Amsterdam Zuid

Roompotstraat 1
1078 KS Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Dekker, Sandra

Sandra Dekker

Hi, mijn naam is Sandra. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. In 2009 heb ik stage gelopen bij een dagbehandeling binnen de jeugdzorg met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Na mijn stage mocht ik werkzaam blijven bij het desbetreffende bedrijf en heb ik in 4 jaar veel werkervaring op mogen doen. Tijdens deze jaren heb ik mogen ervaren hoe eerlijk, hoe grappig en hoe energiek deze doelgroep is. Mijn hart ligt dan ook bij het positief begeleiden van kinderen om zo op deze manier bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik per maart 2014 onderdeel ben van Kids at Home!!

Duursema, Roos

Roos Duursema

Hi! Ik ben Roos Duursema (21) en ik heb in het in 2018-2019 stage gelopen bij Carehouse Amsterdam Zuid. Na mijn stage mag ik nu aan de slag als flexwerker bij Carehouse en hoop ik steeds meer ervaring op te doen. Ik studeer momenteel ook nog pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam en zit alweer in mijn laatste jaar. Het werken met deze doelgroep geeft mij veel energie en ook het werken met de diverse doelgroepen vind ik interessant. Ik kijk er dan ook naar uit om nog meer te groeien als begeleider bij Carehouse!

Graaff, Thijs de

Thijs de Graaff

Hoi, ik ben Thijs, 26 jaar en afgestudeerd Toegepast Psycholoog. En sinds september ben ik gestart met een pre-master Orthopedagogiek aan de UvA. Na een leuk stage-jaar werk ik inmiddels ook alweer drie jaar bij Kids at Home Zuid. Plezier haal ik uit het contact met kinderen en jongeren, de activiteiten die we samen bedenken en ondernemen en het werken in een gezellig en jong zelfsturend team. Tot ziens bij Carehouse!

Hoek, Rolien van den

Rolien van den Hoek

Hoi, mijn naam is Rolien. In mijn derde jaar van de opleiding pedagogiek heb ik een jaar stage gelopen bij Kids at Home, dit is mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven! Inmiddels ben ik afgestudeerd en aan het werk. De positieve veilige sfeer, de activiteiten die ondernomen worden en de lol en het plezier wat we met de kinderen hebben, geven mij energie en een leuke tijd bij Kids at Home!

Jong, Liz de

Liz de Jong

Hi, Ik ben Liz de Jong. Ik heb Maatschappelijk werk en Dienstverlening - Jeugdhulp gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een leuk en leerzaam stagejaar, mag ik aan de slag bij Kids at Home. Het werken op een club met het doel, leren is leuk, spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als zij plezier ervaren en op een positieve manier benaderd worden. Ik heb erg veel zin om op deze wijze te werk te gaan. Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een leuk jaar van te maken.

Kehl, Floortje

Floortje Kehl

Hi! Mijn naam is Floortje en ben sinds 2016 actief bij Kids at Home Zuid. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek heb ik bij diverse pedagogische instellingen stage gelopen, waar Kids at Home veruit het plezierigst en fijnste was om te werken. Dit komt door de positieve methodiek en de verschillende begeleidingen die er uitgevoerd kunnen worden, zodat je op zowel individueel als groepsniveau in aanraking komt met kinderen en ouders met hulpvragen. Het is dan ook mijn doel om samen met het kind en de ouders te werken aan een fijne toekomst.

Ooms, Roos

Roos Ooms

Hi, mijn naam is Roos. In 2015 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik tussen mijn backpack reizen in altijd met kinderen gewerkt. Ik heb enorm veel zin om bij Carehouse te beginnen en deel te nemen aan het team van Kids at Home Zuid. De manier van werken door kinderen op een positieve manier te begeleiden in hun ontwikkeling en dingen te leren door leuke dingen te ondernemen sluit aan bij mijn visie. Ik geef bij Kids at Home groepsbegeleiding, individuele begeleiding en groepsbegeleiding op de Meester de Jongh school. Ik kijk uit naar een mooi nieuw jaar!

Piso, Zoë

Zoë Piso

Hi, ik ben Zoë Piso. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Aankomend schooljaar 2019-2020 loop ik stage bij Kids at Home Zuid. Het idee dat zorg plezierig mag zijn spreekt mij enorm aan bij Carehouse. Ik kijk er naar uit om samen met de kinderen er een leuk & leerzaam jaar van te maken.

Roelofs, Manon

Manon Roelofs

Hoi, ik ben Manon. In juli 2017 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heb ik de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam gedaan. Tijdens mijn opleidingen heb ik verschillende stages gelopen in het speciaal onderwijs, de opvoedingsondersteuning en ontwikkelingsstimulering van kinderen. Na het afronden van mijn opleiding, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan bij Kids at Home. Ik denk dat de positieve manier van de hulpverlening, waarbij kinderen in hun kracht worden gezet, veel kan bijdragen aan een positieve ontwikkeling van de kinderen. Ik kijk er naar uit om samen met de kinderen op een leuke manier nieuwe dingen te leren!