KAH_Banner

Kids at Home Amsterdam Zuid

Foto van vestiging Kids at Home Amsterdam Zuid
  • Foto van vestiging Kids at Home Amsterdam Zuid
Foto van Floor Bodewes

pedagogisch hulpverlener

Floor Bodewes

Ha, mijn naam is Floor Bodewes. Ik ben opgeleid tot Orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam en werk sinds januari 2016 met veel plezier bij Kids at Home. Ik krijg veel energie van het werken en praten met kinderen en ouders. Ieder kind is uniek en ik houd er van om kinderen spelenderwijs meer zelfvertrouwen te geven zodat zij zich zelfstandig kunnen ontwikkelen. Ik wil kinderen zo goed mogelijk begeleiden en ga hiervoor op zoek naar de persoonlijke onderwijs- en ontwikkelingsbehoefte van het kind.

Foto van Lois Mulder

pedagogisch hulpverlener

Lois Mulder

Hallo! Mijn naam is Lois Mulder en ik studeer Pedagogiek aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Ik zit nu in het derde leerjaar en zal een jaar lang bij Work It Out in Amsterdam stage lopen. Ik vind de doelgroep van Work It Out een ontzettende leuke doelgroep, ze zijn jong, altijd in voor een spelletje, doen leuke activiteiten met elkaar en ze leren van elkaar. Samen zoeken ze naar een goede oplossing en voor gezelligheid in de groep. Work It Out spreekt mij aan omdat de begeleiders zorgen voor een positieve sfeer in de groep, de jongeren voelen zich daarom erg welkom en dat verklaart ook waarom ze zo graag bij WIO komen. De stage is erg afwisselend en je komt in aanraking met veel verschillende jongeren, ik zal ieder uniek persoon weer anders benaderen. Voordat ik bij WIO kwam heb ik stage gelopen bij een weekendopvang voor verstandelijk beperkten. Ik merk nu al dat de jongeren bij WIO een totaal andere doelgroep is, maar o zo leuk! Ik heb zin in een jaar vol leermomenten, veel leuke activiteiten en plezier.

Foto van Manon Roelofs

pedagogisch hulpverlener

Manon Roelofs

Hoi, ik ben Manon. In juli 2017 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heb ik de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam gedaan. Tijdens mijn opleidingen heb ik verschillende stages gelopen in het speciaal onderwijs, de opvoedingsondersteuning en ontwikkelingsstimulering van kinderen. Na het afronden van mijn opleiding, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan bij Kids at Home. Ik denk dat de positieve manier van de hulpverlening, waarbij kinderen in hun kracht worden gezet, veel kan bijdragen aan een positieve ontwikkeling van de kinderen. Ik kijk er naar uit om samen met de kinderen op een leuke manier nieuwe dingen te leren!

Foto van Michelle Sanne Feddema

pedagogisch hulpverlener

Michelle Sanne Feddema

Na de afronding van de Masters Klinische Psychologie en Sociale Psychologie aan de VU in 2010 ben ik binnen Kids at Home als flexer naar vaste clubs bij Zuid verhuisd. Dit geeft mij nog meer uitdaging omdat ik zo een extra steentje kan bijdragen bij de ontwikkeling van de kinderen en deze van dichtbij mag meemaken. Samen werken aan vooruitgang, individuele doelen opstellen en nog belangrijker: plezier beleving! De diversiteit van de kinderen zorgen ervoor dat je beroep moet doen op je flexibiliteit en inlevingsvermogen maar dat zorgt voor veel positieve energie. Samen er een leuke, leerzame dag van te maken is een dagelijks doel! Per april 2015 ben ik naast begeleidingen 3 dagen per week werkzaam op het hoofdkantoor bij het Centraal Informatie Aanmeldpunt (CIAP) van Carehouse. Ik hoop jullie snel te zien bij kids@home, keeping up the good work!

Foto van Natalie Sweere

pedagogisch hulpverlener

Natalie Sweere

Hi, mijn naam is Natalie en ik werk sinds mei 2017 met veel plezier bij Kids at Home. Ik ben heel blij dat ik, nadat ik afgestudeerd Orthopedagoog ben aan de Universiteit van Amsterdam, werkzaam ben op deze positieve plek. De kracht van het kind, positiviteit en plezierbeleving staan voorop, want met positieve bekrachtiging kan er een heleboel bereikt worden. Hier sta ik volledig achter. Bij Kids at Home geef ik groepsbegeleidingen, individuele begeleidingen en SkoolSupport. Ik ga mijn uiterste best doen om alle kinderen zo veel mogelijk in hun ontwikkeling te laten groeien!

Foto van Rolien van den Hoek

pedagogisch hulpverlener

Rolien van den Hoek

Hoi, mijn naam is Rolien. In mijn derde jaar van de opleiding pedagogiek heb ik een jaar stage gelopen bij Kids at Home, dit is mij zo goed bevallen dat ik ben gebleven! Inmiddels ben ik afgestudeerd en aan het werk. De positieve veilige sfeer, de activiteiten die ondernomen worden en de lol en het plezier wat we met de kinderen hebben, geven mij energie en een leuke tijd bij Kids at Home!

Foto van Sandra Dekker

pedagogisch hulpverlener

Sandra Dekker

Hi, mijn naam is Sandra. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. In 2009 heb ik stage gelopen bij een dagbehandeling binnen de jeugdzorg met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Na mijn stage mocht ik werkzaam blijven bij het desbetreffende bedrijf en heb ik in 4 jaar veel werkervaring op mogen doen. Tijdens deze jaren heb ik mogen ervaren hoe eerlijk, hoe grappig en hoe energiek deze doelgroep is. Mijn hart ligt dan ook bij het positief begeleiden van kinderen om zo op deze manier bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik per maart 2014 onderdeel ben van Kids at Home!!

Foto van Thijs de Graaff

pedagogisch hulpverlener

Thijs de Graaff

Thijs, 24 jaar. Toegepaste Psychologie student. Na een leuk stage-jaar werk ik nu, nog steeds met heel veel plezier, bij Kids at Home Zuid.

Foto van Liz de Jong

stagiair

Liz de Jong

Hi, Ik ben Liz de Jong. Ik studeer Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit jaar zit ik in mijn laatste studiejaar en mag ik stage lopen bij Kids at Home. Het werken op een club met het doel, leren is leuk, spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als zij plezier ervaren en op een positieve manier benaderd worden. Ik heb erg veel zin om op deze wijze te werk te gaan. Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een leuk jaar van te maken.

Contactgegevens

Roompotstraat 1
1078 KS Amsterdam
Tel. 0206880088
E-mail: adamzuid@kids-at-home.nl