Amsterdam Zuid

Roompotstraat 1
1078 KS Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Duursema, Roos

Roos Duursema

Hi! Ik ben Roos Duursema (21) en ik heb in het in 2018-2019 stage gelopen bij Carehouse Amsterdam Zuid. Na mijn stage mag ik nu aan de slag als flexwerker bij Carehouse en hoop ik steeds meer ervaring op te doen. Ik studeer momenteel ook nog pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam en zit alweer in mijn laatste jaar. Het werken met deze doelgroep geeft mij veel energie en ook het werken met de diverse doelgroepen vind ik interessant. Ik kijk er dan ook naar uit om nog meer te groeien als begeleider bij Carehouse!

Graaff, Thijs de

Thijs de Graaff

Hoi, ik ben Thijs, 28 jaar en afgestudeerd Toegepast Psycholoog. Sinds september ben ik gestart met een master Forensisch Orthopedagogiek aan de UvA. Na een leuk stage-jaar werk ik inmiddels ook alweer een aantal jaar bij Kids at Home Zuid. Plezier haal ik uit het contact met kinderen en jongeren, de activiteiten die we samen bedenken en ondernemen en het werken in een gezellig en jong zelfsturend team. Tot ziens bij Carehouse!

Hoek, Rolien van den

Rolien van den Hoek

Hoi, mijn naam is Rolien. In mijn derde jaar van de opleiding pedagogiek heb ik een jaar stage gelopen bij Kids at Home, dit is mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven! Inmiddels ben ik afgestudeerd en aan het werk. De positieve veilige sfeer, de activiteiten die ondernomen worden en de lol en het plezier wat we met de kinderen hebben, geven mij energie en een leuke tijd bij Kids at Home!

Jong, Liz de

Liz de Jong

Hi, Ik ben Liz de Jong. Ik heb Maatschappelijk werk en Dienstverlening - Jeugdhulp gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Het werken op een club met het doel, leren is leuk, spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als zij plezier ervaren en op een positieve manier benaderd worden. Ik heb erg veel zin om op deze wijze de slag te gaan met de hulpvragen van de ouders en kinderen. Ik kijk er naar uit om er samen met de gezinnen een leuk en leerzaam jaar van te maken.

Kehl, Floortje

Floortje Kehl

Hi! Mijn naam is Floortje en ben sinds 2016 actief bij Kids at Home Zuid. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek heb ik bij diverse pedagogische instellingen stage gelopen, waar Kids at Home veruit het plezierigst en fijnste was om te werken. Dit komt door de positieve methodiek en de verschillende begeleidingen die er uitgevoerd kunnen worden, zodat je op zowel individueel als groepsniveau in aanraking komt met kinderen en ouders met hulpvragen. Het is dan ook mijn doel om samen met het kind en de ouders te werken aan een fijne toekomst.

Ooms, Roos

Roos Ooms

Hi, mijn naam is Roos. In 2015 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik tussen mijn backpack reizen in altijd met kinderen gewerkt. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in team Kids at Home Zuid waarbij ik kinderen en jongeren begeleid op groepen, thuis, op school of onderweg. Ik zet creativiteit, humor en spel in om kinderen op een positieve manier uit te dagen en ze zo te stimuleren hun doelen te behalen.

Roelofs, Manon

Manon Roelofs

Hoi, ik ben Manon. Sinds oktober 2017 ben ik als orthopedagoog werkzaam bij Carehouse en dit doe ik nog altijd met veel plezier. Ik haal energie uit het ondersteunen van kinderen en gezinnen bij vaardigheden die zij nog kunnen aanleren. Door onze positieve en competentiegerichte benadering blijft het voor kind en ouders leuk om nieuwe dingen te leren. Leren is leuk! Niet alleen voor kind en gezin, maar ook voor ons als medewerkers.

Wit, Daisy Mae de

Daisy Mae de Wit

Hoi! Mijn naam is Daisy Mae en ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening, waarvan ik de laatste 2 jaar de afstudeerrichting Jeugdzorg volg. In september ben ik begonnen met mijn stage bij CareHouse. Nu schrijf ik dit een maand verder, en weet ik al zeker dat dit een leuk en leerzaam jarig gaat worden! Van zowel het enthousiaste team als de kinderen van Carehouse, ga ik veel leren dit jaar. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!