Amsterdam West

Donker Curtiusstraat 31
1051 MC Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Baouchi, Assia el

Assia el Baouchi

Hoi! Mijn naam is Assia en ik loop sinds 1 september stage bij Carehouse. Momenteel studeer ik HBO Pedagogiek en zit ik in mijn laatste jaar. Sinds 2018 werk ik al met kinderen in verschillende sectoren, denk aan:'' Het onderwijs en het speciaal onderwijs.'' Momenteel werk ik als ZZP' er in de kinderopvang en heb ik ervaring met de doelgroepen 0 tot en met 12. Hierdoor heb ik veel ervaring met verschillende doelgroepen. Ik heb een grote liefde en passie voor het werken met kinderen. Ik vind het heerlijk om in het spel en de belevingswereld van het kind te kruipen. Als persoon ben ik een doener, ik ben graag fysiek bezig, waardoor plannen en organiseren mijn sterkste punten zijn. Ik hoop een leerzame en leuke tijd bij Carehouse te ervaren. Ik heb er nu al zin in!

Beelen, Djoya

Djoya Beelen

Hallo, mijn naam is Djoya Beelen, ik ben 22 jaar. Ik volg de opleiding pedagogiek aan de Hogeschool Inholland. Naast mijn opleiding werk ik op een kinderdagverblijf en ben ik een vaste oppas voor een aantal kindjes. Ik vind het een leuke uitdaging om met kinderen te werken die ondersteuning nodig hebben en om met hen samen te werken aan hun doelen. Tijdens mijn vorige stages is mijn interesses hiervoor gewekt. Ik kijk er naar uit om bij CareHouse nieuwe ervaringen op te doen door o.a. te werken met verschillende methodes, waaronder hun eigen leuk-leren methode en de verschillende ontwikkellijnen die zij gebruiken.

Bisschop, Maud

Maud Bisschop

Hoi! Mijn naam is Maud en ik ben sinds september 2023 werkzaam bij Carhouse. Ik heb de opleiding Social Work afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Na mijn studie ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest als pedagogisch hulpverlener. Bij Carehouse ben ik begeleider op groepen en begeleid ik kinderen individueel. Ik vind het ontzettend leuk om vanuit het positieve te werken met kinderen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. De aanpak van Carehouse spreekt mij erg aan, omdat de kinderen door de positieve aanpak gemotiveerd zijn om te werken aan hun doelen.

Grims, Iris

Iris Grims

Hoi! Mijn naam is Iris en ik ben afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik in 2019 stage gelopen bij Carehouse in Amsterdam-West. Na deze stage heb ik hier ook mijn afstudeeronderzoek geschreven en ben ik blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker. Vanaf september 2021 werk ik vast als pedagogisch hulpverlener en casemanager bij Carehouse en werk ik op de verschillende groepen van At the Start, Kids at Home en Skool Support in Amsterdam-West. Daarnaast geef ik ook individuele begeleidingen. De positieve manier van het begeleiden van de kinderen spreekt mij erg aan en ook om hun via deze weg nieuwe vaardigheden te leren. Hopelijk tot snel bij Carehouse!

Jansen, Jessica

Jessica Jansen

Hoi, ik ben Jessica. Ik werk sinds 2005 bij Carehouse Amsterdam West. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlener en Creatief Therapeut (beeldend). Sinds 2012 ben ik zelf ook moeder van een dochter. Ik begeleid verschillende gezinnen bij Kids at Home en doe met veel plezier de Hangout en JVT. Ook werk ik via Skool Support op een SBO school. Ik vind het leuk om samen met gezinnen naar oplossingen te zoeken, voor uitdagingen die zij thuis tegenkomen.

Jarraya, Emna

Emna Jarraya

Hoi! Mijn naam is Emna, ik ben 26 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Carehouse. Tijdens mijn studie Social Work heb ik stage gelopen bij Carehouse, vestiging Amsterdam-West. Momenteel ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverlener. Ik geef nu voornamelijk individuele begeleidingen en regelmatig val ik in op groepen. Werken met kinderen is mijn passie en ik haal daar veel voldoening uit. Ik heb gekozen voor Carehouse, omdat de positieve manier van kinderen begeleiden mij erg aanspreekt.

Simons, Janneke

Janneke Simons

Hi! Mijn naam is Janneke en ik werk sinds augustus 2022 bij Carehouse. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en ik ben daarna werkzaam geweest als jongerenwerker op verschillende middelbare scholen in Amsterdam. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de kinderen te kijken naar wat ze wel kunnen en ze te stimuleren om steeds weer nieuwe stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Smit, Julia

Julia Smit

Hoi! Mijn naam is Julia en ik ben sinds 2022 werkzaam bij Carehouse. Ik heb de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Carehouse op de vestiging in Amsterdam-West. Hier heb ik vervolgens ook mijn afstudeeronderzoek geschreven en ben ik blijven werken als ondersteunend pedagogisch hulpverlener. Momenteel ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverlener bij de vestiging Amsterdam-West. Ik zal werkzaam zijn op verschillende groepen en ik geef daarnaast individuele begeleidingen, zowel op school als thuis. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en de positieve manier waarop Carehouse te werk gaat met hen spreekt mij aan. Hopelijk tot snel bij Carehouse!

Teylingen, Jaimy van

Jaimy van Teylingen

Hi! Mijn naam is Jaimy en ik ben vanaf december 2021 aan de slag bij Carehouse. Ik heb de opleiding Pedagogiek afgerond en daarnaast drie jaar in de jeugdzorg gewerkt. Mijn hart gaat uit naar werken met kinderen en jongeren met een rugzakje, die net wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. De werkwijze van Carehouse spreekt mij met name aan omdat het zich richt op het positief bekrachtigen van kinderen en het gezin, waardoor er meer motivatie ontstaat voor groei.

Vroom, Willemijn

Willemijn Vroom

Hoi! Mijn naam is Willemijn en ik ben sinds februari 2023 werkzaam bij Carehouse in Amsterdam-West. Sinds kort ben ik ook te zien op sommige groepen op de vestigingen in Zuidoost en Nieuw-West. Ik heb vorig jaar de opleiding Social Work met uitstroom profiel Jeugd afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij Carehouse werk ik op groepen en doe ik ook individuele begeleidingen. De afgelopen jaren heb ik al veel met kinderen mogen werken en ik heb gemerkt dat hier dan ook echt mijn passie ligt. Ik kan mij bij Carehouse nog meer ontwikkelen als beginnend professional, doordat zij mij de mogelijkheid geven om met verschillende doelgroepen te werken. De positieve houding die bij Carehouse centraal staat tijdens het begeleiden van kinderen spreekt mij erg aan en ik zie door de manier van benaderen de kinderen opbloeien. Zie ik jou binnenkort bij Carehouse? Tot dan!