Tilburg

Hoefstraat 214
5014 NP Tilburg
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Admiraal, Maartje

Maartje Admiraal

Hallo, ik heb sinds 2005 als ambulant jongerenwerker gewerkt in het binnen en buitenland. Ik werkte hier op straat met kinderen en jongeren, maar mijn grote kracht was het netwerk betrekken. Draagvlak creëren; want samen loop je nooit alleen. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de Opgroeipraktijk waarin ik o.a. verantwoordelijk was voor gezinsbehandelingen en groepsbehandelingen voor ouder en kind. Deze werkzaamheden zet ik nu voort vanuit Carehouse.

Heeswijk, Elise van

Elise van Heeswijk

Hallo, ik ben Elise van Heeswijk. Na de opleiding verpleegkunde heb ik in het derde jaar van mijn studie Pedagogiek (2013-2014) stage gelopen bij Kids@Home Hilversum. Tijdens mijn afstuderen en na het behalen van mijn studie ben ik gaan werken bij Carehouse Hilversum als pedagogisch medewerker en casemanager. Ik geef individuele begeleiding en groepsbegeleiding aan jongeren waarbij het zelfstandig functioneren wordt beperkt door een autisme, ADHD of een licht verstandelijke beperking. Sinds juni 2017 ben ik binnen CareHouse een nieuwe uitdaging aangegaan door het opzetten van een nieuwe vestiging in Tilburg. In mijn werk ervaar ik iedere keer weer hoe leuk het is om jongeren op een positieve manier te kunnen helpen en stimuleren. Ik werk dan ook met veel plezier bij CareHouse. Collega’s zouden mij omschrijven als enthousiast en ondernemend.

Hoeks, Lieke

Lieke Hoeks

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik werk als pedagogisch hulpverlener bij CareHouse Tilburg. Ik ben hier werkzaam sinds de start van deze vestiging, inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam als pedagoog. Het geeft me energie om te zien hoe een positieve benadering, waarbij kwaliteiten centraal staan, kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme begeleid ik iedereen graag naar een zo zelfstandig mogelijk leven!

Izeboud, Madelief

Madelief Izeboud

Hi! Mijn naam is Madelief Izeboud, momenteel studeer ik voor het derde jaar Social Work en kom ik met veel enthousiasme stagelopen bij CareHouse Tilburg. Ik heb hiervoor de Mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg afgerond. Tijdens de studiejaren die ik nu achter de rug heb, heb ik altijd veel rondgekeken bij verschillende doelgroepen; gehandicaptenzorg, psychiatrie, ouderenzorg, jeugdzorg en vluchtelingenwerk. Alhoewel ik alles met veel plezier heb gedaan, is samen met kinderen en jongeren spijkeren aan hun zelfredzaamheid en ontwikkeling wat het beste bij mij past. De methodes waar CareHouse mee werkt spreken mij erg aan, vanwege de positieve benadering en passende begeleiding. Ik kijk ernaar uit om mijn energieke houding en betrokkenheid in te zetten om kinderen, jongeren en hun netwerk te ondersteunen.

Theunisse, Roosmarijn

Roosmarijn Theunisse

Hoi, mijn naam is Roosmarijn Theunisse. Ik werk sinds september 2018 bij Carehouse in Tilburg. Tijdens mijn studie Pedagogiek heb ik op verschillende plekken stage gelopen en de Pedagogiek vanuit meerdere kanten mogen bekijken. Na mijn afstuderen, in 2015, heb ik er bewust voor gekozen om te gaan werken in de kinderopvang. Ik vond het leuk en leerzaam om te zien hoe kinderen zich in een vertrouwde omgeving ontwikkelen tot een eigen individu en dat ik de kinderen hierin mocht begeleiden. Na deze ervaring was het tijd voor meer uitdaging. Ik vind het enorm leuk dat ik nu deel uit maak van team Carehouse Tilburg en de kinderen op een positieve manier mag stimuleren om zich verder te ontwikkelen. Bij Carehouse geef ik groepsbegeleiding, individuele begeleiding, schoolbegeleiding en ouderbegeleiding. Ik doe mijn best om mijn enthousiasme en positieve kijk over te brengen op de kinderen en ouders.

Tramper, Romy

Romy Tramper

Hoi! Ik ben Romy Tramper. Tijdens mijn studie Social Work ben ik in 2019 mijn derdejaars stage bij Carehouse Tilburg begonnen. Na deze stage ben ik bij Carehouse blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker en heb ik daarnaast mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd. Sinds juni 2021 ben ik afgestudeerd en mag ik mijn werk bij Carehouse blijven voortzetten als pedagogisch hulpverlener en casemanager. Ik heb veel belangstelling voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is mooi om te zien hoe zij hun eigen kracht leren kennen en deze gebruiken om bijvoorbeeld problemen zelf op te lossen. Ik ben erg enthousiast over de methodiek die Carehouse hanteert, ik werk hier met veel plezier!

Wellens, Demi

Demi Wellens

Hoi, mijn naam is Demi Wellens en ik ben sinds mei 2020 werkzaam bij Carehouse in Tilburg. Na het afronden van mijn studie Pedagogiek in 2018, ben ik gaan werken als ambulant gezinsbegeleider in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik veel geleerd in het werken met het gehele gezin en hun sociale netwerk. Nadat ik hier 1,5 jaar heb gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik heb gevonden bij Carehouse! Ik kijk er naar uit om samen met kinderen en ouders te werken naar meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Ik hoop dat mijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid hen hierin kan ondersteunen. Bij Carehouse geef ik groepsbegeleiding, individuele begeleiding en schoolbegeleiding.

Wijnant, Josje

Josje Wijnant

Hoi! Mijn naam is Josje. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen. Sinds juni 2021 ben ik met veel plezier gestart bij Carehouse Tilburg! Wat mij erg aanspreekt bij Carehouse is de ondersteuning vanuit een positieve benadering en de focus op succeservaringen om het kind en gezin in hun kracht te zetten. Op deze manier te kunnen bijdragen aan het vergroten van kwaliteiten en versterken van het zelfvertrouwen vind ik erg mooi!