Dordrecht

Vrieseplein 15
3311 NK Dordrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Besemer, Roos

Roos Besemer

Hoi! Mijn naam is Roos en ik ben sinds februari 2024 werkzaam bij Carehouse. Bij Carehouse zet ik mij in voor de groepen en voor de individuele begeleidingen. Voor mij is het belangrijk om samen te onderzoeken waar de krachten van een jeugdige of ouder liggen. Samen met jou maken we een plan die aansluit bij jou ontwikkel behoeften. Hierin vind ik het belangrijk dat de focus ligt op de dingen die goed gaan en dat hierin het positieve wordt gestimuleerd. Dit sluit tevens mooi aan bij de werkwijze vanuit Carehouse. Samen kunnen groeien naar zelfstandigheid! Mogelijk treffen we elkaar bij Carehouse.

Elkhuizen, Naomi

Naomi Elkhuizen

Hallo, mijn naam is Naomi! In juli 2022 ben ik afgestudeerd als sociaal werker (gespecialiseerd in het profiel jeugd) en aan de slag gegaan bij Carehouse. Ik heb gekozen voor deze plek, omdat de visie van Carehouse mij aanspreekt en bij mijn werkwijze past. Ik wil mij op een positieve manier inzetten voor de ontwikkeling van ieder kind. Ik kijk er naar uit om een veilige plek te bieden waarbij ik de kinderen op een laagdrempelige manier kan ondersteunen en de kwaliteiten kan ontdekken. Door de verschillende begeleidingen die Carehouse biedt is dit een interessante en uitdagende werkplek voor mij. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Hof, Joan van 't

Joan van 't Hof

Hoi, ik ben Joan en sinds juni 2023 afgestudeerd sociaal werker aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment ben ik werkzaam bij een logeerhuis en sinds oktober 2023 ben ik onderdeel van het team van Carehouse Dordrecht. De visie en manier van werken spreekt mij aan bij Carehouse. Ik wil daarom graag aan de slag en een veilige en positieve omgeving creëren voor de kinderen. Het aangaan van uitdagingen en ontdekken van wie je zelf bent wil ik je graag bij ondersteunen. Wie weet kom ik jou hier tegen, tot dan!

Mol, Lotte

Lotte Mol

Hi, ik ben Lotte! Na een hele fijne afstudeerstage bij Carehouse, mag ik het team nu als afgestudeerd pedagoog blijven versterken. De positieve, ontwikkelingsgerichte visie van Carehouse spreekt mij erg aan en ik kan dan ook niet wachten om jullie krachten en kwaliteiten te ontdekken en deze in te zetten. Hopelijk kunnen we zo samen een positieve verandering teweeg te brengen. Tot snel!

Muskens, Nienke

Nienke Muskens

Hoi, Ik ben Nienke en ik ben sinds oktober 2023 werkzaam binnen CareHouse. Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Fontys in Tilburg. De visie van CareHouse spreekt mij aan omdat elk kind uniek is met eigen kwaliteiten en talenten. Met creativiteit en positiviteit wil ik bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Hopelijk tot snel!

Nooteboom, Jannah

Jannah Nooteboom

Hoi! Mijn naam is Jannah. Ik volg dit jaar mijn laatste studiejaar aan de opleiding pedagogiek in Den Haag. Mijn afstudeerstage voer ik uit bij CareHouse! De visie van CareHouse is passend bij mijn werkwijze en spreekt mij daarom aan. Ik vind dat werken met positiviteit enorm waardevol is voor een goede ontwikkeling. Daarnaast is het belangrijk om vertrouwen te hebben in jezelf en je eigen kunnen. Graag help ik mee om samen met jullie dat vertrouwen te vinden en te laten groeien! Hopelijk tot snel!

Sijde, Caitlin van der

Caitlin van der Sijde

Hi, mijn naam is Caitlin! In juli 2021 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan Fontys Tilburg. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij CareHouse. Ik vind het belangrijk dat er voor kinderen een veilige plek wordt gecreëerd waar ze zichzelf kunnen zijn, daarnaast vind ik dat er gekeken moet worden naar de kansen van een kind en niet naar de 'beperkingen'. Ik heb erg veel zin in deze uitdaging en mogelijk zien we elkaar bij Carehouse!