Utrecht Zuid

Amstelstraat 71A
3522 CM Utrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Best, Eline de

Eline de Best

Brandligt, Dana

Dana Brandligt

Hoi, ik ben Dana Brandligt, 21 jaar en studeer international social work aan de HAN in Nijmegen. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie en loop ik mijn laatste stage bij Carehouse in Utrecht. Ik loop hier stage voor 1 jaar. Hiervoor heb ik 5 maanden stage gelopen op Bali, waar ik in een community center werkte voornamelijk voor vrouwen die moeite hadden in hun relatie of met financiële zaken. Ik heb hier een hele mooie en leerzame tijd gehad. Ik wilde ook altijd al graag met kinderen werken, ik vind het leuk om activiteiten met ze te doen en een gezellig praatje met ze te maken. Ook vind ik het fijn dat er bij Carehouse zo gefocust word op de krachten en kwaliteiten van de kinderen en dat er op deze manier gewerkt word aan positieve verandering. Ik heb zin in dit stagejaar bij Carehouse en kijk er naar uit om er veel te kunnen leren!

Hellendoorn, Annika

Annika Hellendoorn

Hallo! Mijn naam is Annika Hellendoorn. Na mijn studie (richting ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik aan de universiteit blijven werken om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Daarnaast ben ik samen met mijn man ‘logeergezin’ voor kinderen met ASS. Bij Carehouse werk ik zowel op de groepen - als in de individuele begeleiding en ben ik zorgcoördinerend medewerker. Ik vind het een uitdaging kinderen eerst goed te leren kennen, een relatie op te bouwen, en om begeleiding te bieden met als doel het kind/de jongere zich op zijn of haar eigen manier te laten ontplooien met alle talenten, mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. Geen enkel persoon en context zijn hetzelfde. Dat is ook wat het zo leuk maakt! De visie van Carehouse om uit te gaan van de kracht van iemand en het idee dat vaardigheden het beste aangeleerd kunnen worden door positiviteit en door aan te sluiten bij de interesses van een kind spreken mij erg aan en daar werk ik heel graag aan mee! Graag tot ziens!

Horsselenberg, Kim

Kim Horsselenberg

Hai allemaal! Mijn naam is Kim Horsselenberg en ik ben sinds september dit jaar werkzaam bij Carehouse. Nadat ik mijn studie pedagogiek heb afgerond, ben ik een periode werkzaam geweest op een zorgboerderij. Het studeren kriebelde nog, waarna ik verder heb gestudeerd voor de master Orthopedagogiek. Ik ben erg blij met mijn baan bij Carehouse omdat de werkzaamheden zo divers zijn. Ik vind het belangrijk om een kind te volgen op meerdere levensgebieden zoals school, thuis en bij sociale activiteiten. Tijdens de individuele begeleiding krijg ik hier een mooi beeld van en kunnen we kwaliteiten inzetten op al deze gebieden. Je begeleidt een kind en zijn/haar gezin een langere periode waardoor je een vertrouwensband kan opbouwen. Deze band en een positieve benadering vind ik erg belangrijk. Samen met het kind kijk ik graag naar de kwaliteiten, en hoe we zijn of haar krachten in kunnen zetten om de gewenste doelen te behalen. De leuk-leren methode van Carehouse sluit hier mooi bij aan, omdat kwaliteiten en plezier centraal staan. Een extra steuntje in de rug, dat hoop ik te kunnen bieden. Hopelijk tot snel!

Jansen, Mirjam

Mirjam Jansen

Hallo! Mijn naam is Mirjam Jansen. Nadat ik de pabo had afgerond, heb ik de master orthopedagogiek gevolgd. Daarna heb ik een jaar werkervaring opgedaan als begeleider van kinderen met autisme. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de visie van Carehouse spreekt me erg aan. Het aansluiten bij de interesses van de kinderen en het werken vanuit hun krachten, zijn uitgangspunten waar ik me helemaal in kan vinden! Daarnaast vind ik het erg leuk dat de doelgroep van Carehouse zo divers is en ik individuele- en groepsbegeleidingen kan geven. Wie weet ontmoeten we elkaar bij Carehouse!

Klaassen, Emma

Emma Klaassen

Hallo allemaal! Mijn naam is Emma Klaassen en ik ben 26 jaar. Ik heb de opleiding Social Work en de master Jeugdzorg op de hogeschool van Leiden afgerond. Ik werk sinds januari 2022 met veel plezier bij Carehouse. Ik vind het mooi hoe Carehouse de eigen ontwikkelde leuk-leren methode inzet. Ik sluit mij aan bij deze visie. Wanneer kinderen plezier beleven en er wordt gekeken naar waar iemand goed in is, in plaats van dat er alleen wordt gekeken naar wat kinderen nog niet kunnen, kunnen we veel bereiken! Zelf vind ik het belangrijk om maatwerk te leveren. Ieder individu is uniek en verdient een begeleidingstraject dat bij hem of haar aansluit. Met mijn enthousiasme en positieve benadering ondersteun ik graag de verschillende kinderen en ouders die zich aanmelden bij Carehouse. Dit zet ik dan ook in tijdens de groepsbegeleidingen en individuele begeleidingen die ik geef. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij Carehouse!

Kromkamp, Marleen

Marleen Kromkamp

Leeuw, Nadia de

Nadia de Leeuw

Dag allemaal! Mijn naam is Nadia. In het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij CareHouse Utrecht. Na mijn stage ben ik bij CareHouse gebleven en vanaf juli 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij CareHouse is dat wij kinderen, jongeren en hun gezinnen mogen begeleiden in het behalen van hun doelen op een positieve manier, spelenderwijs en met oog voor ieders mogelijkheden en krachten. Dit doe tijdens het werken op de groepen, maar ook tijdens het geven van individuele begeleidingen thuis, op school of op onze vestiging. Graag tot ziens bij CareHouse Utrecht!

Logtestijn, Arlaine van

Arlaine van Logtestijn

Hoi allemaal! Ik ben Arlaine van Logtestijn. Na de master Klinische Psychologie heb ik 2 jaar op verschillende plekken met kinderen en jongeren in de zorg gewerkt. Ik geloof dat kinderen het meest kunnen leren als zij dit in een fijne, positieve leeromgeving kunnen doen waar vooral gefocust wordt op succeservaringen. Daarom spreekt werken bij Carehouse mij erg aan! Ik hoop veel kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling naar zelfstandigheid. Hopelijk tot snel!

Rhee, Michelle van

Michelle van Rhee

Hallo allemaal! Mijn naam is Michelle van Rhee, 26 jaar oud en sinds oktober dit jaar werkzaam bij Carehouse Utrecht. Naast de individuele (school)begeleidingen en het werken op de groep bij Carehouse, werk ik als ambulant begeleider bij Inzowijs. Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste, betrokken en leergierige sociaal pedagogisch hulpverlener. Naast de ervaring in de jeugdzorg ben ik betrokken en heb ik een zorgzame persoonlijkheid. Iemand die zich met passie inzet voor (kwetsbare) kinderen en hun ouders. De kinderen zijn mijn grootste drijfveer om te doen wat ik doe. Het warme team en de competentiegerichte manier van werken binnen Carehouse spreken mij erg aan. Denken in mogelijkheden, uitgaan van de kracht van het kind en het systeem vind ik belangrijk, maar bovenal kijken naar de boodschap achter het gedrag van een kind. Naast dat ik enthousiast en gedreven ben, ben ik een sociaal beestje die een uitdaging niet uit de weg gaat. Wellicht komen we elkaar tegen bij Carehouse. Graag tot ziens!

Werff, Leonie

Leonie Werff

Hoi allemaal, ik ben Leonie Werff, 28 jaar en sinds september 2020 werkzaam bij CareHouse in Utrecht Zuid. In Juni 2018 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog en sindsdien ben ik werkzaam in de ambulante hulpverlening om meer ervaring op te doen in de praktijk. Hierin heb ik gemerkt dat het belangrijk is om te focussen op wat goed gaat, maar bovenal op wat heeft het kind, de jongere of het netwerk nodig om succeservaringen op te doen? Ik vind het dan ook een uitdaging om samen met het kind, de jongere en het netwerk een aanpak op maat te bedenken waarin gekeken wordt naar zowel het welbevinden van het individu als de mate waarin vaardigheden aangeleerd kunnen worden en er succeservaringen kunnen worden opgedaan. Van belang is dat hiervoor een positieve leeromgeving wordt gecreëerd waarbinnen het individu zich veilig voelt. Door elk individu te accepteren hoe hij of zij is, maar ook door geduldig te zijn en elk kind de aandacht te geven die hij of zij verdient wil ik hier een bijdrage aan leveren. Binnen CareHouse zal ik zowel individuele (school)begeleidingen als groepsbegeleidingen geven. Wellicht zien we elkaar bij CareHouse!