Utrecht

Amstelstraat 71
3522 CM Utrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bron, Rinske

Rinske Bron

Hallo allemaal! Mijn naam is Rinske, ik ben 31 jaar. Sinds oktober 2019 werk ik met veel plezier bij Carehouse. Daarnaast ben ik ook vestigingsmanager bij huiswerkcoaching in Houten. In mijn vrije tijd coördineer ik kinderwerk in onze kerk en organiseer ik zomerkampen voor tieners. De werkwijze van Carehouse spreekt mij erg aan: spelenderwijs, door contact met leeftijdsgenootjes, leren de kinderen om meer zelfstandig te worden. Ik zie je graag bij Carehouse Utrecht!

Hellendoorn, Annika

Annika Hellendoorn

Hallo! Mijn naam is Annika Hellendoorn. Na mijn studie (richting ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik aan de universiteit blijven werken om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Daarnaast ben ik samen met mijn man ‘logeergezin’ voor kinderen met ASS. Bij Carehouse werk ik zowel op de groepen - als in de individuele begeleiding en ben ik zorgcoördinerend medewerker. Ik vind het een uitdaging kinderen eerst goed te leren kennen, een relatie op te bouwen, en om begeleiding te bieden met als doel het kind/de jongere zich op zijn of haar eigen manier te laten ontplooien met alle talenten, mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. Geen enkel persoon en context zijn hetzelfde. Dat is ook wat het zo leuk maakt! De visie van Carehouse om uit te gaan van de kracht van iemand en het idee dat vaardigheden het beste aangeleerd kunnen worden door positiviteit en door aan te sluiten bij de interesses van een kind spreken mij erg aan en daar werk ik heel graag aan mee! Graag tot ziens!

Jansen, Mirjam

Mirjam Jansen

Hallo! Mijn naam is Mirjam Jansen. Nadat ik de pabo had afgerond, heb ik de master orthopedagogiek gevolgd. Daarna heb ik een jaar werkervaring opgedaan als begeleider van kinderen met autisme. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de visie van Carehouse spreekt me erg aan. Het aansluiten bij de interesses van de kinderen en het werken vanuit hun krachten, zijn uitgangspunten waar ik me helemaal in kan vinden! Daarnaast vind ik het erg leuk dat de doelgroep van Carehouse zo divers is en ik individuele- en groepsbegeleidingen kan geven. Wie weet ontmoeten we elkaar bij Carehouse!

Koster, Romy

Romy Koster

Leeuw, Nadia de

Nadia de Leeuw

Dag allemaal! Mijn naam is Nadia. In het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, heb ik een ontzettend leuke en leerzame stage mogen lopen bij CareHouse Utrecht. Vanaf juli 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij CareHouse, is dat wij de kinderen en jongeren op een positieve manier, spelenderwijs en met oog voor hun krachten, mogen begeleiden naar zelfstandigheid. Ik vind het mooi om te werken aan de hand van de interesses van de kinderen en jongeren, want wie zegt dan leren niet leuk kan zijn?! Tot ziens bij CareHouse Utrecht!

Logtestijn, Arlaine van

Arlaine van Logtestijn

Hoi allemaal! Ik ben Arlaine van Logtestijn. Na de master Klinische Psychologie heb ik 2 jaar op verschillende plekken met kinderen en jongeren in de zorg gewerkt. Ik geloof dat kinderen het meest kunnen leren als zij dit in een fijne, positieve leeromgeving kunnen doen waar vooral gefocust wordt op succeservaringen. Daarom spreekt werken bij Carehouse mij erg aan! Ik hoop veel kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling naar zelfstandigheid. Hopelijk tot snel!

Maan, Ilinde

Ilinde Maan

Hoi! Mijn naam is Ilinde en ik ben vierdejaars student Pedagogiek aan de HvA. Ik heb afgelopen jaar stage gelopen bij CareHouse Utrecht en dit is mij zo goed bevallen dat ik ben blijven hangen. Ik denk dat de kinderen en jongeren bij CareHouse op ontwikkelingsgebied vaak verrassend veel zelf kunnen (leren)! Het maakt mij enthousiast dat ik de kinderen en jongeren op een positieve manier mag ondersteunen bij het bevorderen van hun ontwikkeling en het vergroten van hun competenties. Tot ziens!

Moerenhout, Inge

Inge Moerenhout

Hoi Allemaal, mijn naam is Inge Moerenhout en ik ben 25 jaar. Ik ben afgestudeerd als beeldend therapeut (2020) en ben vanaf 1 mei 2020 werkzaam bij Carehouse. De visie en werkwijze van Carehouse spreekt mij erg aan omdat de kinderen spelenderwijs kunnen werken/leren aan hun eigen zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Hierin ben ik een voorstander van een positieve benadering naar het kind toe, door te benoemen wat wel goed gaat of wat het kind wel kan in plaats van wat niet goed gaat of nog niet lukt. Ik hoop bij de begeleidingen binnen Carehouse veel van mijn creativiteit in te kunnen zetten vanuit mijn opleiding tot beeldend therapeut. Bij Carehouse ben ik werkzaam op verschillende groepen en zal ik ook verschillende individuele en school begeleidingen doen. Wellicht tot snel bij Carehouse!

Veenman, Britt

Britt Veenman

Hai, Ik ben Britt Veenman. Ik ben 23 jaar en sinds 1 januari 2018 werkzaam bij Carehouse Utrecht. Sinds Juni 2017 ben ik afgestudeerd Maatschappelijk Werker. Maar met studeren was ik nog niet klaar en ben vanaf september doorgegaan met de Premaster Humanistiek op de Universiteit Voor Humanistiek. Met als doel om hierna ook de master Humanistiek te doen. Je hoort vaak mensen zeggen 'Kinderen zijn de toekomst' en hier sluit ik mij volledig bij aan. Niet alleen 'zijn' ze de toekomst, maar ze 'hebben' ook deze toekomst. Ik gun elk kind een fijne toekomst, waarin ze (zoveel mogelijk) zelfstandig door het leven kunnen. Aangezien dit voor het ene kind een grotere uitdaging is dan voor de ander, vind ik het belangrijk om als pedagogisch medewerker mijn hulp en steun te bieden, om met hun deze uitdaging aan te gaan. Hierin vind ik het belangrijk dat er uitgegaan wordt van de mogelijkheden van een kind, met als doel dat zij uiteindelijk zelfstandig de toekomst tegemoet kunnen gaan. Hiermee sluit ik mij volledig aan op de werkwijze van Carehouse. Wie weet tot gauw!

Werff, Leonie

Leonie Werff