Amsterdam Oost-IJburg

IJburglaan 434
1086 ZJ Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Agten, Elske van

Elske van Agten

Hoi, ik ben Elske! Na een jaar stage te hebben gelopen bij CareHouse, ben ik sinds 1 juli 2019 werkzaam bij CareHouse Oost/IJburg. Inmiddels heb ik mijn studie Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en ben ik volledig aan de slag bij CareHouse. Ik geef zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen. Werken bij CareHouse doe ik met veel plezier. Ik vind de visie om een kind in zijn kracht te zetten zeer bewonderenswaardig. Daarnaast vind ik het belangrijk om een positieve sfeer neer te zetten voor zowel de groep als voor het kind individueel.

Toor, Fleur van

Fleur van Toor

Hoi allemaal! Mijn naam is Fleur en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam bij Carehouse Oost/IJburg. In mei 2018 ben ik afgestudeerd aan de master 'Child and Education Studies' van de Universiteit Leiden. Door mijn eerdere werkervaring in het coachen en ondersteunen van kinderen met en zonder ontwikkelingsachterstand, heb ik de afgelopen jaren van dichtbij kunnen observeren en kunnen ervaren wat zich in deze kleine hoofdjes afspeelt. Ik vind het mooi om te zien dat door middel van een positieve benadering, de kinderen veel meer kunnen dan ze zelf denken!

Udo, Rosa

Rosa Udo

Hoi, mijn naam is Rosa en ik ben sinds mei 2018 werkzaam bij Carehouse Amsterdam Oost/IJburg. In juni 2018 heb ik mijn master Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond. De keuze van mijn studie was snel gemaakt, omdat ik altijd al een passie voor werken met kinderen heb gehad. Bij Carehouse begeleid ik zowel kinderen van Kids At Home als kinderen van Skool Support. Ik hoop hen een fijn balans te kunnen bieden tussen ontwikkeling en ontspanning. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!

Vugt, Katienke van

Katienke van Vugt

Hoi, Ik ben Katienke! Ik werk sinds december 2018 Bij Carehouse. De afgelopen jaren heb ik veel met kinderen gewerkt en ik merk dat ik dit de meest leuke doelgroep vind om mee te werken. Bij carehouse geef individuele begeleiding aan kinderen en daarnaast werk ik als groepsbegeleider op de Kids @ Home groepen.