Hoorn

Kievit 114
1628 ER Hoorn
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Commandeur, Esmée

Esmée Commandeur

Hoi! Mijn naam is Esmée Commandeur. Op dit moment werk ik met veel plezier bij CareHouse Hoorn en volg ik de premaster pedagogische wetenschappen aan de Vrije universiteit Amsterdam. Ik heb ervoor gekozen om mij verder te verdiepen in de Pedagogiek omdat ik het gedrag van kinderen interessant vind en mij hier graag verder in wilde ontwikkelen. Het werken bij CareHouse Hoorn vind ik vooral leuk door de positieve kijk die wordt gehanteerd. Dit probeer ik zoveel mogelijk in te zetten tijdens het begeleiden van de kinderen en jongeren.

Dijkstra, Tamarah

Tamarah Dijkstra

Hoi! Ik ben Tamarah Dijkstra. In 2019 heb ik mijn HBO Pedagogiek behaald aan InHolland Amsterdam. Daarna ben ik werkzaam geweest als pedagogisch coach in de Kinderopvang. Na een korte tussenstop ben ik in juni 2022 teruggekomen bij CareHouse. Ik heb namelijk in 2017 mijn stage hier mogen lopen. De positieve manier van begeleiden spreekt mij enorm aan omdat ik van mening ben dat een kind het best leert wanneer hij plezier beleeft. Ik kijk ernaar uit om kinderen en ouders te mogen begeleiden in hun hulpvraag. Tot op de vestiging of wellicht bij jou op school of thuis!

Ettes, Jessy

Jessy Ettes

Hallo! Mijn naam is Jessy Ettes. In 2015 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds juni 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn en sta ik op de groep bij zowel Kids at Home als bij Work it Out. Samen met kinderen op een positieve manier werken aan hun leerdoelen vindt ik leuk en uitdagend. Elk kind is anders en moet zich op zijn eigen manier ontwikkelen.

Kuller, Joyce

Joyce Kuller

Mijn naam is Joyce en sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn. Na ruim 10 jaar kinderopvang vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en wilde ik meer met mijn pedagogische achtergrond. Na een korte zoektocht kwam Carehouse op mijn pad. De afwisseling in het werken met kinderen sprak mij erg aan. Doordat wij kinderen zowel in een individuele als in een groepssetting begeleiden, zien wij meerdere aspecten van een kind. Vooral tijdens de groepsbegeleidingen merk je aan kinderen dat zij zich, door de leuk leren methode, bewuster worden van hun eigen gedrag en hun manier van communiceren. Dit is ontzettend mooi om te zien.

Lee, Eline van

Eline van Lee

Sinds oktober 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn. In de zomer van 2019 ben ik afgestuurd als Pedagoog. Momenteel sta ik op de Kids at Home en Work it Out groepen, daarnaast geeft ik schoolbegeleiding. Het werken met kinderen en jongeren is nooit het hetzelfde waardoor dit een uitdaging blijft. De meeste kinderen die bij ons komen hebben een diagnose, ik vind het belangrijk om bij ieder kind te blijven kijken naar zijn of haar kwaliteiten. In de praktijk vind ik het van belang dat er op maat hulp geboden wordt aan de kinderen en hun gezin. Het is mooi om te zien welke groei en ontwikkeling de kinderen bij ons doormaken.

Oosterbroek, Shannon

Shannon Oosterbroek

Mijn naam is Shannon en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer pedagogiek aan de HvA en loop stage van 1 februari 2022 tot 31 januari 2023. Mijn passie ligt bij het helpen van kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Op welke manier kan ik het beste aansluiten bij de hulpvraag en hoe maken wij stappen naar vooruitgang. Het onderzoeken, aansluiten en samen groeien zie ik als een leuke uitdaging. Elk kind heeft zijn eigen kwaliteiten en kracht, hierop leg ik de focus en vanuit daar groeien we verder in de dingen waar nog extra ondersteuning bij nodig is.

Punt, Mariechella

Mariechella Punt

Hoi, ik ben Mariechella Punt. In 2015 ben ik afgestuurd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool Van Amsterdam. Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als ze plezier beleven en op een positieve manier worden benaderd. Samen kijken naar de kwaliteiten van ieder kind en hen zien groeien in het eigen maken van (nieuwe) vaardigheden en het krijgen van meer zelfvertrouwen, motiveren mij enorm en hier haal ik mijn plezier uit.

Raksowidjojo, Céline

Céline Raksowidjojo

Hoi, mijn naam is Céline Raksowidjojo en vanaf februari 2022 ga ik stage lopen bij CareHouse. Ik volg de opleiding pedagogiek aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam en ik zit momenteel in het derde jaar. De LEUK-LEREN methode die wordt ingezet bij CareHouse spreekt mij aan, omdat het gericht wordt op de interesses van de jeugdigen en ik denk dat zij zo positief kunnen leren omgaan met waar zij tegen aanlopen. Ook vind ik het positief dat er wordt gekeken naar hoe het leren leuk kan worden gemaakt voor de jeugdigen. Ik zal staan op de Kids at Home en de Work it Out groep.

Visser, Eline

Eline Visser

Hallo, mijn naam is Eline Visser. In januari 2021 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool Inholland. In maart 2021 ben ik bij Carehouse komen werken. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de sterke punten en de kwaliteiten van kinderen. Om van daaruit te gaan werken aan de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. De LEUK-LEREN methode van Carehouse spreekt mij aan omdat ik denk dat kinderen het meest open staan voor het aanleren van nieuwe vaardigheden als ze het naar de zin hebben en zo positieve (leer)ervaringen kunnen opdoen. Ik zal aan de slag gaan op de Kids at Home groep.

Vlaar, Donna

Donna Vlaar

Hoi! Mijn naam is Donna Vlaar. Na een jaar stage te hebben gelopen bij Carehouse werk ik vanaf januari 2022 met veel plezier als Pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Wat mij aanspreekt aan Carehouse is om volgens de LEUK-LEREN methode op een positieve, leerzame en plezierige manier met de kinderen/jongeren aan de slag gaan. Gezamenlijk met de kinderen/jongeren aan hun leerdoelen werken is wat ik erg leuk en uitdagend vind. Ik sta op zowel de Kids at Home als de Work it Out groepen en geef individuele (school)begeleidingen.