Aalsmeer

Linneauslaan 2B
1431 JV Aalsmeer
Tel.
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Blok, Lisa

Lisa Blok

Hoi! Mijn naam is Lisa en ben sinds januari 2018 werkzaam bij Carehouse Oost/Ijburg. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. In 2017 ben ik op de Hogeschool Leiden afgestudeerd als kunstzinnig therapeut. Hier heb heb ik erg veel ervaring opgedaan met de doelgroep en heb ik de kans gekregen om bij Carehouse als pedagogisch medewerker in te stromen. Ik geef zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen. Ik heb altijd al kinderen willen helpen en haal hier veel energie uit. Het werken aan doelen, de positieve benadering hiervoor en de diversiteit zorgen ervoor dat ik mij hier op mijn plek voel!

Burgering, Amber

Amber Burgering

Hoi! Ik ben Amber, sinds 2017 werkzaam bij Carehouse in Aalsmeer. Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog in Amsterdam. Wat mij aanspreekt aan het werk bij Carehouse is dat we altijd bezig zijn met het groeien naar zelfstandigheid. Samen met een kind, jongere of gezin maken we een plan, waarvan het doel persoonlijk is. Wij sluiten aan op jouw behoeften en door middel van een positieve benadering begeleiden wij jullie stap voor stap naar het doel toe.

Daoud, Demiana

Demiana Daoud

Hoi! Mijn naam is Demiana en ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Wat mij trekt aan het werk bij Carehouse is dat wordt uitgegaan van de eigen kracht van kind en ouder. We kijken samen naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Er wordt gewerkt met verschillende soorten begeleidingen wat het werk divers en uitdagend maakt. Zo veel mogelijk aan sluiten bij de behoefte van ieder kind en werken aan een eigen doel maakt dat ik dit werk met veel plezier doe!

Dekker, Lichelle

Lichelle Dekker

Hallo allemaal! Mijn naam is Lichelle Dekker en ik ben sinds 1 november 2018 werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Na het afronden van mijn opleiding HBO Pedagogiek heb ik gewerkt op een dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ik zocht op een gegeven moment naar een meer afwisselende baan met een ander soort uitdaging. Het versterken van wat een kind allemaal kan en de openheid van ouders vind ik erg fijn aan dit werk. Tot snel!

Duin, Sanne

Sanne Duin

Hoi hoi! Mijn naam is Sanne Duin en ik ben sinds november 2021 werkzaam op Carehouse Aalsmeer. Ik heb de studie SPH gedaan en heb na het afronden van mijn opleiding 4 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. Sinds kort ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich gezien en gehoord voelen. De positieve benadering waar Carehouse mee werkt en de diversiteit in de werkzaamheden spreken mij erg aan.

Eyra, Yasmin

Yasmin Eyra

Hi! Mijn naam is Yasmin en in 2018 ben ik bij CareHouse begonnen als stagiaire. Ik volg nu nog de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening met als Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Naast dat ik mijn energie haal uit het werken met jeugdigen, wil ik ook wat kunnen betekenen in hun ontwikkeling. De positieve benadering naar kinderen en jongeren vind ik een mooi aspect binnen CareHouse. Waarbij er juist de nadruk wordt gelegd op het aanleren van gewenst gedrag.

Krabbendam, Linda

Linda Krabbendam

Hi! Mijn naam is Linda en ik heb sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd in Leiden. Na drie jaar te hebben gewerkt als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden bij Carehouse waar ik sinds oktober 2021 aan de slag ben gegaan. Ik vind het heel fijn dat er bij Carehouse wordt gekeken naar wat er al wel goed gaat. Ik wil kinderen en jongeren graag ondersteunen in hun ontwikkeling en hen vaardigheden aanleren waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Renswou, Nadia van

Nadia van Renswou

Hey, ik ben Nadia van Renswou en ben in 2020 bij Carehouse begonnen als stagiaire. Na mijn stage heb ik het geluk gehad om hier te mogen blijven werken. Ik wil mij graag blijven inzetten om de kinderen en jongeren te bekrachtigen zodat zij meer vaardigheden kunnen aanleren en sterker in de maatschappij kunnen staan.

Roenhorst, Elias

Elias Roenhorst

Ik ben Elias Roenhorst en ik loop vanaf september 2021 tot de zomervakantie 2022 stage bij Carehouse. Ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar van de opleiding pedagogiek aan de Haagse hogeschool. Ik vind het belangrijk dat er vooral gekeken wordt naar wat er goed gaat bij een kind in plaats van naar de verbeterpunten. De visie van Carehouse sprak mij hierom erg aan omdat hier ook gewerkt wordt met een positieve benadering. Wat ik erg leuk vind om te zien, is als kinderen hun persoonlijke doelen behalen, hoe klein deze doelen ook zijn. Ik hou van diversiteit en hoop dit tijdens mijn stage bij Carehouse ook te vinden door te werken met veel verschillende kinderen, jongeren en collega's. Ik ben zeer leergierig en kijk heel erg uit naar deze laatste stage van mijn studie!!

Schaft, Renée van der

Renée van der Schaft

Hoi! Mijn naam is Renée en in februari 2022 ben ik aan mijn eindejaar stage bij Carehouse Aalsmeer begonnen. Ik volg de studie pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Carehouse trekt mij omdat het een stage is waar diverse doelgroepen te vinden zijn. Ik vind het mooi om te zien dat Carehouse zich richt op een positieve benadering en dat er veel met de kinderen wordt bewogen. Tijdens de stage hoop ik meer te leren over de diverse doelgroepen en hoe ik daar het beste op aan kan sluiten. Ik ben benieuwd hoe ik deze stage ga ervaren!

Smorenburg, Pam

Pam Smorenburg

Hi! Ik ben Pam en ben sinds 2017 werkzaam bij CareHouse in Aalsmeer. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren doormiddel van een positieve benadering kunnen leren en hen op deze manier in hun eigen kracht te zetten. Met mijn enthousiasme en positieve energie probeer ik de kinderen zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren zodat ze meer zelfvertrouwen ontwikkelen en in hun eigen kracht gaan geloven.

Strubbe, Danielle

Danielle Strubbe

Hai! Mijn naam is Danielle en heb Pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mijn stage afgerond op de vestiging Work it Out Amsterdam en ik werk nu sinds twee jaar als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Wat ik mooi vind aan Carehouse is de positieve visie. Ik vind het belangrijk om opzoek te gaan naar kwaliteiten en krachten van jongeren. Van daaruit kunnen we samen werken aan doelen. Daarnaast wil ik kinderen en jongeren toerusten met praktische en sociale vaardigheden, zodat ik een bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, integer en onderzoekend. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik geef ook les in de sportschool. Het werken bij Carehouse motiveert mij enorm en daarom doe ik dit met veel plezier.

Veltman, Kim

Kim Veltman

Afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdzorg. Belangrijk is dat kinderen door middel van een positieve benadering willen ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, hun gezinnen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij mega gevarieerd en uitdagend.