KAH_Banner

Kids at Home Aalsmeer

Foto van Amber Burgering

pedagogisch hulpverlener

Amber Burgering

Hey! Ik ben Amber en ik werk sinds juli 2017 bij Carehouse Aalsmeer. Voordat ik hier kwam werken heb ik mijn diploma’s behaald voor de opleiding mbo onderwijsassistent en de opleiding hbo pedagogiek. Tijdens deze studies heb ik geleerd om kinderen met diverse problematiek, en hun ouders, te ondersteunen bij het eigen maken van nieuwe (of verstopte) vaardigheden die we allemaal gebruiken in het dagelijks leven. Als ik mezelf zou omschrijven ben ik een actieve, creatieve en enthousiaste doorzetter. Met positieve energie zal ik mijn rol als pedagogisch hulpverlener vervullen! Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Carehouse Aalsmeer!

Foto van Elzemieke Selser

pedagogisch hulpverlener

Elzemieke Selser

Hallo allemaal! Ik ben Elzemieke. In 2015 ben ik afgestudeerd als pedagoog. Hierna heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker. Sinds kort werk ik bij Carehouse. Ik vind het mooi om op een laagdrempelige en vooral leuke manier bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het kind. De verschillende kinderen en activiteiten maken dat ik met enthousiasme aan het werk ga. Tot op de vestiging!

Foto van Kim Veltman

pedagogisch hulpverlener

Kim Veltman

Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdbescherming. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met het werken met moeilijk lerende kinderen en jongeren met ADHD, ADD en autisme. Ik vind het belangrijk dat kinderen door middel van een positieve benadering zich leren verder te ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Foto van Lotte Brouwer

pedagogisch hulpverlener

Lotte Brouwer

Mijn naam is Lotte Brouwer en ik werk sinds augustus 2017 bij Carehouse. In juli 2017 ben ik afgestudeerd als pedagoog en ik sta te popelen om volledig aan de slag te gaan bij Kids at Home Aalsmeer. Ik vind het belangrijk om kinderen positief te benaderen en door middel van verschillende activiteiten de kinderen te stimuleren voor verdere ontwikkeling. Door het werken met leerdoelen kunnen we met elkaar deze behalen en dat geeft mij positieve energie. Naast mijn werk beleef ik veel plezier aan koken en sporten (dans). Ik hoop jullie snel te ontmoeten op de vestiging in Aalsmeer!

Foto van Mechtelt van Asperen

pedagogisch hulpverlener

Mechtelt van Asperen

Hey! Ik ben Mechtelt een spontane en vriendelijke afgestudeerde Orthopedagoog. Na een mix van werk, stages, werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk in de jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie, en het onderwijs, ben ik terecht gekomen bij Carehouse. Sinds september 2015 werk ik met plezier bij de vestiging in Aalsmeer. Wat ik erg leuk vind aan dit werk is het op spelenderwijs kinderen dingen leren en positieve ervaringen mee geven ook juist over het gedrag dat ze moeilijk vinden om te laten zien. Met veel enthousiasme zal ik de komende tijd samen met alle kinderen werken het verbeteren van hun zelfstandigheid.

Foto van Richelle Waslander

pedagogisch hulpverlener

Richelle Waslander

Mijn naam is Richelle en sinds september 2016 werk ik bij CareHouse. Na een erg leuke en leerzame stage in de kinder- en jeugdpsychiatrie en medische psychologie heb ik in juni 2016 mijn master Klinische Neuropsychologie afgerond. Door o.a. deze stage en vrijwilligerswerk tijdens mijn studie heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met de doelgroep van CareHouse. Daarbij heb ik ervaren dat ik veel voldoening haal uit het werken met kinderen en jongeren. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een aansluitende en leuke manier kunnen werken aan leerdoelen en zo leren hun zelfstandigheid te vergroten. De positieve, persoonlijke en creatieve werkwijze past dan ook goed bij mij. De komende tijd zal ik groepsbegeleiding en individuele begeleiding gaan geven. Ik kijk hier erg naar uit en hoop jullie snel te ontmoeten op de vestiging in Aalsmeer!

Foto van Wilco Borst

pedagogisch hulpverlener

Wilco Borst

Contactgegevens

Linnaeuslaan 2B
1431 JV Aalsmeer
Tel. 088-1232680
E-mail: aalsmeer@kids-at-home.nl