Amsterdam Zuidoost

Kleiburg 38B
1104 EA Amsterdam
Tel. 088 - 12 32 660
E-mail: [email protected]

Carousel Image

Onze medewerkers


Linde, Amber

Amber Linde

Hallo Allemaal! Ik ben Amber Linde, afgestudeerd in Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam en werk sinds 2023 bij Carehouse Zuid-oost. Mijn doel is bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de jeugd die we ondersteunen. Samen met mijn collega's streef ik naar een positieve impact op hun leven. Ik geniet van het samenwerken met kinderen, jongeren, ouders en verzorgers om een stimulerende omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt!

Rotte, Lara van de

Lara van de Rotte

Hallo, ik ben Lara! Sinds oktober 2017 werk ik met veel plezier bij Carehouse. Sinds januari 2023 op locatie A'dam Zuidoost. Het werken met een op maat gemaakt plan en doelstelling maakt een kind eigenaar van zijn eigen ontwikkeling wat zijn/haar zelfstandigheid en zelfvertrouwen zal doen groeien. Dat in combinatie met een veilige omgeving, plezierbeleving en positiviteit wordt er voor de kinderen een klimaat gecreëerd waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een omgeving waar ik energie van krijg en graag in werk!

Sondervan, Alyssa

Alyssa Sondervan

Hallo Allemaal! Mijn naam is Alyssa Sondervan. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2017 heb ik een jaar stagegelopen bij Carehouse en ben ik sinds 2018 werkzaam geweest Carehouse Hilversum. Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij vestiging Oost-IJburg en sinds 2023 heb ik de overstap gemaakt naar de nieuwe vestiging Zuid-oost. Het is leuk, uitdagend en leerzaam om de afwisseling tussen groeps- en individuele begeleidingen te hebben en de focus te hebben liggen op de krachten en positieve punten van de jongeren! Zie ik je bij CareHouse? Graag tot dan!