Hoorn

Kievit 114
1628 ER Hoorn
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Beuving, Sanne

Sanne Beuving

Hii! Mijn naam Sanne Beuving en per februari 2024 ben ik gestart als stagiaire pedagogisch hulpverlener bij CareHouse. Ik doe de opleiding Pedagogiek aan de Inholland Amsterdam en kijk ernaar uit om nieuwe ervaringen op te doen bij CareHouse. Naast mijn studie ben ik al een aantal werkzaam op een kinderdagverblijf en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik denk dat ik bij CareHouse veel kan leren en mijzelf verder kan ontwikkelen tot een toekomstige pedagoog. wat mij aanspreekt bij CareHouse is de variatie in begeleiding die ze aanbieden en dat ze de kinderen hierin positief benaderen.

Breedt, Rianne

Rianne Breedt

Hallo, mijn naam is Rianne Breedt. Ik heb eerst stage gelopen bij Carehouse. Ik volg de opleiding pedagogiek op het Inholland college van Amsterdam. Ik zit momenteel in het vierde jaar van mijn opleiding. Per 1 februari 2024 mag ik bij Carehouse blijven werken. Het is een uitdagende baan waar ik veel voldoening uit haal. Wat ik erg belangrijk vind is om jeugdigen weer in hun eigen kracht te zetten en ze op een positieve manier leren om gaan met hun valkuilen. Wat ik erg fijn vind aan CareHouse is dat ze gaan voor een positieve benadering en dat ze spelenderwijs de kinderen nieuwe vaardigheden aanleren.

Ettes, Jessy

Jessy Ettes

Hallo! Mijn naam is Jessy Ettes. In 2015 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds juni 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn en sta ik op de groep bij zowel Kids at Home als bij Work it Out. Samen met kinderen op een positieve manier werken aan hun leerdoelen vindt ik leuk en uitdagend. Elk kind is anders en moet zich op zijn eigen manier ontwikkelen.

Hooijberg, Juul

Juul Hooijberg

Hoi, mijn naam is Juliëtte Hooijberg en ik loop sinds februari '24 stage bij CareHouse als pedagogisch hulpverlener. Ik ben derdejaars Pedagogiekstudent aan Inholland en erg geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ik heb voor CareHouse gekozen omdat de doelgroep heel divers is en de jeugdigen via de LEUK-LERENmethode op een creatieve manier allerlei sociale vaardigheden kunnen leren. Ik kijk ernaar uit om hier veel ervaring op te kunnen doen en me zo te kunnen ontwikkelen tot een toekomstige professional!

Kuller, Joyce

Joyce Kuller

Mijn naam is Joyce en sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn. Na ruim 10 jaar kinderopvang vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en wilde ik meer met mijn pedagogische achtergrond. Na een korte zoektocht kwam Carehouse op mijn pad. De afwisseling in het werken met kinderen sprak mij erg aan. Doordat wij kinderen zowel in een individuele als in een groepssetting begeleiden, zien wij meerdere aspecten van een kind. Vooral tijdens de groepsbegeleidingen merk je aan kinderen dat zij zich, door de leuk leren methode, bewuster worden van hun eigen gedrag en hun manier van communiceren. Dit is ontzettend mooi om te zien.

Lee, Eline van

Eline van Lee

Sinds oktober 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn. In de zomer van 2019 ben ik afgestuurd als Pedagoog. Momenteel sta ik op de Kids at Home en Work it Out groepen, daarnaast geeft ik schoolbegeleiding. Het werken met kinderen en jongeren is nooit het hetzelfde waardoor dit een uitdaging blijft. De meeste kinderen die bij ons komen hebben een diagnose, ik vind het belangrijk om bij ieder kind te blijven kijken naar zijn of haar kwaliteiten. In de praktijk vind ik het van belang dat er op maat hulp geboden wordt aan de kinderen en hun gezin. Het is mooi om te zien welke groei en ontwikkeling de kinderen bij ons doormaken.

Lotterman, Rachel

Rachel Lotterman

Hoi! Mijn naam is Rachel Lotterman. In 2022 heb ik de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool Inholland behaald. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn. Wat ik belangrijk aan het werk vind is dat ieder kind in zijn eigen kracht wordt gezet op een positieve manier. Wanneer dit gebeurd, merk ik vaak dat kinderen eerder openstaan voor nieuwe ervaringen en uitdagingen. Dit vind ik mooi om te zien en hier haal ik mijn motivatie en plezier uit.

Punt, Mariechella

Mariechella Punt

Hoi, ik ben Mariechella Punt. In 2015 ben ik afgestuurd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool Van Amsterdam. Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als ze plezier beleven en op een positieve manier worden benaderd. Samen kijken naar de kwaliteiten van ieder kind en hen zien groeien in het eigen maken van (nieuwe) vaardigheden en het krijgen van meer zelfvertrouwen, motiveren mij enorm en hier haal ik mijn plezier uit.

Raksowidjojo, Céline

Céline Raksowidjojo

Hoi, mijn naam is Céline Raksowidjojo en na een jaar stage bij CareHouse te hebben gelopen ben ik sinds februari 2023 werkzaam als pedagogisch hulpverlener. De LEUK-LEREN methode die wordt ingezet bij CareHouse spreekt mij aan, omdat het gericht wordt op de interesses van de jeugdigen en ik denk dat zij zo positief kunnen leren omgaan met waar zij tegen aanlopen. Ook vind ik het positief dat er wordt gekeken naar hoe het leren leuk kan worden gemaakt voor de jeugdigen.

Schilder, Esmé

Esmé Schilder

Hallo mijn naam is Esmé Schilder. Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Carehouse in Hoorn. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij een orthopedagogisch dagcentrum met kinderen met diverse problematiek . Wat mij aanspreekt bij het werken bij Carehouse, is dat er gekeken wordt naar de kwaliteiten van de kinderen en jongeren om hen op deze manier in hun kracht te zetten .

van Nieuwkerk- Besseling, Linda

Linda van Nieuwkerk- Besseling

Hoi! Mijn naam is Linda Besseling. In 2015 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener aan de hogeschool van Amsterdam. Ik heb ruim 5 jaar gewerkt op een woonlocatie voor kinderen en ik heb anderhalf jaar groepsbegeleiding geboden aan kinderen die uitgevallen zijn in het onderwijs. Per April 2023 werk ik bij Carehouse als pedagogisch hulpverlener. Ik ben positief ingesteld en kijk graag samen met het kind en ouders naar wat helpend is.

Visser, Eline

Eline Visser

Hallo, mijn naam is Eline Visser. In januari 2021 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool Inholland. In maart 2021 ben ik bij Carehouse komen werken. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de sterke punten en de kwaliteiten van kinderen. Om van daaruit te gaan werken aan de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. De LEUK-LEREN methode van Carehouse spreekt mij aan omdat ik denk dat kinderen het meest open staan voor het aanleren van nieuwe vaardigheden als ze het naar de zin hebben en zo positieve (leer)ervaringen kunnen opdoen. Ik ben aan de slag op de kids at home groep en tevens met de individuele- en gezinsbegeleidingen.

Vlaar, Donna

Donna Vlaar

Hoi! Mijn naam is Donna Vlaar. Na een jaar stage te hebben gelopen bij Carehouse werk ik vanaf januari 2022 met veel plezier als Pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Wat mij aanspreekt aan Carehouse is om volgens de LEUK-LEREN methode op een positieve, leerzame en plezierige manier met de kinderen/jongeren aan de slag gaan. Gezamenlijk met de kinderen/jongeren aan hun leerdoelen werken is wat ik erg leuk en uitdagend vind. Ik sta op zowel de Kids at Home als de Work it Out groepen en geef individuele (school)begeleidingen.