Utrecht Zuid

Amstelstraat 71A
3522 CM Utrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bron, Rinske

Rinske Bron

Hallo allemaal! Mijn naam is Rinske, ik ben 31 jaar. Sinds oktober 2019 werk ik met veel plezier bij Carehouse. Daarnaast ben ik ook vestigingsmanager bij huiswerkcoaching in Houten. In mijn vrije tijd coördineer ik kinderwerk in onze kerk en organiseer ik zomerkampen voor tieners. De werkwijze van Carehouse spreekt mij erg aan: spelenderwijs, door contact met leeftijdsgenootjes, leren de kinderen om meer zelfstandig te worden. Ik zie je graag bij Carehouse Utrecht!

Hellendoorn, Annika

Annika Hellendoorn

Hallo! Mijn naam is Annika Hellendoorn. Na mijn studie (richting ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik aan de universiteit blijven werken om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Daarnaast ben ik samen met mijn man ‘logeergezin’ voor kinderen met ASS. Bij Carehouse werk ik zowel op de groepen - als in de individuele begeleiding en ben ik zorgcoördinerend medewerker. Ik vind het een uitdaging kinderen eerst goed te leren kennen, een relatie op te bouwen, en om begeleiding te bieden met als doel het kind/de jongere zich op zijn of haar eigen manier te laten ontplooien met alle talenten, mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. Geen enkel persoon en context zijn hetzelfde. Dat is ook wat het zo leuk maakt! De visie van Carehouse om uit te gaan van de kracht van iemand en het idee dat vaardigheden het beste aangeleerd kunnen worden door positiviteit en door aan te sluiten bij de interesses van een kind spreken mij erg aan en daar werk ik heel graag aan mee! Graag tot ziens!

Hendriks, Thijs

Thijs Hendriks

Dag iedereen! Mijn naam is Thijs Hendriks en ik ben 24 jaar. Ik heb mijn bachelor Psychologie afgerond in Groningen en ben sinds november 2020 werkzaam bij dit leuke team in Utrecht! Carehouse spreekt mij erg aan omdat ik hier samen met collega's zorg voor een stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van het kind. De diversiteit in de Carehouse groepen en kinderen enthousiasmeert mij. Door onze positieve visie leren kinderen spelenderwijs zich te ontwikkelen op verschillende aspecten. Het leren van en met elkaar staat dan ook centraal. Zelf ben ik werkzaam als groeps- en individuele begeleider binnen het team. Wellicht tot snel!!

Jansen, Mirjam

Mirjam Jansen

Hallo! Mijn naam is Mirjam Jansen. Nadat ik de pabo had afgerond, heb ik de master orthopedagogiek gevolgd. Daarna heb ik een jaar werkervaring opgedaan als begeleider van kinderen met autisme. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de visie van Carehouse spreekt me erg aan. Het aansluiten bij de interesses van de kinderen en het werken vanuit hun krachten, zijn uitgangspunten waar ik me helemaal in kan vinden! Daarnaast vind ik het erg leuk dat de doelgroep van Carehouse zo divers is en ik individuele- en groepsbegeleidingen kan geven. Wie weet ontmoeten we elkaar bij Carehouse!

Koster, Romy

Romy Koster

Hi! Mijn naam is Romy en ik ben 21 jaar. Ik studeer ecologische pedagogiek op de hogeschool Utrecht en sinds September loop ik stage bij Carehouse. Carehouse sprak mij erg aan, omdat de werkwijze goed past bij de ecologische visie van mijn studie. Ook vind ik het leuk dat ik bij Carehouse met verschillende doelgroepen kan werken. Ik hoop me hier tijdens mijn stage goed te kunnen ontwikkelen tot ecologisch pedagoog. Hopelijk tot snel!

Leeuw, Nadia de

Nadia de Leeuw

Dag allemaal! Mijn naam is Nadia. In het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij CareHouse Utrecht. Na mijn stage ben ik bij CareHouse gebleven en vanaf juli 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij CareHouse is dat wij kinderen, jongeren en hun gezinnen mogen begeleiden in het behalen van hun doelen op een positieve manier, spelenderwijs en met oog voor ieders mogelijkheden en krachten. Dit doe tijdens het werken op de groepen, maar ook tijdens het geven van individuele begeleidingen thuis, op school of op onze vestiging. Graag tot ziens bij CareHouse Utrecht!

Logtestijn, Arlaine van

Arlaine van Logtestijn

Hoi allemaal! Ik ben Arlaine van Logtestijn. Na de master Klinische Psychologie heb ik 2 jaar op verschillende plekken met kinderen en jongeren in de zorg gewerkt. Ik geloof dat kinderen het meest kunnen leren als zij dit in een fijne, positieve leeromgeving kunnen doen waar vooral gefocust wordt op succeservaringen. Daarom spreekt werken bij Carehouse mij erg aan! Ik hoop veel kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling naar zelfstandigheid. Hopelijk tot snel!

Moerenhout, Inge

Inge Moerenhout

Hoi Allemaal, mijn naam is Inge Moerenhout en ik ben 25 jaar. Ik ben afgestudeerd als beeldend therapeut (2020) en ben vanaf 1 mei 2020 werkzaam bij Carehouse. De visie en werkwijze van Carehouse spreekt mij erg aan omdat de kinderen spelenderwijs kunnen werken/leren aan hun eigen zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Hierin ben ik een voorstander van een positieve benadering naar het kind toe, door te benoemen wat wel goed gaat of wat het kind wel kan in plaats van wat niet goed gaat of nog niet lukt. Ik hoop bij de begeleidingen binnen Carehouse veel van mijn creativiteit in te kunnen zetten vanuit mijn opleiding tot beeldend therapeut. Bij Carehouse ben ik werkzaam op verschillende groepen en zal ik ook verschillende individuele en school begeleidingen doen. Wellicht tot snel bij Carehouse!

Rhee, Michelle van

Michelle van Rhee

Vos, Maartje

Maartje Vos

Werff, Leonie

Leonie Werff

Hoi allemaal, ik ben Leonie Werff, 27 jaar en sinds september 2020 werkzaam bij CareHouse Utrecht. In Juni 2018 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog en sindsdien ben ik werkzaam in de ambulante hulpverlening om meer ervaring op te doen in de praktijk. Hierin heb ik gemerkt dat het belangrijk is om te focussen op wat goed gaat, maar bovenal op wat heeft het kind, de jongere of het netwerk nodig om succeservaringen op te doen? Ik vind het dan ook een uitdaging om samen met het kind, de jongere en het netwerk een aanpak op maat te bedenken waarin gekeken wordt naar zowel het welbevinden van het individu als de mate waarin vaardigheden aangeleerd kunnen worden en er succeservaringen kunnen worden opgedaan. Van belang is dat hiervoor een positieve leeromgeving wordt gecreëerd waarin het individu zich veilig voelt. Door elk individu te accepteren hoe hij of zij is, maar ook door geduldig te zijn en elk kind de aandacht te geven die hij of zij verdient wil ik hier een bijdrage aan leveren. Binnen CareHouse zal ik zowel individuele (school)begeleidingen als groepsbegeleidingen geven. Wellicht zien we elkaar bij CareHouse!