Utrecht Zuid

Amstelstraat 71A
3522 CM Utrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Esajas, Isoura

Isoura Esajas

Hoi! Mijn naam is Isoura Esajas. In 2017 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan hogeschool Windesheim Flevoland. De afgelopen jaren werk ik met veel plezier in het pedagogisch werkveld en heb ik verschillende kinderen/jongeren begeleid in hun ontwikkeling. Ook heb ik ouders en andere opvoeders ondersteunt door middel van coaching en opvoedingsondersteuning. Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Carehouse Utrecht. Ik ben blij dat ik met onze leuk-leren methode kinderen en jongeren op een leuke en positieve manier mag helpen om zelfstandigheidsvaardigheden te ontwikkelen! We doen leuke activiteiten die aansluiten bij de interessegebieden en kwaliteiten van de kinderen/jongeren. Daarmee kom je in je eigen kracht te staan. En daar ben ik een voorstander van! Hopelijk tot snel!

Hellendoorn, Annika

Annika Hellendoorn

Hallo! Mijn naam is Annika Hellendoorn. Na mijn studie (richting ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik aan de universiteit blijven werken om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Daarnaast ben ik samen met mijn man ‘logeergezin’ voor kinderen met ASS. Bij Carehouse werk ik zowel op de groepen - als in de individuele begeleiding en ben ik zorgcoördinerend medewerker. Ik vind het een uitdaging kinderen eerst goed te leren kennen, een relatie op te bouwen, en om begeleiding te bieden met als doel het kind/de jongere zich op zijn of haar eigen manier te laten ontplooien met alle talenten, mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. Geen enkel persoon en context zijn hetzelfde. Dat is ook wat het zo leuk maakt! De visie van Carehouse om uit te gaan van de kracht van iemand en het idee dat vaardigheden het beste aangeleerd kunnen worden door positiviteit en door aan te sluiten bij de interesses van een kind spreken mij erg aan en daar werk ik heel graag aan mee! Graag tot ziens!

Hendriks, Thijs

Thijs Hendriks

Dag iedereen! Mijn naam is Thijs Hendriks en ik ben 24 jaar. Ik heb mijn bachelor Psychologie afgerond in Groningen en ben sinds november 2020 werkzaam bij dit leuke team in Utrecht! Carehouse spreekt mij erg aan omdat ik hier samen met collega's zorg voor een stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van het kind. De diversiteit in de Carehouse groepen en kinderen enthousiasmeert mij. Door onze positieve visie leren kinderen spelenderwijs zich te ontwikkelen op verschillende aspecten. Het leren van en met elkaar staat dan ook centraal. Zelf ben ik werkzaam als groeps- en individuele begeleider binnen het team. Wellicht tot snel!!

Horsselenberg, Kim

Kim Horsselenberg

Hai allemaal! Mijn naam is Kim Horsselenberg en ik ben sinds september dit jaar werkzaam bij Carehouse. Nadat ik mijn studie pedagogiek heb afgerond, ben ik een periode werkzaam geweest op een zorgboerderij. Het studeren kriebelde nog, waarna ik verder heb gestudeerd voor de master Orthopedagogiek. Ik ben erg blij met mijn baan bij Carehouse omdat de werkzaamheden zo divers zijn. Ik vind het belangrijk om een kind te volgen op meerdere levensgebieden zoals school, thuis en bij sociale activiteiten. Tijdens de individuele begeleiding krijg ik hier een mooi beeld van en kunnen we kwaliteiten inzetten op al deze gebieden. Je begeleidt een kind en zijn/haar gezin een langere periode waardoor je een vertrouwensband kan opbouwen. Deze band en een positieve benadering vind ik erg belangrijk. Samen met het kind kijk ik graag naar de kwaliteiten, en hoe we zijn of haar krachten in kunnen zetten om de gewenste doelen te behalen. De leuk-leren methode van Carehouse sluit hier mooi bij aan, omdat kwaliteiten en plezier centraal staan. Een extra steuntje in de rug, dat hoop ik te kunnen bieden. Hopelijk tot snel!

Jansen, Mirjam

Mirjam Jansen

Hallo! Mijn naam is Mirjam Jansen. Nadat ik de pabo had afgerond, heb ik de master orthopedagogiek gevolgd. Daarna heb ik een jaar werkervaring opgedaan als begeleider van kinderen met autisme. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de visie van Carehouse spreekt me erg aan. Het aansluiten bij de interesses van de kinderen en het werken vanuit hun krachten, zijn uitgangspunten waar ik me helemaal in kan vinden! Daarnaast vind ik het erg leuk dat de doelgroep van Carehouse zo divers is en ik individuele- en groepsbegeleidingen kan geven. Wie weet ontmoeten we elkaar bij Carehouse!

Klaassen, Emma

Emma Klaassen

Hallo allemaal! Mijn naam is Emma Klaassen en ik ben 24 jaar. Na mijn studie Social Work die ik in de zomer van 2021 heb afgerond, ben ik begonnen aan de master jeugdzorg aan de Hogeschool van Leiden. Daarnaast werk ik sinds januari 2022 met veel plezier bij Carehouse. Ik vind het mooi hoe Carehouse de eigen ontwikkelde leuk-leren methode inzet. Ik sluit mij aan bij deze visie. Wanneer kinderen plezier beleven en er wordt gekeken naar waar iemand goed in is, in plaats van dat er alleen wordt gekeken naar wat kinderen nog niet kunnen, kunnen we veel bereiken! Zelf vind ik het belangrijk om maatwerk te leveren. Ieder individu is uniek en verdient een begeleidingstraject dat bij hem of haar aansluit. Met mijn enthousiasme en positieve benadering ondersteun ik graag de verschillende kinderen en ouders die zich aanmelden bij Carehouse. Dit zet ik dan ook in tijdens de groepsbegeleidingen en individuele begeleidingen die ik geef. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij Carehouse!

Koster, Romy

Romy Koster

Hi! Mijn naam is Romy en ik ben 21 jaar. Ik studeer ecologische pedagogiek op de hogeschool Utrecht en sinds September loop ik stage bij Carehouse. Carehouse sprak mij erg aan, omdat de werkwijze goed past bij de ecologische visie van mijn studie. Ook vind ik het leuk dat ik bij Carehouse met verschillende doelgroepen kan werken. Ik hoop me hier tijdens mijn stage goed te kunnen ontwikkelen tot ecologisch pedagoog. Hopelijk tot snel!

Leeuw, Nadia de

Nadia de Leeuw

Dag allemaal! Mijn naam is Nadia. In het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij CareHouse Utrecht. Na mijn stage ben ik bij CareHouse gebleven en vanaf juli 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij CareHouse is dat wij kinderen, jongeren en hun gezinnen mogen begeleiden in het behalen van hun doelen op een positieve manier, spelenderwijs en met oog voor ieders mogelijkheden en krachten. Dit doe tijdens het werken op de groepen, maar ook tijdens het geven van individuele begeleidingen thuis, op school of op onze vestiging. Graag tot ziens bij CareHouse Utrecht!

Logtestijn, Arlaine van

Arlaine van Logtestijn

Hoi allemaal! Ik ben Arlaine van Logtestijn. Na de master Klinische Psychologie heb ik 2 jaar op verschillende plekken met kinderen en jongeren in de zorg gewerkt. Ik geloof dat kinderen het meest kunnen leren als zij dit in een fijne, positieve leeromgeving kunnen doen waar vooral gefocust wordt op succeservaringen. Daarom spreekt werken bij Carehouse mij erg aan! Ik hoop veel kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling naar zelfstandigheid. Hopelijk tot snel!

Moerenhout, Inge

Inge Moerenhout

Hoi Allemaal, mijn naam is Inge Moerenhout en ik ben 27 jaar. Ik ben afgestudeerd als beeldend therapeut (2020) en ben vanaf 1 mei 2020 werkzaam bij Carehouse. De visie en werkwijze van Carehouse spreekt mij erg aan omdat de kinderen spelenderwijs kunnen werken/leren aan hun eigen zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Hierin ben ik een voorstander van een positieve benadering naar het kind toe, door te benoemen wat wel goed gaat of wat het kind wel kan in plaats van wat niet goed gaat of nog niet lukt. Ik hoop bij de begeleidingen binnen Carehouse veel van mijn creativiteit in te kunnen zetten vanuit mijn opleiding tot beeldend therapeut. Bij Carehouse ben ik werkzaam op verschillende groepen en zal ik ook verschillende individuele en school begeleidingen doen. Wellicht tot snel bij Carehouse!

Rhee, Michelle van

Michelle van Rhee

Hallo allemaal! Mijn naam is Michelle van Rhee, 26 jaar oud en sinds oktober dit jaar werkzaam bij Carehouse Utrecht. Naast de individuele (school)begeleidingen en het werken op de groep bij Carehouse, werk ik als ambulant begeleider bij Inzowijs. Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste, betrokken en leergierige sociaal pedagogisch hulpverlener. Naast de ervaring in de jeugdzorg ben ik betrokken en heb ik een zorgzame persoonlijkheid. Iemand die zich met passie inzet voor (kwetsbare) kinderen en hun ouders. De kinderen zijn mijn grootste drijfveer om te doen wat ik doe. Het warme team en de competentiegerichte manier van werken binnen Carehouse spreken mij erg aan. Denken in mogelijkheden, uitgaan van de kracht van het kind en het systeem vind ik belangrijk, maar bovenal kijken naar de boodschap achter het gedrag van een kind. Naast dat ik enthousiast en gedreven ben, ben ik een sociaal beestje die een uitdaging niet uit de weg gaat. Wellicht komen we elkaar tegen bij Carehouse. Graag tot ziens!

Vos, Maartje

Maartje Vos

Hoi! Mijn naam is Maartje Vos (20 jaar oud) en ik loop dit jaar stage bij CareHouse Utrecht Zuid. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool Utrecht en bevind mij nu in mijn derde leerjaar. Dit stage jaar ben ik met vol enthousiasme aanwezig op diverse groepen die CareHouse te bieden heeft. De werkwijze van CareHouse spreekt mij erg aan, omdat er gewerkt wordt vanuit een positieve benadering waarbij de focus wordt gelegd op succeservaringen. Ook heeft CareHouse een grote doelgroep, waardoor ik mij als toekomstige sociaal werker beter kan ontwikkelen. Ik ben erg leergierig en kan niet wachten om dit jaar door te brengen met alle kinderen en collega's bij CareHouse. Hopelijk tot snel!

Werff, Leonie

Leonie Werff

Hoi allemaal, ik ben Leonie Werff, 28 jaar en sinds september 2020 werkzaam bij CareHouse in Utrecht Zuid. In Juni 2018 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog en sindsdien ben ik werkzaam in de ambulante hulpverlening om meer ervaring op te doen in de praktijk. Hierin heb ik gemerkt dat het belangrijk is om te focussen op wat goed gaat, maar bovenal op wat heeft het kind, de jongere of het netwerk nodig om succeservaringen op te doen? Ik vind het dan ook een uitdaging om samen met het kind, de jongere en het netwerk een aanpak op maat te bedenken waarin gekeken wordt naar zowel het welbevinden van het individu als de mate waarin vaardigheden aangeleerd kunnen worden en er succeservaringen kunnen worden opgedaan. Van belang is dat hiervoor een positieve leeromgeving wordt gecreëerd waarbinnen het individu zich veilig voelt. Door elk individu te accepteren hoe hij of zij is, maar ook door geduldig te zijn en elk kind de aandacht te geven die hij of zij verdient wil ik hier een bijdrage aan leveren. Binnen CareHouse zal ik zowel individuele (school)begeleidingen als groepsbegeleidingen geven. Wellicht zien we elkaar bij CareHouse!