Over CareHouse

CareHouse is in 2002 ontstaan vanuit de frustratie over het gebrek aan laagdrempelig en ontwikkelingsgerichte ondersteuning in de thuissituatie voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsbeperking als Autisme, ADHD of LVB, en hun gezin. Wij bieden kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 2 tot 23 jaar en de ouders ontwikkelingsgerichte begeleiding. Dit doen we met behulp van onze eigen methode en leeftijdsgebonden ontwikkellijnen met groepsbegeleiding, individuele begeleiding en logeerweekenden.

Onze filosofie

Bij CareHouse geloven we dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf denken en dat je er uit haalt wat er in zit als je focust op wat je wel kunt en je interesses combineert met je talenten. Wij gaan uit van het positieve: “Wat kun je wél goed”, “Waar beleef je plezier aan” en “Wat heb je van je omgeving nodig om je positief te kunnen ontwikkelen?”. Niet ieder mens is hetzelfde. We hoeven ook niet van ieder mens hetzelfde te verwachten. Een waardig, liefde- en respectvol leven waarin je optimaal en naar vermogen gebruik maakt van je Eigen Kracht en waar je gebreken worden geaccepteerd. Dat gunnen we iedereen en aan de kinderen en gezinnen die wij begeleiden in het bijzonder.

We zetten onze expertise, kennis, werkwijze en methodes in en werken samen met jullie als gezin aan het bereiken van jullie doelen. 

CareHouse is onderdeel van de Levéo Groep

Sinds 2012 maken wij onderdeel uit van de Levéo Groep om nog betere zorg op maat te bieden op zowel cure als care. De groep bundelt de krachten van drie complementaire zorgorganisaties: CareHouse (begeleiding), De OpgroeiPraktijk (behandeling Jeugdwet 23-) en Perspectief (behandeling GBGGZ en SGGZ voor 23+).