Amsterdam IJburg

Franz Zieglerstraat 76
1087 HN Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: [email protected]

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Agougil, Nihad

Nihad Agougil

Hi, ik ben Nihad! Ik heb sociaal pedagogisch hulpverlening gestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda. Ik heb gewerkt in de vrouwenopvang in Rotterdam en ben sinds kort verhuisd naar Amsterdam. Daar hoorde natuurlijk ook een nieuwe, leerzame uitdaging bij die ik bij Carehouse IJburg aanga als pedagogisch hulpverlener. Wat mij erg aanspreekt is het Leuk-Leren, waarbij er op een laagdrempelige en positieve manier begeleiding wordt geboden. Ik zie je graag bij Carehouse!

Agten, Elske van

Elske van Agten

Hoi, ik ben Elske! Ik heb pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerden na een jaar stage te hebben gelopen bij CareHouse, ben ik sinds juli 2019 met veel plezier werkzaam bij CareHouse IJburg. Bij CareHouse geef ik verschillende vormen van begeleidingen; groepsbegeleiding, individuele begeleiding en ouderbegeleiding (family care). Ik krijg energie van de diverse doelgroep en de diverse vormen van begeleidingen. Om samen met het kind planmatig en doelgericht te werken in combinatie met de positieve benadering is wat ik belangrijk vind. In mijn begeleidingen blijf ik kijken naar de krachten en kansen van het kind/ouder/gezin en draag ik zorg voor een fijne, vertrouwde en positieve sfeer.

Congo Lowango, Babette

Babette Congo Lowango

Hallo, ik ben Babette! Ik heb mijn studie Social Work aan de HAN in Nijmegen afgerond. Na mijn studie ben ik naar Amsterdam verhuisd en in 2023 ben ik gestart bij de Carehouse-locatie op IJburg. Ik geef met veel plezier zowel individuele als groepsbegeleiding. Ik vind het fijn om op een positieve en krachtgerichte manier samen te werken met gezinnen en kinderen!

Devid, Tamar

Tamar Devid

Hoi, Ik ben Tamar! Ik studeer op dit moment Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam en ben nu werkzaam als stagiaire bij Carehouse Ijburg! Ik ben enthousiast, leergierig en ik streef altijd naar het creëren van een fijne, veilige en positieve sfeer op de groep. Vooral de positieve benadering bij Carehouse spreekt mij erg aan, en ik kijk er naar uit om hiermee aan de slag te gaan!

Vreeburg, Marije

Marije Vreeburg

Hoi, ik ben Marije! Na mijn stage af te hebben gerond, ben ik sinds 1 februari 2023 in dienst bij team IJburg. De positieve manier van werken met de kinderen bij CareHouse op de groepen vind ik ontzettend leuk, leerzaam en interessant. Tot snel!

Vugt, Katienke van

Katienke van Vugt

Ik ben Katienke! Ik heb pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en werk sinds 2018 bij CareHouse IJburg. De afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op de individuele begeleiding en groepsbegeleidingen. Vanaf 2023 werk ik ook deels op de Zorgadministratie van Carehouse. Daarnaast geef ik nog individuele begeleidingen en ouderbegeleidingen. Het werken bij Carehouse vind ik nog steeds erg leuk, iedere dag is anders en dit maakt het werk zo dynamisch, uitdagend en erg leerzaam.