KAH_Banner

Kids at Home Haarlem

Foto van vestiging Kids at Home Haarlem
  • Foto van vestiging Kids at Home Haarlem
Foto van Anouk Uijthoven

pedagogisch hulpverlener

Anouk Uijthoven

In 2012 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Tijdens mijn studie heb ik me vooral gericht op kinderen met autisme. Ook na mijn studie ben ik met kinderen en jongeren met autisme en ADHD blijven werken. Ik vind het belangrijk dat kinderen door middel van een positieve benadering zich leren verder te ontwikkelen.

Foto van Christel Phaff

pedagogisch hulpverlener

Christel Phaff

Hallo! Mijn naam is Christel en ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Maatschappelijk Werkster. Daarvoor heb ik de Sociaal Pedagogisch Werk gestudeerd waarnaast ik werkzaam was in de kinderopvang. Totdat CareHouse op mijn pad kwam en ik mijn kans heb gegrepen om hier te gaan werken. Het werken met kinderen en jongeren is erg leuk. Door steeds kleine successen te behalen, zie je ze groeien. Al is het soms een uitdaging, iedereen verdient een plek in de maatschappij waar hij/zij gelukkig kan zijn! Ik hoop jullie snel te zien op onze vestiging in Haarlem!

Foto van Cris Geurts

pedagogisch hulpverlener

Cris Geurts

Hi, ik ben Cris! Na mijn HBO opleiding binnen Social Studies heb ik een Post HBO Kindercoach opleiding gedaan. Hier kwam ik erachter dat ik het fantastisch vind om met kinderen en jongeren te werken, vooral door hun eerlijkheid en enthousiasme. Werken bij Carehouse doe ik met veel plezier en ik voel me hier op m'n plek. Ik vind het geweldig dat ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daarbij staan de kwaliteiten en mogelijkheden van kinderen en jongeren voor mij voorop. De positieve en oplossingsgerichte houding van Carehouse sluit helemaal aan bij mijn visie. Naast mijn werkzaamheden hier werk ik als Kinder- en oudercoach vanuit mijn eigen praktijk.

Foto van Elissa van Rixel

pedagogisch hulpverlener

Elissa van Rixel

Hallo, ik ben Elissa. Na een zeer leuk en leerzaam stagejaar in 2014-2015 bij Carehouse Haarlem ben ik nu een van de vaste begeleidsters op deze vestiging. Jullie zullen mij hier vaak tegen komen. De positieve methodiek die wij gebruiken bij het werken met de kinderen en jongeren spreekt mij erg aan en past goed bij mij. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Foto van Francis Schoorl

pedagogisch hulpverlener

Francis Schoorl

Hoi, mijn naam is Francis. Ik volg sinds 2014 de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding en ik ben na mijn stage bij Carehouse Haarlem in 2016-2017 blijven werken als vaste begeleider. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en jongeren door de positieve methodiek groeien in het behalen van hun leerdoelen en trots zijn op wat zij bereiken. Ik vind het geweldig om een positieve bijdrage te leveren aan dit leerproces en het zelfvertrouwen van de kinderen en jongeren te zien groeien! Een positieve benadering en leren vanuit plezierbeleving zijn voor mij belangrijke uitgangspunten die in de methodiek van Carehouse terug komen. Ik werk met veel plezier bij Carehouse en hoop jullie snel te zien!

Foto van Froukje Pires-Gort

pedagogisch hulpverlener

Froukje Pires-Gort

Hai, ik ben Froukje. Ik ben afgestudeerd in de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Leiden. Hier heb ik in mijn laatste jaar de minor Jeugdzorg en Jeugdhulpverlening gedaan. Tijdens mijn stage en werk heb ik veel ervaring opgedaan in het competentiegericht werken met kinderen en jongeren. Met veel enthousiasme werk in nu bij Kids@Home/WorkItOut als casemanager. Het kunnen werken aan kleine doelen en het kind/de jongere succeservaringen laten opdoen vind ik een leuke uitdaging.

Foto van Kirsten Westervaarder

pedagogisch hulpverlener

Kirsten Westervaarder

Na meerdere werkplekken en studies, waaronder Pedagogiek en post-hbo Autisme Coach, kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het geven van gespecialiseerde begeleiding aan jongvolwassenen, jongeren en kinderen (en hun gezinnen en leerkrachten) met autisme (ASS) en andere ontwikkelingsstoornissen. Inmiddels werk ik met veel plezier alweer een aantal jaar bij Carehouse en heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van kinderen/jongeren en hun gezinnen en het vergroten van hun vaardigheden.

Foto van Klaartje Brett

pedagogisch hulpverlener

Klaartje Brett

Hallo, mijn naam is Klaartje. Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Hogeschool Inholland Amsterdam. Tijdens mijn stage en in mijn werk daarna heb ik veel ervaring opgedaan met het werken van jongeren en kinderen met ADHD, ADD en autisme. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren benaderd worden vanuit een positieve en enthousiaste insteek, de werkwijze van Kids at Home sluit hier dan ook helemaal bij aan. Ook het spelenderwijs werken aan de leerdoelen door aan te sluiten bij de interesses van het kind/ de jongere, vind ik een mooie werkwijze. Ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij Carehouse!

Foto van Nathalie Visser

pedagogisch hulpverlener

Nathalie Visser

Tijdens mijn studie orthopedagogiek heb ik ervaring opgedaan als begeleidster van vakantiekampen voor LVB-jongeren. Ik heb gemerkt dat deze jongeren, net als veel andere kinderen met een ontwikkelingsstoornis, door hun ervaringen snel hebben leren opgeven. Ik vind het een uitdaging om ze te laten zien dat ze stapsgewijs wel in staat zijn doelen te halen. Het geeft me voldoening om te zien hoe trots ze zijn als dit lukt en hoe hun zelfvertrouwen langzaam groeit. De methode van Kids at Home sluit hier heel goed bij aan en ik ben dan ook blij hier als pedagogisch hulpverlener te werken.

Foto van Tessa Machielsen

pedagogisch hulpverlener

Tessa Machielsen

Hoi! Mijn naam is Tessa. Ik ben vierdejaars student van de opleiding pedagogiek. Na een leuke en leerzame stage in 2016-2017 bij Carehouse Haarlem ben ik nu een vaste begeleider. Daarnaast schrijf ik mijn afstudeerscriptie bij Carehouse. De methodiek die Carehouse gebruikt past goed bij mij door de positieve benadering. De kinderen en jongeren zien groeien in hun ontwikkeling en hier aan kunnen bijdragen geeft mij voldoening. Daarnaast vind ik het mooi om te zien als zij succeservaringen opdoen en hun zelfvertrouwen groter wordt. Met veel plezier en enthousiasme werk ik bij Carehouse.

Foto van Vivian Burger

pedagogisch hulpverlener

Vivian Burger

Hi, mijn naam is Vivian. In 2016 heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) succesvol afgerond. Graag reik ik kinderen en jongeren een helpende hand om zodoende bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling. Een klein stapje vooruit kan al veel betekenen voor een individu en zijn omgeving. Het geeft mij dan ook voldoening om kinderen en jongeren te zien groeien in hun eigen ontwikkelingsproces. Een positieve houding en de nadruk op plezierbeleving vind ik uitermate belangrijk, deze insteek sluit helemaal aan bij de werkwijze van Carehouse. Wellicht tot snel!

Foto van Brigitte Blankesteijn

stagiair

Brigitte Blankesteijn

Sinds 2015 volg ik met veel plezier de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar en zal ik een jaar lang stage lopen bij CareHouse in Haarlem. Ik zet mij graag in om kinderen en jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling. Afgelopen jaar heb ik ervaring op gedaan met kinderen en jongeren met een vorm van autisme en ad(hd). De kinderen en jongeren zien groeien in hun ontwikkeling, zelfstandigheid en zelfbewustzijn vind ik belangrijk. Daarbij vind ik het belangrijk om dit vanuit een positieve houding te doen. De positieve en oplossingsgerichte houding van CareHouse past daarom goed bij mij. Ik kijk er naar uit om mijzelf in te zetten voor CareHouse en met enthousiasme de kinderen en jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Contactgegevens

Kampervest 3
2011 EW Haarlem
Tel. 088-1232669
E-mail: haarlem@kids-at-home.nl