Amsterdam Zuidoost

Kleiburg 38B
1104 EA Amsterdam
Tel. 088 - 12 32 660
E-mail: [email protected]

Carousel Image

Onze medewerkers


Rotte, Lara van de

Lara van de Rotte

Hallo, ik ben Lara! Sinds oktober 2017 werk ik met veel plezier bij Carehouse. Sinds januari 2023 op locatie A'dam Zuidoost. Het werken met een op maat gemaakt plan en doelstelling maakt een kind eigenaar van zijn eigen ontwikkeling wat zijn/haar zelfstandigheid en zelfvertrouwen zal doen groeien. Dat in combinatie met een veilige omgeving, plezierbeleving en positiviteit wordt er voor de kinderen een klimaat gecreëerd waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een omgeving waar ik energie van krijg en graag in werk!

Soest, Eva van

Eva van Soest

Hallo! Mijn naam is Eva van Soest. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Per 1 maart 2024 ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverveling bij Carehouse. Ik geef zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding. De laagdrempeligheid van Carehouse in combinatie met de positieve benadering zorgt ervoor dat ik het werk erg leuk vind! De visie van Carehouse en het werken op maat met de kinderen geloof ik dat een kind zich veilig ontwikkelen.

Sondervan, Alyssa

Alyssa Sondervan

Hallo Allemaal! Mijn naam is Alyssa Sondervan. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2017 heb ik een jaar stagegelopen bij Carehouse en ben ik sinds 2018 werkzaam geweest Carehouse Hilversum. Sinds februari 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de vestiging Oost-IJburg en daarna heb ik sinds februari 2023 de nieuwe vestiging in Amsterdam Zuid-oost geopend. Het is leuk, uitdagend en leerzaam om de afwisseling tussen groeps- en individuele, ouder en school begeleidingen te hebben en de focus te hebben liggen op de krachten en positieve punten van de jongeren! Zie ik je bij CareHouse? Graag tot dan!

Wehnes, Marije

Marije Wehnes

Hoi! Mijn naam is Marije. Ik ben student pedagogiek, en ik zit momenteel in mijn 3e leerjaar. Ik ben per 1 februari 2024 gestart bij Carehouse als stagiaire. Het werken bij Carehouse zal een nieuwe uitdaging voor mij zijn, waar ik erg enthousiast over ben om aan te beginnen! Tijdens mijn stage bij Carehouse weet ik zeker dat ik veel nieuwe dingen ga leren en dat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen. De werkwijzen van Carehouse spreken mij aan omdat ik het ook belangrijk vind dat kinderen positief worden ondersteund bij hun ontwikkeling. Ik ga met veel plezier leren bij Carehouse!