f Vestiging Kids at Home Amsterdam West
KAH_Banner

Kids at Home Amsterdam West

Foto van vestiging Kids at Home Amsterdam West
  • Foto van vestiging Kids at Home Amsterdam West
Foto van Amber Bladergroen

pedagogisch hulpverlener

Amber Bladergroen

Foto van Annemaaike Muurling

pedagogisch hulpverlener

Annemaaike Muurling

Hoi, ik ben Annemaaike! Ik werk vanaf 2013 met veel plezier bij Kids at Home. Het enthousiasme dat Kids at Home uitstraalt spreekt mij heel erg aan. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Je ziet de kinderen elke keer weer groeien in hun ontwikkeling en het geeft veel voldoening om ze hierbij te kunnen helpen. Daarbij leer ik ook veel van de kinderen, zoals meer 'out of the box' te denken inplaats van altijd hetzelfde.

Foto van Jessica Jansen

pedagogisch hulpverlener

Jessica Jansen

Hallo, ik ben Jessica en ik werk sinds 2005 bij Kids at Home Amsterdam West. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlener en Creatief Therapeut (beeldend). Sinds 2012 ben ik zelf ook moeder van een prachtige dochter. Ik begeleid verschillende gezinnen bij Kids at Home en doe met veel plezier de Hangout, JVT1 en Speelbazen. Ook werk ik via Skool Support op een SBO school. Ik vind het fijn om samen met gezinnen naar oplossingen te zoeken, voor uitdagingen die zij thuis dagelijks tegen komen.

Foto van Jitse Goeijers

pedagogisch hulpverlener

Jitse Goeijers

Hoi allemaal! Mijn naam is Jitse. In 2011 ben ik afgestudeerd als Cultureel Maatschappelijk Werker. Na mijn studie ben ik een tijd gaan reizen en heb ik in binnen- en buitenland activiteiten opgezet voor kinderen met uiteenlopende ontwikkelingsproblematiek. Waar ik de afgelopen jaren ook was, spel was altijd een middel om motivatie bij kinderen op te roepen. De Leuk-Leren methode van Carehouse spreekt me daarom erg aan. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog. Binnen de veilige en prettige werksfeer van Carehouse, combineer ik met veel plezier het beste uit beide studies! Ik haal veel voldoening uit de zoektocht naar mogelijkheden en krachten van kinderen. Het is bijzonder om deel uit te mogen maken van dit leerproces en kinderen steeds meer te zien stralen!

Foto van Kim Kuiper

pedagogisch hulpverlener

Kim Kuiper

Ik ben Kim Kuiper, 26 jaar jong en ik werk met veel plezier sinds zomer 2016 bij Carehouse. Ik heb de opleidingen sociaal dienstverlenen, woonbegeleiding en sociaal pedagogische hulpverlening afgerond. Gedurende en na deze studies heb ik in verschillende vakgebieden gewerkt. Onder andere ben ik werkzaam geweest binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en (gesloten) jeugdzorg. Waar ik gedurende mijn banen continu tegenaan liep was het gebrek aan een positieve manier van leren, begeleiden en behandelen. Simpelweg de rust en tijd hebben om cliënten de begeleiding te bieden welke zij nodig hebben. Dit heb ik in het werken bij Carehouse gevonden. Carehouse biedt mij de vrijheid en het vertrouwen om mijn kwaliteiten als hulpverlener te benutten en uit te breiden. De combinatie van het werken in verschillende facetten van hulpverlening vind ik erg positief. Door het bieden van groepsbegeleidingen, individuele begeleidingen en schoolbegeleidingen is het werken bij Carehouse erg dynamisch en afwisselend en dit spreekt mij enorm aan. Daarnaast werk ik samen met hele fijne collega’s in een goed samenwerkingsverband. De afwisseling van het in teamverband en individueel werken vind ik een mooie toegevoegde waarde aan mijn werk. Naast het werken bij Carehouse ben ik graag onder te mensen, krijg ik energie van dansen, creativiteit en reizen.

Foto van Lieke Visser

pedagogisch hulpverlener

Lieke Visser

Hoi! Ik ben Lieke en ik ben in januari 2016 afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek. Voordat ik mij aansloot bij Kids at Home West heb ik als stagiaire ervaring op mogen doen bij Carehouse. In deze periode ben ik erachter gekomen dat de positieve werkwijze van Carehouse goed aansluit bij mij en waar de kinderen behoefte aan hebben. Ik vind het mooi om te zien hoe veel er bereikt kan worden met het positief bekrachtigen van de vaardigheden die de kinderen al bezitten. Ik sluit mij volledig aan bij de visie van Carehouse, om uit te gaan van de kracht van een kind en het idee dat een kind het best gedragingen aan kan leren in plaats van gedragingen af te leren. Ik ben dankbaar dat ik een rol mag spelen in het ontwikkelproces van de kinderen van Kids at Home.

Foto van Luma Brito Barbosa

pedagogisch hulpverlener

Luma Brito Barbosa

Foto van Malou van Scheppingen

pedagogisch hulpverlener

Malou van Scheppingen

Foto van Manon Verdegaal

pedagogisch hulpverlener

Manon Verdegaal

Hoi, ik ben Manon Verdegaal en ik werk sinds april 2017 bij Care house. Ik werk al mijn leven lang met kinderen en ik ben erg dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na de opleiding Pedagogiek heb ik stage gelopen in de kinderpsychiatrie en hier ben ik nog enkele jaren op verschillende behandelingsgroepen werkzaam geweest. Nu ben ik erg blij dat ik bij Care House kan werken omdat er zoveel verschillend aanbod is. Ik zie elk kind als een uniek mens, die zijn/haar eigen persoonlijkheid is, eigen voorkeuren, kwaliteiten en talenten heeft. Tijdens Skool Support, individuele begeleiding of een Club werken we samen met de kinderen deze talenten en kwaliteiten te vergroten, zodat de kinderen vanuit intrinsieke motivatie aan hun persoonlijke doelen werken.

Foto van Nicole Landgraf

pedagogisch hulpverlener

Nicole Landgraf

Hallo. In 2015 heb ik de studie Pedagogiek afgerond. Tijdens de opleiding heb de minor "Van brein tot gedrag" gevolgd. In mijn huidige werk ben ik graag de helpende hand voor zowel ouders als de kinderen. Ik stop veel energie in mijn werk en krijg hiervoor veel voldoening en leerzame momenten terug. Naast mijn werk sport ik veel en doe ook vrijwilligerswerk. Ik geef kickbokslessen aan kinderen en volwassenen met een beperking. In werk en vrije tijd hecht ik veel waarde aan de contacten en sociale relaties.

Foto van Sibren de Weerd

pedagogisch hulpverlener

Sibren de Weerd

Welkom! Ik ben Sibren. In juni 2014 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, met als specialisatie werken met gezinnen. Met mijn sterke interesse in het autisme-spectrum en gedragsproblematiek ben ik na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar banen in de kinder- en jeugdpsychiatrie. In November 2014 kwam ik in aanraking met Kids-at-Home en ik kon per direct bij vestiging West aan de slag. Ik werk al jaren met kinderen en jongeren, onder andere als leiding bij scouting en als trainer bij een atletiekvereniging. Het werken met kinderen en jongeren vind ik fantastisch. Met name met het oog op leren en ontwikkelen: met veel enthousiasme ontwerp ik hierop gerichte, verantwoorde programma’s en voer ik deze uit. Door zichtbaar wat te kunnen betekenen in de sociale en cognitieve ontwikkeling van een kind of jongere blijf ik dit werk ook met veel enthousiasme doen. Door de mogelijkheden van Kids-at-Home zit ik daarom helemaal op mijn plek!

Foto van Eliza Tolboom (s)

stagiair

Eliza Tolboom (s)

Hoi! Mijn naam is Eliza en ik zit in de laatste fase van mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sinds september 2017 ben ik dan ook als stagiaire werkzaam bij Carehouse. Ik ben onwijs blij dat ik deze kans gekregen heb, want de Leuk-Leren methode van Carehouse past bij mijn manier van werken. Ik vind het erg mooi om te zien, dat de kinderen door het positief bekrachtigen groeien in hun vaardigheden en zelfvertrouwen. Ik werk al jaren met kinderen. Ik heb onder andere een tijdje in het animatieteam van een camping gewerkt en heb daarnaast mijn vaste oppaskinderen, waar ik dikwijls passende activiteiten voor verzin. Tijdens mijn afgeronde stages, heb ik veel ervaring mogen opdoen op het gebied van gedragsproblemen en verschillende stoornissen bij kinderen. Ik hoop dat ik bij Carehouse nog veel meer zal gaan leren over de verschillende aspecten binnen het werk met kinderen. Ik heb onwijs veel zin in het aankomende jaar!

Foto van June Weijerman (s)

stagiair

June Weijerman (s)

Hoi, ik ben June! Ik ben derdejaars student aan de opleiding Pedagogiek van Inholland. Vanaf september 2017 loop ik stage bij Kids at Home en SkoolSupport van CareHouse. Doordat ik altijd veel heb opgepast weet ik dat ik graag met kinderen wil werken. De keuze voor een stageplek bij CareHouse heb ik met name gemaakt, omdat de positieve benadering naar de kinderen mij erg aanspreekt. Gedurende mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met basisschoolkinderen met verschillende problematieken. Het werken met deze doelgroep zie ik als een uitdaging. Daarnaast geeft het mij voldoening om kinderen te stimuleren in de ontwikkeling. Een van mijn vorige stages was erop gericht om talenten van kinderen te ontwikkelen. Zelf heb ik altijd veel gesport, muziek gemaakt en geknutseld en ik vind het daarom erg leuk om dit over te brengen op kinderen. De Leuk-Leren methode van CareHouse sluit hier mooi bij aan. Ik vind het een erg stimulerende manier van leren, waar ik zelf ook weer inspiratie uit haal. Ik heb er zin in!

Contactgegevens

Donker Curtiusstraat 31
1051 MC Amsterdam
Tel. 088-1232665
E-mail: adamwest@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
zaterdag 25 nov 13:00 - 19:00
Jvt 1
zondag 26 nov 11:00 - 17:00
zondagclub
maandag 27 nov 15:30 - 19:00
Sport & Spel Sportief
maandag 27 nov 14:15 - 17:15
skoolsupport maandag
dinsdag 28 nov 15:30 - 19:00
zwemclub
dinsdag 28 nov 14:15 - 17:15
SkoolSupport Dinsdag Sportief
woensdag 29 nov 14:15 - 17:15
Skoolsupport woensdag
woensdag 29 nov 13:00 - 16:30
Speelbazen
woensdag 29 nov 16:30 - 20:00
Hangout
donderdag 30 nov 14:15 - 17:15
SkoolSupport Donderdag Exclusief
donderdag 30 nov 15:30 - 19:00
buitenbende
vrijdag 1 dec 14:15 - 17:15
Skoolsupport vrijdag
zaterdag 2 dec 12:00 - 18:00
JVT 2 Exclusief
maandag 4 dec 15:30 - 19:00
Sport & Spel Sportief
maandag 4 dec 14:15 - 17:15
skoolsupport maandag
dinsdag 5 dec 15:30 - 19:00
zwemclub
dinsdag 5 dec 14:15 - 17:15
SkoolSupport Dinsdag Sportief
woensdag 6 dec 14:15 - 17:15
Skoolsupport woensdag
woensdag 6 dec 13:00 - 16:30
Speelbazen
woensdag 6 dec 16:30 - 20:00
Hangout
donderdag 7 dec 14:15 - 17:15
SkoolSupport Donderdag Exclusief
donderdag 7 dec 15:30 - 19:00
buitenbende
vrijdag 8 dec 14:15 - 17:15
Skoolsupport vrijdag
zaterdag 9 dec 13:00 - 19:00
Jvt 1
zondag 10 dec 11:00 - 17:00
zondagclub
maandag 11 dec 15:30 - 19:00
Sport & Spel Sportief
maandag 11 dec 14:15 - 17:15
skoolsupport maandag
dinsdag 12 dec 15:30 - 19:00
zwemclub
dinsdag 12 dec 14:15 - 17:15
SkoolSupport Dinsdag Sportief
woensdag 13 dec 14:15 - 17:15
Skoolsupport woensdag
woensdag 13 dec 13:00 - 16:30
Speelbazen
woensdag 13 dec 16:30 - 20:00
Hangout
donderdag 14 dec 14:15 - 17:15
SkoolSupport Donderdag Exclusief
donderdag 14 dec 15:30 - 19:00
buitenbende
vrijdag 15 dec 14:15 - 17:15
Skoolsupport vrijdag
zaterdag 16 dec 12:00 - 18:00
JVT 2 Exclusief
maandag 18 dec 15:30 - 19:00
Sport & Spel Sportief
maandag 18 dec 14:15 - 17:15
skoolsupport maandag
dinsdag 19 dec 15:30 - 19:00
zwemclub
dinsdag 19 dec 14:15 - 17:15
SkoolSupport Dinsdag Sportief
woensdag 20 dec 14:15 - 17:15
Skoolsupport woensdag
woensdag 20 dec 13:00 - 16:30
Speelbazen
woensdag 20 dec 16:30 - 20:00
Hangout
donderdag 21 dec 14:15 - 17:15
SkoolSupport Donderdag Exclusief
donderdag 21 dec 15:30 - 19:00
buitenbende
vrijdag 22 dec 14:15 - 17:15
Skoolsupport vrijdag
zondag 24 dec 11:00 - 17:00
zondagclub
Logeerweekend
vrijdag 15 dec 16:00 - zondag 17 dec 16:00
Logeerweekend (=vol)