Druk in het hoofd

Voor wie

Bij CareHouse zijn wij er voor je als je wel wat hulp kan gebruiken bij het omgaan met je ontwikkelingsbeperking en de gevolgen daarvan. Dit kan namelijk een grote impact hebben op jezelf, jouw gezin en jouw omgeving. Met onze ondersteuning helpen wij jou op de goede weg!

Druk in het hoofd

Wij zijn er ook voor ouders

Het valt als ouder niet mee om hulp te vragen als je er zelf even niet meer uitkomt. Je kunt het gevoel hebben te falen of tekort te schieten in de opvoeding. Toch doe je er goed aan juist wel hulp te vragen. Vanuit onze ontwikkellijn Family Care kunnen wij jou ondersteuner in je rol als opvoeder.

Druk in het hoofd

Je kan meer dan je denkt!

Samen kijken we naar jouw kwaliteiten en gaan we de uitdaging aan om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Niet jouw beperking is het uitgangspunt, maar je eigen kracht en die van jouw omgeving. Jouw doel is ons doel!

Voor wie

Opgroeien gaat niet vanzelf. Het gaat met horten en stoten en af en toe loop je tegen je eigen grenzen of beperkingen aan. Of de grenzen en beperkingen van je omgeving. Dit kun je nog meer ervaren met een ontwikkelingsbeperking, zoals Autisme of AD(H)D. Opgroeien is dan nog lastiger voor jezelf, maar ook voor je ouders en jouw directe omgeving.

Soms lukt het jou en je ouders om zelf goed om te gaan met een ontwikkelingsbeperking en met de gevolgen daarvan. Toch helpt het vaak om ondersteuning vanuit de omgeving en/of van professionele hulpverleners te krijgen om op eigen kracht door het leven te gaan.

Ben jij jonger dan 23 jaar? Dan kunnen jij en je ouders ondersteuning krijgen van ons. Bij CareHouse kijken we naar jouw mogelijkheden en zetten vol in op datgene wat jij nodig hebt, zodat je zelf uitdagingen en problemen te lijf kunt gaan.