Meer weten over Carehouse?

Ouders over ons


“Alec kwam laatst met een uitspraak. Ik vind het zo toepasselijk op Alec dat ik er een tegelspreuk van zou willen maken. ‘Verandering vraagt om een begin'.


Petra Brouwer, moeder van Alec, 9 jaar met de diagnose Asperger. Kids at home Hoorn

 “Kaaij komt teleurgesteld van de eendaagse activiteiten terug als-ie maar twee stickers heeft verdiend bij het realiseren van zijn doelstelling. Des te trotser is-ie op drie stickers! Een keer heeft-ie vier stickers gehaald. De wereld was te klein... Kaaij vindt Kids at Home steeds leuker worden. Hij leeft er naar toe en neemt zich echt voor om zijn doel te halen. Kaaij wil steeds vaker ook zelf z'n doelstellingen gaan uitkiezen. Samen staan we dan voor de doelenkaart voordat we 'm naar de vestiging brengen. En dat zelf uitkiezen werkt: hij is er een stuk gemotiveerder door en heeft soms de beloning niet eens nodig.

Sjef Wolters, vader van Kaaij, 8 jaar met de diagnose PDD- NOS. Kids at Home Hoorn

 


 

“Vooraf vroeg ik me af of Niels kon wennen bij Kids at Home, omdat hij angstig is om activiteiten zonder mij te ondernemen. Gelukkig heeft Niels het hartstikke naar zijn zin bij Kids at Home en staat hij altijd op tijd klaar om naar zijn club te gaan. Hij neemt zelfgemaakte werkstukken mee naar huis, wat hij met veel trots aan ons gezin laat zien. De begeleiders zien niet alleen het gedrag van Niels, maar ook wat erachter zit. Dit is een prettig en veilig gevoel, dat de begeleiders goede kennis hebben van autisme en hier mee om weten te gaan”.

Rianne Visser, moeder van Niels, 8 jaar met de diagnose Klassiek Autisme. Kids at Home Hilversum

 “Voor mijn dochter zijn sociale contacten op dit moment erg belangrijk. Het is duidelijk te zien dat ze de handvatten die ze bij Kids at Home heeft geleerd hiervoor gebruikt. Dank je wel Kids at Home!”.

Moeder van Sofie, 13 jaar met de diagnose PDD-NOS

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers