KAH_Banner

Kids at Home Amsterdam Noord

Foto van vestiging Kids at Home Amsterdam Noord
Foto van Anouk Schilder

pedagogisch hulpverlener

Anouk Schilder

Hoi ik ben Anouk! Ik ben in 2012 afgestudeerd als Kinder- en Jeugdpsycholoog en heb tijdens mijn studie vooral ervaring opgedaan met autisme spectrum stoornissen. Hierna ben ik gaan werken in de jeugdzorg en sinds februari 2016 werk ik met veel plezier bij Kids at Home Amsterdam Noord. Het spreekt me erg aan dat de plezierbeleving bij Kids at Home zo benadrukt wordt. Je merkt echt dat kinderen veel meer leren als ze plezier hebben hierin en veel positief bekrachtigd worden. Geen kind is hetzelfde en daarom is ook het aanbod van Kids at Home erg variƫrend. Deze afwisseling maakt mijn baan interessant en erg plezierig!

Foto van Arie Beckman

pedagogisch hulpverlener

Arie Beckman

Hallo daar! Mijn naam is Arie Beckman, ik ben 22 jaar en werk bij kids @ home noord als flexmedewerker. Soms ben ik ook te vinden op andere vestigingen als invaller. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie. De laatste opdracht rond ik af bij Kids @ Home. Mijn bijdrage voor de afdeling is een frisse kracht, die met energie de kids probeer te motiveren en te helpen met de klachten die zij ervaren. Mijn doel voor deze vestiging is om zoveel mogelijk kids te ondersteunen en ouders te helpen bij het verbeteren van de leefsituatie.

Foto van Lara van de Rotte

pedagogisch hulpverlener

Lara van de Rotte

Hallo, ik ben Lara! In 2015 ben ik afgestudeerd als Pedagoog en tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan als coach en begeleider van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Sinds oktober 2017 werk ik met veel plezier bij Kids at Home Amsterdam Noord. Het werken met een op maat gemaakt plan en doelstelling maakt een kind eigenaar van zijn eigen ontwikkeling wat zijn/haar zelfstandigheid en zelfvertrouwen zal doen groeien. Dat in combinatie met een veilige omgeving, veel plezierbeleving en positiviteit wordt er voor de kinderen een klimaat gecreƫerd waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een omgeving waar ik veel energie van krijg en graag in werk!

Foto van Marinka Louwerse

pedagogisch hulpverlener

Marinka Louwerse

Mijn naam is Marinka en ik ben sinds april 2013 werkzaam voor de vestiging Kids at Home Amsterdam Noord. Hiervoor heb ik de opleiding Forensische Orthopedagogiek afgerond, gereisd en bij Bureau Jeugdzorg gewerkt. De positieve sfeer bij Kids at Home zorgde er voor dat ik mij meteen thuis voelde, dit zelfde zie ik terug bij de kinderen die bij ons komen. Ik ben enthousiast over de manier van werken, namelijk het aanleren van vaardigheden op een plezierige manier en het benadrukken van de krachten van een kind. Ik hoop vele kinderen en hun ouders te ondersteunen bij het bereiken van maximale zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk bij Kids at Home afwisselend en uitdagend. Dit geeft mij energie en plezier!

Foto van Maxime Haaijen

pedagogisch hulpverlener

Maxime Haaijen

Hallo ik ben Maxime! Ik werk als flex-medewerker bij de vestiging Kids at Home Amsterdam Noord. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en heb ontzettend leuke collega's. Ik ben ook student Toegepaste Psychologie aan de Hoge school van Amsterdam. Voorheen heb ik stage gelopen bij Kids at Home en veel geleerd. Ik hoop nog veel te mogen leren hier en leuke uitdagingen tegen te komen.

Foto van Sohela Boulahdaraj

pedagogisch hulpverlener

Sohela Boulahdaraj

Foto van Tessa Weetink

pedagogisch hulpverlener

Tessa Weetink

Hoi! Ik ben Tessa! In ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding pedagogiek. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest op de kinderafdeling in verschillende ziekenhuizen als pedagogisch medewerker. Sinds september 2017 werk ik met veel plezier bij Kids at Home. Het geeft me energie om ouders en kinderen in beweging te zetten. Dit doe ik door goed te luisteren, te analyseren en te sturen. Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen zich serieus genomen voelen en kijk graag samen met hen naar mogelijkheden en oplossingen.

Foto van Christian Krommenhoek

stagiair

Christian Krommenhoek

Contactgegevens

Meteorenweg 125
1033 GW Amsterdam
Tel. 088-1232664
E-mail: adamnoord@kids-at-home.nl