KAH_Banner

Kids at Home Amsterdam Oost-IJburg

Foto van vestiging Kids at Home Amsterdam Oost-IJburg
Foto van Anne de Waard

pedagogisch hulpverlener

Anne de Waard

Foto van Chantal Caspers

pedagogisch hulpverlener

Chantal Caspers

Foto van José Blom

pedagogisch hulpverlener

José Blom

Hoi, Ik ben José en sinds Juli 2012 werk ik bij kids at home. Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening was ik er helemaal over uit dat werken met kinderen mijn passie is. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen, waaronder één als pedagogisch medewerker in het ziekenhuis, waarbij ik kinderen, jongeren en hun ouders begeleiding bood tijdens de ziekenhuisopname en operaties/onderzoeken. Werken bij kids at home ervaar ik als heel erg prettig en ik haal hier veel voldoening uit, vanwege de positiviteit en gezelligheid die wordt ingezet om doelen te behalen.

Foto van Judith Kuiper

pedagogisch hulpverlener

Judith Kuiper

Hallo! Ik ben Judith en ik ben sinds januari 2016 werkzaam bij Kids at Home Oost/IJburg. In 2015 ben ik aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd als Orthopedagoog. Ik geef groepsbegeleidingen, individuele begeleidingen en Skoolsupport. De diversiteit van de kinderen en het werk, de samenwerking met ouders en school en de werkwijze van CareHouse waarin een positieve benadering voorop staat, maken het werk ontzettend leuk en uitdagend. Hierdoor zit ik bij Carehouse helemaal op mijn plek!

Foto van Lana Meinders

pedagogisch hulpverlener

Lana Meinders

Foto van Maud Freulings

pedagogisch hulpverlener

Maud Freulings

Foto van Michelle Knippels

pedagogisch hulpverlener

Michelle Knippels

Hoi, ik ben Michelle. Ik heb anderhalf jaar met veel plezier bij Kids at Home stage gelopen. Ik ben er gaandeweg achter gekomen dat de werkwijze van Kids at Home, het spelenderwijs leren en competentie gericht werken, goed aansluit bij mijn eigen visie als Pedagoog. Daarom werk ik met heel veel plezier bij Kids at Home. Ondertussen heb ik mijn opleiding Pedagogiek afgerond en ben ik vier dagen per week aan het werk bij Kids at Home vestiging IJburg.

Foto van Suzanne van der Griend

pedagogisch hulpverlener

Suzanne van der Griend

Hi! Mijn naam is Suus en ik werk sinds mei 2016 met veel plezier bij Kids at Home Ijburg. Vorig jaar heb ik mijn diploma als Sociaal pedagoog afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn stages heb ik op diverse groepen gewerkt als sociaal pedagoog en heb daar veel geleerd over groepsdynamiek en positieve bekrachtiging. Naast team Ijburg werk ik ook in het Skoolsupport team. Als Skoolsupport begeleider help en leer ik kinderen om steviger in hun schoenen te staan, zodat ook zij weer tot ontwikkelen komen. Ik krijg veel energie van het werken met kinderen en jongeren en ik vind het mooi om te zien als kinderen dankzij wat hulp meer zelfvertrouwen uitstralen.

Foto van Suze Otting

pedagogisch hulpverlener

Suze Otting

Hallo ik ben Suze! Ik werk sinds september 2016 voor Carehouse. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pedagogiek. Ik ben die studie gaan doen omdat ik me begaan voel met het welzijn van kinderen en ik graag iets positiefs voor hen wil betekenen. Dat positieve kan ik heel goed kwijt bij Carehouse, dat spreek me zo ontzettend aan in deze organisatie. De kinderen voelen zich veilig op de groep en kunnen zo goed aan hun ontwikkeling werken. Ik vind het ook erg leuk om met verschillende doelgroepen en leeftijden te werken. Ik werk op de clubs, doe vakantie activiteiten en individuele begeleidingen.

Foto van René Cox (s)

stagiair

René Cox (s)

Hallo! Ik ben René en ik loop dit jaar stage bij Carehouse. Dit jaar ben ik begonnen aan het derde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met muziek en andere creatieve dingen. Bij Carehouse houd ik mij bezig met Kids At Home en Skool Support. Ik vind het erg leuk om met kinderen en jongeren te werken. Ik heb er erg veel zin in en kijk uit naar het komende jaar!

Foto van Selda Paul (s)

stagiair

Selda Paul (s)

Hee, mijn naam is Selda Paul en ik ga de komende 10 maanden stage lopen bij Kids at Home. Ik zit in mijn derde leerjaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen, vandaar de keuze achter Kids at Home. Ik denk dat ik veel zal leren van de kinderen, en hoop daarbij ook hen te helpen bij het vervullen van hun doelen. Ik heb er in ieder geval veel zin in en kijk met plezier uit naar het komende jaar !

Contactgegevens

Maria Austriastraat 640
1087 JC Amsterdam
Tel. 088-1232662
E-mail: adamoost@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
zaterdag 17 feb 11:00 - 17:00
JVT Exclusief
zaterdag 3 mrt 11:00 - 17:00
JVT Exclusief