KAH_Banner

Thuis bij Kids at Home

Stel je voor

Je bent 6 jaar en krijgt te horen dat je ‘iets’ hebt. Een arts zegt over jou tegen je ouders dat je ‘Autistisch bent’ of ‘ADHD’ hebt. Vanaf die dag ben je ‘anders’ en denken veel mensen dat je heel veel dingen niet kunt en ook niet kunt leren. Als maar genoeg mensen dat geloven, ga je dat zelf op een gegeven moment ook doen.

Wij denken anders

Bij Kids at Home denken we niet zo. Wij geloven dat je veel meer kunt. Wij gaan er samen met jou en je ouders aan werken dat voor elkaar te krijgen. Nieuwsgierig? En wil je weten hoe we dat doen? Bekijk dan onze Leuk leren-Methode©

Wat is Kids at Home 

Kids at Home bestaat sinds 2003 en heeft al voor duizenden kinderen en hun ouders veel kunnen betekenen. In onze begeleiding staat de ideëen en wensen van de gezinnen centraal, niet die van ons. Het is ons doel de gezinnen en individuele gezinsleden te versterken en ervoor te zorgen dat iedereen zich prettig voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Uiteindelijk streven we ernaar dat Kids at Home overbodig wordt en dat gezinnen zonder professionele hulpverlening kunnen functioneren.

  • Kids at Home is ISO 9001 (HKZ-GGZ) gecertificeerd. Dus kiezen voor Kids at Home
    is kiezen voor kwaliteit!
  • Je kunt bij ons terecht voor begeleiding vanuit PGB of Zorg in Natura (ZIN).
  • Wij zijn in alle regio's lid van het convenant autisme. Daar bundelen belangrijke zorgorganisaties hun kennis en kunde om de zorg nog beter te organiseren en aan te bieden.

 


Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

Wat kunnen
we voor je
doen?

Benieuwd naar wat Carehouse
voor jou kan betekenen? Laat
dan hier je telefoonnummer
en/of e-mailadres achter. We
nemen dan binnen 3 dagen
contact met je op.
 
 
meer informatie voor verwijzers