Banner_WorkitOut

Aanmelden

De aanmeld- en intakeprocedure van Work it Out is snel en eenvoudig. Je neemt simpelweg contact op met ons Centrale Aanmeld en Informatie Punt (CAP).

CareHouse 020-6829556 (ook voor de andere regio’s).De procedure is vervolgens opgedeeld in 5 stappen: 

1. Contact opnemen

Je belt met het CAP. Je wordt te woord gestaan door een deskundige medewerker, die zelf in het werkveld werkt of heeft gewerkt.

2. Intakegesprek

Als je na dit gesprek (nog steeds) enthousiast bent over Work it Out dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld door een casemanager die een afspraak maakt om binnen een week bij jullie langs te komen voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt geïnventariseerd wat Work it Out voor de jongere en het gezin kan betekenen.

3. Voorstel van het ontwikkelplan

je ontvangt aan de hand van het intakegesprek een voorstel van de casemanager voor het 1e ontwikkelplan (Startplan). Daarin is de informatie uit de aanmelding en het intakegesprek gebundeld.

4. Je maakt de keuze

Als je akkoord bent met het toegezonden Startplan, dan laat je de casemanager dit weten. U ontvangt dan een zorgovereenkomst waarin de onderlinge afspraken en verantwoordelijkheden vastgelegd zijn.

5. We kunnen beginnen!

Wanneer de zorgovereenkomst en het Startplan door Work it Out en de ouders ondertekend is dan kan de eerste begeleiding van start!

 


Binnen 2 weken na aanmelding kan dus (als alles soepel verloopt) de eerste begeleiding plaatsvinden. Eenvoud, gemak en snelheid, dat kenmerkt onze intakeprocedure. Welkom bij Work it Out!