Amsterdam West

Donker Curtiusstraat 31
1051 MC Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Baouchi, Assia el

Assia el Baouchi

Hoi! Mijn naam is Assia en ik loop sinds 1 september stage bij Carehouse. Momenteel studeer ik HBO Pedagogiek en zit ik in mijn laatste jaar. Sinds 2018 werk ik al met kinderen in verschillende sectoren, denk aan:'' Het onderwijs en het speciaal onderwijs.'' Momenteel werk ik als ZZP' er in de kinderopvang en heb ik ervaring met de doelgroepen 0 tot en met 12. Hierdoor heb ik veel ervaring met verschillende doelgroepen. Ik heb een grote liefde en passie voor het werken met kinderen. Ik vind het heerlijk om in het spel en de belevingswereld van het kind te kruipen. Als persoon ben ik een doener, ik ben graag fysiek bezig, waardoor plannen en organiseren mijn sterkste punten zijn. Ik hoop een leerzame en leuke tijd bij Carehouse te ervaren. Ik heb er nu al zin in!

Bisschop, Maud

Maud Bisschop

Broek, Rianne

Rianne Broek

Hoi! Mijn naam is Rianne en ik ben werkzaam als stagiaire bij Carehouse sinds februari 2023. Ik studeer momenteel Pedagogiek aan de Hogeschool InHolland. Ik zit nu in mijn derde jaar en mijn stage bij Carehouse is mijn eindstage. Ik werk al sinds 2019 met kinderen. Ik heb veel ervaring met oppaswerk en daarbij werk ik in de zomer op campings als entertainer in een animatieteam. Het werken met kinderen is mijn passie geworden. Ik vind het leuk om mijn hobby's te combineren met mijn werk. Tijdens het werk met kinderen, kan ik mij creatief en muzikaal uiten. Ik ben een echte doener: ik organiseer graag activiteiten, ik bedenk graag nieuwe plannen en ik vind het vooral leuk om zo creatief mogelijk bezig te zijn. Ik vind het fijn om mij in te leven in het kindniveau. Hierdoor ben ik zelf ook dichtbij mijn innerlijke kind. Ik kijk erg uit naar mijn stage bij Carehouse. Ik verwacht dat ik veel ga leren en mij kan ontwikkelen als beginnend professional.

Grims, Iris

Iris Grims

Hoi! Mijn naam is Iris en ik ben afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik in 2019 stage gelopen bij Carehouse in Amsterdam-West. Na deze stage heb ik ook mijn afstudeeronderzoek hier geschreven en ben ik blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker. Vanaf september 2021 werk ik vast als pedagogisch hulpverlener en casemanager bij Carehouse en werk ik op de verschillende groepen van Kids at Home en Skool Support in Amsterdam-West. Daarnaast geef ik ook individuele begeleidingen. De positieve manier van het begeleiden van de kinderen spreekt mij erg aan en ook om hun via deze weg nieuwe vaardigheden te leren. Hopelijk tot snel bij Carehouse!

Jansen, Jessica

Jessica Jansen

Hoi, ik ben Jessica. Ik werk sinds 2005 bij Carehouse Amsterdam West. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlener en Creatief Therapeut (beeldend). Sinds 2012 ben ik zelf ook moeder van een dochter. Ik begeleid verschillende gezinnen bij Kids at Home en doe met veel plezier de Hangout en JVT. Ook werk ik via Skool Support op een SBO school. Ik vind het leuk om samen met gezinnen naar oplossingen te zoeken, voor uitdagingen die zij thuis tegenkomen.

Jarraya, Emna

Emna Jarraya

Hoi! Mijn naam is Emna, ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. Sinds februari 2022 ben ik gestart met mijn stage bij Carehouse. Ik bevind mij nu in het derde leerjaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Het komende jaar zal ik voornamelijk werkzaam zijn op de groepen Skool Support en Kids at Home Amsterdam-West. Werken met kinderen is mijn passie en ik haal daar veel voldoening uit. Ik heb gekozen voor Carehouse, omdat de positieve manier van kinderen begeleiden mij erg aanspreekt. Ik krijg de kans om met verschillende doelgroepen te gaan werken, waardoor mijn ontwikkeling tot beginnend professional wordt vergroot. Ik ga met veel enthousiasme mijn stagejaar tegemoet!

Simons, Janneke

Janneke Simons

Hi! Mijn naam is Janneke en ik werk sinds augustus 2022 bij Carehouse. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en ik ben daarna werkzaam geweest als jongerenwerker op verschillende middelbare scholen in Amsterdam. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de kinderen te kijken naar wat ze wel kunnen en ze te stimuleren om steeds weer nieuwe stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Teylingen, Jaimy van

Jaimy van Teylingen

Hi! Mijn naam is Jaimy en ik ben vanaf december 2021 aan de slag bij Carehouse. Ik heb de opleiding Pedagogiek afgerond en daarnaast drie jaar in de jeugdzorg gewerkt. Mijn hart gaat uit naar werken met kinderen en jongeren met een rugzakje, die net wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. De werkwijze van Carehouse spreekt mij met name aan omdat het zich richt op het positief bekrachtigen van kinderen en het gezin, waardoor er meer motivatie ontstaat voor groei.

Vroom, Willemijn

Willemijn Vroom

Hoi! Mijn naam is Willemijn en ik ben sinds dit jaar werkzaam bij Carehouse. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam en zit nu in mijn vierde leerjaar. Bij Carehouse werk ik op groepen en doe ik ook individuele begeleidingen. De afgelopen schooljaren heb ik al veel met kinderen mogen werken en ik heb gemerkt dat hier dan ook echt mijn passie ligt. Ik kan mij bij Carehouse nog meer ontwikkelen als beginnend professional, doordat zij mij de mogelijkheid geven om met verschillende doelgroepen te werken. De positieve houding die bij Carehouse centraal staat tijdens het begeleiden van kinderen spreekt mij erg aan en ik zie door de manier van benaderen de kinderen opbloeien.