Utrecht

Amstelstraat 71
3522 CM Utrecht
Tel. 088-1232672
E-mail: utrecht@carehouse.nl

Onze medewerkers


Hellendoorn, Annika

Annika Hellendoorn

Hallo! Mijn naam is Annika Hellendoorn. Na mijn studie (richting ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik aan de universiteit blijven werken om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Daarnaast ben ik samen met mijn man ‘logeergezin’ voor kinderen met ASS. Bij Carehouse werk ik zowel op de groepen - als in de individuele begeleiding en ben ik ook zorgcoördinerend medewerker. In al deze werkzaamheden vind ik het een uitdaging kinderen eerst goed te leren kennen, een relatie op te bouwen, en vervolgens de begeleiding te bieden met als doel het kind/de jongere zich op zijn of haar eigen manier te laten ontplooien met alle talenten, mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. Geen enkel persoon en context zijn hetzelfde. Dat is ook precies wat het zo leuk maakt! De visie van Carehouse om uit te gaan van de kracht van iemand en het idee dat vaardigheden het beste aangeleerd kunnen worden door positiviteit en door aan te sluiten bij de interesses van een kind spreken mij erg aan en daar werk ik heel graag aan mee! Graag tot ziens!

Jansen, Mirjam

Mirjam Jansen

Hallo! Mijn naam is Mirjam Jansen. Nadat ik de pabo had afgerond, heb ik de master orthopedagogiek gevolgd. Daarna heb ik een jaar werkervaring opgedaan als begeleider van kinderen met autisme. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de visie van Carehouse spreekt me erg aan. Het aansluiten bij de interesses van de kinderen en het werken vanuit hun krachten, zijn uitgangspunten waar ik me helemaal in kan vinden! Daarnaast vind ik het erg leuk dat de doelgroep van Carehouse zo divers is en ik individuele- en groepsbegeleidingen kan geven. Wie weet ontmoeten we elkaar bij Carehouse!

Leeuw, Nadia de

Nadia de Leeuw

Dag allemaal! Mijn naam is Nadia. In het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, heb ik een ontzettend leuke en leerzame stage mogen lopen bij CareHouse Utrecht. Vanaf juli 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij CareHouse, is dat wij de kinderen en jongeren op een positieve manier, spelenderwijs en met oog voor hun krachten, mogen begeleiden naar zelfstandigheid. Ik vind het mooi om te werken aan de hand van de interesses van de kinderen en jongeren, want wie zegt dan leren niet leuk kan zijn?! Tot ziens bij CareHouse Utrecht!

Arlaine van Logtestijn

Hoi allemaal! Ik ben Arlaine van Logtestijn. In 2017 ben ik afgestudeerd van de master Klinische Psychologie, waarna ik 2 jaar op verschillende plekken met kinderen en jongeren in de zorg heb gewerkt. Ik geloof er in dat kinderen het meest kunnen leren als zij dit in een fijne, positieve leeromgeving kunnen doen waar vooral gefocust wordt op succeservaringen. Dit is waarom werken bij Carehouse mij erg aanspreekt, waar ik sinds begin dit jaar ben begonnen als begeleider. Ik haal heel veel plezier uit het werken met kinderen en jongeren; het is heel mooi om te zien wat voor groei iedereen hier doormaakt. Ik hoop veel kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling naar zelfstandigheid. Hopelijk tot snel!

Maan, Ilinde

Ilinde Maan

Hoi! Mijn naam is Ilinde en ik ben vierdejaars student Pedagogiek aan de HvA. Ik heb afgelopen jaar stage gelopen bij CareHouse Utrecht en dit is mij zo goed bevallen dat ik ben blijven hangen. Ik denk dat de kinderen en jongeren bij CareHouse op ontwikkelingsgebied vaak verrassend veel zelf kunnen (leren)! Het maakt mij enthousiast dat ik de kinderen en jongeren op een positieve manier mag ondersteunen bij het bevorderen van hun ontwikkeling en het vergroten van hun competenties. Tot ziens!

Neijmeijer, Katja

Katja Neijmeijer

Hoi! Mijn naam is Katja Neijmeijer. Ik heb in 2016 de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) afgerond. Ik heb twee jaar gewerkt als begeleider van kinderen met autisme. Sinds 1 april 2019 werk ik bij Carehouse. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de werkwijze van Carehouse spreekt mij enorm aan. Wat ik zo leuk vind is dat ik kinderen in verschillende contexten mag begeleiden, zowel op de groep, als op school en thuis. Ik vind het mooi en bijzonder om kinderen te begeleiden en hun ontwikkeling te stimuleren. Het uitgaan van iemand zijn talenten en krachten en de positieve benadering maakt dat het leren bij Carehouse ook ontzettend leuk is. Ik wil graag iedereen leren kennen, dus wie weet tot gauw!

Veenman, Britt

Britt Veenman

Hai, Ik ben Britt Veenman. Ik ben 23 jaar en sinds 1 januari 2018 werkzaam bij Carehouse Utrecht. Sinds Juni 2017 ben ik afgestudeerd Maatschappelijk Werker. Maar met studeren was ik nog niet klaar en ben vanaf september doorgegaan met de Premaster Humanistiek op de Universiteit Voor Humanistiek. Met als doel om hierna ook de master Humanistiek te doen. Je hoort vaak mensen zeggen 'Kinderen zijn de toekomst' en hier sluit ik mij volledig bij aan. Niet alleen 'zijn' ze de toekomst, maar ze 'hebben' ook deze toekomst. Ik gun elk kind een fijne toekomst, waarin ze (zoveel mogelijk) zelfstandig door het leven kunnen. Aangezien dit voor het ene kind een grotere uitdaging is dan voor de ander, vind ik het belangrijk om als pedagogisch medewerker mijn hulp en steun te bieden, om met hun deze uitdaging aan te gaan. Hierin vind ik het belangrijk dat er uitgegaan wordt van de mogelijkheden van een kind, met als doel dat zij uiteindelijk zelfstandig de toekomst tegemoet kunnen gaan. Hiermee sluit ik mij volledig aan op de werkwijze van Carehouse. Wie weet tot gauw!