Aalsmeer

Linneauslaan 2
1431 JV Aalsmeer
Tel.
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Dionne Alders

Borst, Wilco

Wilco Borst

Mijn naam is Wilco Borst, in september 2013 ben ik bij Carehouse op de vestiging in Hoorn begonnen als stagiair. Na een ontzettend leuke en leerzame stage ben ik bij Carehouse in de flexpool gaan werken. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij het team Aalsmeer. Ik vind het belangrijk om naar het kind en zijn of haar kwaliteiten te kijken en niet naar de stoornis! De methode van Carehouse en de afwisselende begeleidingen maken dat ik hier alweer een aantal jaar met veel plezier werk.

Burgering, Amber

Amber Burgering

Hoi! Ik ben Amber, sinds 2017 werkzaam bij Carehouse in Aalsmeer. Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog in Amsterdam. Wat mij aanspreekt aan het werk bij Carehouse is dat we altijd bezig zijn met het groeien naar zelfstandigheid. Samen met een kind, jongere of gezin maken we een plan, waarvan het doel persoonlijk is. Wij sluiten aan op jouw behoeften en door middel van een positieve benadering begeleiden wij jullie stap voor stap naar het doel toe.

Dekker, Lichelle

Lichelle Dekker

Hallo allemaal! Mijn naam is Lichelle Dekker en ik ben sinds 1 november 2018 werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Na het afronden van mijn opleiding HBO Pedagogiek heb ik gewerkt op een dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ik zocht op een gegeven moment naar een meer afwisselende baan met een ander soort uitdaging. Het versterken van wat een kind allemaal kan en de openheid van ouders vind ik erg fijn aan dit werk. Tot snel!

Eyra, Yasmin

Yasmin Eyra

Hi! Mijn naam is Yasmin en in 2018 ben ik bij CareHouse begonnen als stagiaire. Ik volg nu nog de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening met als Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Naast dat ik mijn energie haal uit het werken met jeugdigen, wil ik ook wat kunnen betekenen in hun ontwikkeling. De positieve benadering naar kinderen en jongeren vind ik een mooi aspect binnen CareHouse. Waarbij er juist de nadruk wordt gelegd op het aanleren van gewenst gedrag.

Geest, Anja de

Anja de Geest

Hi! Ik ben Anja de Geest. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool Inholland. Ik ga stage lopen van september 2019 tot juli 2020 bij Carehouse Aalsmeer. Als pedagoog in opleiding vind ik het belangrijk dat kinderen in hun kracht worden gezet om zo meer zelfvertrouwen te creëren. Dit is iets wat ik terug zie bij het CareHouse. Hiermee kan ik de methodiek van CareHouse eigen maken en een toevoeging zijn voor het team, de kinderen en jongeren.

Maassen, Inge

Inge Maassen

Ik ben Inge en in juni 2016 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener te/aan Hogeschool Leiden. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Ik vind het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen van de eigen krachten van het kind.

Smith, Joyce

Joyce Smith

Al jaren werk ik met veel plezier bij Carehouse. Kinderen laten ontwikkelen in de vaardigheden die zij nodig hebben om zich in de maatschappij staande te kunnen houden is een leuke uitdaging. Het spelenderwijs hieraan werken vind ik een prettige werkvorm. Als een kind het naar zijn/haar zin heeft leert het tenslotte het beste. Alle vormen van begeleidingen bij Carehouse ken ik goed. Naast het op de groepen werken of IB geven werk ik op het hoofdkantoor. Daar zie ik alle indicaties langskomen, heb ik contact hierover met gemeentes en casemanagers. Deze combinatie is een leuke combinatie! Naast mijn werk ben ik een bezig bijtje en altijd in de weer. Het meest belangrijke is hierbij; genieten van mijn drie eigen lieve kids!

Smorenburg, Pam

Pam Smorenburg

Hi! Ik ben Pam en ben sinds 2017 werkzaam bij CareHouse in Aalsmeer. Ik ben gestart als stagiaire en ben daarna blijven werken in het team. Momenteel ben ik nog bezig met het afronden van mij laatste studiejaar Pedagogiek. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren doormiddel van een positieve benadering kunne leren en hen op deze manier in hun eigen kracht te zetten. Met mijn enthousiasme en positieve energie probeer ik de kinderen zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren.

Veltman, Kim

Kim Veltman

Afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdzorg. Belangrijk is dat kinderen door middel van een positieve benadering willen ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, hun gezinnen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij mega gevarieerd en uitdagend.