Amsterdam West

Donker Curtiusstraat 31
1051 MC Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Graham, Melissa

Melissa Graham

Hoi allemaal! Ik ben Melissa en ben afgestudeerd voor de opleiding pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. In september 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij Carehouse Amsterdam-West. Inmiddels ben ik nu ook werkzaam voor Carehouse Amsterdam-West. Carehouse werkt met de methode leuk-leren methode en dit spreekt mij erg aan. Ik vind het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren en dit bekrachtigd wordt door middel van empowerment. Bij Carehouse krijg ik de kans om met verschillende doelgroepen te werken zodat ik elke keer mezelf verder kan ontwikkelen. In januari 2021 begin ik met mijn nieuwe opleiding Equitherapie. Equitherapie staat voor therapeutisch paardrijden waarbij het paard de co-therapeut is. Door Equitherapie en Carehouse worden mijn passie paarden en kinderen gecombineerd.

Grims, Iris

Iris Grims

Hoi! Mijn naam is Iris en ik werk sinds begin dit jaar bij Carehouse. Vorig jaar was ik stagiaire en nu in mijn laatste jaar schrijf ik mijn afstudeeronderzoek ook bij Carehouse. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam en ben dus hopelijk bijna afgestudeerd. Ik zal dit jaar werken op de verschillende groepen van Kids at Home en Skool Support in Amsterdam-West. De positieve manier van het begeleiden van de kinderen spreekt mij erg aan en ook om hun via deze positieve manier nieuwe vaardigheden te leren tijdens het doen van verschillende activiteiten. Ik kijk uit naar dit nieuwe jaar!

Jansen, Jessica

Jessica Jansen

Hoi, ik ben Jessica. Ik werk sinds 2005 bij Carehouse Amsterdam West. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlener en Creatief Therapeut (beeldend). Sinds 2012 ben ik zelf ook moeder van een dochter. Ik begeleid verschillende gezinnen bij Kids at Home en doe met veel plezier de Hangout, JVT1 en Speelbazen. Ook werk ik via Skool Support op een SBO school. Ik vind het fijn om samen met gezinnen naar oplossingen te zoeken, voor uitdagingen die zij thuis tegenkomen.

Moussaoui, Dounia el

Dounia el Moussaoui

Hoi allemaal! Mijn naam is Dounia en ik loop dit jaar stage bij Carehouse. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind kinderen superinteressant, omdat zij zich zo snel ontwikkelen en een andere kijk hebben op punten in het leven. Wat mij aanspreekt aan CareHouse is de positieve begeleiding die wordt aangeboden aan de kinderen, wat de autonomie bevorderd. Ik kijk ontzettend uit naar dit jaar waarin ik een heleboel zal leren!

Muurling, Annemaaike

Annemaaike Muurling

Hoi, ik ben Annemaaike! Ik werk vanaf 2013 met veel plezier bij Kids at Home. Het enthousiasme dat Kids at Home uitstraalt spreekt mij heel erg aan. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Je ziet de kinderen elke keer weer groeien in hun ontwikkeling en het geeft veel voldoening om ze hierbij te kunnen helpen. Daarbij leer ik ook veel van de kinderen, zoals meer 'out of the box' te denken inplaats van altijd hetzelfde.

Tolboom, Eliza

Eliza Tolboom

Hoi! Mijn naam is Eliza en ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Als stagiaire ben ik in 2017 bij CareHouse in Amsterdam-West komen werken. Vanaf september 2018 werk ik bij CareHouse, waar ik zowel ouders en kinderen begeleid. De Leuk-Leren methode van Carehouse past bij mijn manier van werken. Ik vind het erg mooi om te zien dat de kinderen door het positief bekrachtigen groeien in hun vaardigheden en zelfvertrouwen. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik veel ervaring mogen opdoen op het gebied van gedragsproblemen en verschillende stoornissen bij kinderen.

Verdegaal, Manon

Manon Verdegaal

Ik ben Manon en ik werk sinds april 2017 bij Carehouse. Ik werk al mijn leven lang met kinderen en ik ben erg blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na de opleiding Pedagogiek heb ik stage gelopen in de kinderpsychiatrie en hier ben ik nog enkele jaren op verschillende behandelgroepen werkzaam geweest. Nu ben ik erg blij dat ik bij Carehouse kan werken omdat er zoveel verschillend aanbod is. Ik zie elk kind als uniek persoon, die zijn/haar eigen persoonlijkheid is, eigen voorkeuren, kwaliteiten en talenten heeft. We werken samen met de kinderen om hun talenten en kwaliteiten te vergroten, zodat de kinderen vanuit intrinsieke motivatie aan hun persoonlijke doelen werken.

Visser, Lieke

Lieke Visser

Hoi! Ik ben Lieke en ik ben vanaf januari 2016 werkzaam bij Kids at Home Amsterdam West. Voordat ik mij aansloot bij Kids at Home West heb ik als stagiaire ervaring mogen opdoen bij Carehouse. In deze periode ben ik erachter gekomen dat de positieve werkwijze van Carehouse goed aansluit bij mij en waar de kinderen behoefte aan hebben. Ik vind het mooi om te zien hoe veel er bereikt kan worden met de positieve bekrachtiging van de vaardigheden die de kinderen al bezitten. Ik sluit mij volledig aan bij de visie van Carehouse, om uit te gaan van de kracht van een kind en het idee dat een kind het best gedragingen kan aanleren in plaats van gedragingen afleren. Ik ben dankbaar dat ik een rol mag spelen in het ontwikkelproces van de kinderen bij Kids at Home.

Warns, Katja

Katja Warns

Hoi! Mijn naam is Katja en dit jaar mag ik stagelopen bij CareHouse. Ik zit in mijn derde jaar van de studie Sociaal Werk aan de hogeschool van Leiden. Wat ik zo leuk vind aan CareHouse is de positiviteit in de begeleiding. Ik kijk er enorm naar uit om mijzelf binnen CareHouse te mogen ontwikkelen en samen te werken met de collega’s en kinderen!