Amsterdam Noord

Meteorenweg 125
1033 GW Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bezemer, Naomi

Naomi Bezemer

Hoi! Ik ben Naomi en ik werk sinds Maart 2024 bij Carehouse. Hiervoor heb ik de studie Sociaal Pedagogische hulpverlening gevolgd en heb ik op dagbestedingsgroepen gewerkt. Ik vind de afwisseling van groepswerk en individueel werken met kinderen en ouders erg fijn. Elk kind is anders en ik kijk graag naar mogelijkheden hoe ik het beste bij hen aan kan sluiten.

Haaijen, Maxime

Maxime Haaijen

Hallo ik ben Maxime! Ik werk bij de vestiging Carehouse Amsterdam Noord. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en heb ontzettend leuke collega's. Ik heb sinds 2018 mijn diploma Toegepaste Psychologie van de Hogeschool van Amsterdam. Voorheen heb ik stagegelopen bij Carehouse en ik heb hier veel geleerd. Ik hoop nog veel te mogen leren hier en leuke uitdagingen tegen te komen.

Hamming, Emma

Emma Hamming

Hi! Mijn naam is Emma. Ik heb Toegepaste Psychologie en Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en geef sinds 2019 ambulante- en groepsbegeleiding bij Carehouse. Het leuke aan het werken bij CareHouse vind ik de positieve sfeer en de focus op succeservaringen en krachten. Dit maakt dat ik veel plezier en voldoening haal uit het werk!

Lodewijkx, Megan

Megan Lodewijkx

Hoi! Ik ben Megan en werkzaam op de vestiging in Amsterdam Noord. Voorheen was ik stagiaire pedagogiek bij Carehosue, sinds 1 februari ben ik in dienst. Ik kijk erg uit naar de komende tijd waarin ik individuele begeleiding en groepsbegeleidingen zal gaan geven.

Peek, Julia

Julia Peek

Hoi! Mijn naam is Julia en ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik koos CareHouse als mijn stageplek, omdat er op maat met de kinderen gewerkt wordt aan groeps- en persoonlijke leerdoelen. Na mijn stage ben ik bij CareHouse gaan werken als 'ondersteunend pedagogisch hulpverlener'. Ik ben super enthousiast om bij CareHouse te werken, omdat er veel focus ligt op positiviteit, leerervaringen en ontwikkeling.

Smit, Kirsten

Kirsten Smit

Hi! Ik ben Kirsten. Sinds oktober 2022 werk ik bij CareHouse op locatie Amsterdam-Noord. Voordat ik bij Carehouse kwam werken, heb ik pedagogiek gestudeerd en momenteel volg ik een master Orthopedagogiek. De positieve werksfeer en collega's die meekomen met het werken bij Carehouse bieden naar mijn idee een veilige basis voor kinderen om tot ontwikkeling te komen. Het aansluiten bij de individuele interesses en talenten van kinderen, maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Talakaka, Tabitha

Tabitha Talakaka

Hoi! Ik ben Tabitha en sinds oktober 2021 werk ik met veel plezier bij Carehouse. Na mijn studie Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit heb ik bij Carehouse de baan gevonden die ik zocht. Carehouse sluit aan op de interesses en krachten van het kind. De kinderen en begeleiders creëren leermomenten voor elkaar waardoor positief contact, succeservaringen en veiligheid ontstaan. Samen met mijn gezellige collega’s zorgt dit voor een fijne werksfeer waar ik veel energie en voldoening uit haal!