Den Haag

Laan van Meerdervoort 438
2563 BE Den Haag
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image

Onze medewerkers


Binnenweg, Bobby-Anne

Bobby-Anne Binnenweg

Hoi! Mijn naam is Bobby-Anne en ben afgestudeerd van de opleiding Pedagogiek aan de Haagse Hogeschool met als specialisatie profiel jeugd. Ik voel me bij Carehouse al helemaal thuis in dit warme team! Ik ben enthousiast, positief ingesteld en nieuwsgierig en vind daarbij een goede aansluiting bij Carehouse. Een positieve instelling en enthousiasme past goed bij de leuk-leren methode van Carehouse, waar aandacht wordt besteed aan wat het kind leuk vindt om te doen en zich hierbij positief ontwikkelt. Ik vind het belangrijk om met een nieuwsgierige blik verbinding te maken met cliënten en hen te helpen bij het ontdekken en stimuleren van hun talenten. Zo hoop ik mensen te bekrachtigen en hen te ondersteunen in hun mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten bij Carehouse!

Omar Nur, Fatima

Fatima Omar Nur

Hallo, mijn naam is Fatima Omar Nur. Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Haagse hogeschool. Ik heb altijd al interesse gehad in de ontwikkeling van het kind en wilde hier ook meer over leren. Ik zou mij daarom graag willen inzetten voor de kansen van het kind. De visie van Carehouse spreekt mij daarom aan en is ook passend bij mijn werkwijze. Samen met de opvoeders wil ik graag deel uitmaken aan het opbouwen van een mooie toekomst van de kinderen.

Poel, Isabelle van der

Isabelle van der Poel

Hey, mijn naam is Isabelle van der Poel. Momenteel studeer ik Pedagogiek aan de hogeschool Inholland in Amsterdam en ik heb het geluk dat ik stage mag lopen bij Carehouse! Ik ben ontzettend geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is mijn passie om te werken met deze doelgroep omdat ik van mening ben dat elk persoon zich mag ontwikkelen en moet kunnen groeien op hun eigen manier en tempo. Ik ben dan ook heel enthousiast over de leuk-leren methode die Carehouse hanteert omdat ik denk dat het bij mijn visie past. Ik ben empathisch, gedreven, creatief en ik wil graag mijn kennis en vaardigheden toe passen om zo een verschil te maken. Ik vind het belangrijk om naast de kinderen en jongeren te staan en ze te ondersteunen wanneer dit nodig is. Ik kijk er naar uit om van jou te leren en wie weet komen wij elkaar wel een keer tegen bij Carehouse!

Renswou, Nadia van

Nadia van Renswou

Hey, ik ben Nadia van Renswou en ben in 2020 bij Carehouse begonnen als stagiaire. Na mijn stage heb ik het geluk gehad om hier te mogen blijven werken. Ik wil mij graag blijven inzetten om de kinderen en jongeren te bekrachtigen zodat zij meer vaardigheden kunnen aanleren en sterker in de maatschappij kunnen staan.

Schaijk, Maritza van

Maritza van Schaijk

Hoi! Mijn naam is Maritza van Schaijk. Ik ben afgestudeerd als Social Worker aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben gespecialiseerd in het profiel jeugd. Carehouse sprak mij meteen aan vanwege de focus op positiviteit, het werken met de eigen kracht en het oplossingsgericht werken waarbij gekeken word naar de mogelijkheden. Ik geloof dat kinderen en jongeren met een ontwikkelingsbeperking zich veel meer ontwikkelen in een fijne, veilige en positieve leeromgeving waarin ze plezier beleven. Ik heb ontzettend veel zin om als pedagogisch hulpverlener samen met de collega’s, de kinderen, de jongeren en hun ouders aan de slag te gaan. Wie weet ontmoeten wij elkaar bij Carehouse!

Sowa, Aminata

Aminata Sowa

Hallo, mijn naam is Aminata. Ik ben afgestudeerd als Toegepaste psycholoog aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb gekozen om bij Carehouse aan de slag te gaan omdat ik veel kan leren over de verschillende doelgroepen. Ook sprak het mij aan omdat de nadruk wordt gelegd op positieve bekrachtiging om gewenst gedrag te bevorderen. Ook wordt er gewerkt met oplossingsgericht werken en wordt de focus gelegd op het behalen van de gewenste situatie. Onder andere door deze methodes zorgt het ervoor dat de kinderen en jongeren vaardigheden aanleren die hen zullen helpen hun plek in de maatschappij te nemen. Met veel zorg en aandacht zal ik deze kinderen en jongeren helpen hun vaardigheden aan te leren zodat zij dat doel behalen. Hopelijk zien we elkaar snel bij Carehouse Den Haag.

Wismans, Margot

Margot Wismans

Hi, Mijn naam is Margot en ben afgestudeerd als pedagoog aan de Haagse Hogeschool. Het werken met kinderen en jongeren is mijn grootste passie, omdat iedereen uniek is en recht heeft op begeleiding. Creatief zijn, ze enthousiasmeren en een positieve sfeer creëren is iets waar ik graag mee bezig ben. Binnen Care House wil ik een luisterend oor kunnen bieden, creatief mee kunnen denken en een helpende hand zijn voor kinderen, jongeren en ouders. Dit zodat ik een bijdrage kan leveren in de ontwikkeling en ze een mooie toekomst kunnen opbouwen. Wie weet ontmoeten wij elkaar snel!