Haarlem

Kampervest 3
2011 EW Haarlem
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bleeker, Marit

Marit Bleeker

Hoi! Mijn naam is Marit en ik ben afgestudeerd als HBO-pedagoog. Na een jaar in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt, kijk ik er nu erg naar uit om vooral de sociaal-emotionele ontwikkeling te (helpen) ondersteunen. Het mooie aan werken bij CareHouse lijkt mij om samen met een leuk, jong team op een positieve manier te werken aan de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van jongeren en kinderen. Tot ziens bij CareHouse!

Bruin, Merel

Merel Bruin

Na een stagejaar (2017-2018) bij Carehouse-Haarlem ben ik afgestudeerd als Jeugdzorgwerker. Ik heb het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen en jongeren als missie. Ik zie het als uitdaging om de jeugdigen zo goed mogelijk te stimuleren in hun weg naar zelfredzaamheid en het bevorderen van (sociale) vaardigheden. Ik sta voor positieve begeleiding en heb als doel de jeugdigen leerervaringen mee te brengen.

Cox, Judith

Judith Cox

Hi! Mijn naam is Judith en op dit moment studeer ik Social Work in Leiden. Ik vind het mooi om kinderen en jongeren te begeleiden en handvatten te geven waar ze later zelf veel aan hebben. Het werken met kinderen en jongeren vind ik een leuke uitdaging, omdat iedereen verschillend is en op een andere unieke manier benaderd moet worden. Tijdens deze stage hoop ik veel te leren, te groeien en vooral mijn steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en jongeren!

Machielsen, Tessa

Tessa Machielsen

Hi! Mijn naam is Tessa. Ik ben afgestuurd als HBO Pedagoog aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. In 2016 - 2017 heb ik mijn stage bij Carehouse Haarlem gedaan en hierna mijn afstudeerscriptie. Hiervoor heb ik onderzoek gedaan naar methodisch en resultaatgericht vormgeven van de individuele begeleiding. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam gebleven bij Carehouse Haarlem als casemanager, wat ik met veel enthousiasme en plezier doe.

Oene, Jaimy van

Jaimy van Oene

Hallo! Ik ben Jaimy en ik ben in 2013 afgestudeerd als HBO Pedagoog. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als jongerencoach in Amsterdam en heb ik op een woongroep gewerkt als begeleider LVB kind/jeugd. Begin januari 2019 ben ik gestart bij Carehouse Haarlem. Wat ik mooi vind aan het werken met kinderen en jongeren, is de ontwikkeling die zij doormaken. Het geeft mij veel voldoening om een steentje bij te dragen in die ontwikkeling. Door middel van positieve coaching, tips en ondersteuning te bieden, hoop ik het beste uit de ander te halen en ze daarmee verder te laten groeien.

Phaff - Brouwer De Koning, Christel

Christel Phaff - Brouwer De Koning

Mijn naam is Christel en ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Maatschappelijk Werkster. Daarvoor heb ik de Sociaal Pedagogisch Werk gestudeerd. Totdat CareHouse op mijn pad kwam en ik mijn kans heb gegrepen om hier te gaan werken. Door steeds kleine successen te behalen, zie je ze groeien. Al is het soms een uitdaging, iedereen verdient een plek in de maatschappij waar hij/zij gelukkig kan zijn! Ik hoop jullie snel te zien in Haarlem!

Pires - Gort, Froukje

Froukje Pires - Gort

Hai, ik ben Froukje. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool Leiden. Hier heb ik in mijn laatste jaar de minor Jeugdzorg en Jeugdhulpverlening gedaan. Met veel enthousiasme werk ik sinds 2013 bij Carehouse Haarlem als zorgcoördinerend hulpverlener en als casemanager. Het kunnen werken aan kleine doelen en het kind/de jongere succeservaringen laten opdoen vind ik een leuke uitdaging.

Eline Reijnders

Hai, mijn naam is Eline. In 2019 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik met veel plezier als gezinscoach gewerkt. In het voorjaar van 2020 ben ik gestart bij CareHouse Haarlem als pedagogisch hulpverlener/ casemanager. Wat mij aanspreekt in dit werk is het meemaken en zien van ontwikkelingen die de kinderen doormaken op sociaal/emotioneel vlak. Ik vind het een uitdaging om kinderen te kunnen ondersteunen bij deze ontwikkeling en hen hierbij positief te coachen. Het geeft mij voldoening om kinderen een groei te zien doormaken op hun eigen manier. Dit alles zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel enthousiasme en plezier doe!

Rixel, Elissa van

Elissa van Rixel

Hallo, ik ben Elissa. Afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de hoge school Inholland. Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij CareHouse Haarlem. Ik doe mijn werk als zorgcoördinator met heel veel plezier en enthousiasme. De positieve methodiek die CareHouse gebruikt bij het begeleiden van de kinderen, jongeren en hun ouders spreekt mij erg aan en past goed bij mijn persoonlijkheid. De diversiteit aan hulpvragen maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Ruijter, Paula de

Paula de Ruijter

Hi! Ik ben Paula, en ik ben afgestudeerd als pedagoog. Tijdens mijn studie heb ik verschillende ervaringen opgedaan met het werken met kinderen en jongeren. CareHouse past bij mijn visie om op een positieve en plezierige manier bij te dragen aan de zelfredzaamheid van kinderen en jongeren. Hoe klein of groot de stappen in de ontwikkeling ook zijn, ik zie het als een interessante en leuke uitdaging om het beste eruit te halen. Ik kijk er naar uit om iedereen te begeleiden waar dat nodig is.

Schoorl, Francis

Francis Schoorl

Hoi, mijn naam is Francis. Ik ben in 2018 afgestudeerd als pedagoog. Ik ben na mijn stage bij Carehouse Haarlem blijven werken als vaste begeleider en casemanager. Ik begeleid jongeren individueel en werk op de WIO groepen waar ik jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 21 begeleidt. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en jongeren door de positieve methodiek groeien in het behalen van hun leerdoelen en trots zijn op hun prestaties!

Struiksma, Goldie

Goldie Struiksma

Hoi! Mijn naam is Goldie. Ik ga dit jaar stagelopen bij CareHouse. Ik studeer pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Wat mij aansprak aan de organisatie is dat ze het heel belangrijk vinden om de kinderen positief te stimuleren. Ik hoop bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen en jongeren en ze daardoor een stap in de goede richting te helpen. Door de verschillende leeftijden en taken die CareHouse biedt, is het ontzettend leerzaam om hier werkzaam te zijn.

Verdonk, Zoë

Zoë Verdonk

Hoi! Mijn naam is Zoë. Ik ben in 2017 afgestudeerd in de opleiding SPH. Als begeleider bij Carehouse lever je een positieve bijdrage aan het leerproces en zelfvertrouwen van de kinderen en jongeren en daardoor zie je ze groeien. Dat maakt het werk zo mooi! Leren vanuit plezierbeleving is een heel belangrijk uitgangspunt bij Carehouse en daar kan ik mijn volledig in vinden. Ik werk met veel enthousiasme en plezier bij Carehouse en hoop jullie daar snel te zien!