Tilburg

Hoefstraat 214
5014 NP Tilburg
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Admiraal, Maartje

Maartje Admiraal

Hallo, ik heb sinds 2005 als ambulant jongerenwerker gewerkt in het binnen en buitenland. Ik werkte hier op straat met kinderen en jongeren, maar mijn grote kracht was het netwerk betrekken. Draagvlak creëren; want samen loop je nooit alleen. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de Opgroeipraktijk waarin ik o.a. verantwoordelijk was voor gezinsbehandelingen en groepsbehandelingen voor ouder en kind. Deze werkzaamheden zet ik nu voort vanuit Carehouse.

Ballegooijen, Lisanne van

Lisanne van Ballegooijen

Hi! Mijn naam is Lisanne en ik ben sinds september 2022 werkzaam als stagiaire bij Carehouse Tilburg. Ik zit nu in het vierde jaar van mijn studie Pedagogiek en loop bij Carehouse mijn afstudeerstage. In vorige stages heb ik ervaring opgedaan binnen het speciaal basisonderwijs en de kinderopvang. Voor het komende jaar heb ik onwijs veel zin om mezelf te ontwikkelen en een bijdrage te kunnen leveren aan waar Carehouse voor staat. Binnen Carehouse hoop ik de kinderen een veilige omgeving te bieden, waarin zij kunnen groeien en hun eigen krachten (terug) kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om kinderen en hun ouders dichter bij elkaar te brengen en te ondersteunen in hun weg naar zelfstandigheid. Dit doe ik met veel betrokkenheid en enthousiasme.

Boumen, Cynthia

Cynthia Boumen

Hoi! Mijn naam is Cynthia Boumen en ik ben sinds september 2022 stagiaire bij CareHouse. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het onderwijs en de kinderopvang en heb ik in 2018 mijn diploma Onderwijsassistent behaald. Echter wilde ik mij hierna meer ontwikkelen op pedagogisch vlak en ben ik vanaf 2018 de opleiding Pedagogiek gaan volgen. Ondertussen zit ik in mijn laatste jaar van deze opleiding en zal mijn stage bij CareHouse mijn afstudeerstage zijn! Ik kijk er naar uit om nieuwe ervaringen op te doen binnen deze organisatie en mij verder te ontwikkelen tot bekwaam pedagoog. De ontwikkelingsgerichte ondersteuning met daarbij de positieve benadering spreekt mij erg aan en sluit aan op mijn eigen pedagogische visie. Hierdoor kan ik met veel enthousiasme mezelf inzetten als stagiaire en de begeleiding voor de kinderen. Daarnaast pas ik ook graag mijn empathische en betrokken houding toe in het werken bij CareHouse. Ik kijk er naar uit om bij te kunnen dragen aan het opvoedproces van de kinderen/jongeren middels stimulering en ondersteuning voor het behalen van hun leerdoelen!

Hoeks, Lieke

Lieke Hoeks

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik werk met veel plezier als zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij CareHouse Tilburg en sinds kort bij de nieuwe locatie CareHouse Eindhoven! Ik ben betrokken bij de opstart van beide vestigingen. Het geeft me energie om te zien hoe een positieve benadering, waarbij kwaliteiten centraal staan, kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme begeleid ik iedereen graag naar een zo zelfstandig mogelijk leven!

Izeboud, Madelief

Madelief Izeboud

Hi! Mijn naam is Madelief Izeboud, tijdens mijn studie Social Work kwam ik een jaar stagelopen bij CareHouse Tilburg. Ik heb het altijd zo naar mijn zin gehad dat ik ben blijven plakken. Tijdens de studiejaren die ik nu achter de rug heb, heb ik altijd veel rondgekeken bij verschillende doelgroepen; gehandicaptenzorg, psychiatrie, ouderenzorg, jeugdzorg en vluchtelingenwerk. Alhoewel ik alles met veel plezier heb gedaan, is samen met kinderen en jongeren spijkeren aan hun zelfredzaamheid en ontwikkeling wat het beste bij mij past. De methodes waar CareHouse mee werkt spreken mij erg aan, vanwege de positieve benadering en passende begeleiding. Ik kijk ernaar uit om mijn energieke houding en betrokkenheid in te zetten om kinderen, jongeren en hun netwerk te ondersteunen.

Knippels, Michelle

Michelle Knippels

Hi, ik ben Michelle! Ik ben in 2016 bij Carehouse gestart als stagiaire en ik ben eigenlijk niet meer weggegaan omdat ik het werk zo ontzettend leuk vind. Ik heb mij bezig gehouden met alle vormen van begeleiding die Carehouse biedt o.a. groepsbegeleiding, schoolbegeleiding en ouderbegeleiding (Family Care). Sinds maart 2023 ben ik gezinscoach geworden en ben ik dus voornamelijk bezig met het begeleiden van gezinnen, dit doe ik ook in samenwerking met de Opgroeipraktijk. Ik vind het erg leuk om gezinnen in hun kracht te zetten en te kijken naar ieders hulpvraag. Wie weet tot snel!

Meijel, Sarah van

Sarah van Meijel

Hallo! Mijn naam is Sarah van Meijel. Nadat ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker had afgerond ben ik verder gaan studeren aan de opleiding Pedagogiek. Tijdens en een jaar na mijn studie heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Hierna vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, deze heb ik gevonden bij CareHouse, waar ik werk als pedagogisch hulpverlener & casemanager sinds november 2022. Het geeft mij veel energie om anderen te helpen bij hun ontwikkeling en hen te zien groeien als persoon. Ik ga dan ook met veel enthousiasme aan de slag!

Morkhoven, Sophie van

Sophie van Morkhoven

Hi, ik ben Sophie van Morkhoven. In juni 2023 heb ik mijn studie Social Work afgerond en ben in augustus 2023 begonnen bij Carehouse als Casemanager & Pedagogisch Hulpverlener. Tijdens mijn studie heb ik al veel ervaring op mogen doen met het begeleiden en ondersteunen van jongeren, op allerlei vlakken, om hun zelfredzaamheid te vergroten. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk dat ieder kind een kans krijgt om zichzelf optimaal te ontwikkelen in een veilig leefklimaat. De methodiek die wordt gehanteerd bij Carehouse spreekt mij erg aan en ik vind het dan ook tof om te zien dat jongeren zichzelf ontwikkelen door nieuwe positieve ervaringen. Ik werk met plezier bij Carehouse!

Strijdhoven, Astrid van

Astrid van Strijdhoven

Hoi, mijn naam is Astrid van Strijdhoven. Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Carehouse als pedagogisch begeleider en casemanager. Met mijn HBO pedagogiek diploma op zak ben ik gestart als schoolmaatschappelijk werker bij Farent. Hier heb ik veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden van kinderen in de basisschoolleeftijd rondom hulpvragen uit de sociaal-emotionele ontwikkeling. Ook heb ik ouders mogen ondersteunen in de thuissituatie met opvoedingsvragen. Ik was opzoek naar intensiever kinder- en oudercontact en kwam terecht bij Carehouse Tilburg. Ik vind het belangrijk om een pedagogische relatie op te bouwen met een kind en maatwerk te bieden waar nodig. Ieder kind verdient het om gehoord en gezien te worden en het doet me goed om vanuit Carehouse een rol te kunnen spelen in het begeleiden van kinderen en ouders.

Teuben, Esmee

Esmee Teuben

Tramper, Romy

Romy Tramper

Hoi! Ik ben Romy Tramper. Tijdens mijn studie Social Work ben ik in 2019 mijn derdejaars stage bij Carehouse Tilburg begonnen. Na deze stage ben ik bij Carehouse blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker en heb ik daarnaast mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd. Sinds juni 2021 ben ik afgestudeerd en mag ik mijn werk bij Carehouse blijven voortzetten als pedagogisch hulpverlener en casemanager. Ik heb veel belangstelling voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is mooi om te zien hoe zij hun eigen kracht leren kennen en deze gebruiken om bijvoorbeeld problemen zelf op te lossen. Ik ben erg enthousiast over de methodiek die Carehouse hanteert, ik werk hier met veel plezier!

Wellens, Demi

Demi Wellens

Hoi, mijn naam is Demi Wellens en ik ben sinds mei 2020 werkzaam bij Carehouse in Tilburg. Na het afronden van mijn studie Pedagogiek in 2018, ben ik gaan werken als ambulant gezinsbegeleider in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik veel geleerd in het werken met het gehele gezin en hun sociale netwerk. Nadat ik hier 1,5 jaar heb gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik heb gevonden bij Carehouse! Ik kijk er naar uit om samen met kinderen en ouders te werken naar meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Ik hoop dat mijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid hen hierin kan ondersteunen. Bij Carehouse geef ik groepsbegeleiding, individuele begeleiding en schoolbegeleiding.

Wijnant, Josje

Josje Wijnant

Hoi! Mijn naam is Josje. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen. Sinds juni 2021 ben ik met veel plezier gestart bij Carehouse Tilburg! Wat mij erg aanspreekt bij Carehouse is de ondersteuning vanuit een positieve benadering en de focus op succeservaringen om het kind en gezin in hun kracht te zetten. Op deze manier te kunnen bijdragen aan het vergroten van kwaliteiten en versterken van het zelfvertrouwen vind ik erg mooi!