Aalsmeer

Linneauslaan 2B
1431 JV Aalsmeer
Tel.
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Blok, Lisa

Lisa Blok

Hoi! Mijn naam is Lisa en ben sinds januari 2018 werkzaam bij Carehouse Oost/Ijburg. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. In 2017 ben ik op de Hogeschool Leiden afgestudeerd als kunstzinnig therapeut. Hier heb heb ik erg veel ervaring opgedaan met de doelgroep en heb ik de kans gekregen om bij Carehouse als pedagogisch medewerker in te stromen. Ik geef zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen. Ik heb altijd al kinderen willen helpen en haal hier veel energie uit. Het werken aan doelen, de positieve benadering hiervoor en de diversiteit zorgen ervoor dat ik mij hier op mijn plek voel!

Burgering, Amber

Amber Burgering

Hoi! Ik ben Amber, sinds 2017 werkzaam bij Carehouse in Aalsmeer. Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog in Amsterdam. Wat mij aanspreekt aan het werk bij Carehouse is dat we altijd bezig zijn met het groeien naar zelfstandigheid. Samen met een kind, jongere of gezin maken we een plan, waarvan het doel persoonlijk is. Wij sluiten aan op jouw behoeften en door middel van een positieve benadering begeleiden wij jullie stap voor stap naar het doel toe.

Daoud, Demiana

Demiana Daoud

Hoi! Mijn naam is Demiana en ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Wat mij trekt aan het werk bij Carehouse is dat wordt uitgegaan van de eigen kracht van kind en ouder. We kijken samen naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Er wordt gewerkt met verschillende soorten begeleidingen wat het werk divers en uitdagend maakt. Zo veel mogelijk aan sluiten bij de behoefte van ieder kind en werken aan een eigen doel maakt dat ik dit werk met veel plezier doe!

Dekker, Lichelle

Lichelle Dekker

Hallo allemaal! Mijn naam is Lichelle Dekker en ik ben sinds 1 november 2018 werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Na het afronden van mijn opleiding HBO Pedagogiek heb ik gewerkt op een dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ik zocht op een gegeven moment naar een meer afwisselende baan met een ander soort uitdaging. Het versterken van wat een kind allemaal kan en de openheid van ouders vind ik erg fijn aan dit werk. Tot snel!

Krabbendam, Linda

Linda Krabbendam

Hi! Mijn naam is Linda en ik heb sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd in Leiden. Na drie jaar te hebben gewerkt als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden bij Carehouse waar ik sinds oktober 2021 aan de slag ben gegaan. Ik vind het heel fijn dat er bij Carehouse wordt gekeken naar wat er al wel goed gaat. Ik wil kinderen en jongeren graag ondersteunen in hun ontwikkeling en hen vaardigheden aanleren waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Peereboom, Jill

Jill Peereboom

Hoi allemaal, Mijn naam is Jill Peereboom en ik ben sinds 1 september 2022 werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Na het afronden van mijn mbo en hbo-opleidingen heb ik gewerkt in de gesloten Jeugdzorg en op een woongroep. Hierna ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe functie waarin ik uitdaging en verdieping zocht. Dit heb ik in mijn functie bij Carehouse Aalsmeer gevonden. De werkwijze van Carehouse past bij mij door de positieve benadering en het systeemgericht werken. Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Carehouse!

Schipper, Maaike

Maaike Schipper

Hoi allemaal! Mijn naam is Maaike Schipper en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool in Leiden en ik zit momenteel in mijn derde jaar. Dit schooljaar loop ik stage bij CareHouse Aalsmeer! Waarom ik voor CareHouse heb gekozen is omdat de werkwijze mij erg aanspreekt. Ik vind het namelijk waardevol om het kind en de ouders in hun eigen kracht te zetten en ze positief te benaderen. Ik vind het fijn dat hier in mogelijkheden wordt gedacht en niet in beperkingen. Ook ben ik het eens met de zorg op maat die CareHouse biedt, ieder kind en gezin is uniek en verdient daarom zorg die passend is. Ik weet zeker dat ik hier het komende schooljaar veel kan leren. Ik hoop dat ik met mijn positiviteit en doorzettingsvermogen iets kan bijdragen aan dit leuke team. Wie weet tot ziens!

Smorenburg, Pam

Pam Smorenburg

Hi! Ik ben Pam en ben sinds 2017 werkzaam bij CareHouse in Aalsmeer. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren doormiddel van een positieve benadering kunnen leren en hen op deze manier in hun eigen kracht te zetten. Met mijn enthousiasme en positieve energie probeer ik de kinderen zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren zodat ze meer zelfvertrouwen ontwikkelen en in hun eigen kracht gaan geloven.

Strubbe, Danielle

Danielle Strubbe

Hai! Mijn naam is Danielle en heb Pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mijn stage afgerond op de vestiging Work it Out Amsterdam en ik werk nu sinds vier als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Wat ik mooi vind aan Carehouse is de positieve visie. Ik vind het belangrijk om opzoek te gaan naar kwaliteiten en krachten van kinderen en jongeren. Van daaruit kunnen we samen werken aan doelen. Daarnaast wil ik kinderen en jongeren toerusten met praktische en sociale vaardigheden, zodat ik een bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, integer en onderzoekend. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik geef ook les in de sportschool. Het werken bij Carehouse motiveert mij enorm en daarom doe ik dit met veel plezier.

Veltman, Kim

Kim Veltman

Afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdzorg. Belangrijk is dat kinderen door middel van een positieve benadering willen ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, hun gezinnen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij mega gevarieerd en uitdagend.