f Vestiging Kids at Home Amsterdam Oost-IJburg
KAH_Banner

Kids at Home Amsterdam Oost-IJburg

Foto van vestiging Kids at Home Amsterdam Oost-IJburg
Foto van Anne de Waard

pedagogisch hulpverlener

Anne de Waard

Foto van Chantal Caspers

pedagogisch hulpverlener

Chantal Caspers

Foto van Denise van Geffen

pedagogisch hulpverlener

Denise van Geffen

Hi! Ik ben Denise en ik werk sinds September 2016 bij Kids at Home IJburg. Hier ben ik onderdeel van het SkoolSupport team. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool InHolland heb ik zelf onder andere ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker in het ziekenhuis, waar ik ouders en kinderen heb begeleid tijdens ziekenhuisopnames. Hier ben ik erachter gekomen dat ik echt passie heb voor werken met kinderen. De ontwikkeling bij kinderen stimuleren vind ik een echte uitdaging en hier haal ik veel energie uit. Mijn visie is wel dat dit altijd samen moet gaan met plezier!

Foto van Jesse Romein

pedagogisch hulpverlener

Jesse Romein

Mijn naam is Jesse Romein en ik ben sinds september 2016 werkzaam bij team Carehouse Ijburg. Na mijn stage en werkperiode van 1,5 jaar bij Carehouse Hilversum, heb ik in 2014 de overstap naar Carehouse Utrecht gemaakt waar ik ruim 2 jaar met veel plezier heb gewerkt. In deze jaren ben ik actief geweest als groepbegeleidster en individueel begeleidster. In mijn studie pedagogiek heb ik als stagiaire bij een ZMLK-school mijn stage bij Carehouse ervaring opgedaan met de doelgroep. Ik heb de afgelopen jaren mogen ervaren dat de positieve werkwijze van Carehouse bij mij past, maar vooral passend is voor de kinderen en jongeren. Het is fantastisch om kinderen en jongeren te zien groeien in hun ontwikkeling, waarbij het plezier voorop staat.

Foto van Joël Djirlauw

pedagogisch hulpverlener

Joël Djirlauw

Hallo, mijn naam is Joël Djirlauw. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de HvA als sociaal pedagogisch hulpverlener. Sinds september 2016 werk ik met veel plezier voor Carehouse. Ik geef zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding. De positieve benadering in de werkwijze van Carehouse zorgt ervoor dat de kinderen plezierig leren. Dit zorgt voor veel enthousiasme voor zowel mij als de kinderen. Carehouse draagt bij aan de ontwikkeling van een kind en het geeft mij een voldaan gevoel dat ik een onderdeel daarvan kan en mag zijn

Foto van José Blom

pedagogisch hulpverlener

José Blom

Hoi, Ik ben José en sinds Juli 2012 werk ik bij kids at home. Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening was ik er helemaal over uit dat werken met kinderen mijn passie is. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen, waaronder één als pedagogisch medewerker in het ziekenhuis, waarbij ik kinderen, jongeren en hun ouders begeleiding bood tijdens de ziekenhuisopname en operaties/onderzoeken. Werken bij kids at home ervaar ik als heel erg prettig en ik haal hier veel voldoening uit, vanwege de positiviteit en gezelligheid die wordt ingezet om doelen te behalen.

Foto van Judith Kuiper

pedagogisch hulpverlener

Judith Kuiper

Hallo! Ik ben Judith en ik ben sinds januari 2016 werkzaam bij Kids at Home Oost/IJburg. In 2015 ben ik aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd als Orthopedagoog. Ik geef groepsbegeleidingen, individuele begeleidingen en Skoolsupport. De diversiteit van de kinderen en het werk, de samenwerking met ouders en school en de werkwijze van CareHouse waarin een positieve benadering voorop staat, maken het werk ontzettend leuk en uitdagend. Hierdoor zit ik bij Carehouse helemaal op mijn plek!

Foto van Maite Kerger

pedagogisch hulpverlener

Maite Kerger

Mijn naam is Maite Kerger en ik ben sinds mei 2017 werkzaam bij CareHouse. In 2015 heb ik mijn diploma Klinische Ontwikkelingspsychologie behaald en daarna heb ik anderhalf jaar gewerkt op een autismecentrum voor kinderen in Amsterdam. Binnen CareHouse ben ik onlangs gestart met het geven van begeleiding in een beter pASSend klas, op een cluster 4 school. Wat mij erg aanspreekt aan het werken bij CareHouse, is dat begeleiding zo veel mogelijk wordt vormgegeven binnen een voor het kind "natuurlijke" setting. Daarnaast merk ik dat de positieve en oplossingsgerichte benadering aansluit bij mijn visie en werkwijze. Naast mijn baan bij CareHouse, werk ik als ambulant begeleider voor HBO en WO studenten met autisme in Amsterdam en als psycholoog op een basisschool voor speciaal onderwijs.

Foto van Michelle Knippels

pedagogisch hulpverlener

Michelle Knippels

Hoi, ik ben Michelle. Momenteel ben ik druk bezig om mijn opleiding Pedagogiek af te ronden. In mijn derde schooljaar heb ik met veel plezier een half jaar stage gelopen bij K@H IJburg. Hier merkte ik dat de werkwijze van K@H mij enorm aansprak doordat er vooral gekeken wordt naar de competenties van de kinderen. Ik blijf daarom in mijn laatste jaar van mijn opleiding graag bij K@H stage lopen en werken. Ik zal mij vooral bezig houden met skoolsupport, zal op invalbasis bij de clubs te vinden zijn en werk één keer per maand bij de JVT op zaterdag.

Foto van Mick berghout

pedagogisch hulpverlener

Mick berghout

Sinds december 2016 werk ik als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse en richt ik mij voornamelijk op individuele begeleidingen en Skoolsupport. Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Hierin studeerde ik in 2013 op de UvA van af, in de richting Sport- en Prestatiepsychologie. Dit is een positieve en oplossingsgerichte tak van de psychologie en hiermee ben ik zeker ook binnen Carehouse op mijn plek. Naast mijn werk bij Carehouse ben ik onder anderen ook nog werkzaam als zelfstandig psycholoog in het onderwijs en geef ik groepsbehandelingen voor volwassenen met ADHD.

Foto van Suzanne van der Griend

pedagogisch hulpverlener

Suzanne van der Griend

Hi! Mijn naam is Suus en ik werk sinds mei 2016 met veel plezier bij Kids at Home Ijburg. Vorig jaar heb ik mijn diploma als Sociaal pedagoog afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn stages heb ik op diverse groepen gewerkt als sociaal pedagoog en heb daar veel geleerd over groepsdynamiek en positieve bekrachtiging. Naast team Ijburg werk ik ook in het Skoolsupport team. Als Skoolsupport begeleider help en leer ik kinderen om steviger in hun schoenen te staan, zodat ook zij weer tot ontwikkelen komen. Ik krijg veel energie van het werken met kinderen en jongeren en ik vind het mooi om te zien als kinderen dankzij wat hulp meer zelfvertrouwen uitstralen.

Foto van Suze Otting

pedagogisch hulpverlener

Suze Otting

Hallo ik ben Suze! Ik werk sinds september 2016 voor Carehouse. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pedagogiek. Ik ben die studie gaan doen omdat ik me begaan voel met het welzijn van kinderen en ik graag iets positiefs voor hen wil betekenen. Dat positieve kan ik heel goed kwijt bij Carehouse, dat spreek me zo ontzettend aan in deze organisatie. De kinderen voelen zich veilig op de groep en kunnen zo goed aan hun ontwikkeling werken. Ik vind het ook erg leuk om met verschillende doelgroepen en leeftijden te werken. Ik werk op de clubs, doe vakantie activiteiten en individuele begeleidingen.

Foto van Whitley Kharagram (S)

stagiair

Whitley Kharagram (S)

Hi! Mijn naam is Whitley Kharag Ram en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer Sociale Pedagogische Hulpverlener aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit jaar ga ik stage lopen bij Kids at Home Amsterdam Oost/Ijburg. De indruk die ik tot nu toe van Kids at Home heb gekregen is heel positief. Ik ben blij dat ik mag bijdragen aan het vergroten van de zelfstandigheid van de kinderen. Ik kijk met plezier uit naar het stagejaar!

Contactgegevens

Maria Austriastraat 640
1087 JC Amsterdam
Tel. 088-1232662
E-mail: adamoost@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
woensdag 28 jun 12:00 - 18:00
Funclub For Fun
donderdag 29 jun 15:00 - 18:00
Skool Support SBO De Kans (do) Exclusief
maandag 3 jul 15:00 - 18:00
Skool Support SBO De Kans (ma) Exclusief
maandag 3 jul 15:00 - 18:30
Creatieve buitenbende Creatief
dinsdag 4 jul 15:30 - 19:00
Cook&Play Educatief
woensdag 5 jul 12:00 - 18:00
Funclub For Fun
donderdag 6 jul 15:00 - 18:00
Skool Support SBO De Kans (do) Exclusief
zaterdag 8 jul 11:00 - 17:00
JVT 2 Exclusief
maandag 10 jul 15:00 - 18:00
Skool Support SBO De Kans (ma) Exclusief
maandag 10 jul 15:00 - 18:30
Creatieve buitenbende Creatief
dinsdag 11 jul 15:30 - 19:00
Cook&Play Educatief
woensdag 12 jul 12:00 - 18:00
Funclub For Fun
donderdag 13 jul 15:00 - 18:00
Skool Support SBO De Kans (do) Exclusief
maandag 17 jul 15:00 - 18:00
Skool Support SBO De Kans (ma) Exclusief
dinsdag 18 jul 15:30 - 19:00
Cook&Play Educatief
donderdag 20 jul 15:00 - 18:00
Skool Support SBO De Kans (do) Exclusief
Kamp
zaterdag 22 jul 16:00 - dinsdag 25 jul 12:00
JvT 12+ Camp Out Exclusief
Vakantieactiviteit
maandag 24 jul 10:00 - 16:00
Amstelpark
woensdag 26 jul 10:00 - 16:00
Zwemmen
donderdag 27 jul 10:00 - 16:00
Aviodrome
Zondagactiviteit
zondag 16 jul 11:00 - 17:00
Drievliet = VOL For Fun