Verschut

Hey, mijn naam is Naut en ik mag mezelf ontwikkelen bij Carehouse als nieuwe stagiair sinds september! Ik studeer Sociaal Werk waar ik kennis heb mogen maken met de doelgroep 'jeugd'. Supertof dat ik nu in de praktijk mij hierop kan gaan storten. Dat Carehouse zich richt op de eigen kracht, dat wat je wel kunt en daar waar je goed mee bezig bent, werkt verfrissend. Het motiveert iedereen merkbaar en zo hoop ik ook mezelf ten positieve bij te dragen bij Carehouse.