Amsterdam West

Donker Curtiusstraat 31
1051 MC Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Ginneken, Dominique van

Dominique van Ginneken

Ik ben Dominique, vierdejaarsstudente Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn afstudeerrichting Jeugdzorgwerker mag ik een jaar stage lopen bij de Carehouse. Ik werk als stagiaire bij de vestiging Kids At Home en Skool Support op de Hasselbraam. Dit is een unieke kans waarvoor ik dankbaar ben. De positieve werkwijze van Carehouse sluit goed bij mij aan. Carehouse biedt diverse mogelijkheden aan waar ik mezelf verder in kan ontwikkelen. Ik ben er zin in!

Graham, Melissa

Melissa Graham

Hoi allemaal! Ik ben Melissa en ben vierdejaars pedagogiek student aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf september 2018 ben ik stagiaire bij kids at home en skoolsupport op de vestiging in Amsterdam West. Ik ben super blij dat ik de kans heb gekregen om het schooljaar 2018-2019 bij Carehouse in Amsterdam West stage kan lopen. Het leuk-leren methode van Carehouse spreekt mij erg aan en deze methode past ook bij mij. Ik vind het belangrijk dat kinderen door een positieve en leuke manier zich leren te ontwikkelen. Bij Carehouse krijg ik de kans om met verschillende doelgroepen te werken zodat ik mezelf breed kan ontwikkelen. Wat ik hoop te leren op mijn stage is dat ik uiteindelijk de tools heb om kinderen te coachen doormiddel van Equitherapie. Equitherapie staat voor therapeutisch paardrijden waarbij mijn paard de co-therapeut is.

Grims, Iris

Iris Grims

Hoi! Mijn naam is Iris en ik ben dit jaar stagiaire bij Carehouse. Ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam en zit in mijn derde jaar. Ik vind het super leuk dat ik dit schooljaar stage mag gaan lopen bij Kids at Home en Skool Support in Amsterdam-West. De positieve manier van het begeleiden van de kinderen spreekt mij erg aan en ook om hun via deze positieve manier nieuwe vaardigheden te leren tijdens het doen van verschillende activiteiten. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging!

Jansen, Jessica

Jessica Jansen

Hoi, ik ben Jessica. Ik werk sinds 2005 bij Carehouse Amsterdam West. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlener en Creatief Therapeut (beeldend). Sinds 2012 ben ik zelf ook moeder van een dochter. Ik begeleid verschillende gezinnen bij Kids at Home en doe met veel plezier de Hangout, JVT1 en Speelbazen. Ook werk ik via Skool Support op een SBO school. Ik vind het fijn om samen met gezinnen naar oplossingen te zoeken, voor uitdagingen die zij thuis tegenkomen.

Muurling, Annemaaike

Annemaaike Muurling

Hoi, ik ben Annemaaike! Ik werk vanaf 2013 met veel plezier bij Kids at Home. Het enthousiasme dat Kids at Home uitstraalt spreekt mij heel erg aan. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Je ziet de kinderen elke keer weer groeien in hun ontwikkeling en het geeft veel voldoening om ze hierbij te kunnen helpen. Daarbij leer ik ook veel van de kinderen, zoals meer 'out of the box' te denken inplaats van altijd hetzelfde.

Tolboom, Eliza

Eliza Tolboom

Hoi! Mijn naam is Eliza en ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Als stagiaire ben ik in 2017 bij CareHouse in Amsterdam-West komen werken. Vanaf september 2018 werk ik bij CareHouse. Ik ben onwijs blij dat ik deze kans gekregen heb, want de Leuk-Leren methode van Carehouse past bij mijn manier van werken. Ik vind het erg mooi om te zien dat de kinderen door het positief bekrachtigen groeien in hun vaardigheden en zelfvertrouwen. Ik werk al jaren met kinderen. Ik heb onder andere een tijdje in het animatieteam van een camping gewerkt en heb daarnaast mijn vaste oppaskinderen, waar ik dikwijls passende activiteiten voor verzin. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik veel ervaring mogen opdoen op het gebied van gedragsproblemen en verschillende stoornissen bij kinderen.

Verdegaal, Manon

Manon Verdegaal

Ik ben Manon en ik werk sinds april 2017 bij Carehouse. Ik werk al mijn leven lang met kinderen en ik ben erg blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na de opleiding Pedagogiek heb ik stage gelopen in de kinderpsychiatrie en hier ben ik nog enkele jaren op verschillende behandelgroepen werkzaam geweest. Nu ben ik erg blij dat ik bij Carehouse kan werken omdat er zoveel verschillend aanbod is. Ik zie elk kind als uniek persoon, die zijn/haar eigen persoonlijkheid is, eigen voorkeuren, kwaliteiten en talenten heeft. We werken samen met de kinderen om hun talenten en kwaliteiten te vergroten, zodat de kinderen vanuit intrinsieke motivatie aan hun persoonlijke doelen werken.

Visser, Lieke

Lieke Visser

Hoi! Ik ben Lieke en ik ben in januari 2016 afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek. Voordat ik mij aansloot bij Kids at Home West heb ik als stagiaire ervaring op mogen doen bij Carehouse. In deze periode ben ik erachter gekomen dat de positieve werkwijze van Carehouse goed aansluit bij mij en waar de kinderen behoefte aan hebben. Ik vind het mooi om te zien hoe veel er bereikt kan worden met het positief bekrachtigen van de vaardigheden die de kinderen al bezitten. Ik sluit mij volledig aan bij de visie van Carehouse, om uit te gaan van de kracht van een kind en het idee dat een kind het best gedragingen aan kan leren in plaats van gedragingen af te leren. Ik ben dankbaar dat ik een rol mag spelen in het ontwikkelproces van de kinderen van Kids at Home.