Eindhoven

Julianastraat 50
5616 AK Eindhoven
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image

Onze medewerkers


Bellemakers, Elke

Elke Bellemakers

Hallo! Mijn naam is Elke Bellemakers en ik werk sinds augustus 2023 als pedagogisch hulpverlener bij CareHouse in Eindhoven. Hier geef ik ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders. Met veel enthousiasme ben ik begonnen aan deze nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om kinderen, jongeren en ouders op een passende, positieve manier te ondersteunen!

Bijleveld, Jeske van

Jeske van Bijleveld

Hi, mijn naam is Jeske van Bijleveld en ik werk sinds 2023 als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse in Eindhoven. Ik biedt ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers, op scholen, in de thuissituatie of op onze vestiging. Mijn focus ligt op het (samen) creëren van een veilige en ondersteunende leeromgeving, waarin een ieder zich gehoord, gezien en begrepen voelt. Daarbij vind ik het belangrijk om creativiteit en humor in te zetten, omdat leren leuk mag zijn!

Heesakkers, Jette

Jette Heesakkers

Hoi! Mijn naam is Jette Heesakkers en sinds mei 2024 ben ik vol enthousiasme gestart als pedagogisch hulpverlener bij CareHouse in Eindhoven. Hier bied ik ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers in hun omgeving. Ik sluit me aan bij waar CareHouse centraal voor staat, namelijk het versterken van de kwaliteiten, aan te sluiten op de behoeften en vind ik het belangrijk om dit op een positieve en leuke manier te doen. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan!

Hoeks, Lieke

Lieke Hoeks

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik werk met veel plezier als zorg coördinerend pedagogisch hulpverlener in Eindhoven. Het geeft me energie om te zien hoe een positieve benadering, waarbij kwaliteiten centraal staan, kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme begeleid ik iedereen graag naar een zo zelfstandig mogelijk leven!