f Vestiging Kids at Home Hilversum
KAH_Banner

Kids at Home Hilversum

Foto van vestiging Kids at Home Hilversum
  • Foto van vestiging Kids at Home Hilversum
Foto van Aafke van Ravenswaaij

pedagogisch hulpverlener

Aafke van Ravenswaaij

Mijn naam is Aafke van Ravenswaaij. Ik heb de Pabo gedaan en binnen het onderwijs ervaring op gedaan in het reguliere onderwijs, speciaal onderwijs en bewegingsonderwijs. Ik vond het erg leuk om voor de klas te staan, maar het lesgeven gaf mij niet genoeg voldoening. Ik wilde mij meer gaan richten op de ontwikkeling van kinderen met een stoornis en toen ik in contact kwam met Carehouse was ik gelijk heel enthousiast! Ik werk sinds april 2013 bij Kids at home en Work it out en het bevalt me heel goed! Ik vind het uitdagend en het geeft mij veel voldoening om kinderen en jongeren op een positieve manier te helpen bij hun ontwikkeling.

Foto van Claire van Slagmaat

pedagogisch hulpverlener

Claire van Slagmaat

Dag allemaal, Mijn naam is Claire van Slagmaat. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als hbo Pedagoog. Na mijn studie ben ik gaan werken bij Carehouse Hilversum. Een ontzettend afwisselende en leuke werkplek. Binnen Carehouse ben ik werkzaam bij Kids@Home, Work It Out en bied ik individuele begeleidingen. Wat het werk voor mij extra leuk maakt is het verschil in werkzaamheden, de leeftijden bij de clubs en het ontwikkelingsproces van de kinderen. Daarnaast vind ik het bieden van ondersteuning en het opbouwen van een werkzame relatie een bijzonder mooi proces. De kracht van Carehouse die mij erg aansprak is het leren op een leuke manier. Leren van nieuwe vaardigheden wordt vaak ervaren als moeizaam, maar door dit op een positieve manier aan te bieden wordt het leren weer leuk. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage in dit proces mag leveren. Hopelijk tot snel bij Carehouse Hilversum!

Foto van Lana Meinders

pedagogisch hulpverlener

Lana Meinders

Foto van Maaike Dekker

pedagogisch hulpverlener

Maaike Dekker

Hallo mijn naam is Maaike en ik werk hier al sinds het begin van Kids at Home Hilversum. Al die jaren beleef ik een enorm plezier aan het werken met een diverse doelgroep zoals de onze. Ik ben er voor een periode van drie jaar even tussenuit geweest om een groot avontuur op Aruba aan te gaan. Nadat ik daar veel bijzondere ervaringen heb opgedaan werd ik weer warm ontvangen op het honk in Hilversum. Het is bijzonder om te zien hoe niet alleen de kinderen en jongeren bij ons een positieve groei doormaken, maar CareHouse net zo goed! Op dit moment doe ik verschillende individuele begeleidingen en daarnaast werk ik op de clubs en de vakantie- en zondagactiviteiten.

Foto van Margot Visser

pedagogisch hulpverlener

Margot Visser

Hoi! Ik ben Margot en ik werk sinds oktober 2016 bij Kids at Home IJburg en voor Skoolsupport! Nadat ik de Bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam heb afgerond, ben ik een halfjaar gaan werken bij een kinderdagverblijf om praktijkervaring op te doen in het werken met kinderen van 0 tot 12 jaar. Hier is de liefde om met kinderen te werken ontstaan. Tijdens mijn Master Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding heb ik ervaring opgedaan als intern begeleider op een basisschool. De omgeving van scholen en het werken in teamverband trekt mij aan. Ik heb in die tijd een jongen in groep 1 en 2 begeleid met een ernstige vorm van ADHD en Autisme. Hier werd het mij duidelijk dat het begeleiden van kinderen met ernstige problematiek, het werkgebied is wat mijn meeste interesse heeft. Bij Kids at Home en Skoolsupport ben ik daarvoor precies op de juiste plek en ik werk er met veel plezier!

Foto van Tessa Kemp (S)

stagiair

Tessa Kemp (S)

Hallo allemaal! Mijn naam is Tessa Kemp. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ga dit schooljaar mijn derdejaars stage lopen bij Kids@Home op de maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Ik heb ontzettend veel zin om de kinderen het komende jaar beter te leren kennen en te ondersteunen waar ik dat kan. Ik hoop hier een gezellige, inspirerende en bovenal leerzame tijd tegemoet te gaan!

Contactgegevens

Wandelpad 26
1211 GN Hilversum
Tel. 088-1232670
E-mail: hilversum@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
zaterdag 1 jul 10:00 - 17:00
Spel en crea Creatief
zaterdag 15 jul 11:00 - 17:00
Spel en crea Creatief
Kamp
zaterdag 22 jul 16:00 - dinsdag 25 jul 12:00
JvT 12+ Camp Out Exclusief
Vakantieactiviteit
dinsdag 25 jul 10:00 - 17:00
Watergevecht Sportief
woensdag 26 jul 13:30 - 17:30
Geitenboerderij Amsterdamse Bos Flora & Fauna