Amsterdam West

Donker Curtiusstraat 31
1051 MC Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Grims, Iris

Iris Grims

Hoi! Mijn naam is Iris en ik ben afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik in 2019 stage gelopen bij Carehouse in Amsterdam-West. Na deze stage heb ik ook mijn afstudeeronderzoek hier geschreven en ben ik blijven werken als ondersteunend pedagogisch medewerker. Vanaf september 2021 werk ik vast als pedagogisch hulpverlener en casemanager bij Carehouse en werk ik op de verschillende groepen van Kids at Home Amsterdam-West. Daarnaast geef ik ook individuele begeleidingen. De positieve manier van het begeleiden van de kinderen spreekt mij erg aan en ook om hun via deze positieve manier nieuwe vaardigheden te leren tijdens het doen van verschillende activiteiten. Hopelijk tot snel bij Carehouse!

Jansen, Jessica

Jessica Jansen

Hoi, ik ben Jessica. Ik werk sinds 2005 bij Carehouse Amsterdam West. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlener en Creatief Therapeut (beeldend). Sinds 2012 ben ik zelf ook moeder van een dochter. Ik begeleid verschillende gezinnen bij Kids at Home en doe met veel plezier de Hangout, JVT1 en Speelbazen. Ook werk ik via Skool Support op een SBO school. Ik vind het fijn om samen met gezinnen naar oplossingen te zoeken, voor uitdagingen die zij thuis tegenkomen.

Jarraya, Emna

Emna Jarraya

Hoi! Mijn naam is Emna, ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. Sinds februari 2022 ben ik gestart met mijn stage bij Carehouse. Ik bevind mij nu in het derde leerjaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Het komende jaar zal ik voornamelijk werkzaam zijn op de groepen Skool Support en Kids at Home Amsterdam-West. Werken met kinderen is mijn passie en ik haal daar veel voldoening uit. Ik heb gekozen voor Carehouse, omdat de positieve manier van kinderen begeleiden mij erg aanspreekt. Ik krijg de kans om met verschillende doelgroepen te gaan werken, waardoor mijn ontwikkeling tot beginnend professional wordt vergroot. Ik ga met veel enthousiasme mijn stagejaar tegemoet!

Mensen, Joris

Joris Mensen

Hoi allemaal, mijn naam is Joris Mensen en ik werk vanaf April 2022 op deze vestiging. Hiervoor heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg en werk nu met veel plezier en enthousiasme op de locatie in Amsterdam - West. Ik haal veel energie uit het werken met kinderen en ze op verschillende vlakken iets bij te leren. Met mijn sportachtergrond ga ik proberen om de kinderen ook lichamelijk actief te laten zijn. De positieve benadering van kinderen is een mooie manier van begeleiding bieden!

Muurling, Annemaaike

Annemaaike Muurling

Hoi, ik ben Annemaaike! Ik werk vanaf 2013 met veel plezier bij Kids at Home. Het enthousiasme dat Kids at Home uitstraalt spreekt mij heel erg aan. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Je ziet de kinderen elke keer weer groeien in hun ontwikkeling en het geeft veel voldoening om ze hierbij te kunnen helpen. Daarbij leer ik ook veel van de kinderen, zoals meer 'out of the box' te denken inplaats van altijd hetzelfde.

Smit, Julia

Julia Smit

Hoi Allemaal! Mijn naam is Julia en ik loop dit jaar stage bij Carehouse. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam en bevind mij nu in mijn derde leerjaar. In dit stagejaar zal ik werkzaam zijn op de verschillende groepen van Kids at Home en Skool support in Amsterdam- West. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en de positieve manier waarop Carehouse te werk gaat met hen spreekt mij aan. Ook krijg ik bij Carehouse de kans om met verschillende doelgroepen te werken, waardoor mijn ontwikkeling tot sociaal werker wordt vergroot. Met volle enthousiasme ga ik dit nieuwe jaar tegemoet!

Teylingen, Jaimy van

Jaimy van Teylingen

Hi! Mijn naam is Jaimy en ik ben vanaf december 2021 aan de slag bij Carehouse. Ik heb de opleiding Pedagogiek afgerond en daarnaast drie jaar in de jeugdzorg gewerkt. Mijn hart gaat uit naar werken met kinderen en jongeren met een rugzakje, die net wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. De werkwijze van Carehouse spreekt mij met name aan omdat het zich richt op het positief bekrachtigen van kinderen en het gezin, waardoor er meer motivatie ontstaat voor groei.

Vroom, Willemijn

Willemijn Vroom

Hoi! Mijn naam is Willemijn en ik loop op dit moment stage bij Carehouse. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam en zit nu in mijn derde leerjaar. Het komende jaar zal ik werkzaam zijn in Amsterdam West bij de verschillende groepen van Kids at Home en daarnaast ook bij SkoolSupport. De afgelopen schooljaren heb ik al veel met kinderen mogen werken en ik heb gemerkt dat hier dan ook echt mijn passie ligt. Ik kan mij bij Carehouse nog meer ontwikkelen als beginnende professional, doordat zij mij de mogelijkheid geven om met verschillende doelgroepen te werken. De positieve houding die bij Carehouse centraal staat tijdens het begeleiden van kinderen spreekt mij erg aan en ik zie door de manier van benaderen de kinderen opbloeien.