f Vestiging Kids at Home Utrecht
KAH_Banner

Kids at Home Utrecht

Foto van vestiging Kids at Home Utrecht
Foto van Annika Hellendoorn

pedagogisch hulpverlener

Annika Hellendoorn

Hallo! Mijn naam is Annika Hellendoorn. Na mijn studie (richting ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik aan de universiteit blijven werken om onderzoek te doen naar de ontwikkeling van kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Daarnaast ben ik samen met mijn man ‘logeergezin’ voor kinderen met ASS, werk ik als ambulant begeleider bij Intermetzo (voorheen Zonnehuizen Kind en Jeugd) en werk ik als vrijwilliger bij Amerpoort. In al deze werkzaamheden vind ik het een uitdaging kinderen eerst goed te leren kennen, een relatie op te bouwen, en vervolgens de begeleiding te bieden met als doel het kind/de jongere zich op zijn of haar eigen manier te laten ontplooien met alle talenten, mogelijkheden en beperkingen die daarbij horen. Geen enkel persoon en context zijn hetzelfde. Dat is ook precies wat het zo leuk maakt! De visie van Carehouse om uit te gaan van de kracht van iemand en het idee dat vaardigheden het beste aangeleerd kunnen worden door positiviteit en door aan te sluiten bij de interesses van een kind spreken mij erg aan en daar werk ik heel graag aan mee! Graag tot ziens!

Foto van Barbara Sjamaar

pedagogisch hulpverlener

Barbara Sjamaar

Hoi allemaal! Mijn naam is Barbara Sjamaar en ik heb kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ik heb werkervaring opgedaan in het ziekenhuis, de (medische) kinderopvang en als ambulant (groeps)begeleider. Bij Carehouse zit ik helemaal op mijn plek! Met een positieve insteek, uitgaan van de krachten en talenten, een plan op maat maken vind ik een hele mooie werkwijze. Ik vind het een uitdaging om telkens flexibel in te springen op wat de dag brengt en het beste uit ieder kind of jongere te halen. Naast de clubs geef ik individuele begeleiding aan een aantal kinderen en jongeren, bij hen thuis of op school. Tot gauw bij Carehouse Utrecht!

Foto van Sacha van Rotterdam

pedagogisch hulpverlener

Sacha van Rotterdam

Hoi! Mijn naam is Sacha. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam en zal dit jaar gaan afstuderen. Ik heb in mijn derde jaar met ontzettend veel plezier een jaar stage gelopen bij CareHouse Utrecht. Op dit moment zit in de flex-pool en werk ik veel als flexer bij de vestiging in Utrecht. Ik vind het mooi om te zien dat bij CareHouse de kracht van een kind of jongere het uitgangspunt is. Vanuit een positieve benadering wordt de ontwikkeling van het kind en de jongere gestimuleerd. Dit is ook waarom de werkwijze van CareHouse goed bij mij past. Tot zien bij CareHouse!

Foto van Wieke van Vliet

pedagogisch hulpverlener

Wieke van Vliet

Hoi allemaal! Mijn naam is Wieke van Vliet en sinds november 2015 werk ik bij Kids at Home en Work it Out, eerst als flexer en nu met veel plezier in team Utrecht. Tijdens mijn studie klinische ontwikkelingspsychologie, heb ik ervaring op gedaan in het onderwijs. Daarna ben ik aan de slag gegaan als psycholoog in de gehandicaptenzorg. Bij Carehouse ben ik erg op mijn plek doordat ik het werken met de doelgroep erg leuk vind en ik mij aangetrokken voel tot de positieve werkwijze. Contact maken met de kinderen, bij ze aansluiten en een bijdrage leveren aan een optimale ontwikkeling zorgen voor veel werkplezier!

Foto van Lisette Paauw (S)

stagiair

Lisette Paauw (S)

Hoi! Ik ben Lisette Paauw en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn 3e jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Utrecht. Tijdens mijn opleiding leer ik een hoop, maar wat mij het meeste interesseert is de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ik hoop hier dan ook veel over te leren bij Carehouse. Werken bij Carehouse lijkt me alles behalve saai, omdat er veel verschillende soorten begeleiding zijn en elke club weer anders is. Ik ben blij dat ik op een positieve manier mag bijdragen aan het leerproces van de kinderen en jongeren van Kids at Home en Work it Out en kijk met veel plezier uit naar komend jaar!

Contactgegevens

Amstelstraat 71A
3522 CM Utrecht
Tel. 088-1232672
E-mail: utrecht@kids-at-home.nl

Lees de jaargidsen van Work it Out en Kids at Home gemakkelijk online!

meer informatie voor verwijzers
Programma van deze maand
Club
woensdag 28 jun 17:00 - 20:30
Cook Out Creatief
woensdag 28 jun 13:00 - 16:30
Cook & Play Creatief
donderdag 29 jun 15:30 - 19:00
Sport en Spel Sportief
zaterdag 1 jul 11:00 - 17:00
Funclub For Fun
maandag 3 jul 15:30 - 19:00
Buitenbende Flora & Fauna
woensdag 5 jul 17:00 - 20:30
Cook Out Creatief
woensdag 5 jul 13:00 - 16:30
Cook & Play Creatief
donderdag 6 jul 15:30 - 19:00
Sport en Spel Sportief
zondag 9 jul 11:00 - 17:00
JVT Club Educatief
Kamp
zaterdag 22 jul 16:00 - dinsdag 25 jul 12:00
JvT 12+ Camp Out Exclusief
Vakantieactiviteit
maandag 10 jul 11:00 - 17:00
Clip 'n Climb Sportief
woensdag 12 jul 11:00 - 17:00
Stranddag For Fun
donderdag 13 jul 11:00 - 17:00
Speur/ Challenge tocht For Fun