KAH_Banner

Kids at Home Hoorn

Foto van vestiging Kids at Home Hoorn
  • Foto van vestiging Kids at Home Hoorn
Foto van Cicilia Bas

pedagogisch hulpverlener

Cicilia Bas

Hoi! Ik ben Cicilia Bas en in 2013 afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Na mijn opleiding ben ik begonnen als groepswerker bij Parlan. Na een heel leerzame periode daar, ben ik in augustus 2014 begonnen bij Carehouse waar ik groeps- en individuele begeleiding geef. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met ouder en kind om op deze manier het proces van de hulpverlening te begeleiden en in te spelen op actuele hulpvragen. Ieder kind is anders en heeft behoefte aan een individueel behandelplan, deze diversiteit maakt het werken binnen Carehouse voor mij erg leuk, afwisselend en uitdagend.

Foto van Leonie Ligthart

pedagogisch hulpverlener

Leonie Ligthart

Hallo! Mijn naam is Leonie Ligthart. Na een onwijs leuk een leerzaam stagejaar, werk ik nog steeds met veel plezier bij Carehouse Hoorn. Wat mij vooral aanspreekt is het werken vanuit de positieve benadering. Het is mooi om op een positieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het kind. Iets waar ik veel voldoening uithaal! Wie weet tot gauw bij Carehouse Hoorn!

Foto van Leonie van Diepen

pedagogisch hulpverlener

Leonie van Diepen

Foto van Lienne Kohne

pedagogisch hulpverlener

Lienne Kohne

Hallo! Mijn naam is Liënne Köhne, in juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek. Ik ben sinds augustus 2015 werkzaam bij zowel Kids at Home als bij Work it Out Hoorn. In dit werk dagen de kinderen en jongeren mij uit om mijn pedagogische aanpak aan te passen op ieder individu en zijn of haar hulpvraag. Het kunnen bijdragen aan het behalen van de leerdoelen van de kinderen en jongeren vind ik super om te ervaren! Door de positieve benadering die bij Carehouse centraal staat zie ik de kinderen groeien in hun zelfvertrouwen.

Foto van Melanie Niesten

pedagogisch hulpverlener

Melanie Niesten

Sinds juni 2009 werk ik bij Carehouse Hoorn. In de loop der jaren heb ik de vestiging zien groeien en heb ik veel nieuwe collega's mogen verwelkomen. Nog steeds werk ik hier met veel plezier. De afwisseling tussen de groep, gezin en school maakt het dat ik uitgedaagd blijf. In mijn vrije tijd ben ik zowel sportief als creatief. Dit kan ik helemaal meenemen in mijn werk bij Carehouse. Hopelijk tot snel op onze vestiging!

Foto van Rosan Haakman

pedagogisch hulpverlener

Rosan Haakman

Hallo. Mijn naam is Rosan Haakman en sinds September 2015 ben ik als stagiaire begonnen bij Care-house Hoorn en ben hier nu werkzaam. Het werken met kinderen met een zorg/begeleidingsbehoefte vind ik onwijs leuk. Ik geef groepsbegeleidingen, individuele begeleidingen en schoolbegeleiding. De diversiteit van de kinderen en het werk, de samenwerking met ouders en school waarbij een positieve benadering voorop staat, maakt het werk ontzettend leuk en uitdagend. Het gevoel bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen en het gezin, geeft mij een voldaan gevoel. Tot snel.

Foto van Sefanja Kolenberg

pedagogisch hulpverlener

Sefanja Kolenberg

Hallo! Mijn naam is Sefanja en sinds april 2010 werkzaam als casemanager bij de vestiging Hoorn. Zelf ben ik moeder van 2 dochters van 3,5 en 1,5 jaar. Voor ik mijn opleiding SPH begon, heb ik meerdere malen op een zomerkamp in Amerika gewerkt en ben ik op rondreis door Amerika geweest. Na mijn afstuderen ben ik een jaar werkzaam geweest binnen de sector oudere jeugd op een residentiële behandelgroep. Ik miste het kinderlijke van de jongere jeugd en hiermee de plezierbeleving. Beide heb ik helemaal teruggevonden bij Kids at Home. De werkwijze en positieve benadrukking in de begeleiding aan de kinderen passen helemaal bij mij als persoon. Daarnaast zie ik een grote uitdaging in het ondersteunen van ouders bij de opvoeding en het begeleiden van hun kind in het dagelijks leven. Tot gauw bij kids at home!

Foto van Shanna Anema

pedagogisch hulpverlener

Shanna Anema

Hoi, ik ben Shanna en ik werk bij Carehouse Hoorn. Ik heb SPH en klinische orthopedagogiek gestudeerd. Het leuke aan het werk vind ik dat de kinderen en jongeren op een positieve manier benaderd worden en ieder kind/jongere als individu behandeld wordt, maar dat ook met de groep de ontwikkeling van het kind en de jongere gestimuleerd worden. Het werk bij Carehouse is gezellig, uitdagend en afwisselend en daardoor elke dag weer leuk!

Foto van Shirley Haentjens

pedagogisch hulpverlener

Shirley Haentjens

Hoi, ik ben Shirley en ben sinds 1 mei 2011 werkzaam bij Carehouse Hoorn. Het werk met kinderen en jongeren doe ik met veel plezier. Vooral de afwisseling in het werk maakt het werken bij Carehouse zo leuk. Zo geef ik schoolbegeleiding, individuele begeleiding en groepsbegeleiding. ook in de weekenden organiseren we leerzame, maar vooral ook leuke activiteiten voor onze kinderen/ jongeren.

Foto van Tamarah Dijkstra

pedagogisch hulpverlener

Tamarah Dijkstra

Hoi! Ik ben Tamarah Dijkstra. In september 2016 ben ik mijn stage begonnen bij CareHouse Hoorn. Ik werk hier nog steeds met plezier als pedagogisch hulpverlener. Het spreekt mij aan dat ik op deze werkplek zowel met kinderen als met jongeren kan werken. De positieve insteek van CareHouse spreekt mij enorm aan. Dit komt overeen met mijn overtuiging dat kinderen en jongeren het meeste leren vanuit plezierervaring en succeservaringen. Ik hoop jullie graag te zien op onze vestiging!

Foto van Bram Schavemaker

stagiair

Bram Schavemaker

Hoi ik ben Bram Schavemaker. Ik loop sinds oktober 2017 stage bij CareHouse. Werken met kinderen en jongeren is voor mij van jongs af aan een passie. Zelf ben ik geboren in het gezinshuis van mijn ouders waar zorg wordt gedragen voor LVB kinderen. Ieder persoon heeft zijn/haar beperkingen, interesses en krachten. Belangrijk is echter in welke mate onze beperkingen ons beperken om onze ware interesses te laten bloeien en onze ware krachten in uiting te laten komen.

Foto van Iris Kaptein

stagiair

Iris Kaptein

Hoi! Mijn naam is Iris Kaptein. Ik ben 21 jaar oud en ben 3e jaars pedagogiek student op het Inholland in Amsterdam. Dit schooljaar ben ik stagiaire bij CareHouse. Ik loop drie dagen in de week stage bij Kids at Home en één dag bij Work it Out. Wat mij zo aanspreekt aan CareHouse is de positieve manier van werken en de diversiteit van de doelgroep. Ook heeft CareHouse een breed aanbod en daarnaast is elk kind anders wat deze stage voor mij heel uitdagend maakt. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd en hoop hier daarom veel te leren.

Contactgegevens

Kievit 114
1628 ER Hoorn
Tel. 088-1232668
E-mail: hoorn@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
donderdag 27 sep 14:00 - 17:30
Palet club Time Off
donderdag 4 okt 14:00 - 17:30
Palet club Time Off
donderdag 11 okt 14:00 - 17:30
Palet club Time Off
donderdag 18 okt 14:00 - 17:30
Palet club Time Off