Amsterdam Zuid

Roompotstraat 1
1078 KS Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Adardor, Oumaima

Oumaima Adardor

Hi! Mijn naam is Oumaima en ik zit momenteel in mijn vierde leerjaar van de opleiding pedagogiek Inholland Amsterdam. In september 2022 ben ik als stagiaire van start gegaan bij CareHouse. Na het afronden van mijn stageperiode, ben ik in dienst gegaan bij CareHouse Amsterdam Zuid. CareHouse gaat uit van het positieve en benadrukt eigen kracht in de begeleiding, wat goed aansluit bij mijn visie. Ik kijk er naar uit mezelf te ontwikkelen en wat te betekenen voor de jeugdigen.

Beerman, Linde

Linde Beerman

Hoi! Ik ben Linde, 23 jaar en ik ben vanaf mei 2022 werkzaam bij Carehouse Amsterdam Zuid. Ik heb Sociaal Werk gestudeerd aan de Hogeschool Leiden met als afstudeerprofiel Jeugdzorg. Werken met kinderen heb ik altijd als heel leuk en motiverend ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen het beste ondersteund kunnen worden door te kijken naar hun sterke punten. Door die te vergroten help ik kinderen en hun gezin graag op een vrolijke, positieve manier met het zetten van volgende stappen.

Berg, Marlies van den

Marlies van den Berg

Blom, Florentine

Florentine Blom

Hi! Mijn naam is Florentine Blom en afgelopen november heb ik mijn bachelor Toegepaste Psychologie afgerond. Na het afronden van mijn opleiding ben ik met veel enthousiasme begonnen met werken bij CareHouse Amsterdam Zuid. CareHouse spreekt mij aan omdat de begeleiding zich richt op de kwaliteiten van de kinderen en de kinderen op een positieve manier benaderd worden. Het werken met diverse doelgroepen vind ik interessant en ik ben ervan overtuigd dat elk kind kan groeien!

Boersma, Annick

Annick Boersma

Hoi! Ik ben Annick, in juli 2022 heb ik mijn opleiding Social Work met afstudeer richting jeugd afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf augustus 2022 ben ik met veel plezier van start gegaan bij Carehouse Amsterdam Zuid. Ik zal begeleiding gaan bieden op de groep, individueel en op school. De positieve manier van werken en de leuke activiteiten die wij doen met de kinderen geven mij energie. Ik hoop dat ik deze energie over kan brengen in mijn begeleiding!

Grobbe, Jort

Jort Grobbe

Hihi! Mijn naam is Jort, 22 jaar en heb afgelopen studiejaar mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Het werken met kinderen geeft mij enorm veel energie en die energie wil ik gebruiken om kinderen in hun jeugd te helpen met de obstakels waar zij tegen aan lopen. Naast mijn werk bij CareHouse zou ik graag in de toekomst de master Forensische Orthopedagogiek willen gaan volgen.

Kerckhoffs, Kiki

Kiki Kerckhoffs

Hoi, ik ben Kiki! Sinds 1 februari 2023 ben ik begonnen met mijn stage bij CareHouse in Amsterdam Zuid. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de studie pedagogiek op de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind het leuk om op een positieve manier spelletjes te spelen en gezellig te kletsen met kinderen en dit kan ik goed inzetten tijdens deze stage. Ik hoop dit jaar veel te leren in de praktijk en van mijn collega's en daarnaast een hele leuke tijd te hebben met de collega's en de kinderen van CareHouse!

Nouwen, Noor

Noor Nouwen

Hi! Ik ben Noor, 25 jaar en ik ben sinds september 2023 werkzaam bij Carehouse. Ik heb de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en de master Forensische Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Na jaren met de theorie bezig te zijn geweest heb ik veel zin om mijn kennis in de praktijk toe te gaan passen. Ik vind het mooi dat bij Carehouse een positieve benadering centraal staat om zo samen te werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Ooms, Roos

Roos Ooms

Hi, mijn naam is Roos. In 2015 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik tussen mijn backpack reizen in altijd met kinderen gewerkt. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in team Kids at Home Zuid waarbij ik kinderen en jongeren begeleid op groepen, thuis, op school of onderweg. Ik zet creativiteit, humor en spel in om kinderen op een positieve manier uit te dagen en ze zo te stimuleren hun doelen te behalen.

Ravensberg, Pina van

Pina van Ravensberg

Hi! Mijn naam is Pina. Ik heb de studie pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en na een fijn en leerzaam stagejaar bij Carehouse, ben ik vast in dienst gekomen bij Amsterdam Zuid. De werkwijze van Carehouse spreekt mij aan en past goed bij mij. Het stellen van haalbare doelen en positieve stimulatie zorgt voor positieve leerervaringen. Het positief bekrachtigen en ondersteunen van kinderen is iets wat goed bij mijn visie past.