Amsterdam Noord

Meteorenweg 125
1033 GW Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bart, Julia

Julia Bart

Hoi, ik ben Julia! Sinds maart 2020 ben ik werkzaam voor de vestiging Kids at Home Amsterdam-Noord en de Professor Waterinkschool. Op de school geef ik groepsbegeleidingen aan de beter pASSend klas en ik zal in de toekomst ook individuele begeleiding gaan geven. De focus op wat er al is en situaties creëren zodat een kind de kans krijgt om te groeien, zijn belangrijke uitgangspunten voor mij als pedagogisch hulpverlener. Met mijn achtergrond als toegepast psycholoog en oneindige nieuwsgierigheid naar wat een kind doet groeien (en bloeien!) ben ik erg blij hier dagelijks met de kinderen aan te werken.

Beckman, Arie

Arie Beckman

Ik ben werkzaam op Carehouse Noord en de Professorwaterink School. Schooljaar 2017/2018 zijn wij gestart met groepsbegeleidingen op de Professor Waterink school. Deze samenwerking verliep goed, waarna wij verschillende functies aangeboden kregen binnen de school. Ik heb ervoor gekozen om mee te doen aan deze nieuwe start en ben de functie gedragscoach gaan bekleden. Mijn werkzaamheden zijn nu verdeeld over deze twee inspirerende plekken.

Berkel, Liselotte van

Liselotte van Berkel

Hoi! :) In Carehouse ben ik werkzaam als begeleider op een school, geef ik individuele begeleiding en werk met veel plezier op de zaterdagclub. Ook ben ik Casemanager, waar ik gezinnen help om de zorg te bieden die bij het beste hun past. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een fijne vertrouwensband, goede communicatie en genoeg humor! Ik vind het werk bij Carehouse vooral leuk door de gevarieerde taken, het leuke team en de energie die ik krijg van de fantastische speciale kinderen.

Freulings, Maud

Maud Freulings

Hoi! Ik ben Maud! Na de leuke studie orthopedagogiek in het hoge noorden van Nederland (Groningen), ben ik in 2017 begonnen bij CareHouse Oost/IJburg. Hier geef ik groepsbegeleidingen, schoolbegeleidingen en individuele begeleidingen. Ik word enorm enthousiast als ik zie dat kinderen zich ontwikkelen en leren door de hulp die hen geboden wordt. Juist door de sterke kanten van het kind te gebruiken, kan het kind soms veel meer dat hij of zij zelf denkt. CareHouse sluit hier perfect op aan!

Haaijen, Maxime

Maxime Haaijen

Hallo ik ben Maxime! Ik werk bij de vestiging Carehouse Amsterdam Noord. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en heb ontzettend leuke collega's. Ik heb sinds 2018 mijn diploma Toegepaste Psychologie van de Hoge school van Amsterdam. Voorheen heb ik stage gelopen bij Carehouse en ik heb hier veel geleerd. Ik hoop nog veel te mogen leren hier en leuke uitdagingen tegen te komen.

Hamming, Emma

Emma Hamming

Hi! Bij CareHouse werk ik als pedagogisch medewerker en casemanager in Amsterdam Noord. Ik geef individuele begeleiding en werk op de dinsdag- en vrijdagclub van Kids at Home. Het leuke aan het werken bij CareHouse vind ik de positieve sfeer en de focus op succeservaringen van kinderen. Ik merk dat kinderen hier groeien doordat zij op een positieve manier aangemoedigd worden om zich te ontwikkelen en hun krachten in te zetten. Dit maakt dat ik veel plezier en voldoening haal uit het werk!

Louwerse, Marinka

Marinka Louwerse

Mijn naam is Marinka en ik ben sinds april 2013 werkzaam voor de vestiging Kids at Home Amsterdam Noord. Hiervoor heb ik de opleiding Forensische Orthopedagogiek afgerond, gereisd en bij Bureau Jeugdzorg gewerkt. De positieve sfeer bij Kids at Home zorgde er voor dat ik mij meteen thuis voelde, dit zelfde zie ik terug bij de kinderen die bij ons komen. Ik ben enthousiast over de manier van werken, namelijk het aanleren van vaardigheden op een plezierige manier en het benadrukken van de krachten van een kind. Ik hoop vele kinderen en hun ouders te ondersteunen bij het bereiken van maximale zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk bij Kids at Home afwisselend en uitdagend. Dit geeft mij energie en plezier!

Meijer, Julia

Julia Meijer

Hi! Ik studeer pedagogiek aan Inholland Amsterdam en kom dit jaar stage lopen bij Kids at Home Amsterdam Noord. Ik heb er veel zin in en zal veel leren van dit leuke team en de kinderen. Ik hoop te kunnen bijdragen aan een positief klimaat en de kinderen te stimuleren in hun (emotionele) groei. Hiervoor heb ik vooral stage gelopen op het speciaal onderwijs en wil mij nu verder specialiseren in het werken met een plan op maat. Ik hoop mij verder te kunnen te ontwikkelen en ervaringen op te doen!

Preij, Raisa

Raisa Preij

Hallo! Ik ben Raisa! Ik werk sinds september 2018 bij Kids at Home Amsterdam noord. Ik werk als groepsbegeleider, doe individuele begeleidingen en werk twee en een halve dag op de Professor Waterinkschool als achterwacht. Ik haal veel plezier uit het contact met de kinderen en de wisselende werkzaamheden. Op een positieve en leuke manier dingen leren sluit helemaal aan bij mijn visie en dat is wat het werken bij Carehouse zo speciaal maakt.

Rotte, Lara van de

Lara van de Rotte

Hallo, ik ben Lara! Sinds oktober 2017 werk ik met veel plezier bij Kids at Home Amsterdam Noord. Het werken met een op maat gemaakt plan en doelstelling maakt een kind eigenaar van zijn eigen ontwikkeling wat zijn/haar zelfstandigheid en zelfvertrouwen zal doen groeien. Dat in combinatie met een veilige omgeving, plezierbeleving en positiviteit wordt er voor de kinderen een klimaat gecreëerd waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een omgeving waar ik energie van krijg en graag in werk!

Schilder, Anouk

Anouk Schilder

Hoi, ik ben Anouk! Ik ben psycholoog en werk sinds 2016 met veel plezier bij Carehouse. Wat mij aanspreekt van het werk bij Carehouse is het persoonlijke en informele karakter. Team Noord is een gezellig en deskundig team, variërend aan achtergronden en persoonlijkheden, waardoor we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Hierdoor kunnen we aan veel gezinnen passende zorg bieden. Net als de gezinnen is ons zorgaanbod gevariëerd, wat het werk uitdagend en plezierig houdt!