Amsterdam Zuid

Roompotstraat 1
1078 KS Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Adardor, Oumaima

Oumaima Adardor

Hi! Mijn naam is Oumaima en ik zit momenteel in mijn vierde leerjaar van de opleiding pedagogiek Inholland Amsterdam. In september 2022 ben ik als stagiaire van start gegaan bij CareHouse. Na het afronden van mijn stageperiode, ben ik in dienst gegaan bij CareHouse Amsterdam Zuid. CareHouse gaat uit van het positieve en benadrukt eigen kracht in de begeleiding, wat goed aansluit bij mijn visie. Ik kijk er naar uit mezelf te ontwikkelen en wat te betekenen voor de jeugdigen.

Berg, Marlies van den

Marlies van den Berg

Mijn naam is Marlies van den Berg. Na 10 jaar als docent werkzaam te zijn geweest als omgangskundige heb ik de overstap gemaakt naar de zorg en GGZ. Ik ben pyschologie gaan studeren en heb in een eetstoornis kliniek gewerkt. Nu wil ik mijn ervaring graag inzetten bij de jeugd. Ik zet graag spel en opdrachten in om samen aan het werk te gaan en te leren.

Blom, Florentine

Florentine Blom

Hi! Mijn naam is Florentine Blom en afgelopen november heb ik mijn bachelor Toegepaste Psychologie afgerond. Na het afronden van mijn opleiding ben ik met veel enthousiasme begonnen met werken bij CareHouse Amsterdam Zuid. CareHouse spreekt mij aan omdat de begeleiding zich richt op de kwaliteiten van de kinderen en de kinderen op een positieve manier benaderd worden. Het werken met diverse doelgroepen vind ik interessant en ik ben ervan overtuigd dat elk kind kan groeien!

Boersma, Annick

Annick Boersma

Hoi! Ik ben Annick, in juli 2022 heb ik mijn opleiding Social Work met afstudeer richting jeugd afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf augustus 2022 ben ik met veel plezier van start gegaan bij Carehouse Amsterdam Zuid. Ik zal begeleiding gaan bieden op de groep, individueel en op school. De positieve manier van werken en de leuke activiteiten die wij doen met de kinderen geven mij energie. Ik hoop dat ik deze energie over kan brengen in mijn begeleiding!

Ende, Zoë van den

Zoë van den Ende

Hi! Mijn naam is Zoë, ik ben 23 jaar oud en sinds februari 2024 ben ik gestart met mijn stage bij Carehouse, Amsterdam Zuid. Ik ben momenteel derdejaars student Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Het spreekt mij aan om op een positieve en speelse wijze contact te maken met kinderen en vanuit dat oogpunt te werken aan de ontwikkeling van de kinderen. Ik hoop in mijn aankomende stagejaar veel te mogen leren van mijn collega's en mij als professional verder te mogen ontwikkelen.

Grobbe, Jort

Jort Grobbe

Hi! Mijn naam is Jort, 23 jaar en volg op dit moment naast mijn werk bij CareHouse de master Forensische Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Het werken met kinderen geeft mij enorm veel energie en die energie wil ik gebruiken om kinderen in hun jeugd te helpen met de obstakels waar zij tegen aan lopen.

Gunneweg, Sophie

Sophie Gunneweg

Hoi! Mijn naam is Sophie en heb in februari de studie Toegepaste Psychologie afgerond. Sinds september ben ik begonnen met de premaster Clinical Child and Family Education Studies in Utrecht. Nu ik veel leer over kinderen motiveert mij dit extra om deze kennis in de praktijk in te zetten. Mede daarom vind ik het erg leuk om bij CareHouse te werken. Kinderen helpen en kijken waar hun krachten liggen vind ik belangrijk.

Kerckhoffs, Kiki

Kiki Kerckhoffs

Hoi! Ik ben Kiki en ik studeer pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. In februari 2023 ben ik als stagiaire begonnen bij CareHouse in Amsterdam Zuid. Na het afronden van mijn stage, ben ik hier met veel plezier in dienst gegaan. In mijn werk ervaar ik iedere keer weer hoe leuk het is om jongeren op een positieve manier te kunnen begeleiden en stimuleren. Ik kijk er dan ook naar uit om mezelf meer te ontwikkelen zodat ik wat kan betekenen voor de kinderen bij CareHouse.

Nouwen, Noor

Noor Nouwen

Hi! Ik ben Noor, 25 jaar en ik ben sinds september 2023 werkzaam bij Carehouse. Ik heb de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en de master Forensische Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Na jaren met de theorie bezig te zijn geweest krijg ik er energie van om mijn kennis in de praktijk toe te passen. Ik vind het mooi dat bij Carehouse een positieve benadering centraal staat om zo samen te werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Ooms, Roos

Roos Ooms

Hi, mijn naam is Roos. In 2015 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik tussen mijn backpack reizen in altijd met kinderen gewerkt. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in team Kids at Home Zuid waarbij ik kinderen en jongeren begeleid op groepen, thuis, op school of onderweg. Ik zet creativiteit, humor en spel in om kinderen op een positieve manier uit te dagen en ze zo te stimuleren hun doelen te behalen.

Ravensberg, Pina van

Pina van Ravensberg

Hi! Mijn naam is Pina. Ik heb de studie pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en na een fijn en leerzaam stagejaar bij Carehouse, ben ik vast in dienst gekomen bij Amsterdam Zuid. De werkwijze van Carehouse spreekt mij aan en past goed bij mij. Het stellen van haalbare doelen en positieve stimulatie zorgt voor positieve leerervaringen. Het positief bekrachtigen en ondersteunen van kinderen is iets wat goed bij mijn visie past.

Stam, Jennifer van

Jennifer van Stam

Hi! Ik ben Jennifer, 24 jaar en ik ben eind september gestart met mijn stage bij Carehouse in Amsterdam Zuid. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn opleiding Pedagogiek aan de Fontys Hogeschool in Den Bosch. Ik haal veel energie uit het werken met kinderen en vind het belangrijk om dit op een positieve manier te doen! Ik vind het belangrijk dat er echt naar het kind wordt gekeken en dat de begeleiding hierop wordt aangepast. Ik hoop veel te leren tijdens mijn stage bij Carehouse en heb zin om me hier het komende jaar nog verder te ontwikkelen als pedagoog!