Hoorn

Kievit 114
1628 ER Hoorn
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Commandeur, Esmée

Esmée Commandeur

Hoi! Mijn naam is Esmée Commandeur. Op dit moment werk ik met veel plezier bij CareHouse Hoorn en volg ik de premaster pedagogische wetenschappen aan de Vrije universiteit Amsterdam. Ik heb ervoor gekozen om mij verder te verdiepen in de Pedagogiek omdat ik het gedrag van kinderen interessant vind en mij hier graag verder in wilde ontwikkelen. Het werken bij CareHouse Hoorn vind ik vooral leuk door de positieve kijk die wordt gehanteerd. Dit probeer ik zoveel mogelijk in te zetten tijdens het begeleiden van de kinderen en jongeren.

Diepen, Leonie van

Leonie van Diepen

Hoi! Mijn naam is Leonie. Ik ben sinds 2012 werkzaam op onze vestiging in Hoorn. Ik ben hier gestart als stagiaire en na een hele leuke en leerzame stage ben ik aan de slag gegaan als Pedagogisch Hulpverlener en zorgcoördinator. Inmiddels werk ik hier al jaren met heel veel plezier! Werken vanuit de visie van Carehouse, kinderen en jongeren kunnen helpen in hun ontwikkeling en zien groeien in hun (sociale)vaardigheden geeft mij een goed gevoel en maakt mijn werk erg leuk en dankbaar.

Ettes, Jessy

Jessy Ettes

Hallo! Mijn naam is Jessy Ettes. In 2015 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds juni 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn en sta ik op de groep bij zowel Kids at Home als bij Work it Out. Samen met kinderen op een positieve manier werken aan hun leerdoelen vindt ik leuk en uitdagend. Elk kind is anders en moet zich op zijn eigen manier ontwikkelen.

Hoekstra, Anouk

Anouk Hoekstra

Mijn naam is Anouk Hoekstra en ik ben vanaf januari 2021 werkzaam bij Carehouse Hoorn. Hiervoor heb ik hier 10 maanden stage gelopen. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlener op het Inholland in Alkmaar met het uitstroomprofiel Jeugd. Het werken met kinderen spreekt mij erg aan en ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen gebruik maken van hun eigen kwaliteiten om nieuwe vaardigheden te leren. Het is super om te zien hoe ieder kind zijn of haar eigen ontwikkeling doormaakt.

Koolhaas, Eline

Eline Koolhaas

Mijn naam is Eline Koolhaas. Vanaf juni 2015 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam in de richting Pedagogiek. Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn. Meerdere dagen per week geef ik groepsbegeleiding en individuele begeleiding. Op een positieve manier werken aan de doelen van de kinderen maakt dit werk erg leuk. Zien dat de kinderen hierdoor groeien is een verrijking van het werk. Het is een uitdaging om hier iets aan bij te mogen dragen.

Kuller, Joyce

Joyce Kuller

Mijn naam is Joyce en sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn. Na ruim 10 jaar kinderopvang vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en wilde ik meer met mijn pedagogische achtergrond. Na een korte zoektocht kwam Carehouse op mijn pad. De afwisseling in het werken met kinderen sprak mij erg aan. Doordat wij kinderen zowel in een individuele als in een groepssetting begeleiden, zien wij meerdere aspecten van een kind. Vooral tijdens de groepsbegeleidingen merk je aan kinderen dat zij zich, door de leuk leren methode, bewuster worden van hun eigen gedrag en hun manier van communiceren. Dit is ontzettend mooi om te zien.

Lee, Eline van

Eline van Lee

Sinds oktober 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn. In de zomer van 2019 ben ik afgestuurd als Pedagoog. Momenteel sta ik op de Kids at Home en Work it Out groepen, daarnaast geeft ik schoolbegeleiding. Het werken met kinderen en jongeren is nooit het hetzelfde waardoor dit een uitdaging blijft. De meeste kinderen die bij ons komen hebben een diagnose, ik vind het belangrijk om bij ieder kind te blijven kijken naar zijn of haar kwaliteiten. In de praktijk vind ik het van belang dat er op maat hulp geboden wordt aan de kinderen en hun gezin. Het is mooi om te zien welke groei en ontwikkeling de kinderen bij ons doormaken.

Opdam, Marije

Marije Opdam

Hoi! Mijn naam is Marije en heb voor de zomer van 2020 de opleiding Pedagogiek afgerond aan Hogeschool Inholland Amsterdam. Vanaf november 2020 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn en heb heel veel zin om hier aan de slag te gaan. Wat mij aanspreekt bij Carehouse is de ontwikkeling van kinderen en jongeren stimuleren en hen daarbij positief coachen. Ik zie het als een uitdaging om de zelfstandigheid/zelfredzaamheid van de kinderen en jongeren te vergroten. Ik ga zowel werken op de Kids at Home als de Work it Out groepen en hoop hier veel ervaring op te kunnen doen!

Punt, Mariechella

Mariechella Punt

Hoi, ik ben Mariechella Punt. In 2015 ben ik afgestuurd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool Van Amsterdam. Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als ze plezier beleven en op een positieve manier worden benaderd. Samen kijken naar de kwaliteiten van ieder kind en hen zien groeien in het eigen maken van (nieuwe) vaardigheden en het krijgen van meer zelfvertrouwen, motiveren mij enorm en hier haal ik mijn plezier uit.

Tromp, Moysha

Moysha Tromp

Hoi, mijn naam is Moysha en ik zal als stagiaire werkzaam zijn bij CareHouse. Op dit moment zit ik het derde jaar van mijn opleiding pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is de processen die zij maken in hun ontwikkeling en groei en hoe ik hieraan kan bijdragen. Ik vind het fijn dat CareHouse verschillende begeleidingsvormen heeft waarin ik mij kan ontwikkelen. Zowel groepsbegeleiding als individuele en in het gezin. Je kunt mij tegenkomen op de groepen Work it Out en Kids at Home.

Versnel - Buijsman, Marloes

Marloes Versnel - Buijsman

Hoi, ik ben Marloes Versnel en werk nu sinds 2020 bij CareHouse met heel veel plezier. Ik heb hiervoor lesgegeven aan kinderen met een leerachterstand en verschillende soorten problematiek. Mijn hobby's zijn golfsurfen, suppen en leuke dingen doen met mijn drie kinderen. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten. Groetjes, Marloes

Visser, Eline

Eline Visser

Hallo, mijn naam is Eline Visser. In januari 2021 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool Inholland. In maart 2021 ben ik bij Carehouse komen werken. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de sterke punten en de kwaliteiten van kinderen. Om van daaruit te gaan werken aan de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. De LEUK-LEREN methode van Carehouse spreekt mij aan omdat ik denk dat kinderen het meest open staan voor het aanleren van nieuwe vaardigheden als ze het naar de zin hebben en zo positieve (leer)ervaringen kunnen opdoen. Ik zal aan de slag gaan op de Kids at Home groep.

Vlaar, Donna

Donna Vlaar

Hoi! Mijn naam is Donna Vlaar. Ik ben werkzaam als stagiair bij Carehouse Hoorn en ben vanaf februari 2021 hier begonnen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Pedagogiek op de Hogeschool Inholland Amsterdam. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik het erg leuk vind om met kinderen en jongeren te werken. Wat mij aanspreekt bij Carehouse is om op een positieve, leerzame en plezierige manier aan de slag te gaan. Gezamenlijk met de kinderen op een positieve manier aan hun leerdoelen werken is wat ik erg leuk vind. Ik ga op zowel de Kids at Home als de Work it Out groepen staan. Ik kijk ernaar uit om hier veel te gaan leren!