Meer weten over Carehouse?

CareHouse is Kids at Home en Work it Out

CareHouse biedt sinds 2002 hulp aan kinderen, jongeren en hun omgeving. We doen dat inmiddels in en rond 5 grote steden in Nederland, te weten Amsterdam, Groningen, Hoorn, Haarlem en Hilversum. We begeleiden kinderen van 5-13 vanuit onze Kids at Home vestigingen. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen terecht bij onze vestigingen van Work it Out.
Bij Kids at Home en Work it Out kun je terecht voor individuele begeleiding, groepsbegeleiding en tijdelijk verblijf (in de vorm van logeerweekenden en vakantieverblijf). Alle begeleidingen zijn doelgericht en omschreven in een, met het gezin overeengekomen, ontwikkelplan. Bij onze groepsbegeleidingen zijn ouders meer dan welkom om aanwezig te zijn. Door samen te werken bereiken we meer en gaat de ontwikkeling sneller!

Waarom CareHouse

CareHouse is ontstaan vanuit de behoefte kinderen en jongeren te begeleiden vanuit en in hun thuissituatie. We willen helpen waar de problemen zich voordoen en voorkomen dat kinderen en jongeren onnodig uit hun thuissituatie moeten worden geplaatst. Daarnaast willen we er aan bijdragen dat kinderen en jongeren met een beperking dezelfde kansen krijgen op een gelukkig, zelfstandig en waardevol leven als anderen. Niet: leven mét je beperking, maar: Leven ondanks je beperking!

CareHouse werkt ook voor andere organisaties.

We willen onze kennis graag delen met ondere organisaties. We ontwikkelen voor hen concepten en methoden die hen beter is staat stelt om succesvol te zijn in het werken met hun klanten.

 

CAREHOUSE GELOOFT, INNOVEERT EN DURFT!

 

CareHouse Gelooft: Onafhankelijkheid  & Ontwikkeling 

CareHouse gelooft dat ieder mens behoefte heeft aan onafhankelijkheid. Daarom sturen wij in onze organisatis en concepten aan op het bereiken van een maximale mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. 
CareHouse gelooft in ontwikkeling door ervaring. In onze concepten zorgen we er daarom voor dat deelnemers de kans krijgen te experimenteren met nieuw gedrag. Door te ervaren wat de winst kan zijn van alternatief gedrag, zal het nieuwe gedrag snel eigen worden.

CareHouse Innoveert: Zakelijk & Creatief 

CareHouse innoveert in zorg en onderwijs. Dit doen we onder andere door ‘zakelijk’ om te gaan met zowel doelgroepen als organisaties. Deze zakelijke zienswijze zorgt voor dienstverlening die aansluit op de individuele behoefte van de klant en heeft een solide financiële en organisatorische basis. 
Door gebruik te maken van creativiteit en verbeeldingskracht ontstaan nieuwe oplossingen en concepten die niet alleen innovatief en eigentijds zijn, maar die ook in staat zijn zich zelfstandig verder te ontwikkelen.   

CareHouse Durft: Experimenteel & Transparant 

CareHouse is niet bang. We durven te experimenteren en accepteren de eventuele obstakels die we tegen komen. Sterker nog, juist in de obstakels die we tegenkomen ligt onze uitdaging. 
CareHouse streeft optimale transparantie na. We communiceren met open vizier en open agenda. We delen succes, maar sluiten onze ogen niet voor problemen. Beiden verdienen evenveel aandacht en zijn bespreekbaar. 
Wil je met ons in gesprek over wat we voor je/jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we zijn er voor je, binnen 24 uur!

Wat kunnen we voor je doen?

Benieuwd naar wat CareHouse voor jou kan betekenen?
Laat dan hier je telefoonnummer en/of e-mailadres
achter. We nemen dan binnen 3 dagen contact met je op.

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers