Amsterdam Nieuw-West

Osdorpplein 470
1068 SZ Amsterdam
Tel. 088 - 12 32 660
E-mail: [email protected]

Hoe vind je ons?Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Kamkoumi, Thanaâ

Thanaâ Kamkoumi

Hi! Mijn naam is Thanaâ en ik ben bezig met het afronden van mijn opleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Met jarenlange ervaring in het werken met kinderen en jongeren, heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden en ondersteunen van hun ontwikkeling. Het beantwoorden van vragen, helpen bij opvoeding en bijdragen aan persoonlijke groei zijn voor mij belangrijke drijfveren. Ik geniet er enorm van om met kinderen en jongeren bezig te zijn en te zien hoe zij zich verder ontplooien!

Simons, Janneke

Janneke Simons

Hi! Mijn naam is Janneke en ik werk sinds augustus 2022 bij Carehouse. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en ik ben daarna werkzaam geweest als jongerenwerker op verschillende middelbare scholen in Amsterdam. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de kinderen te kijken naar wat ze wel kunnen en ze te stimuleren om steeds weer nieuwe stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Sondervan, Alyssa

Alyssa Sondervan

Hallo Allemaal! Mijn naam is Alyssa Sondervan. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2017 heb ik een jaar stagegelopen bij Carehouse en ben ik sinds 2018 werkzaam geweest Carehouse Hilversum. Sinds februari 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de vestiging Oost-IJburg en daarna heb ik sinds februari 2023 de nieuwe vestiging in Amsterdam Zuid-oost geopend. Het is leuk, uitdagend en leerzaam om de afwisseling tussen groeps- en individuele, ouder en school begeleidingen te hebben en de focus te hebben liggen op de krachten en positieve punten van de jongeren! Zie ik je bij CareHouse? Graag tot dan!

Teylingen, Jaimy van

Jaimy van Teylingen

Hi! Mijn naam is Jaimy en ik ben vanaf december 2021 aan de slag bij Carehouse. Ik heb de opleiding Pedagogiek afgerond en daarnaast drie jaar in de jeugdzorg gewerkt. Mijn hart gaat uit naar werken met kinderen en jongeren met een rugzakje, die net wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. De werkwijze van Carehouse spreekt mij met name aan omdat het zich richt op het positief bekrachtigen van kinderen en het gezin, waardoor er meer motivatie ontstaat voor groei.

Vroom, Willemijn

Willemijn Vroom

Hoi! Mijn naam is Willemijn en ik ben sinds februari 2023 werkzaam bij Carehouse in Amsterdam-West. Sinds kort ben ik ook te zien op sommige groepen op de vestigingen in Zuidoost en Nieuw-West. Ik heb vorig jaar de opleiding Social Work met uitstroom profiel Jeugd afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij Carehouse werk ik op groepen en doe ik ook individuele begeleidingen. De afgelopen jaren heb ik al veel met kinderen mogen werken en ik heb gemerkt dat hier dan ook echt mijn passie ligt. Ik kan mij bij Carehouse nog meer ontwikkelen als beginnend professional, doordat zij mij de mogelijkheid geven om met verschillende doelgroepen te werken. De positieve houding die bij Carehouse centraal staat tijdens het begeleiden van kinderen spreekt mij erg aan en ik zie door de manier van benaderen de kinderen opbloeien. Zie ik jou binnenkort bij Carehouse? Tot dan!