Amsterdam Zuid

Roompotstraat 1
1078 KS Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Duursema, Roos

Roos Duursema

Hi! Ik ben Roos Duursema (22 jaar) en ik heb in het schooljaar 2018-2019 stage gelopen bij Carehouse Amsterdam Zuid. Na mijn stage ben ik bij Carehouse gaan werken en inmiddels ben ik afgestudeerd van de opleiding pedagogiek. Ik ben een pre-master begonnen voor (forensische)orthopedagogiek en dit combineer ik met plezier met mijn werk bij Carehouse. Het werken met deze doelgroep geeft mij veel energie en ook het werken met de diverse doelgroepen vind ik interessant. Ik kijk er dan ook naar uit om nog meer te groeien als begeleider bij Carehouse!

Graaff, Thijs de

Thijs de Graaff

Hoi, ik ben Thijs, 28 jaar en afgestudeerd Toegepast Psycholoog. Sinds september ben ik gestart met een master Forensisch Orthopedagogiek aan de UvA. Na een leuk stage-jaar werk ik inmiddels ook alweer een aantal jaar bij Kids at Home Zuid. Plezier haal ik uit het contact met kinderen en jongeren, de activiteiten die we samen bedenken en ondernemen en het werken in een gezellig en jong zelfsturend team. Tot ziens bij Carehouse!

Hoek, Rolien van den

Rolien van den Hoek

Hoi, mijn naam is Rolien. In mijn derde jaar van de opleiding pedagogiek heb ik een jaar stage gelopen bij Kids at Home, dit is mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven! Inmiddels ben ik afgestudeerd en aan het werk. De positieve veilige sfeer, de activiteiten die ondernomen worden en de lol en het plezier wat we met de kinderen hebben, geven mij energie en een leuke tijd bij Kids at Home!

Jong, Liz de

Liz de Jong

Hi, Ik ben Liz de Jong. Ik heb Maatschappelijk werk en Dienstverlening - Jeugdhulp gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Het werken op een club met het doel, leren is leuk, spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als zij plezier ervaren en op een positieve manier benaderd worden. Ik heb erg veel zin om op deze wijze de slag te gaan met de hulpvragen van de ouders en kinderen. Ik kijk er naar uit om er samen met de gezinnen een leuk en leerzaam jaar van te maken.

Kehl, Floortje

Floortje Kehl

Hi! Mijn naam is Floortje en ben sinds 2016 actief bij Kids at Home Zuid. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek heb ik bij diverse pedagogische instellingen stage gelopen, waar Kids at Home veruit het plezierigst en fijnste was om te werken. Dit komt door de positieve methodiek en de verschillende begeleidingen die er uitgevoerd kunnen worden, zodat je op zowel individueel als groepsniveau in aanraking komt met kinderen en ouders met hulpvragen. Het is dan ook mijn doel om samen met het kind en de ouders te werken aan een fijne toekomst.

Linger, Larissa

Larissa Linger

Hi! Mijn naam is Larissa Linger. Ik heb mijn studie pedagogiek afgerond aan het Windesheim in Zwolle. Sinds februari 2021 werk ik met veel plezier bij Kids at Home Zuid. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en schoolomgeving Het werken met collega's en de kids op de club voelt elke dag als een feestje. Ik geniet het meest als ik zie dat kinderen in hun element zijn en zich op hun plek voelen. Hier krijg ik echt energie van! Ik denk dat je fijn en veilig voelen in je omgeving de basis vormt voor de ontwikkeling. Leren doe je met en van elkaar en het beste wanneer je plezier hebt! Ook ik leer nog elke dag bij. Ik hoop deze fijne omgeving en het plezier te kunnen bieden zodat we samen kunnen groeien!

Ooms, Roos

Roos Ooms

Hi, mijn naam is Roos. In 2015 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik tussen mijn backpack reizen in altijd met kinderen gewerkt. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in team Kids at Home Zuid waarbij ik kinderen en jongeren begeleid op groepen, thuis, op school of onderweg. Ik zet creativiteit, humor en spel in om kinderen op een positieve manier uit te dagen en ze zo te stimuleren hun doelen te behalen.

Ravensberg, Pina van

Pina van Ravensberg

Hi! Mijn naam is Pina, ik ben 24 jaar oud en kom uit Amsterdam. Vanaf februari 2021 loop ik stage bij Kids @ Home locatie Zuid. Ik studeer pedagogiek op de Hogeschool van Amsterdam. De werkwijze van Carehouse sprak mij meteen aan en past goed bij mij. Het stellen van haalbare doelen en positieve stimulatie zorgt voor positieve leerervaringen. Het positief bekrachtigen en ondersteunen van kinderen is iets wat goed bij mijn visie past. Het fijne team en de goede sfeer gaan ervoor zorgen dat dit een leuk en leerzaam jaar wordt voor iedereen!

Wit, Daisy Mae de

Daisy Mae de Wit

Hoi! Mijn naam is Daisy Mae en ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening, waarvan ik de laatste 2 jaar de afstudeerrichting Jeugdzorg volg. In september ben ik begonnen met mijn stage bij CareHouse. Nu schrijf ik dit een maand verder, en weet ik al zeker dat dit een leuk en leerzaam jarig gaat worden! Van zowel het enthousiaste team als de kinderen van Carehouse, ga ik veel leren dit jaar. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!