Eindhoven

Julianastraat 50
5616 AK Eindhoven
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image

Onze medewerkers


Bellemakers, Elke

Elke Bellemakers

Hallo! Mijn naam is Elke Bellemakers en ik werk sinds augustus 2023 als pedagogisch hulpverlener bij CareHouse in Eindhoven. Hier geef ik ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders. Met veel enthousiasme ben ik begonnen aan deze nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om kinderen, jongeren en ouders op een passende, positieve manier te ondersteunen!

Bijleveld, Jeske van

Jeske van Bijleveld

Hi, mijn naam is Jeske van Bijleveld en ik werk sinds kort als ambulant pedagogisch hulpverlener bij Carehouse in Eindhoven. Ik ben benieuwd wat deze nieuwe uitdaging mij gaat brengen en heb veel zin in de toekomst. Mijn focus ligt op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving, waarin het kind en de ouders/verzorgers zich gehoord, gezien en begrepen voelen. Daarbij hoop ik creativiteit en humor in te zetten, omdat leren leuk mag zijn!

Heeswijk, Elise van

Elise van Heeswijk

Hallo, ik ben Elise van Heeswijk en werk als zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij CareHouse. Ik geef ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en ouders waarbij het zelfstandig functioneren wordt beperkt. Sinds januari 2023 ben ik binnen CareHouse een nieuwe uitdaging aangegaan door het opzetten van een nieuwe vestiging in Eindhoven. In mijn werk ervaar ik iedere keer weer hoe leuk het is om jongeren en hun ouders op een positieve manier te kunnen helpen en stimuleren. Ik werk dan ook met veel plezier bij CareHouse. Collega’s zouden mij omschrijven als enthousiast en ondernemend.

Hoeks, Lieke

Lieke Hoeks

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik werk met veel plezier als zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij CareHouse Tilburg en sinds kort bij de nieuwe locatie CareHouse Eindhoven! Ik ben betrokken bij de opstart van beide vestigingen. Het geeft me energie om te zien hoe een positieve benadering, waarbij kwaliteiten centraal staan, kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme begeleid ik iedereen graag naar een zo zelfstandig mogelijk leven!