Amsterdam Noord

Meteorenweg 125
1033 GW Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Dahmani, Farah

Farah Dahmani

Hi! Mijn naam is Farah, ik ben student pedagogiek aan de Hogeschool Inholland. Mijn stage bij CareHouse is voor mij een mooie kans om mijn passie voor pedagogie in de praktijk te brengen. Ik kijk ernaar uit om met de kinderen te werken en mijn pedagogische visie op een inspirerende en leerzame manier toe te passen, met als doel een positieve impact op hun groei en ontwikkeling te hebben.

Haaijen, Maxime

Maxime Haaijen

Hallo ik ben Maxime! Ik werk bij de vestiging Carehouse Amsterdam Noord. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en heb ontzettend leuke collega's. Ik heb sinds 2018 mijn diploma Toegepaste Psychologie van de Hoge school van Amsterdam. Voorheen heb ik stage gelopen bij Carehouse en ik heb hier veel geleerd. Ik hoop nog veel te mogen leren hier en leuke uitdagingen tegen te komen.

Hamming, Emma

Emma Hamming

Hi! Mijn naam is Emma. Ik heb Toegepaste Psychologie en Forensische Gezinspedagogiek gestudeerd en geef sinds 2019 ambulante- en groepsbegeleiding in Amsterdam Noord. Het leuke aan het werken bij CareHouse vind ik de positieve sfeer en de focus op succeservaringen en krachten. Dit maakt dat ik veel plezier en voldoening haal uit het werk!

Kort - Schellekens, Vivian van der

Vivian van der Kort - Schellekens

Hoi! Ik ben Vivian, vanaf november 2021 ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse, Amsterdam Noord. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de besloten jeugdzorg heb ik een overstap gemaakt naar het onderwijs. Toch ligt mijn hart bij de hulpverlening en zodoende ben ik bij Carehouse terecht gekomen. De combinatie van individuele begeleiding en groepsbegeleiding vind ik een enorme uitdaging waar ik ontzettend veel positieve energie uit haal, geen dag is hetzelfde!

Lodewijkx, Megan

Megan Lodewijkx

Hoi! Ik ben Megan en werkzaam op de vestiging in Amsterdam Noord. Voorheen was ik stagiaire pedagogiek bij Carehosue, sinds 1 februari ben ik in dienst. Ik kijk erg uit naar de komende tijd waarin ik individuele begeleiding en groepsbegeleidingen zal gaan geven.

Peek, Julia

Julia Peek

Hoi! Mijn naam is Julia en ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van de minor Orthopedagogiek was ik op zoek naar een uitdagende stageplek. Ik koos voor CareHouse, omdat er op maat met de kinderen gewerkt wordt aan leerdoelen zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik sta doordeweeks voornamelijk op de groep. Er ligt veel focus op positiviteit, leerervaringen en ontwikkeling. Dit maakt dat ik erg enthousiast ben om stage te lopen bij CareHouse!

Smit, Kirsten

Kirsten Smit

Hi! Ik ben Kirsten. Sinds oktober 2022 werk ik bij CareHouse op locatie Amsterdam-Noord. Voordat ik bij Carehouse kwam werken, heb ik pedagogiek gestudeerd en momenteel volg ik een master Orthopedagogiek. De positieve werksfeer en collega's die meekomen met het werken bij Carehouse bieden naar mijn idee een veilige basis voor kinderen om tot ontwikkeling te komen. Het aansluiten bij de individuele interesses en talenten van kinderen, maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Talakaka, Tabitha

Tabitha Talakaka

Hoi! Ik ben Tabitha en sinds oktober 2021 werk ik met veel plezier bij Carehouse op de locatie Amsterdam Noord. Hiervoor heb ik Pedagogische Wetenschappen en Orthopedagogiek gestudeerd. Na mijn studie was ik op zoek naar een leuke en uitdagende baan en die heb ik hier gevonden bij Carehouse. Carehouse werkt met op maat gemaakte plannen die aansluiten op de interesses en krachten van het kind. Daarnaast creëren de kinderen en begeleiders leermomenten voor elkaar waardoor positief contact, succeservaringen en een veilige omgeving ontstaan. Samen met mijn gezellige collega’s zorgt dit alles voor een fijne werksfeer waar ik veel energie en voldoening uit haal!