Tilburg

Hoefstraat 214
5014 NP Tilburg
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Admiraal, Maartje

Maartje Admiraal

Hallo, ik heb sinds 2005 als ambulant jongerenwerker gewerkt in het binnen en buitenland. Ik werkte hier op straat met kinderen en jongeren, maar mijn grote kracht was het netwerk betrekken. Draagvlak creëren; want samen loop je nooit alleen. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de Opgroeipraktijk waarin ik o.a. verantwoordelijk was voor gezinsbehandelingen en groepsbehandelingen voor ouder en kind. Deze werkzaamheden zet ik nu voort vanuit Carehouse.

Ballegooijen, Lisanne van

Lisanne van Ballegooijen

Hi! Mijn naam is Lisanne en ik ben sinds september 2022 werkzaam als stagiaire bij Carehouse Tilburg. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Pedagogiek en zal bij Carehouse ook mijn afstudeerstage lopen. In vorige stages heb ik ervaring opgedaan binnen het speciaal basisonderwijs en de kinderopvang. Voor het komende jaar heb ik onwijs veel zin om mezelf te ontwikkelen en een bijdrage te kunnen leveren aan waar Carehouse voor staat. Binnen Carehouse hoop ik de kinderen een veilige omgeving te bieden, waarin zij kunnen groeien en hun eigen krachten (terug) kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om kinderen en hun ouders dichter bij elkaar te brengen en te ondersteunen in hun weg naar zelfstandigheid. Dit doe ik met veel betrokkenheid en enthousiasme.

Boumen, Cynthia

Cynthia Boumen

Hoi! Mijn naam is Cynthia Boumen en ik ben sinds september 2022 stagiaire bij CareHouse. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het onderwijs en de kinderopvang en heb ik in 2018 mijn diploma Onderwijsassistent behaald. Echter wilde ik mij hierna meer ontwikkelen op pedagogisch vlak en ben ik vanaf 2018 de opleiding Pedagogiek gaan volgen. Ondertussen zit ik in mijn laatste jaar van deze opleiding en zal mijn stage bij CareHouse mijn afstudeerstage zijn! Ik kijk er naar uit om nieuwe ervaringen op te doen binnen deze organisatie en mij verder te ontwikkelen tot bekwaam pedagoog. De ontwikkelingsgerichte ondersteuning met daarbij de positieve benadering spreekt mij erg aan en sluit aan op mijn eigen pedagogische visie. Hierdoor kan ik met veel enthousiasme mezelf inzetten als stagiaire en de begeleiding voor de kinderen. Daarnaast pas ik ook graag mijn empathische en betrokken houding toe in het werken bij CareHouse. Ik kijk er naar uit om bij te kunnen dragen aan het opvoedproces van de kinderen/jongeren middels stimulering en ondersteuning voor het behalen van hun leerdoelen!

Gielisse, Tess

Tess Gielisse

Hi, mijn naam is Tess. In augustus 2022 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog aan het Fontys Hogescholen. Hiervoor heb ik een studie tot leefstijlcoach afgerond. Deze studies ben ik beide gestart vanuit mijn passie om anderen op een positieve manier te ondersteunen en begeleiden naar de beste versie van henzelf. Het geeft mij energie wanneer ik kan bijdragen in het vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid van anderen. Als persoon kenmerk ik mij door een rustige, open en betrokken houding. Ik ben empathisch, analyserend en heb oog voor detail. Sinds Maart 2023 maak ik onderdeel uit van het team ‘Carehouse’ in Tilburg. Hier geef ik met plezier individuele-, groeps- en schoolbegeleiding.

Heeswijk, Elise van

Elise van Heeswijk

Hallo, ik ben Elise van Heeswijk. Tijdens mijn afstuderen en na het behalen van mijn studie ben ik gaan werken bij Carehouse Hilversum als pedagogisch medewerker en casemanager. Ik geef individuele begeleiding en groepsbegeleiding aan jongeren waarbij het zelfstandig functioneren wordt beperkt door een autisme, ADHD of een licht verstandelijke beperking. Sinds januari 2023 ben ik binnen CareHouse een nieuwe uitdaging aangegaan door het opzetten van een nieuwe vestiging in Eindhoven. In mijn werk ervaar ik iedere keer weer hoe leuk het is om jongeren op een positieve manier te kunnen helpen en stimuleren. Ik werk dan ook met veel plezier bij CareHouse. Collega’s zouden mij omschrijven als enthousiast en ondernemend.

Hoeks, Lieke

Lieke Hoeks

Hoi! Mijn naam is Lieke en ik werk met veel plezier als zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij CareHouse Tilburg en sinds kort bij de nieuwe locatie CareHouse Eindhoven! Ik ben betrokken bij de opstart van beide vestigingen. Het geeft me energie om te zien hoe een positieve benadering, waarbij kwaliteiten centraal staan, kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme begeleid ik iedereen graag naar een zo zelfstandig mogelijk leven!

Izeboud, Madelief

Madelief Izeboud

Hi! Mijn naam is Madelief Izeboud, momenteel studeer ik voor het derde jaar Social Work en kom ik met veel enthousiasme stagelopen bij CareHouse Tilburg. Ik heb hiervoor de Mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg afgerond. Tijdens de studiejaren die ik nu achter de rug heb, heb ik altijd veel rondgekeken bij verschillende doelgroepen; gehandicaptenzorg, psychiatrie, ouderenzorg, jeugdzorg en vluchtelingenwerk. Alhoewel ik alles met veel plezier heb gedaan, is samen met kinderen en jongeren spijkeren aan hun zelfredzaamheid en ontwikkeling wat het beste bij mij past. De methodes waar CareHouse mee werkt spreken mij erg aan, vanwege de positieve benadering en passende begeleiding. Ik kijk ernaar uit om mijn energieke houding en betrokkenheid in te zetten om kinderen, jongeren en hun netwerk te ondersteunen.

Knippels, Michelle

Michelle Knippels

Hi, ik ben Michelle! Ik ben in 2016 bij Carehouse gestart als stagiaire en ik ben eigenlijk niet meer weggegaan omdat ik het werk zo ontzettend leuk vind. Ik hou mij bezig met alle vormen van begeleiding die Carehouse biedt o.a. groepsbegeleiding, schoolbegeleiding en ouderbegeleiding (Family Care). Deze diversiteit spreekt mij enorm aan en daarom werk ik nog steeds met veel plezier bij Carehouse. Ik ben ondertussen zorg coördinator binnen het team geworden en help onder andere mee met de ontwikkeling van onze nieuwe Family Care leerlijn waar ik veel energie uit haal. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Küpper, Nele

Nele Küpper

Hallo, mijn naam is Nele en ik werk sinds maart 2023 bij Carehouse. Mijn eerste stage liep ik in een kinder & gezinshulpcentrum in Aken (Duitsland), waar ik kinderen, die niet bij hun ouders konden wonen, begeleidde in hun dagelijks leven. Geïnspireerd door mijn ervaringen daar, wilde ik meer weten over menselijke gedrag en hersenen, dus ben ik psychologie gaan studeren in Nederland. In 2021 heb ik mijn master positieve psychologie afgerond en nu wil ik graag mijn kennis en vaardigheden inzetten om kinderen en ouders te ondersteunen. Dit wil ik graag doen door begeleiding te bieden bij het verder ontwikkelen van hun competenties om een zelfstandig en tevreden leven te leiden en positieve relaties aan te gaan en te onderhouden.

Meijel, Sarah van

Sarah van Meijel

Hallo! Mijn naam is Sarah van Meijel. Nadat ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker had afgerond ben ik verder gaan studeren aan de opleiding Pedagogiek. Tijdens en een jaar na mijn studie heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Hierna vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, deze heb ik gevonden bij CareHouse, waar ik werk als pedagogisch hulpverlener & casemanager sinds november 2022. Het geeft mij veel energie om anderen te helpen bij hun ontwikkeling en hen te zien groeien als persoon. Ik ga dan ook met veel enthousiasme aan de slag!

Tramper, Romy

Romy Tramper

Hoi! Ik ben Romy Tramper. Tijdens mijn studie Social Work ben ik in 2019 mijn derdejaars stage bij Carehouse Tilburg begonnen. Na deze stage ben ik bij Carehouse blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker en heb ik daarnaast mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd. Sinds juni 2021 ben ik afgestudeerd en mag ik mijn werk bij Carehouse blijven voortzetten als pedagogisch hulpverlener en casemanager. Ik heb veel belangstelling voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is mooi om te zien hoe zij hun eigen kracht leren kennen en deze gebruiken om bijvoorbeeld problemen zelf op te lossen. Ik ben erg enthousiast over de methodiek die Carehouse hanteert, ik werk hier met veel plezier!

Wellens, Demi

Demi Wellens

Hoi, mijn naam is Demi Wellens en ik ben sinds mei 2020 werkzaam bij Carehouse in Tilburg. Na het afronden van mijn studie Pedagogiek in 2018, ben ik gaan werken als ambulant gezinsbegeleider in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik veel geleerd in het werken met het gehele gezin en hun sociale netwerk. Nadat ik hier 1,5 jaar heb gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik heb gevonden bij Carehouse! Ik kijk er naar uit om samen met kinderen en ouders te werken naar meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Ik hoop dat mijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid hen hierin kan ondersteunen. Bij Carehouse geef ik groepsbegeleiding, individuele begeleiding en schoolbegeleiding.

Wijnant, Josje

Josje Wijnant

Hoi! Mijn naam is Josje. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen. Sinds juni 2021 ben ik met veel plezier gestart bij Carehouse Tilburg! Wat mij erg aanspreekt bij Carehouse is de ondersteuning vanuit een positieve benadering en de focus op succeservaringen om het kind en gezin in hun kracht te zetten. Op deze manier te kunnen bijdragen aan het vergroten van kwaliteiten en versterken van het zelfvertrouwen vind ik erg mooi!