f Vestiging Work It Out Amsterdam
Banner_WorkitOut

Work It Out Amsterdam

Foto van vestiging Work It Out Amsterdam
  • Foto van vestiging Work It Out Amsterdam
Foto van Anneke van de Gevel

pedagogisch hulpverlener

Anneke van de Gevel

Foto van Daan de Wit

pedagogisch hulpverlener

Daan de Wit

Ik ben Daan de Wit en ben afgestudeerd Maatschappelijk Werker, ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hoge School van Amsterdam. Ik ben enige tijd op zoek geweest naar een passende baan en ik ben blij dat ik nu mijn plek binnen Work It Out heb gevonden. Het begeleiden van jongeren heb ik tijdens mijn stages al voldoende gedaan om te weten dat ik dit met veel plezier doe, daarnaast haalde ik veel voldoening uit het behalen van de samen opgestelde doelen. Dit is iets wat ik graag voort wil zetten binnen Work It Out!

Foto van Denzo Alberg

pedagogisch hulpverlener

Denzo Alberg

Mijn naam is Denzo Alberg. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Werken met jongeren geeft mij voldoening. Ik wil het beste in de jongeren naar boven halen zodat zij in de toekomst een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Tijdens mijn zoektocht naar een werkplek kwam ik terecht bij Work it Out. Na het bekijken van de website wist ik dat dit de juiste plek voor mij was om te werken. De combinatie van individuele en groepsbegeleidingen sprak mij erg aan. Op deze manier leren jongeren ook van elkaar ipv alleen een begeleider. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en dat je soms elkaars hulp nodig hebt om vooruit te komen in het leven.

Foto van Jopke Unger

pedagogisch hulpverlener

Jopke Unger

Hoi ik ben Jopke Unger. In 2007 ben ik afgestudeerd van de de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Na mijn studie heb ik een jaar gereisd door Azie en Zuid-Amerika. Toen ik terugkwam ben ik bij Kids at Home gaan werken waar ik met veel plezier heb gewerkt. Work it Out heeft mij in die tijd altijd aangetrokken. Op een positieve manier jongeren stimuleren en motiveren in hun zelfstandigheid en ontwikkeling trekt mij aan bij Work it Out. Daarnaast past het ondernemende karakter van Work it Out en de afwisseling goed bij mij. Middels uitdagende activiteiten je doelen bereiken! Wat mij gelijk opvalt is dat er een positieve en open sfeer heerst bij Work it Out. Daarom ben ik erg blij dat ik hier nu kan werken!

Foto van Katie Suter

pedagogisch hulpverlener

Katie Suter

Foto van Nick Kramer

pedagogisch hulpverlener

Nick Kramer

Ik ben Nick Kramer en afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening. Ik word enthousiast in het werken met jongeren en ouders. Bij Work It Out geef je individuele begeleiding en je werkt op de groep. Dit zorgt voor afwisseling in het werk en dit werkt voor mij uitdagend. Het gaat erom dat de jongeren hun zelfstandigheid vergroten. Ik krijg energie als ik de jongeren hierin kan ondersteunen en begeleiden. Ook al gaat het soms om kleine resultaten. Plezier, veiligheid, vertrouwen, professionaliteit vind ik belangrijke kernwaarden. Ik heb een grote passie voor sport en dit kan ik goed combineren met de activiteiten die georganiseerd worden. Verder geef ik nog individuele begeleiding aan twee jongeren vanuit de William Schrikker Stichting, jeugdhulp.

Foto van Pepijn Mathlener

pedagogisch hulpverlener

Pepijn Mathlener

Ik ben Pepijn Mathlener. Ik heb de academie voor lichamelijke oefening gedaan. Nadat ik twee jaar gewerkt heb als gymleraar en één jaar in Afrika heb gewoond, merkte ik dat ik tijdens het geven van gymlessen individueel contact met de kinderen miste. Ik ben als begeleider begonnen bij Kids at Home en na ongeveer 2 jaar ben ik overgestapt naar Work it Out. Ik geef momenteel nog steeds twee dagen per de week gymles, ik doe de opleiding toegepaste psychologie en ik werk de andere dagen voor Work it Out. Dankzij de groeps- en de individuele begeleidingen kan je een sterke band met de jongeren opbouwen. Ik ben blij als ik ze door middel van wat tips soms wat verder kan helpen in hun ontwikkeling. Vanwege uitdagende activiteiten, gave kampen en de bijzondere sfeer is het geweldig om bij Work it Out te werken!

Foto van Rosanne de Nieuwe

pedagogisch hulpverlener

Rosanne de Nieuwe

Mijn naam is Rosanne de Nieuwe. Ik ben sinds december 2012 werkzaam bij Carehouse. Na mijn studie tot sociaal pedagogische hulpverlener ben ik gaan werken bij een soortgelijke instelling in Amsterdam, door bezuinigingen moest ik helaas die instelling verlaten. Bij Carehouse ben ik met open armen ontvangen in een enthousiast, jong en leergierig team. Ik werk met veel plezier bij verschillende clubs en begeleid verschillende kinderen individueel. De ontwikkeling van kinderen en jongeren vind ik een interessant proces en wil dit graag met veel positieve energie en humor begeleiden. Ik hoop jullie allemaal te zien op onze vestiging te Amsterdam. Tot snel bij Work It Out.

Foto van Wendy van Heeswijk

pedagogisch hulpverlener

Wendy van Heeswijk

Ik ben Wendy van Heeswijk, afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en sinds 7,5 jaar begeleider en casemanager bij Work it Out Amsterdam. Met plezier begeleid ik de jongeren zowel in groepsverband, als in de vorm van individuele begeleiding. Het werken bij Work it Out geeft mij energie en voldoening. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik een leuke, positieve sfeer. Er zijn verschillende begeleidingsvormen, gemotiveerde collega's en niet te vergeten veel jongeren variërend van gedrag waardoor het werk een leuke uitdaging blijft. Bij Work it Out worden jongeren aangemoedigd om te werken aan hun zelfstandigheid en sociale vaardigheden. Tijdens het werken zie ik dat de jongeren een mooie groei doormaken. Verder laat ik graag jongeren in hun waarde door te respecteren wat zij wel en niet willen. Bij Work it Out hebben we te maken met de persoonlijkheid, de pubertijd en de beperking. De combinatie van deze drie factoren kan zorgen voor leuke en lastige momenten. Een prettige sfeer is naar mijn idee de fundering voor een goede leeromgeving.

Foto van Danielle Strubbe (S)

stagiair

Danielle Strubbe (S)

Hoi! Mijn naam is Danielle en ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben nu derdejaars student en ik ben enorm gemotiveerd om mijn stage bij Work it Out te doen. De positieve visie van de organisatie spreekt mij heel erg aan. Opzoek naar je krachten en deze gebruiken om zelfstandig te worden. Vorig jaar gaf ik sociale vaardigheidstraining aan kleuters, maar dit jaar wil ik kennismaken met een andere doelgroep, namelijk jongeren. Ik ben enorm benieuwd naar de ervaringen die ik op ga doen bij Work it Out. De variatie in het programma vind ik heel prettig en ook het team is enorm enthousiast. Ook voel ik voel mij erg op mijn gemak en ik heb heel veel zin in komend jaar!

Foto van Lois Mulder (S)

stagiair

Lois Mulder (S)

Hallo! Mijn naam is Lois Mulder en ik studeer Pedagogiek aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Ik zit nu in het derde leerjaar en zal een jaar lang bij Work It Out in Amsterdam stage lopen. Ik vind de doelgroep van Work It Out een ontzettende leuke doelgroep, ze zijn jong, altijd in voor een spelletje, doen leuke activiteiten met elkaar en ze leren van elkaar. Samen zoeken ze naar een goede oplossing en voor gezelligheid in de groep. Work It Out spreekt mij aan omdat de begeleiders zorgen voor een positieve sfeer in de groep, de jongeren voelen zich daarom erg welkom en dat verklaart ook waarom ze zo graag bij WIO komen. De stage is erg afwisselend en je komt in aanraking met veel verschillende jongeren, ik zal ieder uniek persoon weer anders benaderen. Voordat ik bij WIO kwam heb ik stage gelopen bij een weekendopvang voor verstandelijk beperkten. Ik merk nu al dat de jongeren bij WIO een totaal andere doelgroep is, maar o zo leuk! Ik heb zin in een jaar vol leermomenten, veel leuke activiteiten en plezier.

Contactgegevens

van Boetzelaerstraat 49
1051 CZ Amsterdam
Tel. 088-1232667
E-mail: amsterdam@workitout.nu

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
vrijdag 30 jun 16:00 - 22:00
Cook out advanced Educatief
zaterdag 1 jul 11:00 - 17:00
ARS-A Sportief
maandag 3 jul 16:30 - 20:00
JVT For Fun
dinsdag 4 jul 16:30 - 20:00
Work Out Club Sportief
woensdag 5 jul 16:30 - 20:00
Check it Out For Fun
donderdag 6 jul 16:00 - 22:00
Try it out
vrijdag 7 jul 16:00 - 22:00
Hang out For Fun
zaterdag 8 jul 11:00 - 17:00
ARS B Sportief
maandag 10 jul 16:30 - 20:00
JVT For Fun
dinsdag 11 jul 16:30 - 20:00
Work Out Club Sportief
woensdag 12 jul 16:30 - 20:00
Check it Out For Fun
donderdag 13 jul 16:00 - 22:00
Cook out starter Living
vrijdag 14 jul 16:00 - 22:00
Cook out advanced Educatief
zaterdag 15 jul 11:00 - 17:00
ARS-A Sportief
maandag 17 jul 16:30 - 20:00
JVT For Fun
dinsdag 18 jul 16:30 - 20:00
Work Out Club Sportief
woensdag 19 jul 16:30 - 20:00
Check it Out For Fun
donderdag 20 jul 16:00 - 22:00
Try it out
vrijdag 21 jul 16:00 - 22:00
Hang out For Fun
zaterdag 22 jul 11:00 - 17:00
ARS B Sportief
Kamp
maandag 24 jul 13:00 - woensdag 26 jul 13:00
Kamp 1 For Fun
Sleep Out Advanced
vrijdag 7 jul 16:00 - zondag 9 jul 16:00
Sleep out Advanced
Vakantieactiviteit
dinsdag 25 jul 11:00 - 17:00
High Tea For Fun
donderdag 27 jul 11:00 - 17:00
Outdoor Lasergamen Sportief