f Vestiging Work it Out Utrecht
Banner_WorkitOut

Work it Out Utrecht

Foto van Annika Hellendoorn

pedagogisch hulpverlener

Annika Hellendoorn

Hallo! Mijn naam is Annika Hellendoorn. Na mijn studie (richting ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik aan de universiteit blijven werken om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Daarnaast ben ik samen met mijn man ‘logeergezin’ voor kinderen met ASS, werk ik als ambulant begeleider bij Intermetzo (voorheen Zonnehuizen Kind en Jeugd) en werk ik als vrijwilliger bij Amerpoort. In al deze werkzaamheden vind ik het een uitdaging kinderen eerst goed te leren kennen, een relatie op te bouwen, en vervolgens de begeleiding te bieden met als doel het kind/de jongere zich op zijn of haar eigen manier te laten ontplooien met alle talenten, mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. Geen enkel persoon en context zijn hetzelfde. Dat is ook precies wat het zo leuk maakt! De visie van Carehouse om uit te gaan van de kracht van iemand en het idee dat vaardigheden het beste aangeleerd kunnen worden door positiviteit en door aan te sluiten bij de interesses van een kind spreken mij erg aan en daar werk ik heel graag aan mee! Graag tot ziens!

Foto van Barbara Sjamaar

pedagogisch hulpverlener

Barbara Sjamaar

Hoi allemaal! Mijn naam is Barbara Sjamaar en ik heb kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ik heb werkervaring opgedaan in het ziekenhuis, de (medische) kinderopvang en als ambulant (groeps)begeleider. Bij Carehouse zit ik helemaal op mijn plek! Met een positieve insteek, uitgaan van de krachten en talenten, een plan op maat maken vind ik een hele mooie werkwijze. Ik vind het een uitdaging om telkens flexibel in te springen op wat de dag brengt en het beste uit ieder kind of jongere te halen. Naast de clubs geef ik individuele begeleiding aan een aantal kinderen en jongeren, bij hen thuis of op school. Tot gauw bij Carehouse Utrecht!

Foto van Jordy Keizer

pedagogisch hulpverlener

Jordy Keizer

Hallo allemaal. Mijn naam is Jordy Keizer. Ik ben sinds 1 juni werkzaam bij CareHouse Utrecht. Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik gaan werken in de jeugdhulpverlening en in het welzijnswerk. Door mijn studies en mijn werkervaringen heb ik ervaring opgedaan in het ondersteunen van kinderen, jongeren en opvoeders in hun natuurlijke omgeving. Ik ben iemand die nabij werkt, trouw blijft en ook lef toont als het nodig is om buiten kaders te denken. CareHouse sluit aan bij mijn manier van werken, omdat CareHouse ook uit gaat van de positieve benadering. Ik hoop jullie op de locatie in Utrecht te ontmoeten en ik ben benieuwd naar wie jullie zijn.

Foto van Sacha van Rotterdam

pedagogisch hulpverlener

Sacha van Rotterdam

Hoi! Mijn naam is Sacha. Ik heb in het derde jaar van mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening met ontzettend veel plezier een jaar stage gelopen bij CareHouse Utrecht. Na dit jaar ben ik aan de slag gegaan als flexer. In augustus 2017 ben ik afgestudeerd en fulltime gaan werken bij CareHouse Utrecht. Ik vind het mooi om te zien dat bij CareHouse de kracht van een kind of jongere het uitgangspunt is. Vanuit een positieve benadering wordt de ontwikkeling van het kind en de jongere gestimuleerd. Dit is ook waarom de werkwijze van CareHouse goed bij mij past. Tot ziens bij CareHouse!

Contactgegevens

Amstelstraat 71A
3522 CM Utrecht
Tel. 088-1232672
E-mail: utrecht@workitout.nu

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Kamp
dinsdag 29 aug 13:00 - donderdag 31 aug 13:00
Kamp 3 Living
Training & Opleiding
woensdag 23 aug 09:30 - 12:30
Teambuilding van Boudewijn
Vakantieactiviteit
maandag 21 aug 11:00 - 17:00
Day @ Batavia stad Time Off
dinsdag 22 aug 11:00 - 17:00
Watergames @ Vinkeveense plassen Sportief
woensdag 23 aug 17:00 - 23:00
Zelf Pizza maken + Nachtdropping For Fun
donderdag 24 aug 18:00 - 23:00
Going out with WIO 18+ (18:00 tot 00:00) For Fun
maandag 28 aug 11:00 - 17:00
Bootje varen @ Amsterdamse grachten Time Off
woensdag 30 aug 11:00 - 17:00
Tapas maken @ WIO Living
vrijdag 1 sep 11:00 - 17:00
Escape room part II max 10 VOL! Living