Tilburg

Hoefstraat 214
5014 NP Tilburg
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Hees, Kimberly van

Kimberly van Hees

Hee! Ik ben Kimberly van Hees. Ik ben sinds mei 2024 werkzaam bij CareHouse Tilburg. Ik heb de opleiding sociale studies afgerond in 2022 waarnaar ik werkzaam was in de jeugdzorg. Ik vind het belangrijk om naast de ander te gaan staan en om samen te kijken naar wat hij of zij nodig heeft om tot ontwikkeling te komen. Uitgaan van de eigen kracht en die door middel van succeservaringen verder uit te bouwen. Ik ben enthousiast om vanuit de positieve benadering de ander te helpen en hiermee aan de slag te gaan!

Izeboud, Madelief

Madelief Izeboud

Hi! Mijn naam is Madelief Izeboud, tijdens mijn studie Social Work kwam ik een jaar stagelopen bij CareHouse Tilburg. Ik heb het altijd zo naar mijn zin gehad dat ik ben blijven plakken. Tijdens de studiejaren die ik nu achter de rug heb, heb ik altijd veel rondgekeken bij verschillende doelgroepen; gehandicaptenzorg, psychiatrie, ouderenzorg, jeugdzorg en vluchtelingenwerk. Alhoewel ik alles met veel plezier heb gedaan, is samen met kinderen en jongeren spijkeren aan hun zelfredzaamheid en ontwikkeling wat het beste bij mij past. De methodes waar CareHouse mee werkt spreken mij erg aan, vanwege de positieve benadering en passende begeleiding. Ik kijk ernaar uit om mijn energieke houding en betrokkenheid in te blijven zetten om kinderen, jongeren en hun netwerk te ondersteunen.

Knippels, Michelle

Michelle Knippels

Hi, ik ben Michelle! Ik ben in 2016 bij Carehouse gestart als stagiaire en ik ben eigenlijk niet meer weggegaan omdat ik het werk zo ontzettend leuk vind. Ik heb mij bezig gehouden met alle vormen van begeleiding die Carehouse biedt o.a. groepsbegeleiding, schoolbegeleiding en ouderbegeleiding (Family Care). Sinds maart 2023 ben ik gezinscoach geworden en ben ik dus voornamelijk bezig met het begeleiden van gezinnen, dit doe ik ook in samenwerking met de Opgroeipraktijk. Ik vind het erg leuk om gezinnen in hun kracht te zetten en te kijken naar ieders hulpvraag. Wie weet tot snel!

Maijen, Sophie

Sophie Maijen

Hoi! Ik ben Sophie Maijen. In 2022 heb ik de HBO opleiding Pedagogiek afgerond en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Gedurende mijn studie en loopbaan heb ik ervaring op mogen doen binnen de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg, hierbij heb ik met verschillende doelgroepen mogen werken. Na een jaar op de peutergroep te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij CareHouse, waar ik sinds november 2023 werk als Pedagogisch hulpverlener & Casemanager. Ik kijk er naar uit om vanuit mijn enthousiasme en betrokkenheid samen met kinderen en ouders te mogen werken. Ik ga dan ook met veel enthousiasme aan de slag!

Strijdhoven, Astrid van

Astrid van Strijdhoven

Hoi, mijn naam is Astrid van Strijdhoven. Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Carehouse als pedagogisch begeleider en casemanager. Met mijn HBO pedagogiek diploma op zak ben ik gestart als schoolmaatschappelijk werker bij Farent. Hier heb ik veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden van kinderen in de basisschoolleeftijd rondom hulpvragen uit de sociaal-emotionele ontwikkeling. Ook heb ik ouders mogen ondersteunen in de thuissituatie met opvoedingsvragen. Ik was opzoek naar intensiever kinder- en oudercontact en kwam terecht bij Carehouse Tilburg. Ik vind het belangrijk om een pedagogische relatie op te bouwen met een kind en maatwerk te bieden waar nodig. Ieder kind verdient het om gehoord en gezien te worden en het doet me goed om vanuit Carehouse een rol te kunnen spelen in het begeleiden van kinderen en ouders.

Tramper, Romy

Romy Tramper

Hoi! Ik ben Romy Tramper. Tijdens mijn studie Social Work ben ik in 2019 mijn derdejaars stage bij Carehouse Tilburg begonnen. Na deze stage ben ik bij Carehouse blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker en heb ik daarnaast mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd. Sinds juni 2021 ben ik afgestudeerd en mag ik mijn werk bij Carehouse blijven voortzetten als pedagogisch hulpverlener en casemanager. Ik heb veel belangstelling voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is mooi om te zien hoe zij hun eigen kracht leren kennen en deze gebruiken om bijvoorbeeld problemen zelf op te lossen. Ik ben erg enthousiast over de methodiek die Carehouse hanteert, ik werk hier met veel plezier!

Wellens, Demi

Demi Wellens

Hoi, mijn naam is Demi Wellens en ik ben sinds mei 2020 werkzaam bij Carehouse in Tilburg. Na het afronden van mijn opleiding Pedagogiek in 2018, ben ik gaan werken als ambulant gezinsbegeleider in de gehandicaptenzorg. In 2020 was het tijd voor een nieuwe uitdaging, die ik heb gevonden bij CareHouse. Hier bied ik groeps-, individuele- en ouderbegeleiding. Ik vind het leuk om samen met kinderen en ouders te werken naar meer zelfstandigheid en vertrouwen in hun eigen kunnen. Door mijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid hoop ik hen hierin goed te kunnen ondersteunen.

Wijnant, Josje

Josje Wijnant

Hoi! Mijn naam is Josje. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen. Sinds juni 2021 ben ik met veel plezier gestart bij Carehouse Tilburg! Wat mij erg aanspreekt bij Carehouse is de ondersteuning vanuit een positieve benadering en de focus op succeservaringen om het kind en gezin in hun kracht te zetten. Op deze manier te kunnen bijdragen aan het vergroten van kwaliteiten en versterken van het zelfvertrouwen vind ik erg mooi!