Bedankt voor je inschrijving!

Na het verwerken van de aanmelding wordt automatisch een digitaal cliëntdossier aangemaakt met een bijbehorende ouder/ cliënt inlog, je CareHouse account. Je ontvangt van ons een mail met de inloggegevens en inlog instructies.

Voor het compleet maken van je aanmelding, moet je nu alleen nog je toestemming en instemmingsverklaring invullen en samen met de algemene voorwaarden digitaal ondertekend in je CareHouse account:  https://mijn.carehouse.nl,  zie https://www.carehouse.nl/instructie-ouder-inlog.

Na het invullen en digitaal ondertekenen van deze documenten in je account is je aanmelding compleet !

Hoe gaat het verder?

  • Je krijgt van ons per mail een bevestiging van je aanmelding. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn over je aanmelding dan belt een consulent van ons Centraal Informatie en Aanmeld Punt je binnen 10 werkdagen om je aanmelding verder door te nemen. Let op, je aanmelding wordt pas in behandeling genomen als je ook je toestemming en instemmingsverklaring hebt ingevuld en ondertekend in je Carehouse Account
  • Vervolgens vragen we je om online klachtenvragenlijsten in te vullen. Je krijgt hiervoor per e-mail een link via “Embloom” (beveiligde omgeving). Dit is de eerste stap om de klachten en problemen in kaart te brengen. De resultaten bespreken we in het intakegesprek. Wanneer je geen uitnodiging van Embloom hebt ontvangen, adviseren wij om in je ongewenste mailbox te kijken. Mocht je ook daar de uitnodiging niet kunnen vinden, neem dan contact met ons Centraal Informatie en Aanmeldpunt op. Voor kinderen tot 11 jaar vullen alleen de ouders de lijst in, kinderen vanaf 11 jaar vullen ook zelf een lijst in. Jongeren vanaf 16 jaar vullen  alleen voor zichzelf een vragenlijst in, ouders ontvangen dus geen vragenlijst.
  • Als je ons Centraal Informatie en Aanmeldpunt de gegevens heeft verwerkt wordt je aanmelding naar de voorkeursvestiging verstuurd. Zij nemen, nadat je ook de klachtenvragenlijst hebt ingevuld, binnen 3 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek.
  • Tijdens de intake vragen we je je eigen ID kaart en de ID kaart van je kind mee te nemen. Op basis van je intakegesprek stellen we samen een ontwikkelplan voor je op. Dit plan kun je terugvinden in je CareHouse account. We vragen je het ontwikkelplan samen goed door te nemen. Als je het eens bent met onze aanpak kun je het digitaal voor akkoord ondertekenen in je CareHouse account.