f Vestiging Kids at Home Aalsmeer
KAH_Banner

Kids at Home Aalsmeer

Foto van Amber Burgering

pedagogisch hulpverlener

Amber Burgering

Hey! Ik ben Amber en ik werk sinds juli 2017 bij Carehouse Aalsmeer. Voordat ik hier kwam werken heb ik mijn diploma’s behaald voor de opleiding mbo onderwijsassistent en de opleiding hbo pedagogiek. Tijdens deze studies heb ik geleerd om kinderen met diverse problematiek, en hun ouders, te ondersteunen bij het eigen maken van nieuwe (of verstopte) vaardigheden die we allemaal gebruiken in het dagelijks leven. Als ik mezelf zou omschrijven ben ik een actieve, creatieve en enthousiaste doorzetter. Met positieve energie zal ik mijn rol als pedagogisch hulpverlener vervullen! Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Carehouse Aalsmeer!

Foto van Elzemieke Selser

pedagogisch hulpverlener

Elzemieke Selser

Hallo allemaal! Ik ben Elzemieke. In 2015 ben ik afgestudeerd als pedagoog. Hierna heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker. Sinds kort werk ik bij Carehouse. Ik vind het mooi om op een laagdrempelige en vooral leuke manier bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het kind. De verschillende kinderen en activiteiten maken dat ik met enthousiasme aan het werk ga. Tot op de vestiging!

Foto van Joyce Smith

pedagogisch hulpverlener

Joyce Smith

Al jaren werk ik met veel plezier bij Carehouse. Kinderen laten ontwikkelen in de vaardigheden die zij nodig hebben om zich in de maatschappij staande te kunnen houden is een leuke uitdaging. Het spelenderwijs hieraan werken vind ik een prettige werkvorm. Als een kind het naar zijn/haar zin heeft leert het tenslotte het beste. Alle vormen van begeleidingen bij Carehouse ken ik goed. Naast het op de groepen werken of IB geven werk ik op het hoofdkantoor. Daar zie ik alle indicaties langskomen, heb ik contact hierover met gemeentes en casemanagers. Deze combinatie is een leuke combinatie! Naast mijn werk ben ik een bezig bijtje en altijd in de weer. Het meest belangrijke is hierbij; genieten van mijn drie eigen lieve kids!

Foto van Kim Veltman

pedagogisch hulpverlener

Kim Veltman

Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdbescherming. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met het werken met moeilijk lerende kinderen en jongeren met ADHD, ADD en autisme. Ik vind het belangrijk dat kinderen door middel van een positieve benadering zich leren verder te ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Foto van Lotte Brouwer

pedagogisch hulpverlener

Lotte Brouwer

Mijn naam is Lotte Brouwer en ik werk sinds augustus 2017 bij Carehouse. In juli 2017 ben ik afgestudeerd als pedagoog en ik sta te popelen om volledig aan de slag te gaan bij Kids at Home Aalsmeer. Ik vind het belangrijk om kinderen positief te benaderen en door middel van verschillende activiteiten de kinderen te stimuleren voor verdere ontwikkeling. Door het werken met leerdoelen kunnen we met elkaar deze behalen en dat geeft mij positieve energie. Naast mijn werk beleef ik veel plezier aan koken en sporten (dans). Ik hoop jullie snel te ontmoeten op de vestiging in Aalsmeer!

Foto van Mechtelt van Asperen

pedagogisch hulpverlener

Mechtelt van Asperen

Hey! Ik ben Mechtelt een spontane en vriendelijke afgestudeerde Orthopedagoog. Na een mix van werk, stages, werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk in de jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie, en het onderwijs, ben ik terecht gekomen bij Carehouse. Sinds september 2015 werk ik met plezier bij de vestiging in Aalsmeer. Wat ik erg leuk vind aan dit werk is het op spelenderwijs kinderen dingen leren en positieve ervaringen mee geven ook juist over het gedrag dat ze moeilijk vinden om te laten zien. Met veel enthousiasme zal ik de komende tijd samen met alle kinderen werken het verbeteren van hun zelfstandigheid.

Foto van Richelle Waslander

pedagogisch hulpverlener

Richelle Waslander

Mijn naam is Richelle en sinds september 2016 werk ik bij CareHouse. Na een erg leuke en leerzame stage in de kinder- en jeugdpsychiatrie en medische psychologie heb ik in juni 2016 mijn master Klinische Neuropsychologie afgerond. Door o.a. deze stage en vrijwilligerswerk tijdens mijn studie heb ik veel ervaring en kennis opgedaan met de doelgroep van CareHouse. Daarbij heb ik ervaren dat ik veel voldoening haal uit het werken met kinderen en jongeren. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een aansluitende en leuke manier kunnen werken aan leerdoelen en zo leren hun zelfstandigheid te vergroten. De positieve, persoonlijke en creatieve werkwijze past dan ook goed bij mij. De komende tijd zal ik groepsbegeleiding en individuele begeleiding gaan geven. Ik kijk hier erg naar uit en hoop jullie snel te ontmoeten op de vestiging in Aalsmeer!

Foto van Wilco Borst

pedagogisch hulpverlener

Wilco Borst

Foto van Gülsah Kanca (s)

stagiair

Gülsah Kanca (s)

Hallo! Mijn naam is Gulsah en ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sinds september ben ik stagiaire bij CareHouse Aalsmeer. Al van jongs af aan ligt mijn interesse bij de hulpverlening en het werken met kinderen. Met mijn studie heb ik dan ook veel kennis hierover op kunnen doen en deze kennis toe kunnen passen bij verschillende stages. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben en tegelijkertijd kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling. Ik kijk uit naar een leerzame stage waarbij ik mezelf kan ontwikkelen en kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen.

Foto van Maarten Borren (S)

stagiair

Maarten Borren (S)

Hoi allemaal! Mijn naam is Maarten Borren en zit in het derde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sinds september ben ik stagiaire bij Carehouse in Aalsmeer. Het komende jaar kijk ik erg uit naar het werken met de diversiteit van de doelgroep en de leeftijdscategorie. Naast het werken met de kinderen en jongeren spreekt de positieve benadering van Carehouse mij erg aan en ik hoop hier een bijdrage in te kunnen leveren met mijn enthousiaste, vrolijke en positieve houding. Ik kijk dan ook erg uit naar een leerzaam jaar vol met uitdagingen en leuke momenten. Tot snel!

Foto van Pam Smorenburg (s)

stagiair

Pam Smorenburg (s)

Hoi! Mijn naam is Pam Smorenburg en ik studeer Pedagogiek. Ik werk sinds september 2017 bij Carehouse Aalsmeer als stagiaire. Ik heb gekozen voor Carehouse omdat de positieve benadering mij erg aanspreekt en ook de doelgroep interesseert mij. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen aan hun leerdoelen werken en tegelijkertijd veel plezier eraan beleven. Ik hoop iets te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en een versterking te zijn voor het team in Aalsmeer. Hierbij kan ik de kennis die ik al heb toepassen en kijk ik uit naar een jaar waar ik nog veel ga leren.

Contactgegevens

Linnaeuslaan 2B
1431 JV Aalsmeer
Tel. 088-1232680
E-mail: aalsmeer@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
maandag 18 dec 15:30 - 19:00
Sport & Fun Sportief
maandag 18 dec 15:30 - 19:00
I-Plan Educatief
dinsdag 19 dec 15:30 - 19:00
Meiden Exclusief
dinsdag 19 dec 15:30 - 19:00
Kookclub Educatief
woensdag 20 dec 12:00 - 18:00
Play & Fun For Fun
zondag 24 dec 11:00 - 17:00
JVT 12+ Exclusief
zondag 7 jan 11:00 - 17:00
JVT 12+ Exclusief
maandag 8 jan 15:30 - 19:00
I-plan club Educatief
dinsdag 9 jan 15:30 - 19:00
Kookclub Creatief
vrijdag 12 jan 16:30 - 20:00
Hang Out Living
Kamp
woensdag 27 dec 16:00 - zaterdag 30 dec 12:00
JVT 12+ Kamp
woensdag 3 jan 11:00 - vrijdag 5 jan 11:00
KAMP 12+ Exclusief
Vakantieactiviteit
woensdag 27 dec 10:00 - 16:00
Schiphol speurtocht (12-)
donderdag 28 dec 10:00 - 16:00
Circus Sijm kerstcircus
vrijdag 29 dec 10:00 - 16:00
"Wie is de mol?" bij GaafbijMeliz
vrijdag 5 jan 10:00 - 16:00
Workshop SoundLAB bij Muziekgebouw aan 't IJ
Zaterdagactiviteit
zaterdag 13 jan 10:00 - 16:00
Creatieve tekenworkshop Creatief