CareHouse vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Hoorn en Groningen

Aanmelden

De aanmeld- en intakeprocedure van Kids at Home is snel en eenvoudig.
Je neemt simpelweg contact op met ons Centrale Aanmeld en Informatie Punt (CAP).

CareHouse 088-1232660 (ook voor de andere regio’s). 
De procedure is vervolgens opgedeeld in 5 stappen:

1. Contact opnemen

 Je belt met het CAP. Je wordt te woord gestaan door een deskundige medewerker, die zelf in het werkveld werkt of heeft gewerkt.

2. Intakegesprek

Als je na dit gesprek (nog steeds) enthousiast bent over Kids at Home dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld door een casemanager die een afspraak maakt om binnen een week bij jullie langs te komen voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt geïnventariseerd wat Kids at Home voor het kind en het gezin kan betekenen.

3. Voorstel ontwikkelplan

Je ontvangt aan de hand van het intakegesprek een voorstel van de casemanager voor het 1e ontwikkelplan (Startplan). Daarin is de informatie uit de aanmelding en het intakegesprek gebundeld.

4. Je maakt de keuze

Als je akkoord bent met het toegezonden Startplan, dan laat je de casemanager dit weten. U ontvangt dan een zorgovereenkomst waarin de onderlinge afspraken en verantwoordelijkheden vastgelegd zijn.

5. We kunnen beginnen!

Wanneer de zorgovereenkomst en het Startplan door Kids at Home en de ouders ondertekend is dan kan de eerste begeleiding van start!

 

Wanneer alles soepel verloopt kan dus binnen 2 weken na aanmelding de eerste begeleiding plaatsvinden. Eenvoud, gemak en snelheid, dat kenmerkt onze intakeprocedure. Welkom bij Kids at Home!