Amsterdam Zuid

Roompotstraat 1
1078 KS Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Adardor, Oumaima

Oumaima Adardor

Hi! Mijn naam is Oumaima en ik zit momenteel in mijn derde leerjaar van de opleiding pedagogiek Inholland Amsterdam. In september 2022 ben ik als stagiaire van start gegaan bij CareHouse. CareHouse gaat uit van het positieve en benadrukt eigen kracht in de begeleiding, wat goed aansluit bij mijn visie. Ik kijk er naar uit mezelf te ontwikkelen en wat te betekenen voor de jeugdigen.

Beerman, Linde

Linde Beerman

Hoi! Ik ben Linde, 22 jaar en ik ben vanaf mei 2022 werkzaam bij Carehouse Amsterdam Zuid. Ik heb Sociaal Werk gestudeerd aan de Hogeschool Leiden met als afstudeerprofiel Jeugdzorg. Werken met kinderen heb ik altijd als heel leuk en motiverend ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen het beste ondersteund kunnen worden door te kijken naar hun sterke punten. Door die te vergroten help ik kinderen en hun gezin graag op een vrolijke, positieve manier met het zetten van volgende stappen.

Boersma, Annick

Annick Boersma

Hoi! Ik ben Annick, in juli 2022 heb ik mijn opleiding Social Work met afstudeer richting jeugd afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf augustus 2022 ben ik met veel plezier van start gegaan bij Carehouse Amsterdam Zuid. Ik zal begeleiding gaan bieden op de groep, individueel en op school. De positieve manier van werken en de leuke activiteiten die wij doen met de kinderen geven mij energie. Ik hoop dat ik deze energie over kan brengen in mijn begeleiding!

Duursema, Roos

Roos Duursema

Hi! Ik ben Roos Duursema (23 jaar) en ik heb in het schooljaar 2018-2019 stage gelopen bij Carehouse Amsterdam Zuid. Na mijn stage ben ik bij Carehouse gaan werken en inmiddels ben ik afgestudeerd van de opleiding pedagogiek. Ik ben momenteel bezig met de master forensische orthopedagogiek en dit combineer ik met plezier met mijn werk bij Carehouse. Het werken met deze doelgroep geeft mij veel energie en ook het werken met de diverse doelgroepen vind ik interessant. Ik kijk er dan ook naar uit om nog meer te groeien als begeleider bij Carehouse!

Grobbe, Jort

Jort Grobbe

Hihi! Mijn naam is Jort, 22 jaar en heb afgelopen studiejaar mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Het werken met kinderen geeft mij enorm veel energie en die energie wil ik gebruiken om kinderen in hun jeugd te helpen met de obstakels waar zij tegen aan lopen. Naast mijn werk bij CareHouse zou ik graag in de toekomst de master Forensische Orthopedagogiek willen gaan volgen.

Hekster, Lauren

Lauren Hekster

Hi, Mijn naam is Lauren (21 jaar) en ik loop mijn afstudeerstage bij CareHouse locatie Amsterdam-Zuid. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam, en wil met deze studie graag in de toekomst werken met kinderen. CareHouse is een leuke plek die ervoor zorgt dat het positieve in kinderen wordt belicht en volledig wordt benut! Ik sta zelf helemaal achter de positieve manier van werken, en ik kijk er naar uit om samen met de kinderen een leuke tijd te hebben en te groeien!

Hoek, Rolien van den

Rolien van den Hoek

Hoi, mijn naam is Rolien. In mijn derde jaar van de opleiding pedagogiek heb ik een jaar stage gelopen bij Kids at Home, dit is mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven! Inmiddels ben ik afgestudeerd en aan het werk. De positieve veilige sfeer, de activiteiten die ondernomen worden en de lol en het plezier wat we met de kinderen hebben, geven mij energie en een leuke tijd bij Kids at Home!

Kehl, Floortje

Floortje Kehl

Hi! Mijn naam is Floortje en ben sinds 2016 actief bij Kids at Home Zuid. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek heb ik bij diverse pedagogische instellingen stage gelopen, waar Kids at Home veruit het plezierigst en fijnste was om te werken. Dit komt door de positieve methodiek en de verschillende begeleidingen die er uitgevoerd kunnen worden, zodat je op zowel individueel als groepsniveau in aanraking komt met kinderen en ouders met hulpvragen. Het is dan ook mijn doel om samen met het kind en de ouders te werken aan een fijne toekomst.

Ooms, Roos

Roos Ooms

Hi, mijn naam is Roos. In 2015 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik tussen mijn backpack reizen in altijd met kinderen gewerkt. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in team Kids at Home Zuid waarbij ik kinderen en jongeren begeleid op groepen, thuis, op school of onderweg. Ik zet creativiteit, humor en spel in om kinderen op een positieve manier uit te dagen en ze zo te stimuleren hun doelen te behalen.

Overwater, Sarai

Sarai Overwater

Hoi! Mijn naam is Sarai. Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik op dit moment bezig met de master Forensische Orthopedagogiek. Naast deze opleiding werk ik met veel plezier bij Carehouse Amsterdam Zuid. Het leuke aan Carehouse vind ik de verschillende vormen van begeleiding: individueel, op school en op de groep. De positieve manier van werken aan doelen en de activiteiten die we ondernemen met de kinderen maken het voor mij super leuk en divers werk!

Ravensberg, Pina van

Pina van Ravensberg

Hi! Mijn naam is Pina. Ik heb de studie pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en na een fijn en leerzaam stagejaar bij Carehouse, ben ik vast in dienst gekomen bij Amsterdam Zuid. De werkwijze van Carehouse spreekt mij aan en past goed bij mij. Het stellen van haalbare doelen en positieve stimulatie zorgt voor positieve leerervaringen. Het positief bekrachtigen en ondersteunen van kinderen is iets wat goed bij mijn visie past.

Vrolijk, Kim

Kim Vrolijk

Hoi! Ik ben Kim Vrolijk en werk sinds 2021 bij Carehouse Amsterdam Zuid. Ik heb in 2019 mijn studie Psychologie, met Kind en Jeugd richting, afgerond en momenteel ben ik druk bezig met mijn master Orthopedagogiek. Daarnaast ga ik aan de slag bij Carehouse, waarbij ik begeleiding zal bieden op de groep, op school of individueel. Ik ben een grote voorstander van een positieve benadering en oplossingsgericht te werk gaan. Binnen Carehouse kan ik deze werkwijze goed toepassen!