KAH_Banner

Kids at Home Hilversum

Foto van vestiging Kids at Home Hilversum
  • Foto van vestiging Kids at Home Hilversum
Foto van Aafke van Ravenswaaij

pedagogisch hulpverlener

Aafke van Ravenswaaij

Mijn naam is Aafke van Ravenswaaij. Ik heb de Pabo gedaan en binnen het onderwijs ervaring op gedaan in het reguliere onderwijs, speciaal onderwijs en bewegingsonderwijs. Ik vond het erg leuk om voor de klas te staan, maar het lesgeven gaf mij niet genoeg voldoening. Ik wilde mij meer gaan richten op de ontwikkeling van kinderen met een stoornis en toen ik in contact kwam met Carehouse was ik gelijk heel enthousiast! Ik werk sinds april 2013 bij Kids at home en Work it out en het bevalt me heel goed! Ik vind het uitdagend en het geeft mij veel voldoening om kinderen en jongeren op een positieve manier te helpen bij hun ontwikkeling.

Foto van Claire van Slagmaat

pedagogisch hulpverlener

Claire van Slagmaat

Dag allemaal, Mijn naam is Claire van Slagmaat. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als hbo Pedagoog. Na mijn studie ben ik gaan werken bij Carehouse Hilversum. Een ontzettend afwisselende en leuke werkplek. Binnen Carehouse ben ik werkzaam bij Kids@Home, Work It Out en bied ik individuele begeleidingen. Wat het werk voor mij extra leuk maakt is het verschil in werkzaamheden, de leeftijden bij de clubs en het ontwikkelingsproces van de kinderen. Daarnaast vind ik het bieden van ondersteuning en het opbouwen van een werkzame relatie een bijzonder mooi proces. De kracht van Carehouse die mij erg aansprak is het leren op een leuke manier. Leren van nieuwe vaardigheden wordt vaak ervaren als moeizaam, maar door dit op een positieve manier aan te bieden wordt het leren weer leuk. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage in dit proces mag leveren. Hopelijk tot snel bij Carehouse Hilversum!

Foto van Maaike Hogervorst

pedagogisch hulpverlener

Maaike Hogervorst

Hallo mijn naam is Maaike en ik werk hier al sinds het begin van Kids at Home Hilversum. Al die jaren beleef ik een enorm plezier aan het werken met een diverse doelgroep zoals de onze. Ik ben er voor een periode van drie jaar even tussenuit geweest om een groot avontuur op Aruba aan te gaan. Nadat ik daar veel bijzondere ervaringen heb opgedaan werd ik weer warm ontvangen op het honk in Hilversum. Het is bijzonder om te zien hoe niet alleen de kinderen en jongeren bij ons een positieve groei doormaken, maar CareHouse net zo goed! Op dit moment doe ik verschillende individuele begeleidingen en daarnaast werk ik op de clubs en de vakantie- en zondagactiviteiten.

Foto van Maartje Stipdonk

pedagogisch hulpverlener

Maartje Stipdonk

Foto van Myrte Mollema

pedagogisch hulpverlener

Myrte Mollema

Foto van Tessa Kemp

pedagogisch hulpverlener

Tessa Kemp

Hallo allemaal! Mijn naam is Tessa Kemp. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ga dit schooljaar mijn derdejaars stage lopen bij Kids@Home op de maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Ik heb ontzettend veel zin om de kinderen het komende jaar beter te leren kennen en te ondersteunen waar ik dat kan. Ik hoop hier een gezellige, inspirerende en bovenal leerzame tijd tegemoet te gaan!

Foto van Charissa Vendelbos

stagiair

Charissa Vendelbos

Hallo allemaal, mijn naam is Charissa Vendelbos. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening, met het uitstroomprofiel Jeugdwerker. Deze opleiding volg ik op de Hogeschool van Utrecht. Ik heb gekozen voor een stage bij Carehouse, omdat de werkwijze mij erg aanspreekt. Op maandag ben ik te vinden bij Kids@Home IJburg en op dinsdag en zaterdag bij Kids@Home Hilversum. In mijn vorige stage heb ik ervaren dat werken met kinderen mij aanspreekt. Ik vind het leuk om de kinderen in de loop van het jaar te zien ontwikkelen en hen te ondersteunen waar dit nodig is. Ik hoop hier een leuke en leerzame tijd te hebben.

Contactgegevens

Wandelpad 26
1211 GN Hilversum
Tel. 088-1232670
E-mail: hilversum@kids-at-home.nl