Aalsmeer

Linneauslaan 2
1431 JV Aalsmeer
Tel. 088-1232680
E-mail: aalsmeer@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Borst , Wilco

Wilco Borst

Mijn naam is Wilco Borst, in september 2013 ben ik bij Carehouse op de vestiging in Hoorn begonnen als stagiair. Na een ontzettend leuke en leerzame stage ben ik bij Carehouse in de flexpool gaan werken. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij het team Aalsmeer. Ik vind het belangrijk om naar het kind en zijn of haar kwaliteiten te kijken en niet naar de stoornis! De methode van Carehouse en de afwisselende begeleidingen maken dat ik hier alweer een aantal jaar met veel plezier werk.

Burgering, Amber

Amber Burgering

Hey! Ik ben Amber en ik werk sinds juli 2017 bij Carehouse Aalsmeer. Voordat ik hier kwam werken heb ik mijn diploma’s behaald voor de opleiding mbo onderwijsassistent en de opleiding hbo pedagogiek. Tijdens deze studies heb ik geleerd om kinderen met diverse problematiek, en hun ouders, te ondersteunen bij het eigen maken van nieuwe (of verstopte) vaardigheden die we allemaal gebruiken in het dagelijks leven. Als ik mezelf zou omschrijven ben ik een actieve, creatieve en enthousiaste doorzetter. Met positieve energie zal ik mijn rol als pedagogisch hulpverlener vervullen! Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Carehouse Aalsmeer!

Dekker, Lichelle

Lichelle Dekker

Hallo allemaal! Mijn naam is Lichelle Dekker, ik ben 26 jaar oud en ik ben sinds 1 november 2018 werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Eind augustus 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek bij Hogeschool Inholland in Amsterdam. Daarna heb ik werkervaring opgedaan bij Cordaan. Ik heb gewerkt op een dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Hierdoor heb ik onder andere ervaring in het werken met kinderen met autisme, ADHD en hechtingsproblematiek opgedaan. Ik zocht op een gegeven moment naar een meer afwisselende baan met een ander soort uitdaging en dat heb ik bij Carehouse gevonden. Wat ik na mijn eerste maand werken bij Carehouse merk, is dat veel ouders zich ontzettend open opstellen. Dit vind ik heel mooi en ik heb hier veel respect voor! Tot snel!

Eyra, Yasmin

Yasmin Eyra

Hi! Mijn naam is Yasmin en sinds september 2018 ben ik begonnen bij CareHouse als stagiaire. Ik volg de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening met als Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Na een aantal diverse stages ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag werk met kinderen en daarbij wat kan betekenen in hun ontwikkeling. De positieve benadering naar kinderen en jongeren vind ik een mooi aspect binnen CareHouse. Waarbij er juist de nadruk wordt gelegd op het aanleren van gewenst gedrag. Ik denk dat je dit nog te weinig ziet en vind dit, onder andere, dan ook een mooie uitdaging om hier mee aan de slag te gaan. Na mijn derde stagejaar goed te hebben afgerond ben sinds juli 2019 in dienst als Ondersteunend pedagogisch medewerker. Naast dat ik als begeleider op de groep sta, geef ik ook individuele begeleiding.

Anja de (s) Geest

Tessa de Groot

Maassen, Inge

Inge Maassen

Hoi! Ik ben Inge en in juni 2016 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener te/aan Hogeschool Leiden. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen met ADHD, autisme en licht verstandelijke beperking. Na de afronding van SPH heb ik ervoor gekozen om mijzelf breder te ontwikkelen door de studie Hotelmanagement op te pakken. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Ik vind het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen van de eigen krachten van het kind. De afwisseling tussen individuele en groepsbegeleiding maken het werk een leuke en leerzame uitdaging.

Smith, Joyce

Joyce Smith

Al jaren werk ik met veel plezier bij Carehouse. Kinderen laten ontwikkelen in de vaardigheden die zij nodig hebben om zich in de maatschappij staande te kunnen houden is een leuke uitdaging. Het spelenderwijs hieraan werken vind ik een prettige werkvorm. Als een kind het naar zijn/haar zin heeft leert het tenslotte het beste. Alle vormen van begeleidingen bij Carehouse ken ik goed. Naast het op de groepen werken of IB geven werk ik op het hoofdkantoor. Daar zie ik alle indicaties langskomen, heb ik contact hierover met gemeentes en casemanagers. Deze combinatie is een leuke combinatie! Naast mijn werk ben ik een bezig bijtje en altijd in de weer. Het meest belangrijke is hierbij; genieten van mijn drie eigen lieve kids!

Smorenburg, Pam

Pam Smorenburg

Hoi! Ik ben Pam en ben sinds 2017 werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Ik ben gestart bij Carehouse als stagiaire en ben daarna blijven werken in het team. Momenteel zit ik nog in mijn laatste jaar van mijn studie Pedagogiek en combineer ik dit met mijn werk bij Carehouse, hierdoor kan ik veel theorie die ik mee krijg gelijk inzetten op mijn werk. Met kinderen en jongeren werken aan doelen op een manier dat ze veel plezier beleven spreekt mij heel erg aan. Ik vind het belangrijk dat kinderen doormiddel van een positieve benadering dingen leren en werken aan hun doelen, om hen te laten ontdekken wat hun eigen krachten zijn. Ik kijk ernaar uit om kinderen zowel individueel als op de groep te gaan begeleiden.

Veltman, Kim

Kim Veltman

Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdbescherming. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met het werken met moeilijk lerende kinderen en jongeren met ADHD, ADD en autisme. Ik vind het belangrijk dat kinderen door middel van een positieve benadering zich leren verder te ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Lianne Verburg

Ik ben in juni 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik de opleiding 'pedagogiek' heb afgerond. Vervolgens ben ik in oktober 2019 begonnen met werken bij Carehouse. Voorafgaand aan de opleiding 'pedagogiek' heb ik 2,5 jaar de Pabo in Utrecht gedaan, maar niet afgerond. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken. Naast dat ik nu werk bij Carehouse, geef ik al vele jaren met plezier leiding aan kinderen bij scouting.