KAH_Banner

Kids at Home Groningen

Foto van vestiging Kids at Home Groningen
  • Foto van vestiging Kids at Home Groningen
Foto van Anne Kruizinga

pedagogisch hulpverlener

Anne Kruizinga

Foto van Anouk Huisman

pedagogisch hulpverlener

Anouk Huisman

Hallo, ik ben Anouk Huisman en sinds januari 2010 werkzaam binnen Kids at Home. In 2009 heb ik mijn opleiding Pedagogiek afgerond. Gedurende deze studie heb ik twee jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie stage gelopen. Hier heb ik ontdekt dat ik het ontzettend leuk en uitdagend vind om kinderen vanuit een veilige omgeving leermomenten aan te kunnen bieden. Kids at Home sluit daar helemaal bij aan! Zowel bij de clubs, activiteiten en individuele begeleidingen is het voor mij de uitdaging om de kwaliteiten van kinderen te benutten om ze te laten groeien, ofwel vaardiger te maken in wat lastiger voor ze is! Ik doe dit dan ook met ontzettend veel plezier!

Foto van Anouk Sap

pedagogisch hulpverlener

Anouk Sap

Hallo, mijn naam is Anouk Sap en sinds september 2015 ben ik werkzaam bij CareHouse Groningen. Ik ben begonnen als stagiaire vanuit de opleiding pedagogiek. Na mijn stage ben ik met heel veel enthousiasme gebleven bij CareHouse als pedagogisch hulpverlener. Wat ik zou ontzettend leuk vind aan mijn werk is de diversiteit bij CareHouse. Van groepsbegeleidingen tot schoolbegeleidingen variërend van jonge kinderen tot jongvolwassenen. Ik heb gemerkt hoe ontzettend leuk en uitdagend ik het vind om kinderen en jongeren te kunnen ondersteunen bij hun leervragen. Wat mij erg aanspreekt bij CareHouse is dat er op een hele positieve manier wordt omgegaan met de kinderen en met de ouders. Op deze manier hoop ik optimaal te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind/ de jongere en het gezin.

Foto van Barbara Ho Suie Sang

pedagogisch hulpverlener

Barbara Ho Suie Sang

Na de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik 7 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening. Inmiddels ben ik al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij Kids at Home Groningen. Het team waarin in werk is goed op elkaar ingespeeld en staat als een huis in de zorg. Wij hebben veel plezier in het werken met kinderen en we zien dat de kinderen zich hier positief ontwikkelen. Binnen Kids at Home Groningen hebben wij, naast het aanbod voor kinderen, ook een uitdagend aanbod voor jongeren. Zodoende zijn niet alleen de kinderen bij ons welkom, maar ook de pubers!

Foto van Brigitte Vredevoogd

pedagogisch hulpverlener

Brigitte Vredevoogd

Foto van Freddy Venhuizen

pedagogisch hulpverlener

Freddy Venhuizen

Foto van Isatou Leigh

pedagogisch hulpverlener

Isatou Leigh

Hallo allemaal, Mijn naam is Isatou Leigh. Ik ben inmiddels vier jaar werkzaam als Pedagogische Hulpverlener bij Carehouse. In maart 2015 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werkster aan de Hanzehogeschool te Groningen. Door middel van mijn opleiding en stage in Carehouse heb ik mijn passie gevonden bij K@H. Het geeft mij voldoening om kinderen die een extra push nodig hebben in de ontwikkeling te stimuleren tot zelfredzaamheid. Zowel de groepsbegeleiding als de individuele begeleiding spreekt mij enorm aan. Wij bieden een uitdagend aanbod aan de kinderen en jongeren die bij Carehouse komen, dit maakt dat mijn werk variatie met zich mee brengt. Elke dag is leerzaam, creatief, leuk en uitdagend.

Foto van Kim Sibbald

pedagogisch hulpverlener

Kim Sibbald

In Kids at Home Groningen begeleid ik kinderen in groepsverband en individueel. Ik werk al een tijd bij Kids at Home en zie de kinderen zich hier positief ontwikkelen. Naast het werken met kinderen ,werk ik ook met pubers. Pubers een eindje op weg helpen richting zelfstandigheid, vind ik fijn om te doen. Op de zondagen doe ik veelal groepsbegeleidingen en geniet keer op keer van mijn werk ,wanneer ik de kinderen/pubers zie genieten en volop leren van elkaar en van ons. Mijn werkdagen varieren van leuke dagen organiseren voor de kinderen en speciaal voor de pubers tot intensieve gesprekken met ouders. Elke dag is anders en uitdagend.

Foto van Sander Heslinga

pedagogisch hulpverlener

Sander Heslinga

Ik ben Sander Heslinga en werk sinds september 2016 bij CareHouse in Groningen. Hiervoor heb ik Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn studie is mijn interesse altijd uitgegaan naar het begeleiden van kinderen en jongeren. In die periode ben ik om mij heen gaan kijken naar een uitdagende, maar ook leuke baan. Carehouse kwam toen direct naar voren als werkplek. Het werk is afwisselend door het begeleiden van de clubs en het doen van de individuele begeleidingen. Het aansluiten bij ieder verschillend kind zijn of haar belevingswereld zie ik als een uitdaging waar ik veel plezier aan beleef!

Foto van Taeke Schuurman

pedagogisch hulpverlener

Taeke Schuurman

Hallo iedereen. Mijn naam is Taeke Schuurman. Ik heb van september 2015 tot juni 2016 stage gelopen bij Carehouse Groningen. Dat beviel zo goed ik hier gebleven ben om aan de slag te gaan als pedagogisch begeleider. Ik heb Maatschappelijk Werk & Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen en ben in maart 2017 afgestudeerd. Ik heb tijdens mijn stages in het maatschappelijk werk geleerd dat het werken met kinderen en jongeren breed en uitdagend is, er is veel flexibiliteit en kennis vereist. De directe en concrete omgang met de kinderen van de verschillende Kids at Home-clubs sprak mij vanaf dag één al aan. Ik zie het werk dan ook als een geweldige uitdaging in mijn ontwikkeling als maatschappelijk werker en als een mogelijkheid om de hulp te kunnen bieden die deze doelgroep nodig heeft, op een manier die aansluit bij hun eigen belevingswereld.

Foto van Carlijn Ijtsma

stagiair

Carlijn Ijtsma

Hallo, mijn naam is Carlijn IJtsma en vanaf februari 2017 loop ik stage bij Kids at Home. Ik volg de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de HanzeHogeschool in Groningen. Voordat ik bij Kids at Home stage kwam lopen heb ik stage gelopen op het speciaal basisonderwijs, deze doelgroep sprak mij erg aan en ik wilde hier graag meer ervaring in opdoen. Ik vind het leuk om kinderen te helpen bij de problemen die ze ervaren en ze hierin te ondersteunen. Wat mij zo erg aanspreekt bij Kids at Home is de uitdaging om met deze doelgroep te mogen werken en de positieve manier van werken. Ik vind het fijn dat er veel afwisseling is tussen de activiteiten en de verschillende clubs. Ook lijkt het me leuk om mezelf eventueel later in de stage te verdiepen in de individuele begeleiding, zodat ik ook hier meer ervaring in op kan doen.

Foto van Jeroen Harleman (s)

stagiair

Jeroen Harleman (s)

Hallo, Mijn naam is Jeroen Harleman, ik ben 23 jaar oud en woon in Assen. Vanaf februari ’17 kom ik elf maanden stage lopen bij Carehouse. Het lijkt me leuk om samen met de kinderen er een goed jaar van te maken. De reden dat ik met kinderen wil werken is dat, naar mijn mening, de kinderen de toekomst zijn. Daar kunnen we samen wat leuks van maken. Door mijn ervaringen met kinderen en jeugd, vanuit het training geven, weet ik dat samenwerken de sleutel is tot succes. De reden dat ik bij Carehouse heb gesolliciteerd is dat zij ontwikkelingsgericht werken. Bij Carehouse wordt er gewerkt met leerdoelen en wordt er gekeken naar de kwaliteiten en dat spreekt mij erg aan. Want: Veel mensen kunnen meer dan zij zelf en anderen denken!

Foto van Maureen Dreunhuizen

stagiair

Maureen Dreunhuizen

Hallo allemaal, Mijn naam is Maureen Dreunhuizen, ik ben 23 jaar en ik kom tien maanden stage lopen bij Carehouse. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) aan de Hanzehogeschool. Hiervoor heb ik Maatschappelijk zorg kinderopvang en Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg gestudeerd. Ik heb ervaring in het werken met kinderen en met verschillende problematieken, maar ik zou graag nog meer willen leren en ik weet zeker dat dat bij Carehouse kan. Na twee jaar lang theorie mag ik eindelijk mijn kennis toepassen en veel gaan leren in de praktijk. Ik heb super veel zin in de aankomende maanden, want de manier van werken bij Carehouse past precies bij wat ik in de toekomst graag wil doen!

Contactgegevens

Verlengde Hereweg 43
9721 AE Groningen
Tel. 088-1232671
E-mail: groningen@kids-at-home.nl