Banner_WorkitOut

Nieuws

Jongere deelt ervaring Work it Out

13 oktober 2015

Beste lezer, bezoeker,

Via Nick (begeleider/coach) van Work it Out Amsterdam kregen we een bericht van een jongere die hij begeleidt. Ontzettend leuk om te lezen hoe de jongere zelf de begeleiding ervaart! Klik hier om het ook te lezen.

@Home@Work it Out

Work it Out: It’s Your Life!

 Dat is onze slogan. Je bent geen kind meer en wilt al helemaal niet zo behandeld worden. Zijn we met je eens. En over dat autisme, of ADHD wil je al helemaal niets meer horen. Snappen we ook. Toch zul je merken dat sommige dingen je net even wat moeilijker afgaan, of dat je sommige situaties net wat verkeerd inschat. Op dat soort momenten is het prettig dat je mensen om je heen hebt die je begrijpen en je weer op weg kunnen helpen. Zodat je het weer zelf kunt. En dat is nou net waarvoor Work it Out bestaat!

Wij helpen jongeren op weg in hun hang naar onafhankelijkheid en behoefte hun eigen leven invulling te geven. Dat doen we door ze te coachen, maar ook door in groepen samen te werken aan dingen die nodig hebben om optimaal zelfstandig te kunnen functioneren.

Bij Work it Out hebben we het liever niet over ‘je autisme’ of ‘je ADHD’. We hebben het liever over wie jij bent en wat je wilt bereiken. Wij willen je helpen daar te komen, ongeachte de hobbels op de weg die we tegenkomen!

 

Together we will Work it Out!

  • Work it Out is ISO 9001 (HKZ-GGZ) gecertificeerd.
    Dus kiezen voor Work it Out is kiezen voor kwaliteit!
     
  • Je kunt bij ons terecht voor begeleiding vanuit PGB of Zorg in Natura (ZIN).
     
  • Wij zijn in alle regio's lid van het convenant autimse. Daar bundelen belangrijke zorgorganisaties hun kennis en kunde om de zorg nog beter te organiseren en aan te bieden. 

 

Ben je jonger dat 13, dan kun je terecht bij Kids at Home. Klik hier voor meer informatie.