KAH_Banner

Kids at Home Rotterdam

Foto van Charley Mayer

pedagogisch hulpverlener

Charley Mayer

Hi! Ik ben Charley, en ik ben sinds februari 2017 werkzaam bij CareHouse Rotterdam. Ik draai zowel de Kids @ Home groep als de JVT club. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening ontdekte ik dat mijn kracht als hulpverlener ligt bij het werken met kinderen/jongeren en het ontdekken van diens bijzonderheden en talenten. Dat kan bij kinderen van alles zijn, zoals goed tekenen, anderen laten lachen, leeftijdsgenootjes iets leren of overzicht bewaren. Deze krachten wil ik graag herkennen, erkennen en vergroten bij ieder kind. Ik ben een voorstander van een positieve en liefdevolle benadering, om een kind zo veel mogelijk te laten groeien en zo maximale zelfredzaamheid te bereiken. Ik word er gelukkig van om een kind vol zelfvertrouwen ergens op af te zien stappen. Deze overtuiging sluit naadloos aan op de visie en missie van CareHouse en ik ben dan ook erg blij dat ik deel mag uitmaken van het team!

Foto van Lia Mocking

pedagogisch hulpverlener

Lia Mocking

Hallo, ik ben Lia Mocking en ben sinds november 2012 werkzaam bij Kids @ Home. Na vier jaar studeren wilde ik de geleerde theorie graag in de praktijk toepassen. In eerste instantie ben ik aan het werk gegaan als gezinscoordinator, als gezinscoordinator heb ik begeleiders geadviseerd en gecoacht. Ik merkte echter al snel dat ik zelf ook graag met kinderen aan het werk wilde en waar kan dit beter dan bij K@H? Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij vestiging Rotterdam. Naast casemanager en pedagogisch hulpverlener bij Carehouse, werk ik in het wijkteam Kop van Zuid als Jeugd & Gezinscoach.

Foto van Lotte Bouma

pedagogisch hulpverlener

Lotte Bouma

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben sinds september 2016 werkzaam bij Carehouse. Ik werk in Rotterdam als pedagogisch hulpverlener bij de JVT club. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek in Nijmegen werd duidelijk dat mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen en jongeren. Belangrijk vind ik dat kinderen gemotiveerd zijn om te leren en ook de verantwoordelijkheid voelen om te werken aan hun doelen. Dit natuurlijk in samenwerking met mij, de begeleider. Doordat Carehouse werkt met de leuk-leren-methode, zorgen we ervoor dat kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. En daar krijg je als begeleider ook weer positieve energie van!

Foto van Sigrid Koenders

pedagogisch hulpverlener

Sigrid Koenders

Contactgegevens

Goudse Rijweg 384
3031 CK Rotterdam
E-mail: rotterdam@kidsathome.nl