Onze begeleidingsvormen

Je krijgt bij CareHouse begeleiding in een groep, individueel of een combinatie van beiden. Onze hulpverlening vindt plaats op één van onze vestigingen, maar ook in en rond jouw thuissituatie, op school, op het werk of op de sportvereniging. In de weekenden kan je mee logeren en in de vakantie hebben we vakantie-activiteiten en organiseren we meerdaagse kampen.

Groepsbegeleiding

Wij organiseren doordeweeks na schooltijd en in het weekend clubs. Samen met je leeftijdsgenoten werk je tijdens onze clubactiviteiten aan jouw eigen doelen en aan groepsdoelen.

Individuele begeleiding

Je krijgt alleen individuele begeleiding als dit nodig is. Bijvoorbeeld als er sprake is van een specifieke hulpvraag in de thuissituatie of als groepsbegeleiding nog een stap te ver is. We kunnen je thuis, op school en/of op onze vestiging begeleiden.

Logeren en kampen

In het weekend en in vakanties organiseren we logeerweekenden en kampen
als onderdeel van onze begeleiding. Superleuk en leerzaam! Je gaat met leeftijdsgenoten in een wisselende groep meerdere dagen (meestal 3 dagen) weg.

Gezinsbegeleiding

Het opvoeden van een kind met een beperking in de ontwikkeling vraagt meer
van een ouder dan de opvoeding van een kind zonder een beperking. Wij helpen jou in de rol als 'professionele opvoeder’ door het versterken van jouw opvoedvaardigheden. Meer informatie: Family Care.