Tilburg

Hoefstraat 214
5014 NP Tilburg
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Izeboud, Madelief

Madelief Izeboud

Hi! Mijn naam is Madelief Izeboud, tijdens mijn studie Social Work kwam ik een jaar stagelopen bij CareHouse Tilburg. Ik heb het altijd zo naar mijn zin gehad dat ik ben blijven plakken. Tijdens de studiejaren die ik nu achter de rug heb, heb ik altijd veel rondgekeken bij verschillende doelgroepen; gehandicaptenzorg, psychiatrie, ouderenzorg, jeugdzorg en vluchtelingenwerk. Alhoewel ik alles met veel plezier heb gedaan, is samen met kinderen en jongeren spijkeren aan hun zelfredzaamheid en ontwikkeling wat het beste bij mij past. De methodes waar CareHouse mee werkt spreken mij erg aan, vanwege de positieve benadering en passende begeleiding. Ik kijk ernaar uit om mijn energieke houding en betrokkenheid in te blijven zetten om kinderen, jongeren en hun netwerk te ondersteunen.

Knippels, Michelle

Michelle Knippels

Hi, ik ben Michelle! Ik ben in 2016 bij Carehouse gestart als stagiaire en ik ben eigenlijk niet meer weggegaan omdat ik het werk zo ontzettend leuk vind. Ik heb mij bezig gehouden met alle vormen van begeleiding die Carehouse biedt o.a. groepsbegeleiding, schoolbegeleiding en ouderbegeleiding (Family Care). Sinds maart 2023 ben ik gezinscoach geworden en ben ik dus voornamelijk bezig met het begeleiden van gezinnen, dit doe ik ook in samenwerking met de Opgroeipraktijk. Ik vind het erg leuk om gezinnen in hun kracht te zetten en te kijken naar ieders hulpvraag. Wie weet tot snel!

Maijen, Sophie

Sophie Maijen

Hoi! Ik ben Sophie Maijen. In 2022 heb ik de HBO opleiding Pedagogiek afgerond en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Gedurende mijn studie en loopbaan heb ik ervaring op mogen doen binnen de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg, hierbij heb ik met verschillende doelgroepen mogen werken. Na een jaar op de peutergroep te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij CareHouse, waar ik sinds november 2023 werk als Pedagogisch hulpverlener & Casemanager. Ik kijk er naar uit om vanuit mijn enthousiasme en betrokkenheid samen met kinderen en ouders te mogen werken. Ik ga dan ook met veel enthousiasme aan de slag!

Meijel, Sarah van

Sarah van Meijel

Hallo! Mijn naam is Sarah van Meijel. Nadat ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker had afgerond ben ik verder gaan studeren aan de opleiding Pedagogiek. Tijdens en een jaar na mijn studie heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Hierna vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, deze heb ik gevonden bij CareHouse, waar ik werk als pedagogisch hulpverlener & casemanager sinds november 2022. Het geeft mij veel energie om anderen te helpen bij hun ontwikkeling en hen te zien groeien als persoon. Ik ga dan ook met veel enthousiasme aan de slag!

Morkhoven, Sophie van

Sophie van Morkhoven

Hi, ik ben Sophie van Morkhoven. In juni 2023 heb ik mijn studie Social Work afgerond en ben in augustus 2023 begonnen bij Carehouse als Casemanager & Pedagogisch Hulpverlener. Tijdens mijn studie heb ik al veel ervaring op mogen doen met het begeleiden en ondersteunen van jongeren, op allerlei vlakken, om hun zelfredzaamheid te vergroten. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk dat ieder kind een kans krijgt om zichzelf optimaal te ontwikkelen in een veilig leefklimaat. De methodiek die wordt gehanteerd bij Carehouse spreekt mij erg aan en ik vind het dan ook tof om te zien dat jongeren zichzelf ontwikkelen door nieuwe positieve ervaringen. Ik werk met plezier bij Carehouse!

Strijdhoven, Astrid van

Astrid van Strijdhoven

Hoi, mijn naam is Astrid van Strijdhoven. Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Carehouse als pedagogisch begeleider en casemanager. Met mijn HBO pedagogiek diploma op zak ben ik gestart als schoolmaatschappelijk werker bij Farent. Hier heb ik veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden van kinderen in de basisschoolleeftijd rondom hulpvragen uit de sociaal-emotionele ontwikkeling. Ook heb ik ouders mogen ondersteunen in de thuissituatie met opvoedingsvragen. Ik was opzoek naar intensiever kinder- en oudercontact en kwam terecht bij Carehouse Tilburg. Ik vind het belangrijk om een pedagogische relatie op te bouwen met een kind en maatwerk te bieden waar nodig. Ieder kind verdient het om gehoord en gezien te worden en het doet me goed om vanuit Carehouse een rol te kunnen spelen in het begeleiden van kinderen en ouders.

Teuben, Esmee

Esmee Teuben

Hoi, mijn naam is Esmee Teuben en ben sinds september 2023 werkzaam als stagiaire binnen Carehouse Tilburg. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Social Work. Ik heb altijd een warm hart gehad voor kinderen en mensen helpen/begeleiden waar dat nodig is. Door hier stage te lopen, hoop ik te leren om deze samen te voegen en daarin professioneel in te groeien. Ik kijk ernaar uit om nieuwe ervaringen op te doen en daarbij een bijdrage te leveren bij de ontwikkeling en ondersteuning van kinderen en het gezin. Ik ben enthousiast over de methodiek die Carehouse gebruikt en wil hierin zeker nog in ontwikkelen.

Tramper, Romy

Romy Tramper

Hoi! Ik ben Romy Tramper. Tijdens mijn studie Social Work ben ik in 2019 mijn derdejaars stage bij Carehouse Tilburg begonnen. Na deze stage ben ik bij Carehouse blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker en heb ik daarnaast mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd. Sinds juni 2021 ben ik afgestudeerd en mag ik mijn werk bij Carehouse blijven voortzetten als pedagogisch hulpverlener en casemanager. Ik heb veel belangstelling voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is mooi om te zien hoe zij hun eigen kracht leren kennen en deze gebruiken om bijvoorbeeld problemen zelf op te lossen. Ik ben erg enthousiast over de methodiek die Carehouse hanteert, ik werk hier met veel plezier!

Wellens, Demi

Demi Wellens

Hoi, mijn naam is Demi Wellens en ik ben sinds mei 2020 werkzaam bij Carehouse in Tilburg. Na het afronden van mijn studie Pedagogiek in 2018, ben ik gaan werken als ambulant gezinsbegeleider in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik veel geleerd in het werken met het gehele gezin en hun sociale netwerk. Nadat ik hier 1,5 jaar heb gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik heb gevonden bij Carehouse! Ik kijk er naar uit om samen met kinderen en ouders te werken naar meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Ik hoop dat mijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid hen hierin kan ondersteunen. Bij Carehouse geef ik groepsbegeleiding, individuele begeleiding en schoolbegeleiding.

Wijnant, Josje

Josje Wijnant

Hoi! Mijn naam is Josje. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen. Sinds juni 2021 ben ik met veel plezier gestart bij Carehouse Tilburg! Wat mij erg aanspreekt bij Carehouse is de ondersteuning vanuit een positieve benadering en de focus op succeservaringen om het kind en gezin in hun kracht te zetten. Op deze manier te kunnen bijdragen aan het vergroten van kwaliteiten en versterken van het zelfvertrouwen vind ik erg mooi!