Eindhoven

Julianastraat 50
5616 AK Eindhoven
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Onze medewerkers


Heeswijk, Elise van

Elise van Heeswijk

Hallo, ik ben Elise van Heeswijk. Tijdens mijn afstuderen en na het behalen van mijn studie ben ik gaan werken bij Carehouse Hilversum als pedagogisch medewerker en casemanager. Ik geef individuele begeleiding en groepsbegeleiding aan jongeren waarbij het zelfstandig functioneren wordt beperkt door een autisme, ADHD of een licht verstandelijke beperking. Sinds januari 2023 ben ik binnen CareHouse een nieuwe uitdaging aangegaan door het opzetten van een nieuwe vestiging in Eindhoven. In mijn werk ervaar ik iedere keer weer hoe leuk het is om jongeren op een positieve manier te kunnen helpen en stimuleren. Ik werk dan ook met veel plezier bij CareHouse. Collega’s zouden mij omschrijven als enthousiast en ondernemend.

Hoeks, Lieke

Lieke Hoeks

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik werk met veel plezier als zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij CareHouse Tilburg en sinds kort bij de nieuwe locatie CareHouse Eindhoven! Ik ben betrokken bij de opstart van beide vestigingen. Het geeft me energie om te zien hoe een positieve benadering, waarbij kwaliteiten centraal staan, kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme begeleid ik iedereen graag naar een zo zelfstandig mogelijk leven!

Küpper, Nele

Nele Küpper

Hallo, mijn naam is Nele en ik werk sinds maart 2023 bij Carehouse. Mijn eerste stage liep ik in een kinder & gezinshulpcentrum in Aken (Duitsland), waar ik kinderen, die niet bij hun ouders konden wonen, begeleidde in hun dagelijks leven. Geïnspireerd door mijn ervaringen daar, wilde ik meer weten over menselijke gedrag en hersenen, dus ben ik psychologie gaan studeren in Nederland. In 2021 heb ik mijn master positieve psychologie afgerond en nu wil ik graag mijn kennis en vaardigheden inzetten om kinderen en ouders te ondersteunen. Dit wil ik graag doen door begeleiding te bieden bij het verder ontwikkelen van hun competenties om een zelfstandig en tevreden leven te leiden en positieve relaties aan te gaan en te onderhouden.