Banner_WorkitOut

Work It Out Amsterdam

Foto van vestiging Work It Out Amsterdam
  • Foto van vestiging Work It Out Amsterdam
Foto van Anneke van de Gevel

pedagogisch hulpverlener

Anneke van de Gevel

Foto van Daan de Wit

pedagogisch hulpverlener

Daan de Wit

Ik ben Daan de Wit en ben afgestudeerd Maatschappelijk Werker, ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hoge School van Amsterdam. Ik ben enige tijd op zoek geweest naar een passende baan en ik ben blij dat ik nu mijn plek binnen Work It Out heb gevonden. Het begeleiden van jongeren heb ik tijdens mijn stages al voldoende gedaan om te weten dat ik dit met veel plezier doe, daarnaast haalde ik veel voldoening uit het behalen van de samen opgestelde doelen. Dit is iets wat ik graag voort wil zetten binnen Work It Out!

Foto van Danielle Strubbe

pedagogisch hulpverlener

Danielle Strubbe

Hai! Mijn naam is Danielle en ik studeer Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mijn stage afgerond bij Work it Out Amsterdam en ik ben nu medewerker van Carehouse. Waar ik mij vooral mee bezighoud is individuele begeleiding. Verder ben ik flexwerker voor groepsbegeleiding. Wat ik mooi vind aan Carehouse, is de positieve visie. Ik vind het belangrijk om opzoek te gaan naar kwaliteiten en krachten van kinderen en jongeren. Van daaruit kunnen we samen werken aan doelen. Daarnaast wil ik kinderen en jongeren toerusten met praktische en sociale vaardigheden, zodat ik een bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, integer en onderzoekend. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik geef ook les in de sportschool. Het werken bij Carehouse motiveert mij enorm en daarom doe ik dit met veel plezier.

Foto van Denzo Alberg

pedagogisch hulpverlener

Denzo Alberg

Mijn naam is Denzo Alberg. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Werken met jongeren geeft mij voldoening. Ik wil het beste in de jongeren naar boven halen zodat zij in de toekomst een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Tijdens mijn zoektocht naar een werkplek kwam ik terecht bij Work it Out. Na het bekijken van de website wist ik dat dit de juiste plek voor mij was om te werken. De combinatie van individuele en groepsbegeleidingen sprak mij erg aan. Op deze manier leren jongeren ook van elkaar ipv alleen een begeleider. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid en dat je soms elkaars hulp nodig hebt om vooruit te komen in het leven.

Foto van Katie Suter

pedagogisch hulpverlener

Katie Suter

Foto van Lois Mulder

pedagogisch hulpverlener

Lois Mulder

Hallo! Mijn naam is Lois Mulder en ik studeer Pedagogiek aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Ik zit nu in het derde leerjaar en zal een jaar lang bij Work It Out in Amsterdam stage lopen. Ik vind de doelgroep van Work It Out een ontzettende leuke doelgroep, ze zijn jong, altijd in voor een spelletje, doen leuke activiteiten met elkaar en ze leren van elkaar. Samen zoeken ze naar een goede oplossing en voor gezelligheid in de groep. Work It Out spreekt mij aan omdat de begeleiders zorgen voor een positieve sfeer in de groep, de jongeren voelen zich daarom erg welkom en dat verklaart ook waarom ze zo graag bij WIO komen. De stage is erg afwisselend en je komt in aanraking met veel verschillende jongeren, ik zal ieder uniek persoon weer anders benaderen. Voordat ik bij WIO kwam heb ik stage gelopen bij een weekendopvang voor verstandelijk beperkten. Ik merk nu al dat de jongeren bij WIO een totaal andere doelgroep is, maar o zo leuk! Ik heb zin in een jaar vol leermomenten, veel leuke activiteiten en plezier.

Foto van Pepijn Mathlener

pedagogisch hulpverlener

Pepijn Mathlener

Ik ben Pepijn Mathlener. Ik heb de academie voor lichamelijke oefening gedaan. Nadat ik twee jaar gewerkt heb als gymleraar en één jaar in Afrika heb gewoond, merkte ik dat ik tijdens het geven van gymlessen individueel contact met de kinderen miste. Ik ben als begeleider begonnen bij Kids at Home en na ongeveer 2 jaar ben ik overgestapt naar Work it Out. Ik geef momenteel nog steeds twee dagen per de week gymles, ik doe de opleiding toegepaste psychologie en ik werk de andere dagen voor Work it Out. Dankzij de groeps- en de individuele begeleidingen kan je een sterke band met de jongeren opbouwen. Ik ben blij als ik ze door middel van wat tips soms wat verder kan helpen in hun ontwikkeling. Vanwege uitdagende activiteiten, gave kampen en de bijzondere sfeer is het geweldig om bij Work it Out te werken!

Foto van Rosanne de Nieuwe

pedagogisch hulpverlener

Rosanne de Nieuwe

Mijn naam is Rosanne de Nieuwe. Ik ben sinds december 2012 werkzaam bij Carehouse. Na mijn studie tot sociaal pedagogische hulpverlener ben ik gaan werken bij een soortgelijke instelling in Amsterdam, door bezuinigingen moest ik helaas die instelling verlaten. Bij Carehouse ben ik met open armen ontvangen in een enthousiast, jong en leergierig team. Ik werk met veel plezier bij verschillende clubs en begeleid verschillende jongeren individueel. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam op ons hoofdkantoor op IJburg. De ontwikkeling van jongeren vind ik een interessant proces en wil dit graag met veel positieve energie en humor begeleiden. Ik hoop jullie allemaal te zien op onze vestiging te Amsterdam. Tot snel bij Work It Out.

Foto van Wendy van Heeswijk

pedagogisch hulpverlener

Wendy van Heeswijk

Ik ben Wendy van Heeswijk, afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en sinds 7,5 jaar begeleider en casemanager bij Work it Out Amsterdam. Met plezier begeleid ik de jongeren zowel in groepsverband, als in de vorm van individuele begeleiding. Het werken bij Work it Out geeft mij energie en voldoening. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik een leuke, positieve sfeer. Er zijn verschillende begeleidingsvormen, gemotiveerde collega's en niet te vergeten veel jongeren variërend van gedrag waardoor het werk een leuke uitdaging blijft. Bij Work it Out worden jongeren aangemoedigd om te werken aan hun zelfstandigheid en sociale vaardigheden. Tijdens het werken zie ik dat de jongeren een mooie groei doormaken. Verder laat ik graag jongeren in hun waarde door te respecteren wat zij wel en niet willen. Bij Work it Out hebben we te maken met de persoonlijkheid, de pubertijd en de beperking. De combinatie van deze drie factoren kan zorgen voor leuke en lastige momenten. Een prettige sfeer is naar mijn idee de fundering voor een goede leeromgeving.

Foto van Fenna de Lang (s)

stagiair

Fenna de Lang (s)

Hoi! Mijn naam is Fenna en dit jaar ga ik als stagaire bij Carehouse Work It Out aan de slag. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Pedagogiek. Vanaf het begin van mijn opleiding wist ik dat ik graag met jongeren wilde gaan werken. Ik ervaar deze doelgroep als divers, uitdagend, motiverend en inspiratievol. Dat ik voor Carehouse Work It Out heb gekozen als stageplek komt door de positieve houding ten opzichte van (complexe) problematiek. Jongeren in hun kracht zetten door de kwaliteiten te vergroten vind ik een bijzonder mooi proces. Daar wil ik graag meer van leren en mezelf voor inzetten. Daarom voelt dit als een fijne leeromgeving. Met veel plezier ga ik hier mijn stagejaar tegemoet!

Foto van Ruud Brans (s)

stagiair

Ruud Brans (s)

Mijn naam is Ruud Brans, na een carrière van 12 jaar bij de politie besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Hiervoor moest ik opnieuw de schoolbanken in en momenteel zit ik alweer in het derde jaar van mijn studie Social Work aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik volg deze studie in deeltijd, wat inhoudt dat ik naast een lesdag minimaal 20 uur per week werkzaam ben op een werk/stageplek die aansluit bij de opleiding, derhalve heb ik de afgelopen jaren al enige ervaring op mogen doen binnen het sociaal agogisch werkveld Vanuit mijn ervaring als politieagent, waarbij ik nauw heb samengewerkt met hulpverleners binnen de jeugdzorg, weet ik hoe belangrijk dit werk is: de jeugd heeft immers de toekomst. Na een korte zoektocht naar een nieuwe werkplek voor dit collegejaar, kwam ik uit bij Work it Out Amsterdam en na een dag meedraaien op de werkvloer was ik verkocht. Ik voelde mij er direct thuis en kreeg een mooie inkijk in de dagelijkse werkzaamheden, maar het was vooral de energie van zowel de hulpverleners als van de jongeren die overweldigend was en een diepe indruk op mij maakten. Ik kijk er naar uit om een hoop te leren van zowel mijn collega’s als de jongeren en hoop dat zij op hun beurt ook van mij kunnen leren.

Contactgegevens

Gerard Doustraat 220
1073 XB Amsterdam
Tel. 088-1232667
E-mail: amsterdam@workitout.nu