f Vestiging Kids at Home Aalsmeer
KAH_Banner

Kids at Home Aalsmeer

Foto van Amber Burgering

pedagogisch hulpverlener

Amber Burgering

Hey! Ik ben Amber en ik werk sinds juli 2017 bij Carehouse Aalsmeer. Voordat ik hier kwam werken heb ik mijn diploma’s behaald voor de opleiding mbo onderwijsassistent en de opleiding hbo pedagogiek. Tijdens deze studies heb ik geleerd om kinderen met diverse problematiek, en hun ouders, te ondersteunen bij het eigen maken van nieuwe (of verstopte) vaardigheden die we allemaal gebruiken in het dagelijks leven. Als ik mezelf zou omschrijven ben ik een actieve, creatieve en enthousiaste doorzetter. Met positieve energie zal ik mijn rol als pedagogisch hulpverlener vervullen! Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Carehouse Aalsmeer!

Foto van Elzemieke Selser

pedagogisch hulpverlener

Elzemieke Selser

Hallo allemaal! Ik ben Elzemieke. In 2015 ben ik afgestudeerd als pedagoog. Hierna heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker. Sinds kort werk ik bij Carehouse. Ik vind het mooi om op een laagdrempelige en vooral leuke manier bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het kind. De verschillende kinderen en activiteiten maken dat ik met enthousiasme aan het werk ga. Tot op de vestiging!

Foto van Joyce Smith

pedagogisch hulpverlener

Joyce Smith

Al jaren werk ik met veel plezier bij Carehouse. Kinderen laten ontwikkelen in de vaardigheden die zij nodig hebben om zich in de maatschappij staande te kunnen houden is een leuke uitdaging. Het spelenderwijs hieraan werken vind ik een prettige werkvorm. Als een kind het naar zijn/haar zin heeft leert het tenslotte het beste. Alle vormen van begeleidingen bij Carehouse ken ik goed. Naast mijn werk ben ik een bezig bijtje door o.a. tennis, veel te ondernemen met vrienden en het meest belangrijke; genieten van mijn drie eigen lieve kids!

Foto van Kim Veltman

pedagogisch hulpverlener

Kim Veltman

Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdbescherming. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met het werken met moeilijk lerende kinderen en jongeren met ADHD, ADD en autisme. Ik vind het belangrijk dat kinderen door middel van een positieve benadering zich leren verder te ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Foto van Lotte Brouwer

pedagogisch hulpverlener

Lotte Brouwer

Foto van Marte Niemeijer

pedagogisch hulpverlener

Marte Niemeijer

Hallo! Ik ben Marte en heb in 2014 mijn studie Pedagogiek afgerond. Sindsdien heb ik op verschillende (basis)scholen gewerkt als begeleider. Ik hielp de kinderen die het moeilijk vonden om in de klas mee te komen, zowel op didactisch- als op sociaal gebied. Sinds december 2015 werk ik met veel plezier bij Care House in Aalsmeer! Wat ik zo leuk vind aan werken bij Kids at Home is de manier waarop de kinderen leren via de leuk-leren methode te werken. De positieve ervaringen die ze al spelenderwijs opdoen door onder andere te werken met leerdoelen, maakt dat ik me met veel enthousiasme inzet!

Foto van Mechtelt van Asperen

pedagogisch hulpverlener

Mechtelt van Asperen

Hey! Ik ben Mechtelt een spontane en vriendelijke afgestudeerde Orthopedagoog. Na een mix van werk, stages, werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk in de jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie, en het onderwijs, ben ik terecht gekomen bij Carehouse. Sinds september 2015 werk ik met plezier bij de vestiging in Aalsmeer. Wat ik erg leuk vind aan dit werk is het op spelenderwijs kinderen dingen leren en positieve ervaringen mee geven ook juist over het gedrag dat ze moeilijk vinden om te laten zien. Met veel enthousiasme zal ik de komende tijd samen met alle kinderen werken het verbeteren van hun zelfstandigheid.

Foto van Richelle Waslander

pedagogisch hulpverlener

Richelle Waslander

Mijn naam is Richelle en sinds september 2016 werk ik bij CareHouse. Na een erg leuke en leerzame stage in de kinder- en jeugdpsychiatrie en medische psychologie heb ik in juni 2016 mijn master Klinische Neuropsychologie afgerond. Door o.a. deze stage en vrijwilligerswerk tijdens mijn studie heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met de doelgroep van CareHouse. Daarbij heb ik ervaren dat ik veel voldoening haal uit het werken met kinderen en jongeren. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een aansluitende en leuke manier kunnen werken aan leerdoelen en zo leren hun zelfstandigheid te vergroten. De positieve, persoonlijke en creatieve werkwijze past dan ook goed bij mij. De komende tijd zal ik groepsbegeleiding en individuele begeleiding gaan geven. Ik kijk hier erg naar uit en hoop jullie snel te ontmoeten op de vestiging in Aalsmeer!

Foto van Wilco Borst

pedagogisch hulpverlener

Wilco Borst

Foto van Maarten Borren (S)

stagiair

Maarten Borren (S)

Hoi allemaal! Mijn naam is Maarten Borren en zit in het derde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sinds september ben ik stagiaire bij Carehouse in Aalsmeer. Het komende jaar kijk ik erg uit naar het werken met de diversiteit van de doelgroep en de leeftijdscategorie. Naast het werken met de kinderen en jongeren spreekt de positieve benadering van Carehouse mij erg aan en ik hoop hier een bijdrage in te kunnen leveren met mijn enthousiaste, vrolijke en positieve houding. Ik kijk dan ook erg uit naar een leerzaam jaar vol met uitdagingen en leuke momenten. Tot snel!

Contactgegevens

Linnaeuslaan 2B
1431 JV Aalsmeer
Tel. 088-1232680
E-mail: aalsmeer@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
maandag 4 sep 15:30 - 19:00
I-Plan Educatief
maandag 4 sep 15:30 - 19:00
Sport & Fun Sportief
dinsdag 5 sep 15:30 - 19:00
Meiden Exclusief
dinsdag 5 sep 15:30 - 19:00
Kookclub Educatief
woensdag 6 sep 12:00 - 18:00
Play & Fun For Fun
zaterdag 9 sep 10:00 - 16:00
Fun For Fun
zondag 17 sep 11:00 - 17:00
JVT 12+ Exclusief
Hangout
donderdag 7 sep 16:00 - 18:00
NETWERKBORREL
Kamp
vrijdag 25 aug 16:00 - maandag 28 aug 12:00
JvT 12+ Advanced Camp Out Exclusief
vrijdag 25 aug 11:00 - zondag 27 aug 11:00
Kamp 12- Living
zondag 27 aug 13:00 - dinsdag 29 aug 13:00
Kamp 12+ Living
Vakantieactiviteit
maandag 21 aug 10:00 - 16:00
Oud Valkeveen 12- For Fun
woensdag 23 aug 10:00 - 16:00
Outdoor Lasergamen 12+ For Fun
donderdag 24 aug 10:00 - 16:00
Landgoed Olmenhorst For Fun
dinsdag 29 aug 10:00 - 16:00
Hutten bouwen For Fun
vrijdag 1 sep 16:00 - 19:30
EIND-BBQ For Fun