Banner_WorkitOut

Work it Out Aalsmeer

Foto van Amber Burgering

pedagogisch hulpverlener

Amber Burgering

Hey! Ik ben Amber en ik werk sinds juli 2017 bij Carehouse Aalsmeer. Voordat ik hier kwam werken heb ik mijn diploma’s behaald voor de opleiding mbo onderwijsassistent en de opleiding hbo pedagogiek. Tijdens deze studies heb ik geleerd om kinderen met diverse problematiek, en hun ouders, te ondersteunen bij het eigen maken van nieuwe (of verstopte) vaardigheden die we allemaal gebruiken in het dagelijks leven. Als ik mezelf zou omschrijven ben ik een actieve, creatieve en enthousiaste doorzetter. Met positieve energie zal ik mijn rol als pedagogisch hulpverlener vervullen! Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Carehouse Aalsmeer!

Foto van Cas van Gorcom

pedagogisch hulpverlener

Cas van Gorcom

Hallo allemaal, ik ben Cas en heb in januari 2015 mijn studie Klinische Psychologie afgerond. Het leuke aan werken met kinderen en jeugdigen vind ik de creativiteit, het enthousiasme en de oprechtheid. Daarnaast wordt bij mijzelf een creatieve houding opgeroepen en spreekt het mij aan om steeds weer af te stemmen op het niveau van het kind. Het is bijzonder om een rol te kunnen spelen bij het kind dat vol in ontwikkeling is. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van kinderen door hun zelfredzaamheid en vaardigheden te vergroten die aansluiten bij hun leef- en interessegebieden.

Foto van Kim Veltman

pedagogisch hulpverlener

Kim Veltman

Ik ben afgestudeerd als pedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdbescherming. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan met het werken met moeilijk lerende kinderen en jongeren met ADHD, ADD en autisme. Ik vind het belangrijk dat kinderen door middel van een positieve benadering zich leren verder te ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Foto van Mechtelt van Asperen

pedagogisch hulpverlener

Mechtelt van Asperen

Hey! Ik ben Mechtelt een spontane en vriendelijke afgestudeerde Orthopedagoog. Na een mix van werk, stages, werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk in de jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie, en het onderwijs, ben ik terecht gekomen bij Carehouse. Sinds september 2015 werk ik met plezier bij de vestiging in Aalsmeer. Wat ik erg leuk vind aan dit werk is het op spelenderwijs kinderen dingen leren en positieve ervaringen mee geven ook juist over het gedrag dat ze moeilijk vinden om te laten zien. Met veel enthousiasme zal ik de komende tijd samen met alle kinderen werken het verbeteren van hun zelfstandigheid.

Contactgegevens

Linneauslaan 2A
1431 JV Aalsmeer
Tel. 088-1232680
E-mail: aalsmeer@workitout.nu